Sziasztok Lányok!
Én tegnap reggel úgy döntöttem, hogy nem jövök be dolgozni. Alig bírtam kimászni az ágyból, és átgondoltam, hogy nincs is semmi extra bent, így írtam a főnökömnek, hogy ne várjon
Kicsit pakolásztam otthon, előszedtem a nyári cipőket, eltettem a csizmákat, kimostam a hálónkban a függönyt, ágyneműt vasaltam, cseréltem, mostam. Gyümilevest csináltam, aztán pihentem. Estére elő is jött az émelygésem egész rendesen.
Köszönöm a dicséreteket, de én elég hülyén nézek ki a képen, mint akit épp akkor kólintottak fejte. De sebaj, úgyis a gyerekek a lényeg.
Poci képem még nincs, poci viszont már növöget. Úgy-e Annamari? Már van egy kis egyértelmű kismama pukli a hasamon. El is kell mondanom emiatt a főnökömnek, mert már nem lehet takargatni.
Szilvi!
0:00-kor írtad a hsz-edet
Ezen az utolsó UH-n nem említette a doki, hogy mit lát a lába között?
Kri! Pruci!
Sajnálom a mensit / nega tesztet
De Teri, te még reménykedhetsz!!
Beze!
Neked meg mennek a drukkjaim ezerrel!!!
Maryka!
Gyurikádnak egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel boldog névnapot kívánok!!
Annamari!
Olyan jó, hogy eljöttetek! És a férjed is aranyos, hogy ilyen laza, és támogatja az internetes ismerkedésedet. Tényleg jól eldumáltak az apukák is, de én a férjem beszélőkéjét ismerem, így nem tartottam ettől a részétől. Ő a némát is képes megszólaltatni
Moti!
Hogy is jut ilyen eszedbe?!?!? Jó anyuka vagy, nagyon is jó!!!
Pannynak írtam múlt csütörtökön, amire még nem válaszolt. Előtte állapotáról annyit tudok, hogy egész jól viseli a történteket, néha elérzékenyül, és ez teljesen természetes, de a srácai mindig feltöltik.
Ma biztos lesz dolgom bőven, de olvasni azért még jövök