Helló Lányok!!
Micsoda hírekre jövök
Iner- Nagyon gratulálok, hát még sem maradt bent örökre Mírus, csak kibújt
Nagyon sok boldogságot és tejcit kívánok nektek!!!!
Tündi- Elbizonytalanítottál babakocsi ügyileg....Ez a Giraffe Club sem rossz, valóban
Annyi jó van, még szerintem 100-szor fogom megváltoztatni az aktuális kedvencemet
Onlány- Tudják a munkahelyen, elmondtam kb két hete, mikor betegállományba mentem
Jól megszívtad akkor a telóval, sajnálom, pedig én is nézegettem volna pocifotót
Nem mész dokihoz ezzel a nagyon durva vizesedéssel??Sajnálom az Anyukád féle dolgot
Juli- Látod ez a baba milyen kis cuki, máris helyre rakta a vérnyomásodat
Csip- Az Optima-nak a sportrésze teljesen vizszintesig fektethető, úgy lesz belőle a mózes rész ( ha jól tudom), de az tuti, hogy újszülött kórtól használható!!Na ez a Gia sem rossz
Mózes rész szerintem mindenképpen kell, hiszen az elején csak abban szabad a babát tartani ( leszámítva azt a kevés időt amit a hordozóban kell eltöltenie, pl ha utazik az ember), hiszen csak annak vizszintes teljesen a felülete.!!
Joli- Látod Iner sem sejtett semmit, aztán egyszer csak hopp, már ott is volt Míra
Nagyon izgalmasak a mostani napok csajok
Hát csajok én ma megjártam ezt a szemét dokit, aki szószerint egy igazi szemét, köcsög volt, azt hittem leütöm olyan flegmán beszélt velem....Mindenre közölte, hogy az nem indok az otthon maradásra, mondtam, hogy emelgetnem kell, meg sokat állni és nagyon félek, hogy a babának akire ilyen sokat vártam ettől valami baja lesz, hogy emiatt stresszben vagyok, erre közölte, hogy akkor menjek pszichológushoz
Nem sok hiányzott, hogy megfejeljem a rohadékot
4 hétre végül csak kiírt és közölte, hogy ha fáj a derekam akkor menjek az othopédiára és onnan szerezzek papírt
Úgyhogy leszarom, megyek az orthopédiára és kisírok valamit, nehogy már ez a köcsög nyerjen.....A legviccesebb, hogy hivatkozott az anyavédelmi törvényre, hogy csak az abban foglaltak alapján lehet valakit kiírni...Hazajöttem, megnéztem....Tudjátok mi van benne???Hogy nem szabad olyan munkát végezni ahol 5 kg-nál többet kell emelni illetve ahol hajolgatni kell
Ez totál hülye, hát én pontosan ezeket csinálom és ezt mondtam neki!!!!!Kész vagyok Csajok!!