Témánál vagyunk, altatás, egyedül elalvás. Hát ma bepipultam, mert bár mindkettő csajszi dörzsölte a szemét, és a földön hasra vágva magát hisztizett Emma, mikor meg kivittem őket aludni a babakocsiba, csak a szórakozás ment. Cumi ki-be pakolás, lábemelgetés a nyakba, és társai. Kétszer próbáltam meg őket kitenni, aztán harmadikra úgy gondoltam, itt az idő, hogy a kiságyukban legyen a napközbeni alvás. Persze ők nem így gondolták
Tudtam én már a télen is, hogy gondok lesznek, ha jön a meleg, nem lesznek bebugyolálva, kezük-lábuk járni fog, tudtam, hogy akkor már nagyok lesznek, és tudnak állni... Így is lett. Emma csendben ült az ágy sarkában és morzsolgatott, Míra állt és ordított. Párszor próbálkoztam elmagyarázni, hogy most itt alszunk, fáradtak, le kell feküdni, le is fektettem őket, simiztem, de hát ezek már közben is pattogtak fel, mint a bolhák, és valahogy nem akart menni a dolog. Ott is hagytam őket, pakolásztam, hallgatóztam. Volt, hogy csend volt, bíztam benne, hogy pihi jön. De nem, ordítás következett. Aztán én adtam fel, nem ők, Mírát 2 perc alatt álomba ringattam, és Emmának se kellett több. Most már több, mint egy órája alszanak. Én meg mint egy kisegér, nehogy felzörögjem őket. Ezért is volt jó a kinn-alvás. Szóval nem tudom, de lehet, hogy én már elkéstem, lecsúsztam erről, és nem vagyok biztos benne, hogy 1 évesen már ilyenre rá lehet venni őket. Vagy tévedek? Kitartóbbnak kellene lennem?
Bocs, hogy kicsit részletes voltam, de kiakadtam a tehetetlenségemen, el kellett panaszolnom
Móni, Emma a DM saját márkás tápiját issza kb egy hónapja, és hamarosan Mírával is át kell térnünk, mert 1 éves kortól semmi támogatás nincs már az amúgy is méregdrága tápszerre. Ajtórácsok felszerelve, majd ugyis dobok pár képet Míra első önálló útjairól, a háttérben látszanak a nem túl esztétikus megoldások
De hát legyen játszótér a házunk, annál örömtelibb a látvány
Nyuszi, nem, ez nem egy karnevál, az majd augusztusban lesz, a Savaria, az egy több napos, nagy volumenű rendezvény. Ez egy egy napos dolog, amikor a környék összes virágosa kipakolja a portékáját utcákon át, és vásárolni lehet. Ezen kívül a város ezen részének egy kis fursli szerű napja is ringispillel, sültkolbászossal, kürtöskalácsossal, meg minden jóval, ami ilyenkor kell.
Timi, jobban vagy már? Éjszaka nem volt gond? Sikerült kicsit rápihenni a tegnapi műsorra?
A mi éjszakánkat nem is mesélem (így is sok voltam az elején), de érthetetlenül állok megint előtte. Azonban már nem meglepetten