Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ebba! Ez igazi sikertörténet! Kép Épp erről írtam az imént, hogy akinek könnyen jön, az el sem tudja képzelni milyen szörnyű évekig közdeni! Nekem is több mint 4 éve után lombikkal sikerültek az ikrek, bár szerencsés voltam, mert elsőre! Gratulálok a spontán babához! Igazi csodababa! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Jaj Ebba! Megríkattál. Vannak még csodák, csak hinni kell benne. Nagyon-nagyon nehéz lehetett eddig neked, de ahogy te is írtad, ott van a pocakodban a 11 hetes kis mazsolád, szóval, a sok rossz után végre csupa jó dolog vár rád:) Gratulálok és sok örömet kívánok a babaváráshoz:)

Vörösmacska!
Gratula a manócskákhoz. Szuperek a képek:)

Lucuzs!
Neked pedig kitartást. Biztoscsak a rossz idő játszik veled:(
Vendég
 


Ebba! Borsózik a hátam, ahogy a soraidat olvasom! Akkor tényleg Csodababátok van!!! :D :D :D Nagyon-nagyon gratulálok nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Lányok, én most kezdtem el egy babylove terméket használni. Ez olajos, és minden fürdés után kenem magam. Az, hogy használni fog-e, nem tudom, majd kiderül!

o.agi!
Gratulálok, hogy minden rendben van! Itt 12 hetesen már mindenkinek, milyen nagy babája van!
Egyébként mennyi a normális nyakredő méret?

Lucuzs!
Nagyon szép neveitek vannak! Remélem, most később már jobban érzed magad!

Sophie!
Szerintem szuperek a képek! Nagyon jó volt megnézni őket! Majd jó lesz nekem összehasonlításképpen!

Vörösmacs!
A korod miatt nem kötelezhetnek a megszúrásos vizsgálatra! Én is elmúltam 35 éves, és nem fogok menni! Nem a szúrás miatt, hanem a vetélési kockázat miatt. Illetve a kombinált teszt 1-2 %-ban tér csak el az átbökőstől, és szerintem az most nem oszt nem szoroz!

Ebba!
Nagyon örülök a sikerednek, és tényleg bármi megtörténhet!

rodina74
 
 


Üdvözlet az újaknak és nagyon nagy gratula!!!
Semmi időm mindenkinek írni....sajna :cry:
Holnap 15 éhes száj fogja várni a kertben,h megfőzzük a bográcsos pörit:)Párom csapattársai jönnek kanbulira :wink:

Ebba:szorítok neked,h minden a legnagyobb rendben legyen...megszenvedtetek érte...reméljük meghálálja :)

Láttam,h valaki kédezte a neveket...nos nálunk úgy áll,h ha fiú-nem lesz neve :lol: (azt még nem tudjuk)nekem Milán és Dominik a favorit,páromnak nem tetszik.
Viszont,ha kislányunk lesz ,őt K. Bora Rebekának fogják hívni :oops: ...már most imádnám így hívni :oops: :oops: (a K. a vezetéknév betűje,csak nem akartam kiírni,de istenien cseng)

Fiú nevekben jöhetnek az ötletek,kinek mi a favoritja...kiváncsi vagyok.

Utónév könyvet is olvastam és katasztrófa,h néhány ember,h képes ennyire kitolni szerencsétlen gyerekkel.pl.: lány keresztnév:Kandida(nem vicc,rendesen bent a könyvben)
kIsebbségnél :Orsós Halálka..na ez a kemény!!!! :roll: :roll:

Jó éjt hölgyek...jó éjt Mazsolák!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok! Jó reggelt!

Olvastalak titeket csak nem volt időm írni...
Úgy látom itt többeknek van csodabogyója :-)
Gratulálok mindenkinek! gyönyörüek az uh képek.

Nálunk is a lánynév már megvan évek óta: Bettina.
A fiu név talán Patrik, de nekem nagyon tetszik a Kristóf. Máté, Milán is. Reméljük leányzó lesz, mert az egyértelmű, hogy Bettina :lol: :lol:

Nektek van megérzésetek a nemével kapcsolatban? Én amikor a fiammal voltam terhes akkor már a teszt elvégzésénél bevillant ( a gyomromban éreztem), hogy fiú. Most mikor legelöször megláttam uh-on(akkor tudtam meg hogy terhes vagyok) akkor is egy pillanatra gyomorrremegés, villámcsapás: fiú. Körülöttem mindenki azt mondja lány lesz. Mi le is írtuk egy papirra, majd meglátjuk kinek lesz igaza :wink:

Hogy vagytok? Múlnaka rosszullétek? Pocitok nő?
Nekem most 2-3 nap alatt kigömbölyödött egészen a hasam alsó része, pedig még nincs 3 cm a kis maszatkánk... Talán azért mert már ez a 6. terhességem...

Egy pár oldallal előrébb írta, hogy tud olcson pelenkát, meg egyebeket.... ki volt?Minket érdekelne. Pont tegnap mondta aférjem, hogy ha tudunk valahonnan olcsón szerezni akkor vegyünk majd, hogy ne egyszerre legyen sok kiadás, Úgy látom elérte őt is a babaláz :lol: Olyan Édes! Minden mozdulatomra megkérdezi jól vagyok-e, minden rendben? Az eddigieknél ilyet nem csinált inkább azt éreztem, hogy nyűg neki az egész :oops: (mármint a rosszulléteim, ha erről beszélek stb...)De most nagyon boldog! tegnap elújságolta a csakádtagjainak is :D

rabbe78
 
 


Rabbe78..én írtam a cuccokról,írok majd privit,h mi van és mennyi db.-ja,oks?

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

ebba: gratula a csodababóhoz, drukkolok, hogy minden rendben legyen.

vörösmacs: nagyon szép mind a két bébi. Kb egy idős terhesek lehetünk.:)

a mi babónk is ilyen csodababó féleség lett. A férjemnek a spermaképe sajnos nem lett a legjobb, rögtön inszemet javasoltak rá. És abban a hónapban, amikor ez kiderült, terhes lettem.:) ráadásul nekem volt 4 éve egy sulyos autóbalesetem, a könyökömbe majd protézisre lenne szükségem. A traumatológusom azt javasolta, még idén próbáljak teherbe esni, mielőtt sor kerülne a műtétemre.szóval, nagyon boldogok vagyunk mi is, hogy sikerült:)

látom, téma volt a név is: nekünk fiú esetén Levente lesz, lány nevünk még nincs.:)

két napja nem volt nálam Vuk, csak émelyegtem. meg is örültem, erre ma reggel nem meglátogatott megint?
várom már azt a 12.hetet.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Helló Lányok!!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje :wink:

Rodina- Nektek mikor volt az inszemetek??És miért került rá sor, úgy értem, hogy a párodnál voltak gondok??Nálunk igen, nem voltak túl sokan az öcsik, de még is ilyen gyorsan sikerült, iszonyúan szerencsések vagyunk :D :D :D Egyébként meg nem kell a korral foglalkozni, már én sem teszem, láttam egy csomó sokkal fiatalabb Anyukát akik "asszonyok" hozzám képest :D

Hayniii-Nekem is a Chipolino kocsi tetszik a legjobban, eddig a Futura volt a kedvencem, de most már tetszik az Optima is, valahogy olyan satbilabbnak néz ki, ha hazamegyek májusban akkor tuti, hogy megkukkantom élőben :D

Sophie- Sorstárs, ne keseredj el, hajtjuk mi itt a sereget hátulról, de hát valakinek ezt is kell :D Engem május 17-re hívott be a doki a tarkóredő mérésre....Nem késő az egy kicsit??? :roll: Drukkolok, hogy ne legyen bárányhimlős a kisfiad :!: Nagyon jók az Uh képek, köszi őket!!

Szisszka- Egyszerre takarítasz és tanulsz???Mi vagy te , egy marslakó??? :D :D Azt a büdi!!!....Tetszik az esküvőtök :wink: Én is imádom a babás cuccokat nézelődni, fogdosni, álmodozni....Alig várom, hogy elkezhessem a vásárlást, azt hiszem lesz még itthon tányércsapkodás, mert alapból is szeretek vásárolni, hát még most mit fogok művelni :oops: :D

Dorka- A szép ruha az nekem is nagyon bejönne ( mármint az esküvői), olyan jó lenne egy napig királynőnek érezni magam :D Megnézném a tieidet ha szabad....iwiw??

Ebba- Isten hozott :D Tök jó, hogy még mindig csatlakoznak :D Iszonyúan szép és megható a történetetek, igazi mesesztori :D Nagyon gratulálok!!Mikorra vagy kiírva??

O.Ági- Gratulálok a jó 12 heti eredményekhez, de jó lehet már túl lenni rajta :wink:

Lucuzs- Remélem ma már jobb a kedved, ebben a szép időben nem szabad szomorkodni :wink: Gyere néha a lombikosba is, a csajok szerintem örülnének!

Vörösmaccs- Gyönyörűek a " kismacskák" :D És igazán szép méretekkel bírnak!!!!!Te már most csökkented a progeszteront??Nekem a doki a 12.hetet mondta..... :roll:

Aranyoska- Hogy sikerült a bográcsos pöri??? :D Itt csorgatom a nyálamat, már tiszta nyál a billentyűzet :D ...Kandida, Halálka, hát ez szenzációs....Nagy az Isten állatkertje, az biztos :D

Rabbe-Nekem még csak este látszik a hasam, mert mindig kicsit felpüffed, de amúgy semmi...Lehet lassan akkor jöhetnek nálad a kismama nacik :wink: ..Én nem érzek semmit, hogy lány lesz vagy fiú, de valahogy amikor elképzelem magam Anyaként, egy kisfiúval képzelem mindig, pedig lányt is szeretnék :wink:

Henne- Nálunk is a fiú nevek közül az egyetlen a Levente ami szóba került :D Ez az ami mindkettőnknek tetszik, már rég eldöntöttük :D A lányneveknél van 2 is ami tetszik, az egyik a Csenge, a másik a Lili.....Hát itt még lesznek csaták :D

Ma nagyon gyorsan eltelt ez a nap, voltam ajándékot venni az unokaöcsémnek, meg a barátnőm kisfiának, mind a kettő szülinapos, aztán most virágot kéne ültetnem, utána meccsre menni, este pedug egy barátunkhoz lakásnézőbe...Holnap pedig grillparty lesz nálunk, juhéjjjjj!! :D Remélem jó idő lesz!!Úgyhogy csak hétfőn jövök legközelebb, drukkoljatok!!Ja most tudtam meg, hogy pénteken volt Béla névnap és hát ugye ezt a fődokit Bélának hívják, tuti, hogy elsütöm neki, hogy már pénteken felakartam köszönteni, de nem volt ott :D :D :D

MikeGirl, Panndi többiek-???

Mi lehet Pannyval????Tud róla valaki valamit? :roll:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Ma végre megint szuper jól voltam!!! :lol: Délelőtt takarítás-főzés, délben nagybevásárlás Bogival az Interben. Aztán újra főzés, majd pihi és udvar. :D Ja, és előkészültem a holnapi grillezéshez: hamburgert sütünk! :lol: Már előre folyik a nyálam!!!! :lol: :lol: :lol:

A rosszullét elkerült, vagyis csak egyszer kapott el, hirtelen a boltban, de akkor azt hittem odahányok a zöldségesrészlegre... :oops: Aztán amilyen hirtelen rámtört, olyan hirtelen el is múlt.

Mindenkinek jó hétvégét továbbra is!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Gyancsi!
Nem, a bibi nálam volt. IR és prolaktin túlterelésem volt, de mindegyik csak egy picit volt magasabb a kelleténél. Meg szerintem a peteérésem is hibázott egy kicsit, bár mikor spontán jártam tüsző kukucsra, akkor mindig jó volt.

A korom miatt nem aggódom, viccből írtam le, amit írtam. A lényeg, hogy Anya legyek!

Így van, a lényeg, hogy sikerült!

Lucuzs!
Vigyázz magadra! Jó grillezést a holnapi naphoz!

rodina74
 
 


Helóka Csajok!

Üdvözlet az újaknak!!!!!!!!!!!

Régen írtam már , de most is olvasgatlak titeket.Sok a munka, felszolgáló vagyok és most beindult a szezonunk.

Kocsi ügyben:nekem ellopták a romák a ház elöl a mélykocsimat amikor fiam egyéves volt.tehát kell vennünk egyet mert ugyebár téli babónk lesz :D . nálunk is nagyon drágák a kocsik, még nem tudom mennyit áldozunk rá.

Már várom a csütörtököt akkor megyek UH-ra, meg persze vérvételre.

Szerencsére jobban érzem magam de nem tudok semmilyen tejterméket megenni sem meginni.

Nem fogok külön-külön válaszolgatni mert olyan sokan vagyunk.Majd elkezdek írogatni egy listát és az szerint válaszolni.

Üdvözlettel Rita

KépKép
ritya
 
 


Elfelejtettem még leírni hogy szívből gratulálok a csoda babóknak. Vannak ismerőseim akik hasonló cipőben jártak és sikerült nekik.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Csak életjel: megvagyunk, csak hát hányok, meg alszom :roll: Zsófi beteg volt, szóval kicsit szét vagyok esve, Ti meg jó sokat írtok, és nem bírom követni :(
Vendég
 


Jó reggelt!

Ma nem sok mindent fogok csinálni a tanuláson kívül szerintem... holnap vizsgázom angolból... brrr....

Róka egyre rosszabb, reggel is, este is :( Már kicsit elegem van :(
Tudom, h ez ezzel jár(hat), de most már sok, remélem a 12. hét elhozza a változást.

Mit csináltatok hétvégén?
Én tanulni akartam... de apa mindig kitalált valamit... :evil:
Mondta, h elviszi Marcit játszótérre, hogy tudjak tanulni, de a vége hiszti meg sértődés lett, igy nekem is mennem kellett, ami egyébként tök jó volt, csakhát igy teljesen elmaradt a tanulás :(

Nevek:
Fiú név: nincs... Marcinál sem volt, nagy bajban voltunk :D Aztán egyik vacsi készítés közben rúgott egy baromi nagyot Marci, és akkor beugrott a Marcell név. (ezt úgy értelmeztem, h anya, Marcell akarok lenni :D) Apát megkérdeztem, h neki tetszik e, tetszett, megnéztük, mit jelent, és eldöntöttük, h igen, akkor Marcell :)
Lány név: Kitti, Eszter - ezek már Marcinál megvoltak, a legújabb favorit Lili.

Lucuzs
Na, mi is a fiú névvel vagyunk gondban :D
A Balázs és a Bence nekem is teszik, apának nem :(
Általában a gyerekekek jó a megérzése a tesóval kapcsolatban, és úgy vettem észre
Misuli- de cuki :lol:
Örülök, h jobban vagy már!

Sophie
Nagyon jók a képek Beniről! :)
Ha a nagyik megvarrják amit szeretnél, az tök jó! :wink:
Hát lehet azért dekorálni egy babaszobát :) Falfestés, képek...
És én nagyon odavagyok még a keresztszemes képekért :)

Gyancsi
Majd mesélj, mit sikerült intézni! Remélem sikerül meggyőzni a fickót! :wink:
Tanulás+takarítás: marci mellett kénytelen voltam megtanulni úgy tanulni, hogy közben mást is csinálok :) tanulás pl. főzés, takarítás, etetés, játék stb. közben :D

Vörösmacska
Gratula a bébikékhez! :)

Ebba
Gratula a csodababóhoz!!!!! :)

Aranyoska
Az utónév könyvet mi is böngésztük, a Kandidán nekem is megakadt a szemem! :shock: :lol:
Ha tudsz valami bővebbet az olcsóságokról, nekem is dobhatnál egy privit, mert apa orra alá tolnám :)

Rabbe
Nekem most egy kicsit lány a megérzésem.... mármint, hogy lányunk lesz :D De ebben nem vagyok biztos, mert félek, hogy befolyásolom magam azzal, h egy kicsit jobban szeretnénk hugit. De persze, ha öcsi lesz, az sem baj :wink:
Marcinál egyértelműen tudtam, hogy fiú! Még mielőtt meg kellett volna jönnie, azt álmodtam, hogy kisfiút szültem :D Tehát akkor még egyébként nem is gondoltam, h terhes vagyok, ekkor kezdtem azért sejteni :D

Rita
Én a husikka vagyok úgy, hogy rá sem tudok nézni :( Pedig egyébként húsimádó vagyok! A tejtermékek viszont minden mennyiségben jöhetnek!

Panndi
Örülök az életjelnek! :wink: Jobbulást Nektek!

szisszka
 
 


sziasztok Lányok!

Jujj látom sokat írtatok hétvégén, nekem meg nagyon fárasztó aktív hétvégém volt!
Pénteken fősulin voltam, szombaton meg hajnali 3-kor keltem, vittek a Mátrába futóversenyre, de a párom most inkább nem versenyzett, mert még enm tökéletes a lába, jobb nem kockáztatni.

3 helyen dolgoztam ott, a rajtnál, Kékestetőn etetőponton, meg a célban az etetésnél.. hulla voltam mire hazaértem, este 7 fele. De nagyon jól sikerült, minden futóbarátunkkal találkoztam, és nagyon hálásak voltak a gondoskodásért! :D

Lucuzs,
óriási gratuláció a 12. héthez!!!
És nagyon örülök hogy jól érzed magad! Mi is! :D :D :D
Éljen a gyönyörű tavaszi babavárás!

Ebba,
gratula a csodababához és jó egészséget kívánok! - A mienk is az.

Vörösmacs,
igen sajnos pontosan ismerem, hogy milyen megküzdeni a babáért!
Sajnos nekünk is nehéz menet volt, 11 hónap, és szintén rengeteg pénz (Mensmentis) de megérte. Én Pcos, IR, 6 hónapig nem volt egy mensim se! Aztán még egy darabig peteérésem, de végül stimu nélkül rendeződött, hála 3as kezelés! Páromnál meg nagyon csúnya spermakép, visszér miatt, amit először a doki nem is vett figyelembe, azt mondta, "szódával" elmegy - aztán 6 hónap múlva már a béka feneke alatt volt...november 18-án megműtötték, és jan. 31 - febr. 2. között fogant a meglepi baba, aki holnap már 14 hetes lesz! :D

Képzeljétek mi történt!

Pénteken felhívta a páromat a volt feleségének az új férje, hogy kölcsönadnánk-e a hegyi kuckónkat a hétvégére... no, én nem vagyok szemét, de azért mondtam, hogy ne ott romantikázzanak már, meg főleg ne főzzék el a vízkészletet, meg ne tüzeljék el a tüzifát... de kiderült, hogy nem a feleségével menne, hanem haverokkal, kiereszteni a gőzt, mert mint kiderült, már 2x voltak inszemen, és nem sikerült, és a doki már nem is ajánl több inszemet, csak lombikot... mert ugye a nő 40,5 éves és jobb nem húzni az időt...

Na, pont az, amiről beszéltünk... amikor párommal volt házas, volt 1 abortusza (32 évesen, még nem akart gyereket) aztán amikor már akart, elvetélt (35 és 37 évesen) és nem lett kivizsgálva az ok.
12. heti vetélésre a doki annyit mondott, hogy "előfordul az ilyen" - és soha nem lett kivizsgálva.
Most 40,5 éves, és kapkod fűhöz-fához... most már meg se fogan, de mégha tesznek is a Kaáliban babát a hasába, a vetélés oka nincs meg, és nincs is megoldva!
A srácot sajnálom nagyon, 36 éves, előző felesége meghalt fiatalon, és ő még persze szeretne családot... :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Kismamák!

Hogy tetszik nektek a mai csodás napos nap? (Nem gyenge mondat, mi? :D )
Holnap borul a bili a munkahelyemen. Megtudják a tutit meg a frankót. :lol: Már alig várom az arcokat.

Aranyoska,
engem is érdekelne a pelus cuccos. Megtennéd, hogy küldesz privit?

Eclipse,
a páromnak is visszért állapítottak meg. Azt mondták, hogy műteni kéne, de rá van bízva. Sikerült meggyőznöm, hogy próbáljuk meg, így és majd ha nem akkor jöhet a műtét. 4 hónap után sikerült. Én csak azért mondom csodabogyónek mert annyi szex-el, amit mi produkáltunk eben a négy hónapban, csoda, hogy összejött. :lol: (költözés, munkahelyváltás, stb.) Most már gondolkodunk a műtéten. Ártani csak nem ártunk vele. By the way kismamajóga, megvolt????

Szép napot mindenkinek,

Hajni

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii,
nagyon fontos infóim vannak visszérműtéttel kapcsolatban!!!
Mega-hiper fontos! Kérésedre privit írok!!!!

Jóga ma fél 6-tól 7-ig! Alig várom, íííííí!! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Most beparáztam de várom a privit.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok! Szép jó reggelt!!!! :lol:

Ma megyünk Tapolcára utoljára!!!!! :lol: :lol: :lol: (itt végezték a meddőségi kezelésünket, és itt sikerült a 3. inszem, aminek az eredménye a pocakomban van :D )
Szépen rendbe kellene szednem magam, mert délben indulunk, de még hozzá sem bírtam állni. :oops:
Most először Bogi is jön velünk, olyan boldog, hogy végre jöhet, annyiszor voltunk ketten apával. :D

Csajok! Ki hogy áll a kilókkal? Én egy hét alatt 2 és fél kg-t híztam, pedig előtte semmit. :oops: Asszem le kell állnom az evéssel...
Eclipse! Szerinted is lehet a met-elhagyás miatt? Tegnap vettem be az utolsót, de már egy ideje fél adagot szedtem.

Eclipse! Este akkor gondolok rád!!! Dejó lesz neked!!!! :lol: :lol: :lol:
Bogi holnap végre oviba mehet, így talán én is el tudom kezdeni a kismama-jógát. ha jól tudom hétfőnként van 11-kor. Talán belefér az időmbe... Még a dokitól engedélyt kell szereznem.

puszi mindenkinek!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Haynii,

giga hosszú Tolsztoj-regényt írtam, de remélem megnyugtató válaszokat kaptál! :D :D

Lucuzs,
annyira örülök nektek! Az is jó, hogy nem kell többet olyan messzire utazni!
Sajnos a hízás-fogyást nem tudom. Én az első 12 hétben 2,5 kg-ot fogytam, majd a 16. héten kiderül, hogy állunk! Én tartom a 2x1 szem metet, ezért nem tudom, hogy hat a súlyra! :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!
Jaj, de szép ma is az idő erre felé. Remélem, nálatok is ez a helyzet.
Mindenkinek köszönöm a meleg fogadtatást :)

eclipse!
Nektek is csodababa? Mert? Én is nagy futóka, meg lovaglós, meg aerobikos vagyok...Hát most kicsit pihentetem az izmaimat. Szerintem nem tudják, mi van velem, az örökmozgóval, aki most csak pihen :) Én is szeretnék majd kismama tornázni. Csak a jóga nem az én stílusom. No majd meglátom. Várlak a hírekkel, milyen volt.

Lucuzs!
De jó! Kíváncsi vagyok, hogy fognak búcsúzni tőletek! Én A pesti kaáliba jártam (mi) és ugye spontán baba, mégis felhívtam a dokit. Úgy örült, mondta, hogy feltétlenül jelentkezzek, hogy mi lett a neme.

Nem tudom lányok, hogy ti hogy vagytok vele-főleg az első babánál, de nekem annyira mindegy. Nem gondoltam volna, mert én alapjában fiús vagyok. Pedagógus vagyok, és inkább egy eleven fiú, mint egy nyávogó kislány :)
Mi is ma megyünk UH-ra. a 12 hetesre.
Majd jelentkezem a hírekkel. Bejön a párom is, azt mondta, kint ne hagyjam :)



Kép
ebba
 
 


Ebba, szia, itten írtam:
Sajnos nekünk is nehéz menet volt, 11 hónap, és szintén rengeteg pénz (Mensmentis) de megérte. Én Pcos, IR, 6 hónapig nem volt egy mensim se! Aztán még egy darabig peteérésem, de végül stimu nélkül rendeződött, hála 3as kezelés! Páromnál meg nagyon csúnya spermakép, visszér miatt, amit először a doki nem is vett figyelembe, azt mondta, "szódával" elmegy - aztán 6 hónap múlva már a béka feneke alatt volt...november 18-án megműtötték, és jan. 31 - febr. 2. között fogant a meglepi baba, aki holnap már 14 hetes lesz!

A jógát még én sem próbáltam, csak azért választom ezt így, mert a hölgy aki tartja, a dúlám lesz, plusz a 90 percben benne van a gátizomtorna, légzőgyakorlatok, ami majd a szüléshez kell, és a végén a meditáció a magzattal való kapcsolathoz :D ez így annyira komplex és alapos, hogy megtetszett.
Az első alkalom ingyenes.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


no de az biztos hogy a Tietek még sokkal nagyobb csoda!
Mindenkinek üzenet, hogy soha ne add fel! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!
Hát, ha engem a volt férjem felhívna ilyennel, nagyot néznék! Kicsit furcsállom a kérését, de ti biztosan jobban tartjátok egymással a kapcsolatot, mint mi. Egyébként sajnálom őket egy kicsit! Nem lehet könnyű nekik, főleg a srácnak!

Gratula a holnapi 14. hetes terhességhez!

Mikor mész jógára? Ja, már lejjebb írtad, hogy ma! Húú, holnap vagy este, ha még tudsz jönni, várom a beszámolót!

Laucuzs!
Gratula a betöltött 12. héthez!
Szurkolok a mai Tapolcához! Csináljatok ti is felvételt a picurról!

Eclipse!
Te még szeded a metet? Már nekem is csökkenteni kellett, és a 12. betöltött héten el is hagyhatom!

rodina74
 
 


Rodina,

jajj, a nő új férje a párom haveri köréből került ki!
Tök régen ismerték egymást a srác meg a párom, sőt, amikor én még szingli voltam, a srác nekem is udvarolt! Aztán a párom elvált, én összejöttem vele, a srác meg elvette a párom frissel elvált exnejét! Szép mi, brazil szappanopera!!!!! :D :D :D :D :D

Én maradok a mettel, csak már a babásodás előtt levettem 3x500mg-ról 2x500-re, úgy lettem babás. Semmi baja nem lesz tőle a babának, és így úgy érzem, nekem ez segít hogy elkerüljem a terhességi cukrot, ami a leginkább veszélyeztetné a szép, háborítatlan vajúdásomat az Istvánban a szülésznőmmel meg a dúlámmal, ezért mindent megteszek, hogy elkerüljem, ezért a met marad.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Megcsipett egy darázs :( :( :(
és fááááááj :(

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Megint zajlottak az események :D

Ma van az utolsó napom itthon vagyis mostanában, holnaptól újra dolgozom, de csajok nekem annyira semmi kedvem sincs!Teljesen lehangolódtam róla, és olyan jó volt itthon.Persze hosszútávon nem bírnám, de most olyan tök jó!

Ebba, gratulálok!!!!Tényleg csodababa a tiétek! :D :D :D Gratulálok!

O.Agi, nagyon köszönöm a linket, de sajnos nekem változott a jövedelmem többször 2009-ben.

Lucuzs, remélem továbbra is jó vagy.Milyen voilt a hamburgersütés?

Sophie, nagyon köszi a képeket!Május közepe táján valószínűleg elmegyünk, bízom benne, hogy addigra látni fogják, hogy kislány vagy kisfiú :D

Gyancsi, mi volt a dokinál? Visszajelöltelek.Azért olyan jó arcot is kapcsolni a nevekhez, nem?Legalábbis szerintem

Vörösmacs, gyönyörűek a babák!!! Pocakod?

Aranyoska, milyen volt a bogrács party?

Rabbe, én most azt érzem elég erősen, hogy fiú. De már annyira szeretném tudni, ahogy telik az idő, egyre kíváncsibb vagyok
:D

Henne, rosszullét?

Panndi, örülök, hogy jöttél!

Eclipse, valóban brazil szappanopera!És végül megkapták a házat?
Azért szar ügy.


Húú, csajok befejezem, mert rengeteg mindent akarok csinálni, így az utolsó itthon töltött napomon.
Vogyázzatok magatokra!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Helló Mindenkinek!!

Lucuzs- Örülök, hogy jobban vagy!!!Hogy sikerült a hamburgeres grill party??? :wink: Egy nagy kalappal Tapocára, bár gondolom most csak elbúcsúztok, de jóóóó :D A hízásra nem tudok okosat mondani :roll:

Rodina- Minden világos akkor :wink: A peteérésnél nálam is volt bibi, bár egyik doki sem mondta de én tudom, figyeltem magam anno LH tesztel és fél év alatt 1-szer volt pozi, szóval nálam is volt azért egy pici bibi, de ezt a Clostival megoldották :D Így van, hogy mondod a lényeg, hogy Anyukák leszünk :D

Ritya- Neked szabad dolgoznod, mint felszolgálónak???Itt úgy van, hogy aki vendéglátóban dolgozik ( ott ahol dohányozni is szabad) annak tilos dolgoznia :!: Bár gondolom minden ország más szokás!

Panndi- Jobbulást!!Mikor mész a kövi Uh-ra??

Szisszka- Holnapi vizsgához egy nagy kalappal!!!Tuti sikerülni fog :wink: A Lili név nálunk is befutó :D

Eclipse- Akkor te sem unatkoztál a hétvégén :wink: Pont olyan ez az eset amiről beszéltünk, hogy halogatják az emberek, aztán mire észbe kapnak túl késő és jön a görcsölés meg a sikertelenség :roll: Sajnálom srácot tényleg.......Végül odaadtátok a házat??Brazil szappanopera, ez jóóóóó :D Csak ki ne derüljön ,hogy te vagy a férjed elveszett féltestvére :D :D

Aranyoska- Engem is érdekelnek az óccsó cuccok :D

Hayniii- Kiváncsi vagyok mit szólnak a melóhelyen, majd gyere mesélni :wink:

Ebba- Drukk a mai Uh-hoz :D Gyere majd a hírekkel!!Kinél voltál a pesti Kaáliban??

Hát csajok én ma megjártam ezt a szemét dokit, aki szószerint egy igazi szemét, köcsög volt, azt hittem leütöm olyan flegmán beszélt velem....Mindenre közölte, hogy az nem indok az otthon maradásra, mondtam, hogy emelgetnek kell, meg sokat állni és nagyon félek, hogy a babának akire ilyen sokat vártam ettől valami baja lesz, hogy emiatt stresszben vagyok, erre közölte, hogy akkor menjek pszichológushoz :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Nem sok hiányzott, hogy megfejeljem a rohadékot :evil: :evil: 4 hétre végül csak kiírt és közölte, hogy ha fáj a derekam akkor menjek az othopédiára és onnan szerezzek papírt :!: Úgyhogy leszarom, megyek az orthopédiára és kisírok valamit, nehogy már ez a köcsög nyerjen.....A legviccesebb, hogy hivatkozott az anyavédelmi törvényre, hogy csak az abban foglaltak alapján lehet valakit kiírni...Hazajöttem, megnéztem....Tudjátok mi van benne???Hogy nem szabad olyan munkát végezni ahol 5 kg-nál többet kell emelni illetve ahol hajolgatni kell :shock: :shock: :shock: Ez totál hülye, hát én pontosan ezeket csinálom és ezt mondtam neki!!!!!Kész vagyok Csajok!!

KépKép
gyancsi
 
 


Csak gyorsan a tanulás közben :D csak mert nem bírom nélkületek :D

Gyancsi
A nőgyógyi javaslatára elvileg ki kell írnia a dokinak, nem????
De ez az orthopédia is jó ötlet :wink:

szisszka
 
 


Gyancsi,

a nőgyógyász, az volt ez a baltaarcú köcsög?!
Eddig azt hitem, hogy nekem volt bunkó dokim, de ez minden képzeletet felülmúl :evil: :evil: :evil: :evil:
Hát én kissé felemeltem volna a hangomat az biztos... és fognám a kinyomtatott anyavédelmi törvényt, és az uram kíséretében visszamennék és jól beolvasnánk neki az tuti!
Az ilyen nem úriember, nem való orvosnak, és nem szabad kismamák közelébe engedni, de még állatok közelébe se.
Paraszt, fúj de ideges és mérges lettem.

A pcos topikban Rambóka szokta hangoztatni, és teljesen igaza van, ha mi, a páciensek nem teszünk érte, nem fog változni a helyzet, és a dokik továbbra is kisisteneknek gondolják majd magukat, akik mindent megtehetnek. Ezért, ha valakivel méltatlanul bánnak, ne hagyja, tegyen panaszt az adott intézmény igazgatójánál levélben! Kirúgni nem fogják, de számonkérik rajta, hogy mi volt, hogy volt, és egy idő után kénytelen lesz változtatni!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse,
akit nekem ajánlottál jóga V ker. (Erika) az ugyan az mint akiről az előbb írtál? Be kell jelentkezni? Ha igen van hozzá teloszámod (a címet már kimásoltam)?
Még egyszer kösz a privit.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!
Hogy vagytok? Remélem mindenki jól van! Gratulálok én is mindenkinek!
Ebba csodálatos, hogy sikerült a picuri, nagyon örülök amikor jó híreket olvasok!

Nagyon sok puszi mindenkinek!

Kép
Kép
start7
 
 


Haynii,
hát igazán nagyon szívesen, ezért van ez a fórum, hogy a hasznos infók áramolhassanak, és segíthessünk egymásnak!!

Tel. számmal küldök még egy privit, de nem kell bejelentkezni, 10-15 perccel óra előtt menj oda, csak egy kényelmes, laza melegítőnaci kell, kényelmes zokni, póló. Más nem kell.

Igen, Erika tartja az órát mindkét helyen. És bármilyen egyéb kérdésed van a babával, várandóssággal, szüléssel kapcsolatban, felteheted neki.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!
BeSafe bitonsági övterelő,hibátlan állapotban eladó.
5000 Ft-ért (új ára.12000ft körül)
Érdeklődni priviben vagy telefonon 06-20-453-65-14 Edit Kép kép
saba
 
 


Eclipse!
Hát, mit mondjak, tényleg brazil szappanoperának hangzik, de a lényeg, hogy boldogok legyetek! a többi nem számít!
Én azt hittem, hogy a mettel mindenképpen le kell állni! Látod, ma is tanultam valamit!
Lányok, a barátnőm ma szül, császárral! Sőt, már szerintem meg is van a baba! Este küld majd sms-t, hogy mi van velük. Szerdán valószínű bemegyek hozzájuk! Olyan jó lesz majd egy picurit látni!

Gyancsi!
Hát ez mekkora bunkó! Mintha itthon lennél! E sem hiszem, hogy külföldön így állnak a dokik a betegekhez! Ez olyan balkáni dolog! Sajnos itthon is van egy pár bunkó doki!
Sajnálom, mindenképpen keress valakit, aki kiír! Ne kockáztass!

Saba!
Ha 2 héttel korábban tetted volna ezt fel! Akkor vettem meg újonnan! Én azóta is használom!

Lányok!
Nektek is szokott kicsit görcsölgetni a pocitok? Pár napja érzem, és kicsit aggódom!

rodina74
 
 


Szisszka- Igen, a nődoki adott papírt, de az is egy balfék, amire azt írta rá, hogy azért mert influenzás vagyok, azért kéri, hogy otthon maradhassak :shock: Azokat amiket elmondtam a nőgyógyásznak is, hogy állni kell, emelni, hajolgatni, azokra már a nődoki is azt mondta, hogy az nem ok, azt ő nem írja a papírra :shock: Erre most nézem a törvényben, ott van benne, hogy ezek lehetnek a munkát kizáró okok :shock: Már komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye :shock: Ez a vaddisznó akinél ma voltam ez a tiszti orvos, vagy hatósági orvos, ő a főfőfő mufti doki, egy igazi paraszt legény :evil: Szóval jól megszívtam, mert csak ő hagyhatja jóvá azt, hogy táppénzen itthon maradhassak a szülésig.....Egyébként nekem is ez volt az első gondolatom, hogy kinyomtatom a törvényt és szövegkiemelővel kiemelem azt a részt és az orra alá dugom :evil:

KépKép
gyancsi
 
 


Eclipse- Gondolhatod, hogy hogy felcseszte ez a vadbarom az agyamat...Mert az egy dolog, hogy nem ír ki, de miért kell az emberrel úgy beszélni, mint egy darab szarral????? :evil:

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!
Van egy eladó kismama kertészfarmerom szép állapotban
C&A-ban vettem 11000 Ft-ért,44-es méret.
4500-Ft-ért adom.
Ha érdekel valakit,priviben vagy telefonon06-20-453-65-14 Edit Kép kép
saba
 
 


Rodina- Tudod mi a szörnyű, hogy magyar a lelkem :roll: Lehet azért ilyen bunkó, mert otthon ez a szokás....Sajnos max másik nőgyógyászt tudok keresni, csak ebben olyan jó volt,hogy itt volt 2 percre és amúgy elégedett vagyok vele , ezt az egyet leszámítva, hogy nagyon nem akarja, hogy otthon maradjak....Lehet még túl korai a dolog, lehet pár hónap múlva engedékenyebb lenne....Hát majd meglátjuk :roll: Nagyon jó babázást neked, gyakorolj :D

Ja ez a tiszti orvos még azt is mondta, hogy : Maga még szinte nem is terhes :evil: :evil: :shock: :shock: Hát anyádat!!!!

KépKép
gyancsi
 
 


Lányok
Hát nem tudom, hogy van, de a környezetemben simán kiírták a kismamikat... Egy csajszit pontosan azért mert sokat kell állnia egész nap (eladó). A másikat meg csak úgy :) Úgylátszik, ezt dokija válogatja... de ez hihetetlen... meg nem értem miért kell beszólni????

Rodina
Gratula a barátnődnek! :) És kisfiú vagy kiscsajszi a picuri?

szisszka
 
 


Kisfiú lesz, és ő lesz a 3. baba! Gergőnek fogják hívni!
Este lehet, hogy a párja, tesz fel képeket az iwiwre! Már alig várom!

rodina74
 
 


Hú, 3? Gratula :) az igen! :)
Elhiszem, hogy várod a képeket, én is imádom a pici babókák képeit nézegetni, olyan kis cukik! :)

szisszka
 
 


Sziasztok!

Most épp dolgozok :-) Már majdnem minden gyermek alszik :-)

Aranyoska: Köszönöm, várom a privit ha lesz majd egy kis időd. Ráér, azt hiszem van még idő beszereznia dolgokat... :lol:

Henne: de jó olvasni a tI csodababótok történetét is :-) gratulálok! Vasárnap, hétfőn vuk? Remélem elkerült..

Gyancsi: esküvői ruha: hát én is hasonlóan éreztem.... az első esküvőmön is volt fehér ruha meg minden, de nem igazán éreztem magam olyan hercegnőnek benne... így a mostani (de hülyén hangzik) férjemmel, mikro megbeszéltük ezt akkor az ő unszolására varrattattam egy fehér mennyasszonyi ruhát, amiben imádtam lenni. Íg yugyanazért a pénzért nem csak egynapra hanem örökre az enyém lehet. (bár igaz a padláson van bedobozolva, de egy évig többször is felprobáltam otthon :oops: :oops: :oops: ) szóval nagyon jó érzés ez a királylányi ruha.. :lol: :lol:
kismamanadrág: még nincs rá szükségem, de már csak az olyan ruháimat hordom ami megkötös vagy széles gumis, hogy ne nyomja a pocim. estére nekem is felpuffad, de nem olyan vészes, mert egésznap pocis :wink:
Hogy sikerült agrillparty? jó mozgalmas hétvégetek volt akkor nektek is...
külföld: merre laksz?
nem is értema dokid!!!! nem lehet váltani? én tuti mennék másvalakihez.... nekem csak egy szavamba kerülne és végig kiirna.... engem akkor is atrtottak tök sokáig mikor elvetéltem..... a háziorvosom is partner ebben.


Luczus: és a ti grillpartytok? nyamnyam, imádom a hamburgert főleg a házi készitésűt. Én is szoktam csinálni de csak baromfihúsból....
kilók: én nem igazán vagyok képben, mert decemberben még 64 kg voltam aztán a vizsga miatt ledobtam pár nap alatt 6 kg. ezt tartottam is február végéig, aztán mindig egy-két kg ingadozott. Most rengeteszer eszem de kis adagokat, vuk nem volt(koppkopp) és napok óta stagnálok 60,5kg-nál. Eddig mindegyik terhességem első két hónapjában 4 kg-t szedtem magamra. Mostani felállás jobban tetszik :-D

Rodina: nekem is "csak" a inzulinom volt magas , mega prolaktin, azt mondták hogy ezektől nehéz teherbeesni, de vetélést nem igazán okoz. ehhez képest anno szinte abban a hónapban sikerült mindig amikor akartam, csak sajnos anygalkák lettek... aztán szedtem rájuk gyógyszert, majd abab is hagytam, nem ellenőrizték hogy segített-e de most majd egy évig vártunk erre a babócára...

Rytia: Felszolgáló vagy? vigyázz nagyon magatokra, akkor rengeteket menetelsz, cipekedsz. :evil: :evil: Meddig tervezed a munkát?

És a többiek? akik dolgoznak? Meddig dolgoztok?

Sziszka: nagyon édes lehetett a névválasztásotok :-)
Holnap vizsga? oh te szegény!! megy a drukk!!! én nagyon örülök, hogy most januárban leállamvizsgázta,....már nem lenne erőm még tanulni is. esténként rongybabaként csuklok be az ágyba... szégyen ide vagy oda de előfordul mostanság hogy csak reggel van erőm lezuhanyozn ni, mert annyira rajtam az álomkór :oops: :oops:

eclipse: szerintem jó választás hogy nem vállalta be a párod-így te sem idegeskedtél annyit :lol: de azért jó fárasztó lehetett a napod, már így olvasva is elfáradtam :-D
ex sztori nem semmi...

haynii: kiváncsi avgyok mi lett a munkahelyen....
:lol: :lol:

Dorka: munkahely: megértelek... épp tegnap nyöszörögtem az otthoniaknak, hogy betegácsiba akarnék inkább menni..... de akkor olyan keveset kapok kézhez :cry: :cry:

rabbe78
 
 


Sziasztok Csajok!

Rodina!
A nyakredő méretről úgy tudom, hogy ha 3 mm-nél nagyobb a 12. héten, akkor az jelenthet valami bibit.

Szisszka!
Darázscsípés:( Nagyon sajnálom a rettentően tud fájni.

Lucuzs!
Jól betettél nekem ezzel a hamburger dologgal:) 10 perce azon agyalok, hogy hova menjek hambizni egyet:)

Gyancsi!
Ilyen köcsög orvost. terhesség ide vagy oda, én lehet hogy fejbe rúgtam volna.

Nekem ma van utolsó napom itthon, holnap megint vár a munka. Nagyon sajnálom, mert jó volt ez a kis pihenés.
Nevek:
Ha lány lesz, biztosan Dorka lesz a neve, csak ez tetszik mindkettőnknek. Fiú nevekből nekem az Olivér és a Barnabás tetszik, de a párom addig nem akar ezzel foglalkozni, amíg nem derül ki a neme.
A pocakom nekem is elkezdett már nőni:)

Szurkoljatok, mert este megyek vissza a belgyógyászatra, hogy megismételjék az EKG-t.

Szép napot mindenkinek.
Vendég
 


Rodina: én is pont ezen agyalok: két napja picit, de azért feszülget görcsöl a pocim. szedem a magne b6-t és a pihenésre javul.

Gyancsi: látom közben irtál, míg válszolgattam :-) nem semmi az orvosod, én tuti beolvastam volna neki. a munkehyelyeden nem tudsz beszélnia fönököddel? elvileg neki is biztositania kellene a könnyebb, kiméletesebb munkát...

rabbe78
 
 


Én is hamburgert akarok!!!! :lol:

rodina: és bevált az övterelő? bár mostmég nem annyira zavar, de biztos egy-két hét múlva zavarni fog.....már régebben is gondolkodtam róla csak sokaltam az árát. Úgy gondoltam, hogy simán meglehet erős anyagból varrni, illetve láttam egy másik márkájut újonnan 4400ft-ért itt:
http://www.banna.hu/index.html

rabbe78
 
 


Helóka!

Gyancsi!
Én olyan helyen dolgozok ahol van gyors kaja(hambi,bagett,hot-dog stb.)Tehát nálunk nem szabad cigizni.Csak kint cigiznek a teraszon.Emelgetnem nem kell mert olyan jó főnökeim vannak, segítenek ha kell. Sajnálom hogy ilyet éltél át a dokidnál.Tipp változtass dokit én is ezt tettem.

Ma elég rosszul vagyok.Gondoltam pihenek egy kicsit míg fiam oviban van,de reggel lebetegedett szegénykém. Már ovi előtt voltunk amikor elsírta magát hogy fáj a hasa.Elvittem orvoshoz megfázást mondott meg vitt a torkából torletet.Szerdán kell eredményért menni.

KépKép
ritya
 
 


Igen, odaadtuk a kulcsot egyébként.

Túlettem magam ebédnél, és nem kellett volna :( most fáj a gyomrom, már jobb lenne ha a felesleg kijönne :( remélem jógáig elmúlik.

Ritya,
kisfiadnál jobbulást kívánok!

Rodina,
gratula barinődnek a picihez, és gyors felépülést, jó egészséget kívánok!

O.Ági,
drukk az EKG-hoz!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lányok


Utána érdeklődtem a cuccoknak amit vettem én is!

Felhívom mindenki figyelmét,h ezek a cuccok eredeti és bontatlan termékek!
Leírom,h milyen termékek vannak és mennyiért,de,ha valakit valami nagyobb tételben érdekel,nyilván az áron is lehet faragni,de szeretném,ha mindenki tudná,h én csak segítek lebonyolítani.
Tehát a piszkos anyagiakat velem kell intézni :wink: és én juttatom el nektek,amennyiben van rá igény,de nem én szerzem őket.
Privát vélemény,,,érdemes lecsapni rá,de senkit nem szeretnék rábeszélni!

Pelenka:pampers nadrágpelus mini 3-6kg-ig 30.-/db(aloe verás)
Törlőkendő:pampers 50.- és 60.-/csomag van 12 és 15 db-os(aloe verás)
Tea filter-édeskömény:1 doboz 500db/2.500.- megbontható ,de a minimum 50filter,nyilván alakul az ár is
Műanyag tányér:nagyon édes,kék és piros színben(még nincs ár)
Műanyag kiskanál:piros
Cumi:Nuk cumi 3 színben (rózsaszín,kék,zöld) 200.-/db
0-6 hónaposoknak
Babavíz:0.5l-es,tápszerhez stb.,még nincs ár,de 6-os zsugorban van
Gyümilé:0.2l-es,még nincs ár...
Teszek fel képet a g-mail-ünkre,de,ha valaki szeretné,elküldöm szívesen a privát e-mail címére,ha azt elküldi nekem!

Egyenlőre ennyi lányok,de én tényleg csak ajánlani tudom.

Lucuzs:Ha csak érdeklődés szintjén is,de neked szívesen megmutatom,mivel te itt vagy helyben,és el tudod te is mondani a lányoknak,h nincs ebben semmi turpisság :wink:


Írjatok,ha érdekel valami,bármi,vagy,ha bármilyen kérdés van.Hamarosan azt is meg tudom mondani,h miből kb. hány darab van(a héten).

Szép napot mindenkinek!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?