Új privát üzeneted érkezett!

Annamari, Szilv, Angie, nem akartok pocakfotót felrakni? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsánat, Szilvit akartam írni. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Max 3-4 napot késett eddig, de az elmúlt 2 évben csak egyszer fordult ez elő. Ez meg már 6-7 nap. Petrát a 6. hét végén mutatta ki a teszt. Drukkot köszi!
Te mikorra tervezed a tesztet?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

 
 

Pruci, a 6. hét vége még nincs itt. :wink: Fogalmam sincs, mikor, nem fogom elkapkodni. :oops: Tuti nem holnap.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pruci, sajnálom. Itt van mindjárt a május, akkor aztán belehúzunk :wink:

Beze, drukkok mennek továbbra is +++++++++++++++++++++++
Hát ezek a tesztek nem semmik. A clear blue-t mondják a legmegbízhatóbbnak, mert az tényleg csak a tényleges terhességet mutatja ki, mert nem ez a legérzékenyebb teszt, így elég magas hcg szint kell hozzá. Tegyük hozzá elég drága. A Gábriel tesztet mondják még nagyon jónak, de ezt csak gyógyszertárban lehet kapni.

Többiek hol vagytok?

Babásodásra fel!:lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, köszi! :wink: Igen, a clearblue 50-es érzékenységű.
Gyönyörű az új vonid! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pruci - sajnálom, de még én is drukkolok! Soha nem lehet tudni :roll:

Beze - van türelmed, hallod?? én nem bírnám ki, az tuti..pocakkép van, de nincs lekicsinyítve, így ide nem tudom felrakni, de majd gmail-re, csak elfelejtettem a belépést....Annamari majd jön, és segít :wink:

Moti!
Nem vagy rossz anyuka! Ezt magamnak is mondanom kell, így már előre nyugtatlak Téged, magamat! Sőt nálatok Boldi kérte, hgoy mehessen, biztos, hogy minden a helyére kerül nála hamar...

Kri!
Vonalzód nekem is tecc!

Annamari!
Itt is hiányollak ám :wink:

Panndi!
Már írtam, hogy sajnálom Zsófit, s persze Téged is! Legyetek gyorsan jobban! Lányokkal is ennyire szarul voltál? Moti álma nem semmi :wink: Kivi vagyok!

Panny - hogy van vajon :roll: :roll: Drukkok mennek neki, hogy épüljön fel gyorsan, s jöjjön már egy egészséges "négyeske"!

Angie!
Te sem voltál ma! HOl tetszik lenni??

MIndenki másnak is ölelés, puszi...most elteszem magam holnapra, nem mondom, hogy nem vagyok fáradt!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok Lányok!
Én tegnap reggel úgy döntöttem, hogy nem jövök be dolgozni. Alig bírtam kimászni az ágyból, és átgondoltam, hogy nincs is semmi extra bent, így írtam a főnökömnek, hogy ne várjon :lol: Kicsit pakolásztam otthon, előszedtem a nyári cipőket, eltettem a csizmákat, kimostam a hálónkban a függönyt, ágyneműt vasaltam, cseréltem, mostam. Gyümilevest csináltam, aztán pihentem. Estére elő is jött az émelygésem egész rendesen.

Köszönöm a dicséreteket, de én elég hülyén nézek ki a képen, mint akit épp akkor kólintottak fejte. De sebaj, úgyis a gyerekek a lényeg.

Poci képem még nincs, poci viszont már növöget. Úgy-e Annamari? Már van egy kis egyértelmű kismama pukli a hasamon. El is kell mondanom emiatt a főnökömnek, mert már nem lehet takargatni.

Szilvi!
0:00-kor írtad a hsz-edet :) Ezen az utolsó UH-n nem említette a doki, hogy mit lát a lába között?

Kri! Pruci!
Sajnálom a mensit / nega tesztet :( De Teri, te még reménykedhetsz!!

Beze!
Neked meg mennek a drukkjaim ezerrel!!!

Maryka!
Gyurikádnak egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel boldog névnapot kívánok!!

Annamari!
Olyan jó, hogy eljöttetek! És a férjed is aranyos, hogy ilyen laza, és támogatja az internetes ismerkedésedet. Tényleg jól eldumáltak az apukák is, de én a férjem beszélőkéjét ismerem, így nem tartottam ettől a részétől. Ő a némát is képes megszólaltatni :lol: :lol:

Moti!
Hogy is jut ilyen eszedbe?!?!? Jó anyuka vagy, nagyon is jó!!!

Pannynak írtam múlt csütörtökön, amire még nem válaszolt. Előtte állapotáról annyit tudok, hogy egész jól viseli a történteket, néha elérzékenyül, és ez teljesen természetes, de a srácai mindig feltöltik.

Ma biztos lesz dolgom bőven, de olvasni azért még jövök :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Valaki küldje el nekem priviben a g-mailes elérhetőséget!
Köszike!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Csajok, minden tiszteletem, hogy így kibírjátok a tesztelést!én mindkét esetben már az első késős napon megcsináltam. :D nagyon drukkolok mindenkinek a pozitív eredményért!!!!!

kicsit nyomi vagyok, mert otthagytam BOldit a bölcsiben, és most konkrétan azonnal elkezdett sírni, és úgy sajnáltam.......tudom, hülye vagyok....de nincs kire hagynom és mennem kell 3ra a 6 hetes kontrollra, Sebit így is viszem magammal. :D
Lina, köszi a tippet, mi is beíratkoztunk 2012re a bölcsibe. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Angie!
Jól tetted, hogy nem mentél tegnap dolgozni. :lol: :lol: :lol: én azt hittem, annyi munkád összejött, hogy azért nem tudtál jönni.
Akkor otthon sem unatkoztál.
És tényleg, nagyon aranyos kis pocója van Angienek. És nem nézel ki hülyén a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok. :lol: :lol: :lol: :lol: látom, azért neked hiányoztam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem semmi ez a zacsizás. Nem sír olyankor Marci. Még van idő, hogy szokja a gondolatot Marci, hogy lesz kistesója.
Réka tegnap este is és ma reggel is megkérdezte: anya, megsimogathatom a kistesót. Olyan édes volt.

Teri!
Mi újság???? Megjött??? Látom nega lett a teszt, de EZ MÉG nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Szerintem, ha még 1 hetet késik, inkább menj el dokihoz, akkor már uh-on is látni több mindent. Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze!
Nálad mi a helyzet?????? Te mikor csinálsz tesztet??? Úgy izgulok érted is!!!!!!

Moti!
Ez természetes, hogy sír. Először tök jól el vannak, aztán 1-2 hét után veszik észre, hogy nekik biza maradni kell. Megszokja, s nem lesz semmi baj. Azt mondják, az a jó, ha sír a gyerek.

Boni!
Hajrá akkor closty-val!!!!!!!!!!!! Drukkolok nektek is nagyon!!!!!!!!!!

Angie!Szilvi!
Priviben ment a gmail-es elérhetőség!!!!

Kri!
Jó lett az új vonalzód!!! Akkor hajrá május!!!!!

Beze!
gmail-re teszek fel pocakfotót.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Mindig csak olvasni van időm, mire az írásra kerülne a sor, mindig van valami más...ma nem kell főznöm :lol: tegnap előre dolgoztam...

Hétvégén nagyon sok időt a háznál töltöttünk, szombaton Zalaegerszegen voltunk országos fazekas kiállításon és vásáron...odavagyok a cserepekért... :oops:

Szuper ez a jóidő, sokat tanyázunk a kertben, Gabim folyton szegény Juhart terrorizálja, Boró nézelődik vagy alszik, de ha ébren van, inkább a kendőt választja...nagyon szereti...

Az éjszakáink nagyon jók, 7-8 órát alszik Boró is...Gabi meg képes 10-12-t is egyben ledöngetni...Gabim növeszti a 16-20 fogait...folyton 4 jön egyszerre...rengeteget mozog, szaladgál, pörög, táncol és persze bohóckodik...hülyeségért nem kell a szomszédba menni :lol: :lol: :lol:

Hétvégén lánybúcsúba vagyunk hivatalosak Boróval...igazi csajos nap lesz...a fiúk is biztos jól ellesznek...aztán látogató roham is várható...szóval mindigvan valami...

A találkozó biztosan jó lehetett...én is irigykedem...a képek szuperek...

Én nagyon szeretek görkorizni...3 éve nem volt a lábamon... :oops:

Szorítok mindenkinek, remélem lesz pozitív teszt...

Mindig annyi mindent szeretnék írni, aztán ilyenkor meg csaknem jut eszembe....áááááááááááááá :oops: :twisted:

Puszi mindenkinek! Danyu
danyuci
 
 


Annamari, nekem is küldd át légyszi!
danyuci
 
 


Ja...köszönöm a vonalzó dícséreteket, de BONI-t illeti... :oops:
danyuci
 
 


Danyu!
Milyen rendesek ezek a gyereke, hogy végig alusszák az éjszakát. Legalább te is tudsz aludni.
Te hol voltál 4d uh-on?? Dolce Vita-ba Szhelyen, vagy Zeg-en???
Tesóm szombaton volt a Dolce v-ba, s szerintem tök szar a felvétel amit csináltak, nekünk 3 éve sokkal jobbat készítettek. Mondtam neki reklamálja meg, megtette, s majd május 10-én mehet újra, ingyen csinálnak neki még egyet.
Lánybuli? Nem korai még Borónak??:lol: :lol: :lol: érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


MOti!
Nem tudom,hogy mit mondjak...jövő héten vagy utána majd én írom ugyanezt....mindenki azt monjda, hogy milyen jó ez a gyereknek, s csak az eleje nehéz.....de hááát a más gyerekéről mindenki könnyebben nyilatkozik!

Annamari!
Köszike, már tettem is fel pár képet!

Angie!
Jó fej főnököd van! De nem pihentél sokat így sem! Már nincs két hét a gen.Uh-ig, hogy megy az idő!

Megyek főzni, s Marci is itt ugrál az asztalon.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Annanari!
Köszike a privit. Én is írtam :)
És de igenis hülyén nézek ki azon a képen (pont!).
Ma mész uhura?

Szilvi!
Már meg is néztem a képeket. Hát a 9+2-n még semmi sem látszódott a lapos hasadon kívül :lol: :wink: Nekem egy hete már jóval nagyobb volt. Most estére viszont már rendesen gömbölyödik, pedig csak most léptem bele a 11-be. Majd én is teszek fel, csak valahogy csípjem el a férjemet, hogy lefényképezzen. Ja, meg az sem lenne rossz, ha előkerülte a fényképezőgépem adatkábelje :lol:
Azért tudtam pihenni is. Ha megnézed ezeket a munkálatokat, nem vett olyan nagyon sok időt igénybe. Ebben nem volt semmi takarítás.

Danyukám!
Ilyen pörgős anyukának ilyen nyugodt gyerekei!!! Ezt hogy csinálod??? Szilárd is szuper alvó, remélem, ketteske még nyugisabb lesz! Kicsinek Szilárd sokat sírt, mert az agya mindig előrébb volt fejlettségben, mint a fizikai képességei, és ez nagyon bosszantotta őt. A járással minden megoldódott :)
Láttam, hogy küldtél mailben valamiket, de nem tudtam megnézni, mert a freemail közben bedöglött, és nem enged egyetlen levelet sem kinyitni. Majd nézem....

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szilvia,
megnyugtatásunkra: most hívtak a bölcsiből, hogy Boldi remekül elvan, ne aggódjak! :D kint játszik a kertben, szedett nekem virágot. :D mindenesetre megnyugodtam. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Szilvi! Moti!
Ez az ovis/bölcsis sírás szörnyen tud fájni egy anyának. Én is, amikor először hagytam ott sírva Szilárdot, addig sajogott a szívem, amíg meg nem jött a mosolygós mms Szilárdról, hogy kb 3 percig sírt, aztán már el is merült a játékok között. Ha nem jelzik, hogy minden rendben, egész nap engem is kerülget a sírás. Ebből tényleg csak mi szülők csinálunk ekkora ügyet, de hát ez így természetes :)

Beze!
Neked van még sárgás folyásod? Azért ez felettébb gyanús, mert normál esetben nem szokott lenni. Néha nekem is van, sőt, a vizeletem is mintha sötétebb lenne, mióta kismama vagyok (igaz, annyi vizet sem tudok inni, és lehet, hogy ettől koncentráltabb).

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Moti :lol: Örülök, hogy Boldi jól van! ÉN nem hiszem, hogy kapok majd telefont hasonló helyzetben...viszont azzal hitegetnek, hogy nagyon gyerekbarát a szoktatás, és síró gyereket nem engednek otthagyni...na most tegnap barátaink, kinek gyereke odajárt, azt mondták, hogy a kis Erik is sírt....háááát nem mondom, hogy nem parázok....

Angie!
A vizelet szine változhat a babe nemétől függően :wink: de nem tudom, hogy a sötétebb mit jelent...pont most olvastam egy angol oldalon, hogy a narancsos azt jelenti, hogy nem iszol elég vizet :roll:

Beze!
Gyere mesélj! Vedd meg azt a tesztet, nehogy már a pici rúgása jelezze, hogy ott van...

Én pedig majdnem felrobbantam, mert paradicsomos húsgombócokat gyártok...vegetás, sós vízben fő a gombóc, s kész a pariszósz..erre megkóstolom a húsit, s csíp... :twisted: :twisted: :twisted: a pirospaprika csípős....megyek veszek még egy fél kiló darált húst, mert ezt Marcinak nem adhatom :twisted: :twisted: Anyunak most szóltam, hogy még fél kiló édes piros paprika rendel :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Angyalka,
receptet küldtem és egy kis viccet...de majd ezután a közösre küldözgetem...rengeteg receptem van már elmentve 8)
Egyébként babának én is nyugodt voltam...Gabim is a szellemi fejlődésre gyúrt, a mozgásban nagyon lassan haladtunk, pedig rengeteget fejlesztettem és tornáztattam...de most már kezdi utolérni magát...viszont most megint a beszédben elmarad, de mindent megért és teljesíti is a kéréseket...szóval agyban megint előbbre járunk...
A második gyerek szerintem mindig toleránsabb, nálunk Gabi is sírós volt...vagy csak mi voltunk tudatlanok és bizonytalanok és ezt érezte rajtunk...
Na mennem kell, kezdődik az altatás...ha tudok, jövök :P
danyuci
 
 


Sziasztok4
Moti!
Örülök, hogy megnyugodtál :D Én nem tudom , hogyan fogom ezt túlélni, mikor gyurus oviba megy.

Nmaria!
Küld el nekem is a g-mail es elérhetőséget, légyszi

Pruci, Beze!
Drukkok mennek ezerrel+++++++++++++++++++++++

Na most kérdeznék valamit: Nekem nem estt le ki az az Angyalka :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
maryka
 
 


Franci??????????????????????

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka,
Angie-angyalka. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Fél négyre megyek a fodrászhoz, már nagyon várom :D Kicsit feldobom magamat néhány jó kis csíkkal :lol:

Kép
Kép
maryka
 
 


Moti!
Köszönöm a felvilágosítást! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka!
Jelentem, én lennék az ügyeletes Angyalka :oops: :oops: :oops: (priviben megírom az okot :wink: ) Pedig még az avatar képem is elárulja :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Annamari,
Szhelyen voltunk, nagyon jó képeket kaptunk, deén ismerem a lányt, aki ott csinálja...

Angyalka,
okoztunk egy kis fejtörést :lol: :lol: :lol: :oops:
Maryka, ne haragudj, és csak így hívom Angiet...
danyuci
 
 


Sziasztok!

Angie, igen, nekem van sötétebb sárga folyásom, pár napja, nem is tudom, mióta.
Nagyon szépen köszönöm a drukkot!
A fényképen pedig igenis szép vagy!!!

Annamari, fogalmam sincs, holnap akartam, de annyira be vagyok sz.rva, hogy szerintem nem csinálom meg.

Gmail-es elérhetőséget el tudnád nekem küldeni? Megnézném a képeket!

Szilvi, még mindig nem vettem, ha Pruciból indulok ki, nem is olyan sürgős. :oops: Tudom, nagyon gáz vagyok. :oops:

Kismamik, ti mikor teszteltetek, és milyennel?

Maryka, köszönöm szépen, elspájzoltam.

Pruci, nálad mi a helyzet?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Ma megjött végre. Már épp ideje volt, csak 1 hetet késett...
Beze! Szerintem jobb ha csinálsz tesztet, m akkor tudod h mi van. Ha baba az csak jó, nem? És legalább előbb megtudod! Ne féljél az eredménytől, sztem neked tuti +!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Beze, Maryka!
Elküldtem privibe.

Ma mentem AFP eredményért, 15,7 lett, a ref. tart: 21,0 - 41,0
Alacsony lett, de a doki nem mondott rá semmit.

Uh-on is voltam:

Egy élő magzat. Ép koponya, plexusok, agykamrák, kisagy. Ép gerinc és hasfal. Norm. tüdő, jó szívműködés. Norm. frekvencia. Ép rekesz, jó gyomortelítődés. Normál echogenitású belek és máj. Hólyagtelítődés jelenleg nem látható, ép vesék. Köldökzsinór 3 ér.
Norm. mennyiségű magzatvíz. Ép végtagok. Placenta a hátsó falon.
HC: 149 mm AC: 122 mm Femúr: 26.6 mm
Grav: 17+5 nap
RLV, szív, hólyagtelítődés miatt 3-4 hét múlva controll.

Majd 18-án kell ismét mennem.

Sajnos nem derült ki, hogy ki lakik odabent, majd legközelebb. A doki azt mondta, hogy örül, hogy ennyit is látott, mert vastag a hasfalam.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Teri!
Akkor megjött. :( :( :( :( sajnálom.
Hajrá május!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sucer!
Merre tekeregsz???? Ide is tessék bejelentkezni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci!
Nálad mi a helyzet????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Lányok, este megcsináltam a tesztet, gyereket várok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Hatalmas gratula!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri, nagyon szépen köszönöm! Ha kérhetem, inkább drukkokra lenne szükségem, hogy minden rendben van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Minden rendben van, nyugai! Persze h drukkolok ezerrel!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Kép Kép Kép Kép Kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, köszönöm!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

beze, ez igen, milyen hírre jövök :lol: Nagyon drukkolok :wink:

Na most már talán többet leszek, csak először Zsófi volt lázas és beteg, aztán Fruzsi, én meg közben hányok, de legalább már a lányok alakulnak.
Vendég
 


Sziasztok!

Beze, szívből gratulálok. mennek a drukkok hogy minden rendben legyen.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Milyen tesztet használtál? Mikor mész dokihoz?

Pruci, sajnálom pirit :cry: Hajrá május!

Boni mi van veled? Clostyt elkezdted már?

Franci nagyon el vagy tűnve. Mi újság veled?

Annamari örülök hogy mindent jónak találtak. Mit jelent az hogy vastag a hasfalad? nem értem ezt. Az uh nem lát át mindenen?

Köszi csajok a vonalzó dicsiket :lol: :lol: :lol:
Alig várom már hogy piri elmúljon, és mi is belefoghassunk tesóbaba összehozásába.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
A vastag hasfal azt jelenti, hogy sok a zsír. Meg a hasamba adom az injekciót, s sok helyen becsomósodott. 3 hét múlva vékonyodik annyit, hogy jobban lehet látni, meg a baba is sokat fog nőni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze!
azt hiszem, hogy most te vagy a legboldogabb!!!! Látod, mondtam, hogy nem szabad görkorcsolyáznod. :lol: :lol: :lol: :lol: veled együtt örülünk!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, értem. Köszi a felvilágosítást.

Ja majd el felejtettem. Beze a sok laptető csak bejött :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Beze!
Hatalmas gratula! Éreztem..persze utólag könnyen pofázok, de tényleg...jajj, ennél nem sok jobb, szebb érzés van, mint amikor az ember a kezében tartja a két csíkost tesztet..ezért vagy 10-et is vállalnék..akkor, ott, abban a pillanatban minden rózsaszín s lebeg :lol: na ömlengést befejeztem!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Köszönöm szépen mindenkinek!
(A terhességet jelző csík az erősebb.)

Szilvi, tényleg írtad, és igazad is lett. Tök h.e vagyok, ilyen ideges, mint a tesztnél már régen voltam. Pedig gyakorlatilag fél percen belül teljesen erős lett a 2. csík.

Kri,Dm-es, corax teszt votl. Dokihoz csütörtökön megyek 4 óra 5-re.

Pruci, sajnálom... :cry: :cry: :cry: Nem értem az 1heti késést. :shock:
Hajrá május, hajrá Bonival és Krivel együtt.

Pocifotók nagyon szépek!!!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Én TUDTAM, DE TÉNYLEG! :D
Még a hideg is futkos rajtam :lol:
Drukkok mennek, és ennyi poz energiával nem lehet baj! :)

Nmaria!
Köszi a privit! :wink: Örülök, hogy málad minden rendben!

Angie!
Neked is köszi! :oops:

Moti!
Mi volt a hathetesen?

Teri!
Sajnálom! :cry:

Holnap indulunk Hajduszoboszlóra, de onnan is jelentkezem majd!
Jó éjt!

Kép
Kép
maryka
 
 


Pozitív energiát akartam , írni! :oops: :lol:

Kép
Kép
maryka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?