Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lara, nem voltunk csütörtökön sehol. Még nem tudom, mikor tesztelek, de tuti hétfő után. Nekem mind2 vetélésem a fogantatás utáni 21. napon következett be, és az holnap jár le.

any, köszönöm szépen. Zsófi nagyon sokat változott, nagyon szép kislány! :D

Mancsa, szépek a gyerekek, Dorcsinak ti vágtátok le a haját?
Még semmi.

Emzsó, ebben én se tudok segíteni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze:Pénteken volt.De akkor biztos nem te voltál :)
Szorítok neked nagyon++++++++

Anyany:De édes Zsófi :D :D :D :D Mennyi tabija van :D

Mancsa:Nagyon édesek a gyerekek :D :D :D :D Könnyen le lehet takarítani ezt a festéket?De aranyosan alszanak :D

Na most megyek.Még tanulok picit délután meg megyünk a balcsira sétálni.
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok jópáran mondtátok ,h használtok, v használtatok légzésfigyelőt.
Kinek van Baby Contorll fajta???

Átbeszélné velem vki a pontos műkődését, tapasztalatokat?Nem a használati utasításra gondolok, hanem az otthoni tapasztalatokra.
Éjjel volt egy riasztás, mire felfogtam mi az, már villogott a help felirat..most mit mondjak, kicsit kiborultam,átnéztem a memóriát, vissza lehet játszani ugye és az tuolsó 5 percet néztem meg,az utolsó 2 percben tele volt 2-3 jellel, és az utolsó percben egymás utáni 2-es volt vagy öt, akkor jelzett.A matrac alatt van a két lap, az elem biztos jó,nem csúszott le róla az is biztos,a teszt szerint nem hibás az érzékenysége(megcsináltam azt a ráfújok dolgot).
viszont most nézem miközben alszik, egyformán lélegzik és egymás után mutat 9-est, 2-est is.
A risztás most azt jelenti ,h olyan mélyen aludt, h ilyen kicsiket lélegzett???
Amikor lekaptam róla a takarót, már nyitotta a szemét én meg dörgöltem a mellkasát, de láttam ,h csak néz, h most mit akarok tőle, nyújtózkodott még utána ,amikor már a karomban volt én meg bőgtem, mnit a hülye..
Na látjátok ezért nem akartam használni..most már mindig bennem lesz a félsz, pedig nem vagyok meggyőződve arról ,h megfelelően működne kezek a készülékek.

Ne haragudjatok msot senkinek sem reagálok, másfél órát aludtam az éjjel, azóta se merek elmozdunli mellőle.

KépKépKép
tünci28
 
 
 

 
 

Tünci sajnálom! Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, Matyival egyszer volt ilyen helyzetem ráadásul akkor amikor először raktam le napközben hasra aludni.
Nekünk másmilyen volt, valami egyszerűbb fajta mint amit erről írsz, hátha van valakinek ilyen tapasztalata.

Lara mi tegnap voltunk Balcsin isteni idő van a sétához, én már tegnap azt sajnáltam, hogy még hideg a víz fürdeni :lol:

KépKép
winchi
 
 


Tünci, nekünk a Baby Controll fajta van. Tévesen csak akkor riasztott, mikor a pólyába raktam le az elején aludni, és úgy már vastag volt, nem tudta érzékelni a mozgását, azóta nem volt vele gond, 9-es és 7-es jeleket mutat.
Ellenőrizd a csatlakozókat, vezetékeket is, nincs-e valahol megtörve.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti, tehát akkor stabilan magas értéket kellene mutatnia??Mert mondom, ha ott állok és figyelem akkor is váltzik folyamatosan 2-9- es között, sok a 3-4-5 érték is.Lehetséges, h a kis súlya miatt??
Mert olyan volt ,h a jelzőhang pittyent egyet korábban is, de riaztás ilyen nem.Azt hiszem nem kell mondanom, h mennyire vert a szívem, meg reszkettem úgy fogtam.. :cry:
azt hiszem ,h az első lázas betegségnél idegösszeroppanást kapok..visszük neurológushoz, a bukás se múlik a dugótáp ellenére se(annyiban más, h most "röpül" a bukás, a sűrűsége miatt, toccsanik a hátam mögött rendszeresen),gondolom legközelebb akkor beutal a háziorvos a gasztroenterológiára,most meg még ez a légzésizéé.hát kivagyok már basszus, komolyan, ez már embertelen ,amennyire féltem..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci, nekünk nem ilyen van, hanem angelcare, amilyet az egyik ismerősöm is használt. Ott a kislány 35 hétre született, és nagyon sokszor tévesen beriasztott. Lehet, hogy számít a súly, nem tudom. Nekünk 6 hónapos kora után volt 2 téves riasztásunk, amikor már mindenhol csúszkált a matracon, mi akkor nyugdíjaztuk.
Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, ez tényleg borzalmas... :cry: Ölellek így távolból, és kívánom, hogy már CSAK és kizárólag jó dolgok történjenek veletek!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Atika most épp alszik, ott ültem mellette, figyeltem a gépet 10 percen keresztül, folyamatos 9-es.
Mekkora most kilóra Bátor? Lehet, hogy annyira finoman lélegzik, hogy valóban nem érzékeli rendesen?
Nincs alatta semmi ugye, csak a matrac?
3-asnál még nem riaszt, 2-es villan 3*, akkor kezd el csiporászni, mikor a pólyába tettem le, akkor néztem én is, hogy hogy érzékel.
Úgy emlékszem lehet az érzékenységén is változtatni, a gyári beállításon valahogy.
Elemek rendben vannak benne?

Elhiszem, hogy megijedtél, de nekem mindjárt az jutott eszembe, hogy basszus, milyen jó, hogy volt a légzésfigyelő, és jelzett. Mert lehet, hogy csak finoman vette a levegőt, de inkább csipogjon be.

Mikor van időpontod a neurológushoz?
Minden rendben lesz vele hidd el, a bukás meg nagyon sok babára jellemző, nekem is van barátnőm, hónapokig csinálta a kisfia, a gyerekorvos azt mondta, majd kinövi, úgy is lett. Persze nem akarok hülyeséget beszélni itt, inkább nézzék meg, ha indokolt. De ezt a dokidnak kellene eldöntenie.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lányok, koszmó kérdés.
Ma úgy láttam kezd a feje elején egy kis részen megjelenni. Minden este beáztatom a haját, mosdókesztyűvel átdörgölöm, erősen, majd a törölközővel is, és utána még átfésülöm, bár a fésű műanyag szálas nem valami erős, majd veszek másikat.
Olvastam a neten, hogy fürdetés előtt be kell olajozni egy órával, napraforgó olajjal, süőolajjal és úgy megmosni, meg van ez a Babé sampon is.
Nektek mi vált be, ha kellett? Még most az elején akarom megfogni, nehogy több legyen később.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Beze,neked nagyon drukkolok holnapra!!!!

Betti, tegnap már felette volt a három kilónak, meg is ünnepeltük az én gyönyörű kövér kicsikémmel!! :) PErsze ez még ne mnagy súly.
A gyári beállításon hagytam, a hármas a határérték.és tudom, ha csak 3 érték van a határ alatt akkor csak csippanik, utána riaszt..a memória szerint az utolsó percben ,csak hármas -kettes , a végén csak kettesek voltak.
CSak a matrac van felette.Vezeték rendben, elem rendben, megmértem a feszültséget, van mérője Robinak.De most is mutat, 2-3-4-5, pedig nézem ,h egyenletesen lélegzik.
De msot ez nem azt jelenti ,h nem vett levegőt, csak azt ,h gyengén,nem??A 0 a mozgáshiány, ugye???

A koszmó hogy néz ki?

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Betti, Natinak is volt koszmó, szerintem a sok haja miatt, én az övét nem is mostam/mosom minden nap. Én ezt az olajos dolgot csináltam, babaolajjal bekentem fürdés előtt bő félórával, tettem rá vékony pamut sapit és fürdéskor jól ledörzsöltem. Utána mondjuk vagy háromszor meg kellett mosnom samponnal, hogy ne maradjon olajos a haja. Nálunk kétszer jött elő, ez a módszer bevált, mégha macerás is.
Tünci, a koszmó barnás, kicsit ragacsos folt a fejbőrön.

Mancsa, édesek a gyerekek. :D Húú, az a fürdős nagyon durva, én sírva fakadtam volna. :roll: :lol:

Any, Zsófi is nagyon szép, bár ahogy mondtam, élőben még bájosabb. :wink:

Tünci, légzésfigyelő ügyben én nem tudok segíteni. Bukásról meg annyit, hogy barátnőm kisfia is brutálisan bukott, egészen addig, amíg szilárdat nem kezdett enni. Azóta semmi gond.

Beze, szorítok továbbra is. 8)

Szösz, mi voltunk végülis pénteken játszózni, jó volt. :) Igazad van, tényleg lehet, hogy az a Timi és Enci az, akik csupamókáznak. :wink:

Jaj, nem is mondtam, hogy Nati milyen hasznos szót tanult meg: a Hello Kittyre mondja, hogy "kikki". :lol: Sógornőmtől kaptak múltkor egy hello Kitty-s táskát, akkor tanulhatta meg, mert amúgy egy-egy ilyen felsőjük van a lányoknak, nem nagyon erőltetjük a "márkafüggést".

Megyek, letisztogatom kicsit a bicómat, délután elmegyünk gyakorolni, Lili már saját biciklin, Nati ülésben, ez lesz a főpróba. Csak itt a környéken, hogy Lili szokja a közlekedést. Tényleg, nem tudjátok, hol lehet kapni gyerek méretű bíztonsági mellényt?
Utána meg kint vacsizunk az új teraszon, végre teljesen kész, úgy örülünk. :D

Bende, csúszdákkal nem jutottunk még semmire, férjem még nem tudta megnézni őket, meg a zirci fuvar sem aktuális már...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


tünci!
nekem baby control volt, régi fajta egylapos, nem volt vele gond, csak én bénáztam el, hogy elfelejtettem kikapcsolni és sziránázott az éjszaka közepén. :shock:
milyen vastag a matrac?
anyuméknál 15cm-s kemény szivacs van, ott semmit sem ér a légzésfigyelő.
bukás: Zsófi kétszer bukott hatalmasat, sugárban mindenfelé.
azért volt, mert sokat evett. biztosan nincsen baj, Bátor baba is sokat eszik!
anyós mesélte, hogy férjem meg a bátyja is zabagépek voltak, őket is minden kaja után öltöztetni kellett át.

betti!
koszmó!!!
vastagon bekentük olajjal. babaolaj, napraforgó olaj, étolaj, akármi, amire nem lehet allergiás.
aztán sapit rá, kb 1 órára. utána fogkefével alaposan ledörgölni.
kisebb felületen tisztít, mint a fésű.
én régi sensodyne fogkefével csináltam, enyém volt, kimostam alaposan, ki is fertőtlenítettem, megszárítottam. utána már csak szappanos vízzel.
nekünk kb 2hétig volt koszmós Zsófi feje.

mancsa!
nagoyn jó az a festék!!!
a férjem infarktust is kapna, ha Zsófi így összekenne mindent :D
Vendég
 


any, jó az új vonazód. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti: Mi a koszmóra egyszerűen vettünk Bebé koszmó elleni sampont. :lol: Kb. egy hét alatt eltűnt, azóta sem találkoztunk vele, pedig már csak egy héten 2x mossuk a haját kb. :D
Előtte mi is kínlódtunk olajozással, kissapi alatt egy órát, puha fogkefés ledörzsöléssel, meg ilyenekkel, mindig leszedtem, pár nap múlva visszajött. A sampon egyszeri beruházás, de felbontás után egy évig jó, nekünk ennyi idő alatt a fele fogyott el kb., mert olyan kis mennyiség kell egyszerrel.

Tünci: Nekünk Álomvirág lézgésfigyelőnk van, így nem tudok segíteni. Nekünk csak akkor pittyent egyet, mikor P. kókuszmatracára még tettünk egy vastag 6 rég hajtott plédet (volt kb. 30 centi együtt), azon aludt. Egyébként sosem. Mindent megérzett, de azt nem, ha elmentünk az ágy mellett, mint sok másik figyelő.
Persze mi is frászt kaptunk, mikor pittyent, iszonyat rossz érzés! :shock:
Volt olyan ismerősöm, akinek folyton riasztott a légzésfigyi, kikötöttek alváslaboron (azt hiszem, a Heim Pálban), kiderült, hogy a cucc volt a rossz, de addigra neki az idegességtől elapadt a teje. Persze figyelő ment a kukába nagy ívben. (nekik AC volt, tehát még nem is noname)
Viszont Peti is marhára bukós volt. Minden evés után jött belőle valami, sokszor még órák után is. Nem kaptunk dugótápot, elmúlt fél éves kora körül. Mondjuk most meg néha hányni szokott. (általában oltások után, vagy ha beteg)
Nálunk a büfiztetéstől tuti a fele kaja visszajött. Az jött be, hogy óvatosan fogtam a mellkasomnál függőlegesen, és kicsit táncoltam vele, úgy lassabban jöhetett fel a buborék, mert akkor tudott büfizni. Annál a vállunkra fektetős, hátütögetős módszernél még néha ki is hányta, amit szopott.

Katinka: Miért, van kisméretű mellény? :lol: A Brendonban nincs. Legalábbis se a biztonsági, se a mellény szóra nem hozta ki. Petinek a kabátján van fényvisszaverő csík, de ez csak turis, játszani használjuk csak.

Any: Tetszik a vonalzód! Jó a színe is! :)

Kép

Kép
nikuc
 
 


csak a képet cseréltem :D
meg a felirat változott, de majd azt visszaalakítom.

jajj, bukás!
van egy ismerősünk, 3 hónapos a babája. úgy büfizteti, hogy nem a vállán van, hanem úgy fogja, hogy a baba neki háttal van, és függőlegesen tartja. és nem fogja a hasánál.
azt mondta, hogy úgy nem bukik vissza annyit, csak maximum pár kortyot.
Vendég
 


Any: Az előbb visszanézegettem a képeket. :D Nagyon tetszenek! Tényleg jó sok teletábitok van! Zsófi szereti nézni? Láttam, hogy a kép új, de most tűnt fel, hogy milyen jó narancssárga a háttér. :)
Szerintem ez a hagyományos büfiztetés sokmindenkinek nem jön be. Mást is hallottam panaszkodni. Nekünk úgy magyarázták, hogy fektessük úgy a vállunkra, hogy a rekeszizmát megtámasszuk (a védőnő meg is mutatta, hogy), és gyengéden ütögessük a hátát. Sokszor már akkor jött belőle, mikor még csak odafektettük. :o
Volt, ahol azt írták, hogy tök felesleges büfiztetni. Mi azt tapasztaltuk egyébként, hogy büfiztetés nélkül sem bukott többet.

Betti, Tünci: A Ti képeiteket is visszanéztem! Hogy nőnek ezek a fiúk! Nagyon szépek! :)

Kép

Kép
nikuc
 
 


kint voltunk ma főpróbázni.
nem vittük a babakocsit. motoroztunk, hintáztunk sétáltunk.
tanuljuk a szabályokat, tanuljuk, hogy mi a zebra.
tök jó volt.
sétáltunk a tó körül, a tópartinál görkoriztak meg gördeszkáztak. :)
Zsófi nézte őket, kérdezgetett, ismételte a szavakat, mosolygott.
amikor estek, vagy nem sikerült a mutatvány, "hoppá!!!"

visszafelé hintáztunk, kutyát simogattunk, pitypang termését elfújtuk. egyszóval egy nagyot sikerült sétálni.

annyit evett a Zsófi, hogy csak lestem. !!!
pici tejcsit ivott csak, de egy szó nélkül lefektettem és alszik.

és ma már meséltünk is. inkább a képeket nézegettük, meg elmondtuk, de ez már mese volt. :D
Vendég
 


nikuc! köszi, mostanában szeretem ezt a színt. :oops:

Zsófi imádja a tabikat.
télen a zöld jött velünk sétálni, mostanában a piros. :)
ma is jött velünk motorozni. :D
nem lehet otthonhagyni.

a férjemnek begyulladt a foga. éjszaka kezdett el neki nagoyn fájni.
aludni sem tudott semmit sem.
elment dokihoz, kapott rá antibiotikumot.

szosz!
te voltál a dokinál, akit bende ajánlott?
és milyen, (már ha voltál)...
Vendég
 


beze???
Kép

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Beze, csak jó dolgok történjenek veled ma!

Tegnap bedarált minket a Kicsi...két felnőttet fogyasztott el vacsira---
Most még tölti az elemeit.....

Férjem elnevezte terminátornak... :D mikor már lógnak a vezetékei, alig van energiája, a fél szeme akkor is nyitva....Visszajövök! és lecsukódik. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Kép

Itt még csak felméri a terepet, egy csendes délelőtti órán, tervezi a stratégiát délutánra meg estére....... :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Anyany: A héten megyek a fogdokihoz. Előbb le akartam tudni az MR-t, most a fog jön.

Beze: ?????????

Betti: Micsoda nagyfiú már Kisati! Hihetetlen!

Lányok! Egész héten szép idő van! Valamikor egy közös játszóterezés?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Tünci: A légzésfigyelő eleinte nekünk is többször beriasztott, amikor még Réka "csak" 3 kg körül volt. De én akkor is szívesen használtam, mert berohantunk, láttuk, hogy minden ok, és én akkor már meg is nyugodtam. Szerintem nálatok is csak téves riasztás. De szerintem inkább többször rohanni feleslegesen.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Csajok segítsetek!
Önadózó vagyok idén a könyvelő megcsinálta nekem a bevallást, hova milyen címre kell küldeni az apeh fele? Komolyan itt ülök és próbálom kibogarászni de nem jövök rá, csomagom nincsen...

Ati zabálnivaló :lol: Terminátor :lol:

KépKép
winchi
 
 


Winchi: cím priviben ment

Anyany: Milyen nagy már Zsófi! Nagyon szép! És milyen fura, hogy pár hónap milyen sokat jelent! Réka még egyáltalán nem hallgat rám, még csak arra sem jön, amerre kellene, Ti meg már zebrát tanultok! :shock:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sapkát adtok ilyen időben a babócikra?

És hajmosást minden nap?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Köszi Szösz! :wink:

Matyin tegnap volt hogy nem volt sapi délután, meg baseball sapiban nyomul :lol:
A hajmosás nálunk ahogy sikerül, mennyire keni össze a haját napközben, de Matyinak rövid a haja.

KépKép
winchi
 
 


betti!
nálunk Zsófi "törpeterrorista" volt. :D

szosz!
szerintem is sokat számít.
Zsófi mindent megért, mindent meg kell neki mutatni. mindent elmagyarázni, néha már miértet is kérdez.
de amúgy elég macerás egy séta, gyakorolni kell még sokat, mert ő sem akar mindig arra menni, amerre kell.

hajmosás. hetente. majd nyáron gyakrabban.
szerintem felesleges szekálni vele minden nap. minden hajmosás közben nagyon sír. és allergiás a samponra, csak a sima fürdetőkrémmel tudom megmosni.
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci: nekünk angelcare légzésfigyelőnk van, de rokonok többet használták, mint mi. Én is elképzelhetőnek tartom, hogy a kis súlya miatt nem érzékeli rendesen, de ne aggódj, ahogy írod mennyit eszik Bátor, nemsokára már nem lesz ilyen gond. Próbálj meg az érzékelőjén állítgatni. Megkaptad a címet? 3x küldtem el, folyton azt írta hogy nincs ilyen felhasználónév.

Szösz: én próbálok sapit húzni rá, de folyton ledobja. Kötőset már nem akartam ráadni, a többit meg leveszi.

Betti: :lol: frankón ez látszik a képen, ahogy vizslat a kis terminátor, hogy na meddig hagyjam őket nyugton...tök jó kép.

Beze: megy a drukk

Lara, Winchi: ez dm-es testfesték tusfürdő vagy mi a nyavaja, tesóm nyuszija hozta, de mondtam többet nem kérek. Addig még jó, míg csak magukat kenik, simán lejön a vízzel, de kitalálta Levi, hogy festi a csempét, rávágtam, hogy oké, hát ha rólatok így lejön, akkor a csempéről is. Azt azért megbeszéltük, hogy akkor most az egészet elhasználják, mindennap nem szórakozunk ilyennel. Végülis lejön a csempéről, de ami már megszáradt, azt úgy kellett kisikálni a fugából.
Azóta kaptak egy sárgát, de elraktam.

Dorcsi haját én vágtam géppel a legnagyobb fokozaton. Nem sok jött le belőle, hátul 3 tincs, a tetejéből szinte semmi, de muszáj volt levágni, mert nagyon húzta magának hátul. Lehet hogy nyáron még levágom így neki, aztán ősszel már hagyom nőni.
Hajmosás: mindennap bevizezzük mindkettőnek, de samponozni csak heti 2x általában.

Katinka: hol vetted a zetpol cipőt? Levinek kellene vennem az oviba másik benticipőt, kinövi lassan. 29-es lába van. Most tanodás szandija van bent, gondoltam kipróbálom a zetpolt.
Vendég
 


Any: a sima fürdető a legjobb, van, hogy én is azzal fürdök. Dorcsi sem szereti a sampont, de sima vízzel egymást locsolják Levivel. Olyan még nem volt, hogy száraz maradt a hajuk.
Vendég
 


Mancsa, innen szoktam rendelni, itt ugyanannál a csajnál olcsóbbak kicsit a cipők, mint amennyiért a Teszveszen árulja: http://picasaweb.google.hu/fhajne
Most én is rendelek Natinak egy eggyel nagyobbat. Lili is szereti, a mamáékhoz is vettünk egyet neki, mondjuk az itthoninak kicsit elengedte a ragasztás az orránál, de nem vészes.
Szösz, amúgy mi is elkezdtük hordani kintre, egyszerűen nem kaptam normális szandicipőt Natinak, ez meg tök jó. :wink: Csak mindig le akarja venni, mert megszokta, hogy benti.

Most megyek, ma ebéd után el kell hozni Lilit az oviból.

[/url][/quote]

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka! Voltatok a H.J. koncerten? Milyen volt? Vagy nem most hétvégén volt? :oops: Nektek a héten jó lenne valamikor játszótér?

Anyany: Zsófi lesz bölcsis? Mikor kezdi?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Gyors lszek, mert ezer a dolgom. Játszótér nekem csak csütörtökön, pénteken jó. Holnap, holnapután tréningre megyek.
Egész napra itt kell hagynom a Nyanyót. :shock:

Bukás: Tünci, nem beszéltél Hettulival? Száva is nagyon nagyon bukós volt. PKU szűrés eredménye megvan már?

Légzésfigyelő: passz, nekünk másmilyen volt és csak akkor riasztott, ha elfelejtettük kikapcsolni. Viszont egy csomószor azt álmodtam, hogy riaszt....Aztán felébredtem és megnyugodtam, hogy csend van.

Hajmosás: hetente egyszer...így is elég nagy rábeszélés kell hozzá. A cica mosdókesztyű mossa a Nyanyó haját és segít neki egy elefánt és egy tehén is.

Sapka: vékony baseball sapi, vagy ha nagyon jó idő van semmi. Illetve van még egy vászonkalap ez ma került használatba.

Betti! nagyon jó a kép- főleg ez a csücsöri száj :D

Biztonsági mellény- Fal közös turkálóban láttam mostanában az emeleten, illetve a decathlonban biztosan lehet kapni.

Koszmó- babaolajat dörzsöltem a fejére, aztán sapkát adtam rá. Fél óra múlva fürdéskor lemostam az egészet. Szerencsére csak egyszer- kétszer volt rá szükség.

Na pá, lépnem kell....

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Szösz, igen, voltunk koncerten szombaton. Jó volt, csak ez a du. 2 órás időpont nem volt szerencsés, a végére Lili fáradt volt már, amúgy több gyereket láttam, akik el is aludtak (2-3 év körüliek). Nati aludt délelőtt, ő bírta, csak 1 órát egy helyben ülni nem, a végén kicsit mászkáltunk. Azért táncolt is kicsit meg tapsolt. Lili meg végigénekelte a koncertet.
Játszótér: nekünk délelőtt bármelyik nap jó, délután talán csak a kedd, vagy szerdán 5 után. Menjünk valamikor mindenképp!! :wink:

Betti, csúcs a Kisfiad, tényleg úgy néz, ahogy leírtad. 8) Koszmóval mit kezdtél végül?

Hajmosás: általában hetente egyszer mossuk, Liliét is, kivéve, ha Nati beleken valamit vagy beszórja homokkal (mármint a sajátját).

Biztonsági mellény: neten néztem, több helyen is van, biciklis boltokban leginkább, a decathlonos elég drága. Aztán a vaterán találtam két micimackósat, darabját 400 Ft-ért, meg is vettem a csajoknak. :wink:

Beze????

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Hello Lányok!

Na, én is csak gyorsan.

Betti: de édes kisAti, mennyit nőtt!!! :)
Koszmó: én születésétől kezdve átdörzsöltem gyógyszertári napraforgó olajjal, mindenhol, és kb. fél óra múlva fürdettem, és szépen ledörzsöltem fürdőkesztyűvel a buksiját. Nekünk bevált. Később már babaolajjal kenegettem, de szép bőre volt, úgyhogy el is hagytuk, de már nem tom hány hónaposan.

beze: mi újság???? Izgulunk érted! :)

tünci: ilyesztő ez a légzésfigyelő. Mi nem használtunk, csak bébiörzőt. Lehet, hogy tényleg vastag a matrac, vagy kicsi súlya miatt nem érzékeli úgy? Nem értek hozzá. De szerintem Bátor babával nincs baj. Mikor mentek a dokihoz?

any: Zsófi is milyen nagy már.... de édi kunkori a haja. :) Ismerős nekem is sétálós szitu, mindenhez kommentet fűz Dorka is. :)
Mi is már néha motorral (kismotorral), játék babakocsival megyünk a mamáig. A bicóülésből képes kimászni. Kibújik a pántjából, nagyon kell figyelnem, el ne hagyjam útközben....

mancsa: aztaaaaaaa, na takaríthattál ám utánuk. Nem semmi. Én lehet sírógörcsöt kaptam volna... :D:D:D:D
Édesen alszanak az ágyban. Amúgy Dorcsi tiszta Levi szerintem. Nagyon szépek, azok a nagy szemek!!! :)

macika: de jó, hogy láttad a kis pocilakót. Levi mit szólt hozzá? Felfogja már, hogy mi történik?

sapi: ha fúj a szél én adok rá, valami kiskendőt, vagy vékony pamut sapit. Ma mondjuk azt mondták túl van öltöztetve. Hát mentségemre legyen, hogy mandulagyulladás után azért.....féltem nagyon.
Amúgy már jobban van, ma visszavittem a dokihoz, de azt mondta, már csak c vitamint adjak neki, nem ír gyógyszert. Már eszeget is elég jól.

bende: akkor te már mindjárt mész is dolgozni? Hú, akkor megértem a "kukafertőtlenítést"..... :D:D:D

Na, megyek mert ki kell pakolnom a konyhaszekrényből a tányérokat, poharakat, meg a ruhákat a szekrényből....vhááááá kezdődik a felújítás a hétvégén......sosem lesz végeeeeeeee.....

katinka: tényleg jó volt a H.J. koncert?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Katinka! Akkor holnap délelőtt játszótér? Nekünk 10-fél11 körül lenne jó. Valaki még?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Katinka, koszmóra tegnap tettem olajat, meg sapit, majd fogkefével átdörzsöltem, utána még babe samponnal megmostam a fejét. reggelre már csak kevés maradt.
Nem is igazán az volt ez még szerintem csak láttam a kis hámpikkelykéket, és meg akartam előzni időben.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Tünci, Betti, ancsi, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! Még nincs hírem, egyelőre minden rendben, bár nem tudom, a sötétsárga folyás normális-e. Nem viszket és nem szagos, csak a színe nem tetszik, hiába, valamin mindig parázok. :oops:
Ráadásul be vagyok t.jva, nem tudom elhinni, hogy lehet pozitív tesztem, Lexinél nem is csináltam, inszem után a doki nem kérte.

Szösz, vékony sapija van Lexinek, bár néha azt is leveszi, majd csinálok képet és felrakom. Hajmosás hetente egyszer van.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az érdeklődést, nagyon jólesik. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


szosz!
arrafelé megy valami busz?
mert lehet, hogy mi is elnéznénk. ha nem macerás nagyon a közlekedés.
meg attól is függ, mennyit tudok aludni, a férjem fogfájásától.
olyan mint egy gyerek...
Vendég
 


Anyany: sajnos én egyáltalán nem vagyok képben buszokkal, hogy melyik merrefelé jár. De még nem pontosítottuk, hogy melyik játszótér legyen. Alapvetően én a halesz-ra vagy béketérire gondoltam, de lehet a zichy-ligeti is, ha az jó, én azt nem ismerem. De nekünk az is jó, az sincs annyira messze. Jó lenne, ha Ti is jönnétek!

Katinka: Szerinted melyik játszó legyen? És nektek jó a holnap de?

Jön még valaki? Jaffa?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


oké, ha megvan melyik játszótér, akkor már tudunk tervezni.
reggel írjatok!
Vendég
 


Tegnap az vadi új, csinis-csajos szandálomban sétáltattam a gyermekemet! Aztán a séta végére rájöttem, hogy új cipőben, ekkora távra, még nem kellett volna....
De lényeg, hogy már lehet papucsozni, ki nem állhatom a zárt cipőt és a zoknit, áprilistól-októberig. :D

Ma jön a védőnő. Hetente kellene neki, de kéthetente jön, ha igénylem, hetente is, meg ha van valami hívjam fel, de talán egyszer csörgettem meg, akkor nem vette fel, aztán meg megkérdeztem itt tőletek. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Én tök messze vagyok tőletek, de ígérem, ha elmúlik egy éves, autóba vágjuk magunkat és jövő tavasszal mi is részt veszünk egy játszótéri partin.... :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Anyany: Ha jöttök Zsófival, akkor legyen a Zichy liget, hogy nektek se legyen olyan messze, de ha nem, akkor légyszi jelezz mindenképp, mert akkor közelebb talizunk Katinkával.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Ja, és mi 10 körül indulnánk itthonról.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


valami gond lehetett a babanettel.
hiába nézegettem, nem jelent meg semmi sem. csak a saját tegnapi hozzászólásom látszott. telefonszám meg nem volt, így nem tudtam szólni.
nagoyn sajnálom...
Vendég
 


Anyósom ma itt volt és szegény döbbenten állapította meg, hogy valami gond van a Picivel.....most már elhiszi, hogy mi az mikor mondom, hogy sír egész álló nap.
Gyakorlatilag megfeszülve tartom a kezembe, a feje hátrafeszül, a lábaival rugdos, se sétára, se cumira nem nyugszik meg. Az ébrenlétének nincs egy perce sírás nélkül.
Sétálni kétszer indultam el ma, 15 percre sikerült, utána fordultunk vissza, ott is üvöltött. Védőnő volt itt ma, reakció: hát ő sírós baba.
Valami baj van szerintem is, valami nem jó neki. Csütörtökön elviszem egy másik dokihoz is, aki állítólag nagyon szuper itt Szegeden.
Az anyatejjel meg leállok teljesen, most tettem a fagyasztóba amit az éjjel lefejtem, csak tápszer lesz. Amíg tudok, fejek, de holnap a kontrollon kérek tejapasztó gyógyszert a dokitól, ha a hétvégéig a tápszerre jól reagál, akkor elhagyom az anyatejet teljesen.
Abba tuti nincs semmi, ami bánthatja a hasát, teljes mentes mindentől. Jobbat nem tudok.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Betti, nagyon sajnálom, én átérzem, hogy érzed magad, Lexi nagyon sírós baba volt, 4 hónapig nagyon nehéz volt vele. Kitartást és sok erőt kívánok, hidd el, jobb lesz, amikor már kicsit nagyobb! Miért szeretnél a szopival leállni? 6 hetes kontrollon minden rendben volt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?