Marcsi, én is jobbulást kívánok Neked! Küldök gyógyenergiát a hátadra.
Szépen fejlődnek a babócák, mmost méricskéztünk, mert itt volt a dokinéni, kb 3700 grammok vagyunk, 3300-al jöttünk haza. Szerencsére semmi baj nincs a kismanóval, már vagy 3 napja nem is láttuk rajta ezt a remegős-rángatózós dolgot, úgyhogy remélem, hogy ez is csak egy korai fejlődési szakasz volt nála.
Szilvi, igen, a viszketés a gyógyulás jele, és az is természetes, ha Barnus csuklik, még fejletlen a rekeszizmuk ( azt hiszem ez a tudományos magyarázat a csuklásra ) és állítólag nekik ez annyira nem zavaró ( na erre aztán kiváncsi vagyok, hogy ezt ki és milyen vizsgálat alapján mondta meg
) és vannak olyan babócák, akiknél órákig is eltart, azt mondják, ha cicire rakod, akkor abbmarad, mert a szopás megnyújtja az izmokat és így elmúlik. Ha esetleg nagyon zavar már és sajnálod, tömd be a száját egy cicivel
Fanni, Te aztán nagyon ügyi vagy az edzéssel, már én is gondolkodtam egy pár hasizom erősítő gyakorlaton, de egyelőre még inkább nem erőltetem meg magam, kivárom a 6 hetet. Inkább majd nagyokat sétálok.
Tényleg tejcsi válság van, egész nap mérlegelek, a bal cicimből fél óra alatt csak 30 ml-t szívott ki és lefejni sem tudtam egy grammot sem, a jobból meg 5 perc alatt 50-et, így evett 80-at, még adtam neki 20 g pótlást ( igazi lefagyasztott anyatejcsit, még szerencse, hogy megeszi ) és így elégedettnek tűnt. Volt itthon hoemos bogyóm a tejcsi gyarapításra, így ma már vettem be belőle végső elkeseredésemben, meg a doki végszükség esetére írt tászert, de mondta, hogy ne is váltsam ki, hát tutira nem fogom.
Most Anna van nagy csendben, remélem, a számítógépük nem a kocsiban volt
, bár nyilván nem, mert megírta a feltörést.
Eszti, ha megígéred, hogy két kajcsi között csak szépen csucsukálsz, én örökbe fogadlak
Komolyan mondom, le a kalappal előtted, én biztos nem bírnám, sztem én egy rinyagép vagyok, sírok itt egy gyerek mellett, aki tényleg nem is nagy hiszti-miszti, és még így is alig bírom magam, ja és még segítségem is van.
Tényleg, még akartam kérdezni tőletek, már ha nem nagyon indiszkrét a kérdés, hogy Ti hogy, illetve hogyan tervezitek a védekezést a továbbiakban? Merthogy lassan nekem is eltelik majd a 6 hét, és ha megyek a dokihoz, nyilván erre is kitérünk majd. Mert én egyelőre nagyon nem akarok másik bébit, korábban gyógyszert szedtem, azt csak az esküvő előtt 1 évvel hagytam abba, és most is az lenne a legkényelmesebb, de olvastam, hogy az is hatással lehet a tejcsi termelésre.
Mit tudtok erről?
Na megyek, mert nyögdécsel ez a kis drágaság, pedig tele a pocakja, nekem meg a nemlétező t...m, hogy megint nem tudok csucsukálni egy fél órát