Sziasztok!
Évi!
Drukk a szép új pocidhoz! De azért még gyere ám addig is!
Timinek is beültettek születéskor a fejébe egy mágnest + az én fenekembe is ... gondolhatod, gyakran még mindig vonzza egymást a 2 pólus ... és nálunk szó szerint gyakran tényleg a senekemben van ...
Kitty!
Lesz ott baba is hamarosan!
Csak ne hagyd magad lerázni a hülye dokival!!! Majd, ha meglesz a véreredményed, mutizd meg és kiértékeli itt a sok okos önképzett doktornő.
(én anno már úgy diktáltam be a dokimnak a 21. napi hormoneredményem telóban, hogy tudtam, hogy mit fog diagnosztizálni)
Juca!
Poci csini!
Csajokfotó?
Nem emlékszem már, hogy a csajok nemét Ti sem tudtátok vagy csak a köznek nem tettétek kinccsé ...
Maci!
Titatesó akkor jól kitárulkozott, azért én is néztem, hogy már mondott vmit a doki ...
A biztos az nekem is a 18. heti UH, de még utána is elég sok nemváltó babával találkoztam ... Barátnőmtől is véletlen kérdeztem a 25. hét táján, hogy na, mi lesz a csajszi neve? Azt mondja, hogy már fiú ...
---
Hoztam pár fotót, kész lett Timiszoba nagylányosítása, benne az új ágy, falvédő, párnák, polc.
Meg kapott egy orvosi táskát, mert kicsit besokalltunk, hogy sikítófrászt kap a fehér köpenyesektől. De olyan szinten, hogy mentünk szurira (nem mondtam neki itthon), a rendelő épüéetet előtt mikor megálltunk és kiszálltunk a kocsiból már jajgatott és tiltakozott, bent folytatta, ki kellett jönni a váróból, mert már égett a pofánk. Bent doktorbácsi meg akarta hallgatni, de aztán 2 perc kínlódás után, mikor még a gatyáját sem tudtam kigombolni, abban maradtunk, hogy nem lacafacázunk, lefogunk és bökünk ... Anya fejnél, Apa lábnál, védőnő középen, doki bök, gyerek visít ...
Most pénteken meg vérvételre kéne mennünk, az ráadásul nem is csak egy pillanatnyi bökés ...
Szóval, ha vmi. gyerekkínzásról hallotok a péntek esti hírekben Debrecenben, azok mi leszünk ...
Dr. Té rendel
és 1 ráadás: tájkép csata után, avagy így fest egy nappali játékbomba robbanás után (egy teregetésnyi idő műve)