Sziasztok!
Betti, Natinak is volt koszmó, szerintem a sok haja miatt, én az övét nem is mostam/mosom minden nap. Én ezt az olajos dolgot csináltam, babaolajjal bekentem fürdés előtt bő félórával, tettem rá vékony pamut sapit és fürdéskor jól ledörzsöltem. Utána mondjuk vagy háromszor meg kellett mosnom samponnal, hogy ne maradjon olajos a haja. Nálunk kétszer jött elő, ez a módszer bevált, mégha macerás is.
Tünci, a koszmó barnás, kicsit ragacsos folt a fejbőrön.
Mancsa, édesek a gyerekek.
Húú, az a fürdős nagyon durva, én sírva fakadtam volna.
Any, Zsófi is nagyon szép, bár ahogy mondtam, élőben még bájosabb.
Tünci, légzésfigyelő ügyben én nem tudok segíteni. Bukásról meg annyit, hogy barátnőm kisfia is brutálisan bukott, egészen addig, amíg szilárdat nem kezdett enni. Azóta semmi gond.
Beze, szorítok továbbra is.
Szösz, mi voltunk végülis pénteken játszózni, jó volt.
Igazad van, tényleg lehet, hogy az a Timi és Enci az, akik csupamókáznak.
Jaj, nem is mondtam, hogy Nati milyen hasznos szót tanult meg: a Hello Kittyre mondja, hogy "kikki".
Sógornőmtől kaptak múltkor egy hello Kitty-s táskát, akkor tanulhatta meg, mert amúgy egy-egy ilyen felsőjük van a lányoknak, nem nagyon erőltetjük a "márkafüggést".
Megyek, letisztogatom kicsit a bicómat, délután elmegyünk gyakorolni, Lili már saját biciklin, Nati ülésben, ez lesz a főpróba. Csak itt a környéken, hogy Lili szokja a közlekedést. Tényleg, nem tudjátok, hol lehet kapni gyerek méretű bíztonsági mellényt?
Utána meg kint vacsizunk az új teraszon, végre teljesen kész, úgy örülünk.
Bende, csúszdákkal nem jutottunk még semmire, férjem még nem tudta megnézni őket, meg a zirci fuvar sem aktuális már...