Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

jujj, le vagyok maradva picit, úgy látom, na de estére bepótlom. Elkaptam ezt a hányás-hasmenés vírust, múlt hét végén :( de már kijöttem belőle szerencsére.

Köszi a cicás-kutyás tippeket Lányok ! Jó tudni, hogy vannak még állatbarát kismamik, :lol:
Nem lenne szívem megválni a két cicustól, inkább kb úgy vagyok vele, hogy a babánk nekik egy "kistesó".

Holnap szerencsét próbálok a kerületi védőnőnél, remélem jó fej lesz, mert időnként nagyon indulatos tudok lenni, ha nem szépen szólnak hozzám, legyen az akárki :oops:

Aztán meg jövő héten 12. hetes uh-ra is kell menni, már nagyon várom, meg izgulok is kicsit.
Próbálok nem aggódni semmin, de sokszor eszembe jut Anyukám min mehetett keresztül... 10 terhességből 3 gyerek, ebből én voltam az első, aki meg is született, egyébként 7.-ként. Persze ez nem zárja ki, hogy nálunk minden rendben legyen, csak általában sokkot kapok, ha valami kis feszülést érzek pocaktájon.
Vagy amikor csak szélvész kisasszony vagyok.
Erről eszembe jutott, leírom gyorsan, mert utólag már vicces: állok a zuhany alatt, majd azt veszem észre, hogy kis piros meg fekete dolgok gyülekeznek a lábam alatt. Eldobtam a zuhanyt, talán ki is hagyott egy párat a szívem. Aztán győzött a logika, ha baj lenne, az mondjuk fájna, de legalábbis érezném... Aztán ránézek a szennyes kosár tetején az éppen ledobott zoknimra, ami piros-fekete csíkos, és először volt rajtam, miután kibontottam a csomagból, majd megvilágosodtam, hogy a talpam volt tele a szöszökkel, amik elkezdtek leázni, ahogy megnyitottam a vizet. No comment
:lol:

Jók legyetek !
szqulla
Budapest VIII. kerület
 
 


Szia Szqulla,

bevallom én is pont ilyen vagyok, finoman fogalmazva képes vagyok a verbális agresszióra, ha nem tetszik a fogadtatás, különösen igaz ez az egészségügyre. :oops:

Én a gyümölcs centrifugából kiszedett piros almahéj maradékkal jártam így - beleöntöttem a klotyóba, lehúztam, csak nem figyeltem hogy maradt ott, aztán amikor mentem pisilni, szívrohamot kaptam, hogy mi az a piros... jah az almahéj összepréselve.... :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

én is vagyok! Beni meggyógyult, vagyis vasárnap kapta az utcsó adag antibiót, de a kedve már régebb óta okés!

ma eléggé szarul vagyok, nem tudom, hogy mitől, de ilyenkor mindig parázom azért rendesen... Benivel semmi nyűgöm nem volt!

szerdán G1, csak addig éljem túl, na meg ott aztán csak jó hírekre vagyok nyitott! picit azért izgulok is... vagy félek, tudja fene! de nem lehet baj! ugye!? :S

ma gondolkozom, hogy elugorjak-e a háziorvoshoz a belgyógyászati vizsgálat miatt, elvileg a párom 5 után hazaér, akkor tud már vigyázni Benire, csak nem tudom! mitől ez a szar közérzet most...

bárányhimlőnk még lappang, szóval még 1 hét izgulás, de biztosan nem lesz baj!

lányok, gratula a betöltött 12. hetekhez! de jó már nektek! na meg az uh vizsgálatokhoz, és jó eredményekhez is! :)

szquall, ez a zoknis sztori! :) kemény lehetett, ameddig rá nem jöttél, hogy mi a szitu! :S

aranyoska, köszi az infókat a mutyikkal kapcsolatban! egyébként postázni tudod őket, vagy hogy lenne a logisztikai része!?

eclipse, jó jógázást mára! férjed exééknél tényleg nem lehet semmi ez a baba project, azért sajnálom őket, így ismeretlenül is, ti pedig jófejek voltatok, hogy odaadtátok a házikót! :)

Szisszka, egy kalappal holnapra! ez ilyen nyelvvizsga féle, vagy a suliban záró angolból? mondjuk mindkettő húzós lehet! Marci név sztori aranyos! :)

Lucuzs, örülök, hogy nálad minden okés, jó búcsúzkodást a Kaálitól! :)

Ritya, jobbulást nagyfiadnak!

bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de eléggé szita az agyam mostanság! :S

rosszul levőknek rókamentes napokat, sőt most már heteket, illetve hónapokat!

és végül egy friss fotó Beniről! az új kalapjában! :)

Kép

sophie27
 
 

 
 

Ha gondoljátok szívesen postázom,de utána kéne érdeklődnöm a postán,hogyért megy :wink: ,mert nem szoktam csomagot feladni.De nem akadály.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jelentem élek :D Túléltem a darázscsípést :) Azért eléggé fájt, néha még most is. De legalább már nincs bedagadva, csak piros. Kentem rá fenistil gélt.

Eclipse
Jó kismami jógát! Biztosan szupi lesz!
Az ex-et sajnálom :( Nálunk volt olyan, h az egyik rokonom terhes lett 17-18 évesen, elvetette a babát, de amikor már szerettek volna, akkor meg már nagyon nehezen jött össze, sokszor elvetélt. :(

Aranyoska
Szerintem lesz ami engem érdekelni fog ;) De még egyeztetek apával :)
Csomagok: grammban van megadva, h x grammos csominak ennyi a postaköltsége, de van amit ajánlott levélként is fel lehet ám adni!

Szqulla
Jajj, hát tuti rám is a frász tört volna... igen, visszagondolva vicces, de azért ... ohhh...
Mi is próbáltuk úgy kezelni, h a kutyáknak "tesójuk" érkezett :D
Amúgy jófejek a kutyáink, amúgy ugrálósak, de amióta babás vagyok, enm ugrálnak rám.
Amúgy meg ne aggódj, minden rendben lesz :)
Védőnő: mindegyik más :) Marcinál a védőnőnk először elég bunkó volt velem, folyamatosan kioktatott, hülyének nézett, aztán ahogy telt az idő, szépen kibékültünk egymással, és amikor jött hozzánk, már jó kis traccs-partikat rendeztünk. Elmondta a kötelezőket, aztán meg pletyóztunk :D

Sophie
Örülök, hogy Beni jobban van! Nagyon drukkolok, h ne legyen bárányhimlős!
Vizsga: ilyen kötelező év végi záróvizsga angolból... szerencsére a héten csak ez az egy vizsgám lesz. Jövő héten viszont 5 tantárgyból kell(ene) vizsgáznom... :S
Egyébként én is egész nap trutyin vagyok
Beni édes a sapiban :) Thomas mánia? Marci is szereti, de már csak a figurákat, matricákat, ruhákat. A kedvenc kispárnája is Thomasos. De a mesét már nem nézi meg, nagyon ritkán 1 részt. Elmot szereti, bár most annál is jobban Hannah Montanat, azt képes lenne egész nap azt nézni :D

szisszka
 
 


Gyancsi, én napi 1 Crinon gélt és 3x1 Utrót szedtem progeszteronként a petesejtleszívás óta és most azt mondta Konc Tanár úr, hogy a betöltött 9. héten a szájon át szedhető Utrogestánt elhagyhatom és a 12. hétig marad a napi 1 Crinone gél (van aki csak ezt kapja végig). Azt mondta a 9. hét után már elindul az önálló progeszteron termelődés nálunk is. Hát ez a doki elég bunkó, szörnyű, hogy yilyenek praktizálnak. :shock:

Rodi :lol: , tudom, hogy nem kötelezhetnek magzatvízvételre, de a dokim ikerterhességre nem támogatja a kombinált tesztet. :roll: Azóta is ezen rágódok, és majd még olvasgatok és lehet úgy döntök elmegyek az Istenhegyire és nem vállalom a böködést, ráadásul ugye kettőt szúrnak. :(

Szqulla, hú ez a zoknis szöszös sztori brutál lehetett! :shock: Drukkolok a 12. heti Uh-hoz!

Szisszka és is vettem olyan kismama nacit, mint amit te :lol: , hiszen egy helyre járunk vásárolni :lol: :lol: :lol: :lol: , szomszédok vagyunk majdnem :lol: . Tök kényelmes!
Lányok én már nem tudok normális ruhában lenni, nő a pocakaom elég rendesen :shock: . Voltam ma védőnőnél, egy nagyon szimpatikus, lelkes és alapos lány, 25 éves, egyből letegeződtünk. Több, mint két óra hosszát voltam nála. Megkaptam a kiskönyvet, meg újságokat, meg listát, hogy mikor milyen vizslatások lesznek. Elindítottuk a laorvizsgálatokat, meg a belgyógyászatot, ezt a héten elintézem.
Hétfőn újra UH!

Maccs
vörösmacska
 
 


FENT VANNAK A KÉPEK G-mail-en!!!!!
fn.:babanet2010
j.:november

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok!

Csajok köszike! Dancsika már szerintem jobban lesz nem fáj a hasija de még hasmenése van.

Csütörtökön megyek UH-ra már nagyon izgulok.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Mi is csak nemrég értünk haza. 2-re mentünk Tapolcára, végül negyed órát késtünk, és mivel nem volt senki, azonnal be is mentünk.
Minden rendben van, az utrót leépíthetem, és nem kell többet mennünk!!! :lol: Hát mitagadás torokszorító érzés volt, pedig "csak" november óta jártunk ide, és mégis fura, hogy már nem megyünk többet. Mindenki mindig nagyon kedves volt velünk, ők segítettek minket ehhez a hatalmas boldogsághoz, és szinte a családunkká válltak... :roll:

Hazafelé meg felmentünk a Sümegi várba, Bogi és mi is nagyon élveztük. :lol: :lol: :lol:

Mára búcsúzom! Holnap végre ovi!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást.

Azért nem válaszoltam pár napig, mert sajnos csütörtök este véreztem, nem is kicsit, olyan mensi mennyiségben. Borzasztóan megijedtünk, rögtön be is mentünk a klinikára, ahol bent tartottak, csak tegnap este jöttem haza. Szerencsére a picikénk jól van, már csütörtökön sem látott a doki semmit, pénteken volt komolyabb uh, ott sem láttak semmit, viszont egy sor dolgot lemértek a picinkkel, így kiderült, hogy a tarkóredője, orrcsontja stb. rendben van. Már 54 mm volt a CRL pénteken. :D

Szóval most itthon vagyok. Egyébként azt mondta egy ismerős doki, hogy vagy azért volt, mert már nem szedtem az utrót és lecsökkent a progi szint, vagy pedig a placenta ahogy tapad hozzá a méhfalhoz, roncsolódnak az erek és megpattanhatnak, lehet, hogy ez volt. A lényeg, hogy borzasztóan meg voltam ijedve, csütörtök éjszaka nem is aludtam semmit... Azóta pedig persze nyugtalan vagyok egyfolytában...

Így tolódik a 12. heti uh. is, valszeg most pénteken fogunk menni.

Kérdeztétek, hogy hogy volt az inszem-lombik. Mi egy év próbálkozás után mentünk dokihoz, kiderült, hogy a páromnak rossz a spermaképe, inszemet javasoltak. Meg is csináltunk 2-t, de aztán azt mondták, hogy menjünk inkább lombikra, mert inszemmel kevés az esélyünk. Végül a debreceni Kaáliban a 3. lombik sikerült, Tándor dr. volt az orvosom.

Nevek: nálunk a lány név van már meg hosszú idő óta: Luca. Ha fiú lesz, nem tudjuk még. Én egyébként nem érzek semmit...

Én eddig még kb. 0,5 kg-t híztam, kismamanacit még nem vettem, van egy bandázsom, azzal tudom felvenni még a nacijaimat :)

Kép
pusiandi
 
 


sziasztok,

bocsi kicsit eltűntem, szokásos munka meg keresztfiúzás..

Ebba üdv nálunk. mi 2,5 évig próbálkoztunk kicsit átérzem a helyzeted. gratula a picihez hát nem semmi hogy spontán megfogant. tényleg vannak csodák

Ági gratu a 12 hetes uh-hoz

Szisszka a neveket már én is be akartam dobni :) nekünk még kérdéses de vannak neveink. ha fiú akkor Boldizsár, Zsombor v Bence ha lány akkor Gréta, Dorka v Kinga. Második nevük is lesz, Péter és Zita mert a szüleink és a mi nevünk is ezek igy továbbadjuk a következő generációnak. vizsgához drukk

Lucuzs ez a Misuli név csúcs Bogitól. Hát hivhatjátok Misinek és akkor lehetne igy becézni :D

Sophie már csak egy nap az uh-ig. elhiszem hogy be vagy már sózva :) nagyon édesek a képek beniről

Macsek naon édesek a babócák

Rabbe nekem is fiús megérzésem van, viszont régebben álmodtam a gyerekeimről akkor a nagyobbik lány volt a kisebbik fiú.

Gyancsi tényleg idióta az orvosod. nem tudsz váltani?

Rodi nekem is fájogat még néha picit a pocakom. azt mondják akkor gond csak, ha erősebb mint egy mensis hasfájás.

Sophie Beni gyönyörüséges :D

pusiandi sajnálom a vérzést de a lényeg h minden rendben

nekem az éjszakám nem sikerült túl jól, felkeltem pisilni és alig tudtam visszaaludni. fájt picit a gyomrom (szerintem a kefires parilevestől amit ettem) meg a derekam is. úgyhogy most eszek egy piritóst aztán visszafekszem kicsit. pedig dolgoznom kéne, de megvár..

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

Jelentem nagyon finom volt a kismama jóga!

A helyszín nagyon szép, kellemes, barátságos. Van tea és tisztított víz, matrac, kispárna, pléd, utóbbi a gátizomtornához kell.

7-en voltunk, ebből 3-an újak. Lelki ráhangolódással kezdtünk, majd bemelegítéssel folytattuk, ezután jött a tényleges jóga rész, majd a gátizomtorna, majd légzőgyakorlatok, minden héten más, és a végén meditáció, az is minden hét más.

Hát rájöttem arra, hogy fiatal kor ide vagy oda, úgy be vannak állva, merevedve az izületeim, hogy csak na! Rengeteget lazítottuk a csípő, medence ízületeit, és rám is fér az biztos.

Továbbá a gátizomtorna volt nagyon komoly... hogy mennyit kell erősíteni, rugalmasítani egy gátvédelmes szüléshez! De jó hogy időben elkezdtem az biztos. A végére nagyon elfáradt "ott délen" :oops: :oops: Szóval nagyon tanulságos, és hasznos volt!

A meditáció nagyon kellemes, teljesen ellazít, feltölt önbizalommal.

Már estére éreztem a kellemes lazaságot az ízületeimben, és ma reggel is. Szerencsére rengeteg időm van még, és biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon testi-lelki készülés a szüléshez, és nagyon fejleszti az anya-magzat kapcsolatot. Volt, akinek már nagyobb a babája, és vissza-vissza jelzett :D :D

Szóval kiráály volt! Az első alkalom ingyen volt, majd veszek bérletet jövő héttől, fizutól, az úgy kedvezményes.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


És a régóta kért vonim :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Rodika- Gratula a barátnődnek, 3-ik baba, nem semmi :D Mai világban nagyon becsülöm aki több babát is vállal ( na leszámítva a barna bőrűeket :D )...Én is legalább 2-őt szeretnék, de ha úgy alakul simán 3-at i, sőt ha nyerek a lottón 5-öt is :D

Rabbe- Ez így sokkal jobb volt, hogy varrattál magadnak szép ruhát, mert azt tényleg bármikor előtudod venni, nosztalgiázni kicsit, az örökre a tiéd marad....Sőt ha kislányod lesz, akár ő is férjhez mehet majd benne :D Nekem tökre tetszenek az ilyen hagyományok!!...Én Ausztriában lakom, Linz mellett :wink: ...Sajnos max nőgyógyászt tudok váltani, de mindegyik nőgyógyász ehez a baromhoz fog küldeni, mert ő a tiszti főorvos, csak ő hagyhatja jóvá a dolgot, így ott vagyok ahol a part szakad.....Talán ha másik tartományba költöznék :wink:

O.Ági- Nekem is nagy volt a kísértés a fejberúgásra, gondolhatod :D ...A Dorka nekem is tetszik, meg az Olivér is....Mi volt tegnap az EKG-n???Minden okés??

Ritya- Akkor jó ha nem cigizős helyen vagy, mert azt nem szabad egy kismamának!!Nagyon rendesek a főnökeid :wink: Kisfiadnak jobbulást!

Eclipse- Rendesek vagytok, hogy odaadtátok a kulcsot végül :wink: Remélem már megemésztetted a tegnapi ebédet :D Milyen volt a jóga??Ja, most olvasom, hogy meg is írtad....Teljesen felcsigáztál, nagyon jó lehetett!!Én is úgy mennék, de sajnos németül nem tudok annyira ráhangolódni :?

Aranyoska- Engem érdekelnének a cuccok, de egyelőre babonából még nem merek semmit venni, bár tudom,hogy ez hülyeség :? De jövő hét után már nagyfelvásárló leszek nálad :D :D

Szqulla- Örülök, hogy jobban vagy!!Hát ez a sztori nekem is ismerős, csak én a kádba ültem bele és ott lebegtek körülöttem a piros szöszök :D :D :D

Sophie- Super, hogy jobban van a kisfiad!!Naná, hogy nem lehet baj, minden okés lesz holnap, szorítok+++++ :wink: Kisfiad egyszerűen gyönyörű :shock:

Szisszka- Darázscsípést ügyesen kikezelted!!Nagy kalappal a mai vizsgához!!Vagy holnap lesz?? :wink:

Vörösmaccs- Így más minden világos, hogy ha te nem csak egy fajta progit szedsz-szedtél :wink: Mert én csak a Duphastont, amit nekem csak a 12.héttől kell fokozatosan elhagynom!Milyen kismam naciról dumcsiztok ti itten??Kérünk szépen képet,hogy ihletet merítsünk!Én sajnos nem értek ehez a kombinált teszthez, lehet itt nincs is olyan nálunk, fogalmam sincs, szar így fogalmatlannak lenni, így kénytelen vagyok abszolut a nőgyógyászra hagyatkozni :?

Lucuzs- Örülök, hogy minden okés és elbúcsúztatok Tapolcától :wink:

Pusiandi- Nagyon sajnáom ami történt veletek, gondolom,hogy hogy megijedhettél!!De a lényeg, hogy minden rendben, pihenj amennyit tudsz!!!! :wink:

Vayacon-Nekem is fiús a megérzésem, de a barátnőm nagyon állítja,hogy szerinte lány lesz....Pár hét és kiderül, olyan izgis én már úgy várom :D ...A munka megvár , pihenj!

Csajok most valami nagyon hülyét fogok kérdezni..... :oops:
Ilyenkor az elején a baba még lent fekszik a pocinkban ugye???Mert valamelyik nap nem értem el egy párnát ami egy nagy fa doboznak az alján volt, be kellett hajolnom, de az csak úgy ment ha a hasam felső részével a láda peremének támaszkodtam teljes súlyommal és úgy nyújtózkodtam, aztán most meg parázok, hogy megnyomtam a babát, bár gondolom hogy ez baromság :oops: :roll:

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi,
hasonló kérdése volt a Femina oldalon az én dúlámhoz, aki ott szakértődködik, egy kismamának nem régen.
A válasz: a magzatvíz, a magzatburok és egyéb membránok olyan jól védik a babát, hogy meg sem érezte szegényke. Még ha abban a pillanatban éreztél is kellemetlenséget, szurkát, akkor sem.
Amíg nem történik vérzés, addig szó szerint semmilyen hatás nem történt a babára, békében úszkál, édesen hintáztatja magát le és fel most is :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Pusiandi!
Jaj, ez borzasztó lehetett! Sajnálom, de a lényeg, hogy minden rendben!
Remélem, most már nyugodtabb terhességed lesz!

Vaya! Megnyugtattál, mert már mindenen parázok! Csak ezt a bűvös 12 hetet épségben elérjük!

Nálunk a nevekben nagy a kavarodás. A lánynevünk Kitti – de még ez sem biztos. A fiúnevekkel nem jutunk semmire, nekem a Zsombor és a Bence tetszik (Vaya, ebből a szempontból nagyon hasonló nevek tetszenek), de a párom egyikért sincs oda. Még szóba jöhet az Áron, de még nem semmi nem biztos! Majd igazából a 12. heti uhu és tesztekig nem is akarjuk ezen törni a fejünket, majd utána, az a biztos!

Eclipse!
Ha betöltöm a 12 hetet és minden rendben lesz a babával, akkor
lehet, hogy csatlakozom hozzád!

Jaj, nagyon szép a vonalzód! Már nagyon vártuk!

rodina74
 
 


Szisszka,
darázscsípés elviselése miatt óriási tiszteletem.
Én azon kevesek közé tartozom, akiket sem darázs, sem méh meg nem szúrt soha, de csak azért nem, mert olyan elcseszett óvatos vagyok picikorom óta.
Olyan páni félelemmel vagyok miattuk, hogy az nem igaz.
Vasárnap 1 példány bejött a konyhaablakon, én lezártam a sütőt, bementem a szobába, és bemásztam a paplan alá, és csak a szememmel pislogtam ki. Ha közelebb jött, összegömbölyödtem alá :oops: Csak miután 15 percig nem járt arra, akkor mertem kimászni, és miután meggyőződtem, hogy már kimentem, akkor mentem vissza a konyhába, és rögtön becsuktam az ablakot.
Ha egy megcsípne, azonnal szívrohamot kapnék és megdöglenék, de minimum mentőt hívnék azonnal :oops: Iszonyúan félek tőlük.

Pusiandi,
nagyon örülök hogy megoldódott a probléma, és átérzem az ijedelmet, remélem több hasonló nem történik veletek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rodina,
sajnos, amint már említettem, Erika csak a 14. héttől engedélyezi a kismama jógára járást, ezt mindig az oktató dönti el.
Van ahol már 12. héttől lehet, van ahol 13-14-16 (!!) héttől.
Ettől nehogy neheztelj, ő az egyik legjobb a szakmában, és mindig mindent a kismamákért tesz, ez az élete.
Óra után még fél órát maradtunk tegnap is, és mindenki feltette a kérdéseit, valaki leleteit hozta kielemzésre, stb.

És lányok, felhívom a figyelmeteket, hogy jövő héten országos Születés Hete rendezvénysorozat!

www.szuleteshete.hu - keressétek fel a lakóhelyetekhez közel eső helyszínt, és vegyetek részt az ingyenes programokon, párotokkal, gyermeketekkel együtt!

Az Angyalszív központban, ahová járok, május 4-én kedden reggeltől délutánig lesznek a programok, és Erika a házigazda!

Ízelítő:
szülésfilm vetítés - úgy összeválogatva, hogy a kismamáknak erőt ad, nem elijeszti őket.
hordozókendő bemutató
baba-mama jóga
kismama jóga
ingyenes Maura kismama masszázs (!!!!)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Mauri masszázs

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Eclipse! Szép vonalzó!!! :lol: Végre!!! Olyan kislányos, jól látom??? :wink: :lol:
A gátizomtorna nekem is kéne, nagyon, hogy könnyebb legyen a tágulási szakaszom, úgyhogy már nagyon kezdenék magammal én is valamit. Az ilyenhoez orvosi engedély kell, ugye?

Gyancsi! Te figyi! Már nem emlékszem melyik intézetben volt az inszemed, de ott szerintem tudnak adni/küldeni neked igazolást, hogy táppénzt javasolnak. Legalábbis érdemes lenne megpróbálnod, nálam bejött! Hátha.

Bogi ma végre megint mehetett oviba!!! Szegény, annyira izgult, hogy éjszaka alig aludt, 3 órát teljesen kihagyott, aztán még korán is kelt. Ebéd után megyek érte. Hát fura így kettecskén itthon. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
csak ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor kell engedély! egyébként csak a saját közérzeted befolyásoló.
Én nagyon élveztem.

A bölcsőbe kerül, ami kerül, fő hogy egészséges legyen. :D

Pihenj sokat, amíg Bogi oviban!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megvolt a 12 hetes UH. Minden OKs. Először térdepelt kb. 1 sec-ig majd levágta magát oldalra és elaludt. Ott nyomogattuk a hasam, én is meg a doki is. Majd felkelt integetett egyet és megmutatta gyönyörű szép végtagjait. A nyaki redő értéke is jó. Imádom a Drágaságom. Apa is meghatódott. A dokinő csak neki magyarázott és még azt is megengedte, hogy lefényképezzük, levideózzuk. A végén produkált egy sztárfotót (mármint a baba). Még én is látok rajta mindent pedig annyira nincs szemem az ilyesmihez.

Angie,
akiről fent beszéltem az Dr HK volt. Nem gyenge a csaj (zseni). Ahhoz képest, hogy azt mondták futószalagon megy az egész és hozzászólni sem lesz idők, elég jól elbeszélgettünk (inkább ő és a férjem :lol: ). Az asszisztens, aki híresen nem közkedvelt, ő sem szólalt meg csak írta az eredményeket. 8kor kellett volna elkezdenie a rendelést, de már 7re ott voltunk és 7:15kor el is kezdte. 5. voltam és 8ra sorra is kerültem. Tehát jöhettem dolgozni. :cry: Következő péntek, Olasz Andrea, vérvétel.

Aranyoska,
érdekelne a pelus meg a törlőkendő. A víz és a gyümilé meddig áll el? Most lehet, hogy tévedek de nem Gödöllői vagy? Mintha úgy emlékeznék.

Lucus,
felgyalogoltatok a Sümegi várba? Nem gyenge, még pocaklakó nélkül is megerőltető!

Legyen szép napotok,

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii

:én soproni vagyok (már),de a szüleim Balcsin laknak,onnan hozom a cuccokat.Bármi érdekel írj nyugodtan és megbeszéljük a részleteket!!!! :wink:

Lányok:képeket megnéztétek??? :?: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát újra itt a munkahelyen.Nem viselem túl jól, reggel márrókakomval kezdtem, most meg a fekvésen kívül másra nem is nagyon vágyom.

Gyancsi, nagyon sajnálom a doki ügyet. Egyébként hihetetlen, hogy mindenhol azt hangoztatják, hogy szüljünk gyereket, a feltételeket pedig nem teremtik meg hozzá, vagyis nem segítenek semmit.Gondolok itt pl a te dokidra, vagy az ellátásokra.

Rodina, pocakod?Nekem is görcsölgetett az elején a hasam, magneb6-ot szedtem rá.
Gratulálok a barátnődnek!

Rabbe, igen ez a táppénz dolog, durva nagyon és kevés is, sajnos, és olyan sok mindent kell venni.

O.Agi, neked hogy telik a munkanap?

Ryta, kisfiad örülök, hogy jobban van!

Aranyoska szerintem engem is érdekelni fognak a cuccosok.

Szqulla, ne idegeskedj, minden ok, és mindjárt itt a 12 hetes u.h, és minden ok lesz!
A zuhanyos dolog azért eléggé kemény lehetett!

Sophie, nagyon édes Beni!Te meg pihengess, és ne idegeskedj!

Szisszka, szegénykém, örülök, hogy túlélted, azt a frány darázscsípést, egyébként sokan allergiásak rá.

Vörösmacs, hát még szép, hogy nő a pocakod!Ketten is laknak benne!!!Te gyakrabban jársz u.h-ra?

Csajok, mennem kell, remélem mindjárt visszatérek, és folytatom

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Gyancsi
nagyon jól ki vagyunk találva mi nők. nem tudsz ártani a babának most még ha hasra is esel. A méhed nagyon erős és még ott a hasfalad is, megvédi a babát.

Lucuzs
Mi is tapolcán voltunk szombaton, csak este. Sümegi várban meg nagypocakkal voltam anno, de majd meghaltam a végére mire felértünk. Alig kaptam levegőt. Jót mulattam magamon. Idén is felmegyünk ismét nagypocakkal.

Kép
Kép
nati80
 
 


jajj lányok!

pusiandi, nagyon sajnálom a történteket, de jó, hogy ilyen erős a Te kisbabád!!! :) pihenj nagyon sokat!

most biztosan hülyének fogtok nézni, joggal, de ma a fiammal betértünk a DMbe és én állat, vettem egy tesztet, amit meg is csináltam, mert annyira bennem a para a holnap miatt... a teszt ugyan pozitív lett, de tökre halvány lett a második, teszt csíkom! pedig mikor kiderült, hogy terhes vagyok, csináltam tesztet, többet is, és volt, ahol már nagyon erősen jelent meg ez a csík is... ja, és persze ugyanazt a tesztet használom! szóval most egyre jobban fosok a holnaptól...

köztetek nincs olyan, aki volt ilyen balga, mint én, és csinált 10 hetes kora körül tesztet!? vagy szerintetek ez semmit nem jelent, hogy milyen színű a 2. csíkom??? a papír szerint nem lényeg a színárnyalat, csak most úgy megijedtem... :S

köszönjük egyébként Beni nevében a dícséreteket! :)

most nem is tudok másra reagálni, este még jövök szerintem, ha nem, akkor holnap mindenképpen, ha túl leszek a vizsgálaton!

sophie27
 
 


Csajok, én nem akarok dolgozni!Tiszta bolondok háza!Mindjárt idegrohamot kapok!Én most erre annyira, de annyira nem vagyok kíváncsi.
Ráadásul kiszámoltam, azon a kalkulátoran, hogy mennyi thgy stb jár, és levert a víz, hogy a 2009-es évet veszik alapul, mert kb 50.000-el kapok kevesebbet, mint kapnék ha a 2010-t vennék.Abból 5hónapig vállakozó voltam-minimálbér, 1 hónap semmi, 1 hónap meg munkanélküli.
Katasztrófa.Még a thgy is 75 000,-ra jött ki.Én nem is tudom, hogy mi lesz velünk csajok!

Lucuzs, azért szerintem nem is olyan nagy baj, ha nem kell többet odamenni :D
Biztos tuti volt a kirándulás!

Pusiandi, örülök, hogy minden rendben, és rendben is lesz!!!De elhiszem, hogy nagyon megijedtél!

vayacon, velem szinte minden este az a helyzet, hogy felkelek pislantani, aztán nem tudok visszaaludni, jó sokáig sajnos.

Eclipse, szuper a vonalzód, és biztos tényleg szuper lehetett a jóga.Én is úgy járnék ilyesmire. De Komáromban péntek délelőttönként van, én meg ugye dolgozom.

Hayni,örülök nagyon, hogy minden ok.Gratulálok!Képet tegyél fel!!!

Csajok, én nem látok az idegtől, annyira nincs már erre szükségem. A fene egye meg ezt a rohadt pénzt!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát, megkezdtem megint a munkát. Hogy nekem ehhez mennyire nincs kedvem. Olyan jó volt otthon, csönd, nyugalom, pihenés, erre most visszacsöppentem egy szörnyű bolondok házába.
Köszönöm az érdeklődést az EKG után. Hát nem volt semmi. A doki miközben méri a vérnyomásomat, mondja, hogy szaporábban ver a szívem, mint múltkor. Mondom neki, hogy persze, mert múltkor a frászt hozta rám azzal, hogy valami nem jó az eredményen. Erre Ő közli, hogy ilyet nem mondott, én meg kontráztam, hogy pont ugyanezeket a szavakat használta. Szerinte valamit félreértettem. Ribanc. Szóval megismételte a EKG-t, az eredmény tökéletes, szóval múltkor valószínűleg az egyik kis vackot rossz helyre csíptették fel.



Szqulla!
Ne aggódj, nem törvényszerű, hogy veled is az legyen mint az anyukáddal. Csak nyugodtan, nem lesz semmi gond.

Lucus! Nati!
Sümegi vár pocakosan? Azt hogy lehet bírni? Én pocak nélkül is majd kiköptem a tüdőmet, mire felértünk.

Lányok!
Volt téma a biztonsági öv lehúzó. Mi amikor megtudtuk, hogy terhes vagyok, azonnal vettünk egyet (Vaterán használtan). Csak ajánlani tudom. Hihetetlenül kényelmes és én is nyugodtabban kocsikázom így. Újonnan kicsit húzós (12000) ára van, de használtan hozzá lehet jutni 4-7000 -ért. Szerintem mindenképpen megéri.

Eclipse!
Most már sikerült nagyon felcsigáznod a jógával:) Lehet, hogy megnézem én is a lehetőségeket nálunk.

Szép napot nektek.

Ági
Vendég
 


Sziasztok!

Dorka én is parázok a pénz végett.Férjem jövő hónapban megint kevesebbet kap majd.Szerintem megy tönkre a cég csak nem akarják még bevallani.Én is keveset keresek és sok a kölcsönünk.Eddig bírtuk valahogy de tovább mi lesz nem tudom.Szóval parázok én is eleget ezen. Nem egyedül vagy tényleg ebben. De szerintem mi csajok mindig valamit kitervelunk. Úgyhogy fel a fejjel!!![/b]

KépKép
ritya
 
 


Lányok!
Pénz miatt ne parázzatok!!! Mindig van valahogy, nálunk is volt nagyon nehéz időszak, most áll helyre és most meg jön a tesóka. megint lesznek nehézségek, de meg lehet oldani mindig mindent.
Érdemes megkérdezni az oep-t, hogy van e lehetőség választani a gyás és gyed számításánál, hogy melyik időszakot vegyék figyelembe. Nálam a szülés elötti 180 napot nézték.

Övlehúzó
nekem is volt, van. nagyon fontos és hasznos is. És 12 hetesen kezdtem el használni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk..... sajnos nem nagyon vagyok képben, igyekszem majd pótolni a lemaradást. Remélem mindenki jól van, és vuk-ot már csak hallomásból ismeritek, és messze elkerül mindenkit az émelygés is.

Szóval anyáméknál voltunk hétvégén, azóta Ati beteg, itthon vagyunk. Ha alszik dolgozom, ha meg nem, akkor meg együtt ütjük el az időt. Homokozás, rajzolás, kocsitakarítás, főzés, mosás, mikor mi :lol: Elmúlt az álomkóros időszak, ami megmaradt az az, hogy hamar kifáradok. De egész tevékenyen telnek a napjaim.

Múlt hét pénteken is voltam dokinál, már a sajátomnál. (Kedden Istenhegyi úton a down teszt miatt.) És akkor valami ott figyegett a két kis édes farpofi között. Szóval lehet, hogy nálunk kisöcsi lesz 8) De mondta doki később, hogy inkább visszavonja, mert lehet, hogy a nagyajkak :shock: Ekkorák???? Még számomra is elég egyértelmű volt a kép :lol: :lol: Elég nagy ajkak akkor.....

Csak fél szemmel láttam:
övterelő - nekem is van, már használom.
pénz - ezen nem múlhat a gyerek kérdés a családban, pláne nem az első. Sajna ilyen időket élünk.
munka - igazából nekem sem fűlik hozzá a fogam, pedig alapjában véve szeretek dolgozni.

Mindenkinek szép estét!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok Lányok!
Már régen jártam erre (de a nagy pörgésben nem is nagyon tűnt fel senkinek). Kicsit elutaztunk, jót tett a kikapcsolódás, pihenés, bár én fürödni nem tudtam, a két pasim viszont nagyon élvezte.
Engem még mindig rendesen kerülget a hányinger, bár hányni nem hánytam egyszer sem. Remélem, már nem tart sokáig. Folyton eszek, mert akkor pont nem émelygek, de ha abbahagyom, 15 perc múlva már rossz. Híztam is már 2 kg-t. A fiammal 12. hétig egy gramot nem híztam, most meg :twisted: :evil: :twisted:

Pusiandi!
Jaj, ijesztő, ami veled történt, de örülök, hogy sikerült megállítani a vérzést. Nagyon vigyázz magadra, és tartsd be az orvosi utasítást!

Haynii!
Jaj de jó, hogy minden rendben van. Nekem, amikor HK csinálta a kórházban, egyáltalán nem az jött le, hogy pörgette a dolgot. Jó, nem annyi időt szánt rám, mint amikor a magánba mentem hozzá, na de ott nem is várakozott senki utánam. Kb 10 percig nézett, ami a kórházi sorbanállós viszonyok között nem is olyan kevés. Én most kihagyom az ÁEK-t, és az Istenhegyire megyek. Ott profibb a felszerelés, több időt is szánnak az emberre, és nem utolsó szempont, hogy megvan 1 órán belül a teljes eredmény. Direkt HK-hoz kértem magamat, de addig még van 2 hét, rengeteg idő.

Rabbe!
Hamarosan meg a privi :wink:

Övterelőm nekem is lesz! Szerintem elengedhetetlen akár vezetünk, akár az anyósülésben ülünk. A fiamnál is volt!

Szép napot mindenkinek!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Halihó!

Ígértem hogy a hétfői uh után jelentkezem, bár gondolom senkinek nem hiányoztam: : )) Szerencsére annyian vagyunk!

Minden rendben, majd csatolom a képet, ha most sikerül...

HA jól figyeltem mindenkinek mindene rendben van, és lassan mindenki tudja fia vagy lánya érkezik-e .... Mindenkinek hajrá...
Tőlem megkérdezte a dokinéni mit szeretnénk...
Mondtuk apával mindegy majd eldönti ha felnő:lol: :lol: :lol:

Végigkacagtuk az uh-t ,mert úgy mozgott a babó mint aki 100m-t spintel. Szegény szonográfus alig tudott nyaki redőt mérni: )) de elkapta... és minden ok!
Három szelet parizernyi súly 62mm .....

Ezen felbuzdulva elmentem vásárolgatni... hát gyerekeke nem ez lesz életem legolcsóbb pár hónapja! :roll:

Szerencsére most hogy apa is látta a kis porontyot elkezdett olvasni mindenről amiről neki kell: ))

pl babakocsi, nagyobb autó, hitellehetőségek stb.....
hmmm meglátjuk.....

Mindenkinek várakozással teli, szép uh képekben gazdag verőfényes napokat kívánok: ))
Pápá Eta

Mennem kel down- szűrésre: (( Drukkoljatok lécci látszik?

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Csajok!

Ismét a munkából, sajnos :( :( :(

O.Agi, munkát illetően maximálisan megértelek!!!
Otthon, nyugalom, pihenés....
Örülök, hogy minden rendben volt az EKG-n.

Ryta, köszi a bíztatást, tudom, hogy nem vagyunk egyedül a problémával, sajnos ez a mai világ!
Biztos, hogy megoldjuk valahogy!

Nati, neked is köszi a bíztatást!Régebben úgy volt, hogy 180 napot vettek figyelembe, most 365 nap biztosítási időnek kell meglennie a szülésig.Elvileg nálunk a 2009. -es jövdelem számít, gyakorlatileg bízom benne, hogy valahogyan meg lehet ezt oldani.

Mikegirl!Micsoda hírek!!! :D :D :D
Akkor szerencsétekvolt, hogy ilyen kis mutogatós kedvében volt :D
Persze, ez nem 100%.
Ati jobban van már?Te mit dolgozol?

Szép napot csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, megvettem a Femibion 13. héttől használatos adagját. 5600Ft/30db. Megőrülök?!?!?! Ráadásul az EÜ pénztáram nem támogatja (csak az ELEVIT-et). Nem gyenge! Eddig is az volt az elképzelésem, hogy nem fogom csak két/három naponta szedni. Most már egyre jobban hajlok e felé. Szerintetek okozok valami bajt, ha csökkentem az adagot. Nem szeretnék óriás baby-t (mondjuk, ha az lesz így jártam, a fontos, hogy egészséges legyen)

Szép napot,

U.i.: Aranyoska, árak vannak (pl. pelenka, törlőkendő)? Lehet, hogy elsiklottam felette. Ha így van bocsi.

Kép
Kép
haynii
 
 


Övterelőt én már 3 hete használok, és nem is mennék nélküle sehova!
Munka – Én az inszem óta nem dolgozom, és nagyon jól el vagyok itthon. A munka egyáltalán nem hiányzik, pedig nagyon szerettem!
Pénz – Hát az nálunk sincs sok, hónapról hónapra éltünk. Most nehezebb lesz, de nem számít! Valahogy majd csak lesz! Ezen nem izgatom magam!

Én május 10-én megyek HK-hoz az Istenhegyire, ti is annyira izgultatok előtte?

Eta!
Nagyon szép baba! Olyan édesek! Gratulálok!

Haynii!
Az én régebbi nőgyógyászom kifejezetten mondta, hogy az első 3 hónap után ne is szedjem minden nap, hanem ekkor, amikor eszembe jut! 2-3 naponta elég. Én így is fogok tenni!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Hayniinak és Etának óriási gratula a 12. heti UH-khoz!
Olyan szívmelengető, hogy ti is olyan imádatot éreztek a minikék iránt! Olyan szép a kismamaság! :D
Haynii,
csudapofi a babád, hogy nem érdekelte az UH, és inkább lefeküdt aludni, behalok! :lol: az enyém fél tőle, kalimpál, elforog, meg csuklik... :(

Csajok,
én nem tudtam hogy a 2009-es lóvé alapján számolják a pénzt... akkor akár fel is akaszthatom magamat, mert 6 hónapig munkanélkükli voltam 2009-ben!

Majd lakunk a hegyen a kunyhóban a gyerekkel!!!!!!

Egyébként apa felment oda szétnézni, mit csináltak a volt felesége új férje meg a haverjai, és a legnagyobb rendben, tisztaságban hagytak mindent, ami vizet, fát használtak, visszapótolták, szóval rendesek.
Aztán este telefonált neki a srác, hogy egyre rosszabb a helyzet, a felesége (a párom exe) kezd teljesen befordulni, nem megy sehova, és most hétvégén ő meg a haverok inkább megint felmennének... és mi megengedtük, mert tényleg rendesek.

Cserébe megígérték, hogy másjus 3. hétvégéjén, amikor nagy felújítás lesz, jönnek mind vakolni, szigetelni... szóval ez így korrekt teljesen!!!!

Hát komolyan mondom, nagyon súlyos lehet a baj, ha egy házaspár a sikertelenség után nem együtt vigasztalódik, pihen, hétvégézik valahol, mint teszik ezt sokan egy nem sikerült inszem/lombik után, hanem külön siratják a bánatukat, messze egymástól... :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse, már vadul nyomozok az ügyben, hogy tényleg valós-e ez a 2009-es jövedelem dolog, ha tényleg, akkor van-e kiskapu, mert akkor mi is felakaszthatjuk magunkat! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Lányok!
Én úgy tudom, hogy az utolsó 6 (de lehet, hogy már 12) hónap átlagkeresetét veszik alapul, és azért már 2010-ből eltelt pár hónap, és még páran fogunk is egy darabig dolgozni.
De én azt is hallottam, hogy az új kormány vissza akarja állítani a régi GYED-GYES, és társaival kapcsolatos szabályokat. Tehát még bármi lehet itt.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hú Csajok, legyen igazatok!!! :)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Gyancsi! Én a pesti kaáliban Sajgó doktornál voltam. Ő Miskolcról ment Pestre, még onnan ismerem, tehát ő vett bele itt a rendszerbe, és 3 évre rá visszatértem hozzá.

Zsófi! De gyönyörű szeme van Beninek! Neked is mindjárt eljön a 12. hét :)

Vörösmacska! Mire jó a Crinon gél? Mit pótol? Én 4x2 Utrot "dugtam" most már csökkentettem, ma csak 3x1-t kell. Meg Duphastont 2x1 helyett 1x1 kell de z is csak a héten :) Jó, hogy nő a pocakod! :) Te duplán számítasz :) Mikor mész búcsúzni a Kaálitól? Harcimókus ott van még? Ő nekem sokat segített anno.

lucuzs! Mivel búcsúzott a doki tőletek? Gondolom, hogy megható lehetett. Sümeg? De jó!!!! Mennyire messze van az tőlünk!

pusiandi! Az a lényeg, hogy már otthon vagy, és minden rendben! Ilyesztő lehetett. Tándor doki? Én is voltam egy ideig nála. És most mit kell szedned? Debrecenben fogsz szülni? a bandázs nekem is bejött. Így még a derekam sem fázik meg.

vayacon! Köszi :) Akkor gondolhatod, mit érzünk most:)

Eclipse a jóga olyan igazi jóga volt? A gátizom torna engem is érdekel, de a jóga... Én is fogok vmit keresni Miskolcon, mert már annyira hiányzik. Csak a dokit nem kérdeztem meg, annyira el voltam varázsolva az UH után. Lentebb írok róla:) Születés hete...Itt is olyan jó programok lesznek! Torna is minden nap, majd kipróbálok egyet.

haynii! Nekem 5300 Ft volt a Femibion 400. Gyöngy patikában vedd!

Voltunk 12 hees UH-n. Sokat kellett várni, nekem azt mondták, hogy teli hólyag kell. Majdnem bepisiltem..Bementünk, a szonográfus elküldött azonnal Wc-re. Na így kezdődött. Előbb hüvelyivel nézett meg, a mazsola elkezdett bunyózni, erre a csaj is megenyhült, nevetett. a férjem minden megkérdezett, így míg én terpesztett lábbal kukkoltam, ők jól eldiskuráltak :) Közölte a nő, hogy van egy sejtése, de ne bontsunk rá még pezsgőt, én mondtam, hogy mindegy, ne mondja, erre a párom: aha (figyel) mert ő fiú:) És kihúzta magát. A n ő megint kacag, mondja, hogy igen, az bizony egy fütyi!
Utána hasi UH, mindent rendben találtak, megvan minden ujja, az értékeke is tökéletesek. A nőgyógyászom azt mondta, hogy innentől az endo nem fog bekavarni, vehetek egy lélegzetet, de továbbra is pihi, és minden hónapban külön látni akar. Tehát, mikor megyek AFP-re még hozzá is nézzek be. De jó, legalább gyakrabban láthatom mazsolát :)
a párom azóta 10 cm-rel a föld fölött jár :)
Nálam már 9 éve megvan a fiú név, tanítóként olyan nehéz, mert azt is tudom, mi a jó név,de gyakori, az ugye kilőve. Meg gyerekekhez kötöm, és egy csomó ezért kilőve.
na puszi mindenkinek!


Kép
ebba
 
 


Szép jó reggelt!!!

Eclipse- Köszi a választ a pocak megnyomással kapcsolatban, most jól megnyugodtam :wink: Egyébként nem volt utána semmilyen kellemetlen érzésem, vagy szurka vagy bármi, de azért ott motoszkált bennem,hogy esetleg megnyomtam a fejét vagy a lábát :oops: :oops: Jó nagy hülye vagyok, tudom :D De hát első gyerek :D Ennyire félsz a darázstól???Én a békától :oops: Egyszerűen rosszul vagyok tőle, képes vagyok egy háztömbnyit kerülni ha meglátom, hogy ott klaffog az úton, fosok, hogy rámugrik :oops: Mondjuk, hogy utána mit csinál velem azt nem tudom :D Tényleg fura a párod volt exe és a párja, hogy nem együtt keresnek valami megoldást, hogy nem egymást vígasztalják, számomra is érdekes :shock: De akkor tényleg rendesek ha mindent szépen tisztán hagytak ott és még segíteni is mennek, le a kalappal!! :wink:

Rodina- A Kitti is nagyon szép név :wink: Szerintem egyébként érdemes az utónév könyvet forgatni, olyan nevekke lvan tele, amikről sosem hallottunk :shock:

Lucuzs- Erre nem is gondoltam...Szerinted adnának olyan papírt??A Kaáliba jártam egyébként!Neked adtak ilyet, hogy ha jól értem?!

Hayniii- Nagyon gratulálok a jó eredményekhez!!!Képzeld nekem is meg van az időpontom, május 14.-én megyek Hajdú Krisztinához a Praxisba , már nagyon várom :D Én is úgy tervezem, hogy nem fogom csak 2-3 naponta szedni a Femibiont, azt is csak az 5-6-ik hónapig, utána semmit, szerencsések vagyunk, itt a nyár, csomó gyümölcs és zöldség, én azokból szeretném a vitamint a babámnak megadni, nem ezekből a mű izékből!Szerintem semmi baja sem lesz a babádnak, max nem 5 kg-val születik ( ami manapság nem ritka, de szerintem gáz), hanem 3000-3500 grammal :!: De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie! :wink:

Dorka- Ja, ne is mond a dokit.....Már túl tettem magam az ügyön, aznap puffogtam ám rendesen :wink: Sajnálom a rókát, minden reggel szoktál hányni????Én szerencsére sosem!

Nati- Köszi neked is a megnyugtató szavakat, most már tényleg elhessegettem minden hülye gondolatot :wink: Sümegi vár nagy pocakkal???Még pocak nélkül is kell az oxigén sátor mire felérek :D :D

Sophie-Szerintem nem nagyon van már jelentősége a csík erősségének, bár logikusnak én is azt látom, hogy minél később csinálja az ember annál erősebb a csík.....De nem mindegy ám, hogy mennyit ittál előtte, hogy régen első pisiből csináltad reggel, most meg már délután, ezeket mind figyelembe kell venni....Szerintem ha semmi rosszat nem érzel, nem vérzel, akkor tuti, hogy minden okés :wink: Nagyon várlak ma a hírekkel!!!!!

Csajok annyira sajnálom ezt a pénz dolgot, olyan szomorú, hogy egy kismamának ilyeneken kell aggódnia, hogy hogyan lesz...Egyszerűen felháborító, hogy milyen kevés pénzt adnak otthon, komolyan nem is tudom, hogy ahol a férj sem keres jobban ott hogyan oldják meg....Minden elismerésem azoknak akik vállalják ennek ellenére, hogy kisbabát szülnek.....A politikusok meg értetlenkednek, hogy miért fogy a lakosság??? :shock: Hát anyádért!!!!! :evil: :evil:

O.Ági- Az egészségügyben alapkövetelmény, hogy hülyének kell lenni?????? :D De komolyan!!!Nem semmi a doki csaj!! :wink:
Én tegnap rendeltem a Vaterán ilyen övlehúzót vadi új, 3500 Ft-ért!!!

MikeGirl- Végre jelentkeztél!!Szóval lehet, hogy kisöcsi??Azta most mégjobban izgulok, hogy hátha május 14-én már nekem is tudnak valamit mondani :D ...Atinak jobbulást!!

Angie- Én is már plusz 1 kg-nál tartok, mondjuk nekem nincs viszonyítási alapom (előző terhesség) :wink: Viszont én elégedett vagyok vele, ugyanis március 1-én tettem le a cigit is, így ahoz képest az az egy kg nem is olyan sok :wink: Örülök, hogy voltatok kikapcsolódni, kell az az ember lányának :D

Eta- Nagyon jól szórakoztatok ti azon az Uh-on :D Örülök, hogy minden rendben!!Nagyon cuki a párod, hogy nézelődik most már ő is :wink: Háta z biztos, hogy pénzt azt nem ezekben a hónapokban spórol az ember lánya :wink: Drukk a down-szűrésre!!


Rodina- Te is a Hajdú Krisztinához mész???Tök jó, hogy ennyien "járunk" hozzá :D Neked az inszem miatt engedték , hogy egyből otthon maradjál???Tudod nekem gondom van ezzel, de akkor lehet, hogy tényleg megpróbálom azt amit Lucuzs mondott, hogy kérek egy igazolást a Kaáliból!

Ebba- Már ti is tudjátok, hogy fiú???Besz@rok!!! :D Gratulálok, annyira jó érzés lehet!!!!!Sajgó doktort nem ismerem a Kaáliban,mondjuk alapból csak a saját dokimat ismerem :D

Olyan jó nektek, hogy már túl vagytok a 12.héten, nekem még másfél hét, mondjuk azt már féllábon kibírom :D Most nagyon bezsongtam, hogy talán május 14-én mi is megtudhatjuk, hogy kisfiú vagy kislány van a pocimban :D A párom sajnos nem tud jönni, így nem is mondtam meg neki, hogy megyek, meglepiből haza hozom a képeket meg lehet a híreket :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Jelentem túl vagyok az angol vizsgán. nyelvtani része szerintem nehéz volt :( Aztán volt még egy szövegértés, az meg számomra könnyű volt :) De majd meglátjuk, hogy sikerült, május 5-én kirakják az eredményeket!

Vörösmacska
Nahát, nem is tudtam, hogy ugyanoda járunk vásárolni :) De jó!
Örülök, hogy tetszik a nadrág! Szerintem is kényelmes! Remélem lesz még belőle, mert szeretnék venni majd egy nagyobb méretet is későbbre. Most az s-es jó rám.
A pocakod meg persze, hogy nő, hiszen két kis csemete növekszik benne... és még mekkora lesz a végén :D

Rita
Örülök, hogy Dani jobban van!

Lucuzs
Sümegi várat imádom, a kedvencem, ott lovagoltam először 4 évesen :)

Pusiandi
Elhiszem, hogy megijedtetek, a lényeg, hogy jól vagytok! Ne aggódj, minden rendben lesz, az idegeskedés nem tesz jót! :) Pihenj, amikor tudsz, és élvezd a pocakos időszakot!

Vayacon
Szép, hogy követitek a hagyományt :) Nálunk a férjem családjában volt ilyen, h az elsőszülött fiúknak ugyanaz a nevük... hát én ezt nem szerettem volna. Plusz ott megbukott a dolog, hogy amikor összeházasodtunk, a férjem vette fel az én vezetéknevem :D

Eclipse
Jajj, olyan jó olvasni a soraidat, mindig annyi de annyi pozitivitás sugárzik belőlük! :) Örülök, hogy tetszett a jóga, és hogy jól érezted magad! A gátvédelmes szülés pedig... :))) Nekem nem sikerült rendesen a gátvédelem, igaz én nem is csináltam a gát tornát meg semmi ilyesmi... egy icipicit repedtem, két öltéssel összefűztek, de még igy is sokkal jobb helyzetben voltam mint az, akit vágtak :( Most a repedést is szeretném elkerülni!
Darázscsípés: engem is most csípett meg először, pedig 27 éves leszek. Egyébként ugyanolyan vagyok mint Te, elszaladok elbújok. :) Bár volt már rá példa, h lefújtam egy dögöt, de azt is úgy, h csak a kezem dugtam be a konyhába, aztán gyorsan bevágtam az ajtót :D Mostmeg nem is vettem észre, h ott volt a darázs. A szárítót akartam kivinni a teraszra, az egyik zoknin bújt meg a dög. A szárító meg nagy, ahogy felemeltem hozzám ért. Először csak szúrt, majd egyre jobban fájt, azt hittem szálka vagy valami volt a zoknin, utána láttam meg a darazsat. :shock: Egyből sirva hivtam anyukámat... Aztán meg azon izéltem,hogy még jó, h nem Marcit csípte meg, vagy valamelyik kutyát. Mindkét kutyánk allergiás a darázscsípésre, és egyből összeesnek :shock:

Hajni
Örülök, h minden rendben veletek! Most mindenki ezt a Femibiont nyomja, a védőnőm nekem is ezt ajánlotta. Amikor Marcival voltam terhes akkor még a Gravidát.
Én Elevitet szedek (szedtem Marcival is) Az elevitnek jóval barátibb az ára... Én minden nap szedtem Marcival a terhességem alatt, és nem lett órásbabám, 3000gramm, és 53 cm. Most is minden nap szedem...

Gyancsi
Orvos :evil:

Dorka
sajnálom a munkát :(
pénz: még mindig jobban jársz a 75.000-rel, mint és a Gyes-sel!!!!

Sophie
Ma mész uh-ra, ugye??? Mennek a drukkok ezerrel!!!!!
Éééés ne paráztasd magad!!!!!
Én egyetlen egy tesztet csináltam össz-vissz :lol:

Ági
Nahát ezek az orvosok... komolyan mondom... a lényeg, hogy most jó lett az eredmény!

Mikegirl
Nahát akkor úgy néz ki öcsi lesz??? :) Gratula!!!!

Eta
Gratula a jó uh-hoz!

szisszka
 
 


Jajj, már olyan sokat írtam az előbb is...

Ebba
Gratula a kisfiúhoz! :)

Angie
Merre jártatok?

Pénz: csajok tényleg ne aggódjatok rajta! Valami mindig lesz, valahogy mindig ki lehet jönni! Van h nehezebb és jobban meg kell húzni a nadrágszíjat...
Mi 5-en vagyunk testvérek, de soha nem éreztünk abból semmit, ha a szülőknek nehezebb volt, olyan szeretettel, odafigyeléssel neveltek minket mindig. Nem voltak soha elengedve úúgy anyagilag, de mindent megadtak nekünk ami tőlük telt! Jó, nem mentünk külfüldre nyaralni, meg sielni, de pl. a Szeldi tóhoz kempingezni igen :) Vagy balcsira, velenceitóhoz hétvégén strandolni. Igyekeztek mindig megadni azt is amit szerettünk volna, játékok, bicikli stb... persze nem azonnal, de valahogy mindig kiokoskodták :) Vagy lehet, h nem kaptam meg azt a cipőt amit épp kinéztem magamnak, hanem egy olcsóbbat... vagy épp nem kaphattam meg valamit mert mondjuk az öcsémnek kellett cipő... de nem is ez a lényeg. A tesómékkal annyira szivesen emlékszünk vissza sok mindenre :)

szisszka
 
 


Sziasztok! Gratula mindenkinek! Én is nagyon izgulos vagyok és minden miatt ijedezem, szerintem ezzel mindenki így van! A lényeg, hogy minden rendben legyen! Puszilok mindenkit! Csáó!

Kép
Kép
start7
 
 


Ebba!
Örülök, hogy minden rendben volt az uhun és egészséges a babátok!

Fú, megértem apát, hogy 10 cm-rel a föld fölött jár!

Gyancsi!
Igen, végül is Hk-hoz megyek. Igazság szerint Gasztonyihoz jelentkeztem, de aztán átkértem magam. Én már nagyon izgulok!
Kérjél papírt, szerintem adniuk kell! Az inszem miatt egyrészt, másrészt én már 3 babát elvesztettem. Szóval nem volt kérdés, hogy kiír a doki! Nem is kellett kérnem, sőt igazolást sem vittem.

rodina74
 
 


Szisszka,

egészen biztos, hogy jobban jártál így is mint a gátmetszéssel!
Alábbi olvasmányt ajánlom mindenki figyelmébe, ha van ideje, vagy nyomtatója, mert hosszú.

Beszédesek a statisztikák!

http://holdudvar.babahaz.hu/gatmetszes.htm

Még a saját józan eszemmel is sejtettem már korábban, hogy ha a Homo sapiens sapiens nevű állatfajta nőstény egyedeinek olyan súlyos sérülést kellene mindenféleképpen elviselniük, mint a gátmetszés és varrás, akkor az a fajta nem lenne életképes, és már kiszelektálta volna az evolúció...

A gátizomtornát este lefekvés után mindenféleképpen csinálom, és nemsokára bejelentkezek a homeopátiás orvosismerőshöz a felmérésre, tanácsadásra. A 34. héttől málnalevél tea ivás, és gátmasszázsolajos masszázs esténként, meg ugye egy hozzáértő szülésznő. És reméljük a legjobbakat.

A kisfiús anyukáknak mega-giga gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Hú Csajok, holnapután 3D UH!
14 és fél hetes lesz! Talán látszani fog a neme....!!!!
Annyira kivi vagyok! :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Héy Gödöllőiek,
a Santemed Clinique-ről mi a véleményetek? (4D)

Kép
Kép
haynii
 
 


Rodi!

Még nem is gratuláltam az esküvődhöz!
Hosszú, boldogságos életet kívánok nektek, minden jóval, széppel!!!!!!!!! :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ritya drukkolok csütörtökre! :arrow: :arrow:

Pusiandi! Ez nagyon ijesztő, mármint a vérzés, de nagyon örülök :D , hogy nincs gond! Ezt már mástól is hallottam, hogy ha a lepény rálóg a méhszájra akkor vérzés lépett fel.

Vaya :wink: , Zsombor gyönyörű név :D , unokaöcsimet is így hívják! :lol: Elég sűrűn előfordul mostanában nekem is, hogy éjszakai pisijárat után 1,5-2 óra hosszát is forgolódok :( , mire sikerül visszaaludni, általában akkor már a bárányszámolgatásba kezdek és többé kevésbé kétszázon felül már sikerül :lol: .

Gyancsi, a kismamanacit az Auchanban vettük, nagyon jó áron, egyébként nem is gondoltam, hogy ott árulnak ilyet, bár ez az egy fazon volt, de nekem bejön. Én úgy emlékszem Sziszka egy pár napja lefotózta magát benne és feltette a képet.

Rodi :wink: , ne izgulj a 12. heti miatt, minden rendben lesz!!!!! :wink: Te is HK-hoz kérted magad, vagy oda osztottak? Persze drukkolok :arrow: :arrow: !

Eclipse , tényleg, most lesz Születés hete! :lol:

Hajnii gratu a 12. hetes UH-hoz :D , örülök, hogy nálatok is minden rendben. :lol: Uram Atyám ilyen drága a Femibion második adagja? :shock: :shock: Igen, sajnos nem támogatja az egészségpénztár.
Lányok muszáj végig szedni terhes vitamint? Lányok muszáj szedni terhes vitamint? Oké, hogy a doki azt mondja igen, de tényleg szerintetek? Látom Rodi :lol: :lol: már válaszoltál a kérdésemre, ennek örülök, amit a dokid mondott. :lol:

Dorka igen, elég gyakran járok UH-ra, eddig két hetente, de most még két hét sincs a kettő között, hétfőn megyünk újra Konc Tanár úrhoz és ezzel ő el is bocsájt, mehetek a saját nőgyógyászomhoz. :lol: Ne is mondd ezt a táppénz dolgot. :roll: Én elég tisztességesen vagyok bejelentve évek óta és még így is a béka segge, amit majd kapok, csak 60% a táppénz. :( :( Régen 75% volt, még amikor dolgozni kezdtem. Ugye ilyenkor a természetbeni juttatásokat sem adják :( , az sem volt kevés, nálunk volt 12.000 kajajegy, 12.000 egészségpénztár, 9700 helyi bérlet. De elmondom, hogy március 8-a óta vagyok betegállományban, abból az első 15 munkanap az betegszabadság, amit a munkahely fizet, azt megkaptam április 5-én a fizummal, de azóta még egy fitying táppénzt sem utalt az OEP. :( Ezek után gondolom erre szüléskor is fel kell készülni, hogy legalább 1-1,5-2 hónap az átfutás, mire az igényelt ellátásokat elkezdik folyósítani ha a munkahely nem kifizetőhely. Férjemnek nincs munkája (asztalos), szép kilátások, de hát majd lesz valahogy. :wink: :wink: :wink:

Sophie27, képes voltál most tesztelni? :shock: Szerintem ne is törődj vele, ne izgulj, minden rendben lesz. :arrow: :arrow:

Mikegirl, Atinak jobbulást! Gratu az UH-hoz és a kispöcsöshöz, már ha tényleg az! :lol: :lol:

Angie, jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni!

Eta neked is mennek a drukkok a Down szűréshez :arrow: :arrow: ! Nagyon édi a babád!!!!! :lol:

Edda, a Crinone gél progeszteron, ugyanaz, mint az Urogestan vagy a Duphastont, csak ez egy modernebb hüvelygél, iszonyat drága, húszezer ft 15 adag, aplikátorban van egyenként, nem kell nyúlkálni, és nem folyik úgy vissza mint a hüvelykúpok, komfortosabb és meg merem kockáztatni, hogy talán jobb, hiszen ebből egy is elég naponta. Én nem Kaális, hanem BMC-s vagyok, hétfőn megyek utoljára. Gratu a 12. heti UH-hoz és a fütyishez!


Ma elintéztem az EKG-t. Annyira fura, hogy az utcán megmosolyognak az emberek, már tényleg rendes pocakom van kismamaruhában. Pénteken megyek laborba.

Csók Kép

Maccs
vörösmacska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?