Új privát üzeneted érkezett!

no, lépek feküdni... remélem, minden OK.
aggódom :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nincs meg valakinek Csip száma? küldjünk neki egy sms-t könyörgök! én ezt már nem bírom!!!! :shock:

Kép
gtunde75

Tündi, várj azt hiszem nekem az otthoni telómban meg van a száma!!!!!
Megyek előkotrom!!!!

KépKép
gyancsi

Írjak neki én??Csak, mert az enyém külföldi szám, lehet nem fog rá válaszolni :? De nagyon szívesen írok!!!HELP!!!!!

KépKép
gyancsi

Meg van a szám, írok neki!!!!

KépKép
gyancsi

küld át priviben és akkor írok neki!

Kép
gtunde75

Írtam és meg is kapta, vissza jött a jelentés, remélem ír valamit, nagyon izgulok :roll:

KépKép
gyancsi

hát én is!

Kép
gtunde75

Tündi- megírom azért neked a számot priviben!!

KépKép
gyancsi

ok

Kép
gtunde75

Elküdtem :wink:

KépKép
gyancsi

írtam neki! remélem válaszol!

Kép
gtunde75

Remélem én is, még itt leszek gépközelben egy darabig, ha van valami fejlemény akkor írj, én is jelzem ha tudok valamit :wink:

KépKép
gyancsi

:)
alszik a lelkem! :lol: :lol: :lol:
minden ok, holnap hozza a híreket! nem szeretném lelőni az örömhírét!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi most írt, minden okés, 10 mm-es petezsákocska van, 5 hetes terhes, juhéééééééj :D :D :D Annyira örülök!!!!!!

KépKép
gyancsi

Basszus, én meg lelőttem :oops:

KépKép
gyancsi

Annyira megörültem, hogy írt :oops: :oops: :oops: Most megyek , bújok az asztal alá.....Remélem nem haragszik meg rám érte :?

KépKép
gyancsi

:lol: :lol: :lol: na, akkor menjünk aludni! :) jóccakát! :lol:

Kép
gtunde75

Tapló Ancsa :oops: :oops: :?

KépKép
gyancsi

biztos nem fog! :lol: :lol: :lol: a lényeg, hogy minden ok!!!
pusza! :)

Kép
gtunde75

Igen, jobb lesz ha lefekszem, mielőtt elárulok még egy-két titkot :wink:

KépKép
gyancsi

de éééééédes vagy! :lol: :lol: :lol: sztem nem gáz!!!

Kép
gtunde75

Megírtam azért neki, hogy számítson rá, hogy már világgá kürtöltem :D

KépKép
gyancsi

óóóó, direkt csip miatt kapcsoltam be a gépet.
látom, minden OK :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, amúgy jó reggelt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt....

Álom szuszék megjött :lol: :lol: :lol:

Ancsa, tünde: Mégegyszer köszönöm, hogy írtatok nekem sms-t :D

Juli: Remélem azrt tudtál aludni miattam :roll:

Jah és Ancsa, Te kis majom, hogy haragudnék már :D Ezért nem kellett volna sms-t írni :D :D De sebaj :D Nincs harag:D

Hát az volt, hogy ügye otthonról írtam még mikor anyu készülődött, aztán elindultunk végül... Negyed 11 volt időpontom, de negyed 12 kor hívtak be...nem is tom mi lett volna, ha nincs időpontom, rengeteg nagy hasu kismami volt...Engem meg csak nézztek mit keresek ott...De aztán büszkén vigyorogva jöttem ki és látták, hogy ott kukucskál a kezemben a kisfotóm :D
Bementem, női volt :D Féltem, hogy nem bizti, hogy megvizsgál mivel nekem nem volt beutalóm...Mondtam Aszódi doktornő küldött, jól van.Utsó menzi???Mondom Feb.18...Hány hetes???Jó kérdés???Kb 10, mondja...Annyi tuti nem mondom :D
Akkor nézzük...
Képzeljétek hasi uh-t :shock: Féltem, áhhh semmi nem fog látszani, a nagy szart nem...Ahogy rám tette az Uh-t ott volt a foltocska, egyből kiszurtam :lol: :lol: :lol:
Akkor mondta, hogy óóóó ez valóban nagyon picike....10 mm, benne szikhólyag, de persze azt Én nem láttam...Mondta, hogy kb.7-10 nap múlva már szívhang is van...Menjek vissza és képzeljétek szó nélkül kaptam időpontot...Először Péntekre(az pont 10 nap)mondtam melozzom...persze már egy csomóan bevoltak írva...Akkor Hétfő...Az semm jó...mondom nagyon gáz lenne ha inkább megint Keddi napot kérnék???Mondja nem végül is az 2 hét akkor megint többet láttunk...Kibírja??Hát mondom, ha add nekem egy fotót simán :D Akkor adott :D
Aztán mentünk ki...rögtön Anyunak mondtam, hogy hívja fel a doki asszisztensét, mert ügye engem ez nagyon basztatot, hogy most mi van.... Felveszi a nőci ere oda nyomja a kezem be a telomat....Pfffffffffff....Na tök jó...
Elmondtam neki mindent emlékszik rám...Mondta, hogy ha kaptam köv.időpontot, akkor persze most felesleges mennem a doktornőhöz...jelentkezzek a köv Uh-után...és ha bármi panaszom van hívjam...És majd akkor a doktőr nő, megnézzi a leleteimet és megbeszéljük a dolgokat...
Szóval igaza lett Julinak, Én kombinálok csak...A doktornőmnek nem számít a pénz...
Végül hazaértünk...Tudni kell, hogy 2 hete lemondtam a Vodafonet és mire haza értem akkor jutott az eszembe, hogy nem írtam nektek!!!De mire vissza mnetem volna haza, megjött apa, és neki meséltem, nagyon örült :D Aztán a nagy örömre meg elaludtam és már csak z sms-re ébredtem :D
Szóval ezer bocsánat....Legközelebb nem lesz ilyen...alig bírtam vissza aludni, hogy mien kis szenyo voltam...
Bocsánat
Hozom a képemet :D
Szép Napot!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Juli: mikorra mész ma????
csip-csip18

csip!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

én dél körül megyek. szokás szerint nincs időpontom... csak valahogy majd beesek egy császár és az ebéd között :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: :lol: :lol: :lol:

Kép

Leleten ez van: Egy intrauterin 10mm-es petezsák, benne szikhólyag, életjelenség még nem látható- erre mondta, hogy nem kell aggódni, a szívverésre írta, de a köv.uh lesz az is :D :D :D
Dg: Grav s 5 Gondolom ez az, hogy 5 hetes...
csip-csip18

cépséges pöttyöcske :!: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Most egy picit feltette a főnököm az i-re a pontot...Felhív felháborodva, hogy ő nincs itt megelégedve velünk...a munkánkkal...
Meg a takarítással...Hát azért engem ne hasonlítson össze a másik két kolleganőmmel akik 18 évesek...Talán nem 18 évesek kellett volna felvenni szoliban melozzni...Meg is mondtam, hogy elegem is van, mert mindig Én takarítok...Szarok Én is rá...Erre szarok rá, tessék ma meg már lebasznak érte...nekem is elegem van, hogy nincs apróm, meg stb...
Aztán, hogy ha Én szolizzom és a barátom, ami 2360 FT, akkor azt vonjam le a forgalom %, mert az nem számt bele az Én jutalákomba... :shock: :shock: :shock:
Huuu, de fel stuffolt...
csip-csip18

Jó reggelt !!!

Csip- Na mot nagy kő esett le a szívemről, hogy nem haragudtál meg, hogy ilyen kotnyeles vagyok..... :oops: Annyira megörültem , hogy minden rendben, hogy automatikusan írtam, hogy mindenki megtudja :oops: Gyönyörűséges kis pöttyöd van, nagy Gratula :D :D

Juli- Ma hasonlóan szép fotót tessék hozni, de rögtön a vizsgálat után :D

Csajok én voltam ma reggel kivizsgáláson ( általános, itt minden évben " kell " csináltatni), vérvétel, meg mindenféle, súlymérés, magasság stb.....És éhgyomorra kellett menni, hű na ez nagyon rossz volt, alig vártam, hogy vége legyen, hogy megtömhessem a fejemet....De megjutalmaztam magamat bundás kenyérrel újhagymával, nyammmmi :D :D

KépKép
gyancsi

Julcsit lehet már Uh-k :lol: :lol: :lol:
Most nézzi a lábait meg kezecskéjét...

Jaj de izgulok!!!Gyere majd, hogy mit láttál, no meg a képpel!!!
csip-csip18

Hol vagytok kismamik???

Joli: Hogy vagy???Te is ma mentél Ctg-re igaz??Mi volt?

Onlány: Nálad???holnap csüti :D :D :D péntek meg már itt van mindjárt :D :D :D

Többiek???

Juli: Hahooooooooooooo
csip-csip18

Csip- Én is itt vagyok, jöttem , hogy tudjam mi van Julival, de látom még nem jött a hírekkel :wink:

KépKép
gyancsi

Ja, jó a vonalzid egyébként :D

Képzeljétek május 14-én megyek 4D ultrahangra, Hajdú Krisztinához, ma foglaltattam időpontot, annyira várom, akkor már lehet fog tudni valamit mondani, hogy kisfiú vagy kislány :D Mondjuk a lényeg, hogy azt mondja, hogy mindene a helyén van :wink:

KépKép
gyancsi

Május 14???Akkor hány hetes leszel már???
Tényleg kbmikor tudható meg a neme???
A barinőmnek a 12 heti uh-n látták, hogy fütyös lesz...

Ancsa: Fiú vagy lány???És név???
csip-csip18

Csip- Május 14-én már a 13.ik hétben leszek, szóval szerintem elvileg már valamit lehet látni, persze függ attól, hogy mennyire takarja magát a baba, hogy hogyan fekszik stb.....Szerintem ha jó a doki és az Uh gép olyan 11-12.héttől már lehet látni....Tesómnak is a 12.heti Uh-on mondták, hogy fiú :D
Hogy mit szeretnék???Talán kicsit jobban fiút, de végül is mindegy :wink: Nevek azok Levente és Lili, vagy Csenge :wink: Nálatok vannak már nevek????

KépKép
gyancsi

Én is reménykedem, hogy akkor láttszik már...Nálunk is tervben van véve, hogy olyan 13 hetes elmegyünk 4D-re...
Hát nálunk is az van, hogy a 10 skálán a 10:Fiú a 9:Lány...
De hát majd megláttjuk Én lányt mondok..Anyum fiút és Párom is...
Lány nevek: Lilla
Fiú nevek: Ádám, Viktor
Ez a 3 név mind 2 nek tetszik a többivel gonban vagyunk, de még nap mint nap eszünkbe jutnak nevek :D

Na Juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hunnnn vagy?????????????
csip-csip18

sziasztok!
íme a sztárfotó:
Kép
ő Áron :D
7,2 mm az ülőmagasság, és 6w4d... de ez rajta van a képen.
van szívhang, van kiskönyv :) minden van :D csak orvos nincs :(

Joli!
írnál majd pár sort privibe, hogy milyen az Ivók, mint gondozó orvos? odafigyelés, hozzáértés, kedvesség, ár, idő, stb...
keresem az igazit :? :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csip- A tesóm 2 kisfiát Ádámnak és Viktornak hívják :D Egyezik az ízlésetek :wink:

Juli- Hol vagy?????????????????

Tündi- Nagyon megtetszett az a Giraffe Club-os kocsi amit feltettél ( persze zöldben, tudod a zöld mániám miatt :wink: )....Az lenne a kérdésem,hogy láttad vagy kipróbáltad már élőben???Valahol azt olvastam róla, hogy ha veled szemben teszed fel a mózes részt akkor nagyon pici a hely a lábadnak, hogy lépjél, ha tudod majd ezt nézd meg, hogy tényleg így van-e :!:

KépKép
gyancsi

Juli- Na végre!!!!!!Szívből gratulálok csodaszépséges kis pöttyöd van :D Ha lány lesz akkor is Áron lesz????? :D :D :D

KépKép
gyancsi

Juli: Na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stárfotód van Áronról!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hu akkor nekem is ilyen lez 2 hét múlva Én is ezt láttom majd :D Jujjj de izgi :lol: :lol: :lol: Mégegyszer megskubizzom :D
csip-csip18

Ancsa: Ez jó volt, nekem eszembe semm jutott, hogy lány lehet a Juli hasában :D
csip-csip18

Sziasztok!

Gyors bekukk, visszaolvasni most nincs időm, mert nagyon szorít az idő... AMit láttam, hogy mentek 4dre. Elnézést, de nem akarok senkit megbántani, de a 12-13héten nem érdemes a gyermek neme céljából elmenni, viszont, genetikai uhu céljából igen. Amúgy még a 16.héten sem bizti, hogy 100%ra megtudják mondani a nemét, hisz a klitorisz még elég nagy -> ergo fütyire hasonlít. Az utána következő hetekben már jobban lehet látni, biztosabbat tud mondani a szonográfus. Mozizás szempontjábül a legszebb képeket a 25hét körül tudják csinálni, mert ekkor már husis a baba. a 20.is jó, csak még nagyon soványka :)
Hajdú Krisztina, szuper genetikus, uhus!!! Jó választás. Babamozizás szempontjából -mivel több helyen is voltunk már- a 4d genesis jött be :)

Csip, gratula a 10mmeresedhez! :)

Jajjjj nagyon nagyon nagyon izgulok! Holnap 8kor már kórház, ha minden okés, akkor péntek reggel meglesz Hanna, ha nem akkor már holnap! :)
Na megyek tényleg!

Kép
Kép
onlány

ancsi!
mindenképpen Áron lesz... úgyhogy jobban jár, ha növeszt fütyköst :lol:

csip!
igen... legalább ilyen lesz a te babád is 2 hét múlva :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli! :D Dejó!!!!!!!! Na milyen érzés volt látni hallani?

Kép
Kép
onlány

Erről az jut eszembe, hogy a barátnőm férje mondta, hogy a gyereküket Fecónak fogják hívni. Mondom és ha lány lesz? Erre azt mondja akkor is, sőt ha több gyerekük kesz: Fecó1, Fecó2 :shock:

Kép
Kép
onlány

Juli, mi az mellette az a másik üreg???????? :shock: ikrek? :roll:

Kép
Kép
onlány

milyen másik üreg?

hallani csodás volt... csak elérzékenyülni nem volt időm, mert hirtelen jött a hír, hogy új orvost kell keresnem :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?