Jó reggelt....
Álom szuszék megjött
Ancsa, tünde: Mégegyszer köszönöm, hogy írtatok nekem sms-t
Juli: Remélem azrt tudtál aludni miattam
Jah és Ancsa, Te kis majom, hogy haragudnék már
Ezért nem kellett volna sms-t írni
De sebaj
Nincs harag:D
Hát az volt, hogy ügye otthonról írtam még mikor anyu készülődött, aztán elindultunk végül... Negyed 11 volt időpontom, de negyed 12 kor hívtak be...nem is tom mi lett volna, ha nincs időpontom, rengeteg nagy hasu kismami volt...Engem meg csak nézztek mit keresek ott...De aztán büszkén vigyorogva jöttem ki és látták, hogy ott kukucskál a kezemben a kisfotóm
Bementem, női volt
Féltem, hogy nem bizti, hogy megvizsgál mivel nekem nem volt beutalóm...Mondtam Aszódi doktornő küldött, jól van.Utsó menzi???Mondom Feb.18...Hány hetes???Jó kérdés???Kb 10, mondja...Annyi tuti nem mondom
Akkor nézzük...
Képzeljétek hasi uh-t
Féltem, áhhh semmi nem fog látszani, a nagy szart nem...Ahogy rám tette az Uh-t ott volt a foltocska, egyből kiszurtam
Akkor mondta, hogy óóóó ez valóban nagyon picike....10 mm, benne szikhólyag, de persze azt Én nem láttam...Mondta, hogy kb.7-10 nap múlva már szívhang is van...Menjek vissza és képzeljétek szó nélkül kaptam időpontot...Először Péntekre(az pont 10 nap)mondtam melozzom...persze már egy csomóan bevoltak írva...Akkor Hétfő...Az semm jó...mondom nagyon gáz lenne ha inkább megint Keddi napot kérnék???Mondja nem végül is az 2 hét akkor megint többet láttunk...Kibírja??Hát mondom, ha add nekem egy fotót simán
Akkor adott
Aztán mentünk ki...rögtön Anyunak mondtam, hogy hívja fel a doki asszisztensét, mert ügye engem ez nagyon basztatot, hogy most mi van.... Felveszi a nőci ere oda nyomja a kezem be a telomat....Pfffffffffff....Na tök jó...
Elmondtam neki mindent emlékszik rám...Mondta, hogy ha kaptam köv.időpontot, akkor persze most felesleges mennem a doktornőhöz...jelentkezzek a köv Uh-után...és ha bármi panaszom van hívjam...És majd akkor a doktőr nő, megnézzi a leleteimet és megbeszéljük a dolgokat...
Szóval igaza lett Julinak, Én kombinálok csak...A doktornőmnek nem számít a pénz...
Végül hazaértünk...Tudni kell, hogy 2 hete lemondtam a Vodafonet és mire haza értem akkor jutott az eszembe, hogy nem írtam nektek!!!De mire vissza mnetem volna haza, megjött apa, és neki meséltem, nagyon örült
Aztán a nagy örömre meg elaludtam és már csak z sms-re ébredtem
Szóval ezer bocsánat....Legközelebb nem lesz ilyen...alig bírtam vissza aludni, hogy mien kis szenyo voltam...
Bocsánat
Hozom a képemet
Szép Napot!!!!!!!!!!!!!!!!