Helló Lányok!!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje
Rodina- Nektek mikor volt az inszemetek??És miért került rá sor, úgy értem, hogy a párodnál voltak gondok??Nálunk igen, nem voltak túl sokan az öcsik, de még is ilyen gyorsan sikerült, iszonyúan szerencsések vagyunk
Egyébként meg nem kell a korral foglalkozni, már én sem teszem, láttam egy csomó sokkal fiatalabb Anyukát akik "asszonyok" hozzám képest
Hayniii-Nekem is a Chipolino kocsi tetszik a legjobban, eddig a Futura volt a kedvencem, de most már tetszik az Optima is, valahogy olyan satbilabbnak néz ki, ha hazamegyek májusban akkor tuti, hogy megkukkantom élőben
Sophie- Sorstárs, ne keseredj el, hajtjuk mi itt a sereget hátulról, de hát valakinek ezt is kell
Engem május 17-re hívott be a doki a tarkóredő mérésre....Nem késő az egy kicsit???
Drukkolok, hogy ne legyen bárányhimlős a kisfiad
Nagyon jók az Uh képek, köszi őket!!
Szisszka- Egyszerre takarítasz és tanulsz???Mi vagy te , egy marslakó???
Azt a büdi!!!....Tetszik az esküvőtök
Én is imádom a babás cuccokat nézelődni, fogdosni, álmodozni....Alig várom, hogy elkezhessem a vásárlást, azt hiszem lesz még itthon tányércsapkodás, mert alapból is szeretek vásárolni, hát még most mit fogok művelni
Dorka- A szép ruha az nekem is nagyon bejönne ( mármint az esküvői), olyan jó lenne egy napig királynőnek érezni magam
Megnézném a tieidet ha szabad....iwiw??
Ebba- Isten hozott
Tök jó, hogy még mindig csatlakoznak
Iszonyúan szép és megható a történetetek, igazi mesesztori
Nagyon gratulálok!!Mikorra vagy kiírva??
O.Ági- Gratulálok a jó 12 heti eredményekhez, de jó lehet már túl lenni rajta
Lucuzs- Remélem ma már jobb a kedved, ebben a szép időben nem szabad szomorkodni
Gyere néha a lombikosba is, a csajok szerintem örülnének!
Vörösmaccs- Gyönyörűek a " kismacskák"
És igazán szép méretekkel bírnak!!!!!Te már most csökkented a progeszteront??Nekem a doki a 12.hetet mondta.....
Aranyoska- Hogy sikerült a bográcsos pöri???
Itt csorgatom a nyálamat, már tiszta nyál a billentyűzet
...Kandida, Halálka, hát ez szenzációs....Nagy az Isten állatkertje, az biztos
Rabbe-Nekem még csak este látszik a hasam, mert mindig kicsit felpüffed, de amúgy semmi...Lehet lassan akkor jöhetnek nálad a kismama nacik
..Én nem érzek semmit, hogy lány lesz vagy fiú, de valahogy amikor elképzelem magam Anyaként, egy kisfiúval képzelem mindig, pedig lányt is szeretnék
Henne- Nálunk is a fiú nevek közül az egyetlen a Levente ami szóba került
Ez az ami mindkettőnknek tetszik, már rég eldöntöttük
A lányneveknél van 2 is ami tetszik, az egyik a Csenge, a másik a Lili.....Hát itt még lesznek csaták
Ma nagyon gyorsan eltelt ez a nap, voltam ajándékot venni az unokaöcsémnek, meg a barátnőm kisfiának, mind a kettő szülinapos, aztán most virágot kéne ültetnem, utána meccsre menni, este pedug egy barátunkhoz lakásnézőbe...Holnap pedig grillparty lesz nálunk, juhéjjjjj!!
Remélem jó idő lesz!!Úgyhogy csak hétfőn jövök legközelebb, drukkoljatok!!Ja most tudtam meg, hogy pénteken volt Béla névnap és hát ugye ezt a fődokit Bélának hívják, tuti, hogy elsütöm neki, hogy már pénteken felakartam köszönteni, de nem volt ott
MikeGirl, Panndi többiek-???
Mi lehet Pannyval????Tud róla valaki valamit?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Ancsa