Új privát üzeneted érkezett!

Na én is mutogatok egy kicsit! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.09 17:07-kor.
Vendég
 


Fanni, cukik a képek, látom, nagyon bejön Neked ez a hurcolka, most egy másik fajtát látok rajtad. Mikortól használod egyébként? Én nem merném még beletenni.

Marcsi, irigykedem kicsit, tudom, hogy Te szomorú vagy, amiért Pankóca nem akar szopizni és cumiztatni kell, de legalább ennyi előnye van, hogy Andris is meg tudja etetni és néha Te is tudsz egy kicsit pihenni. Mi hiába nem nyűgösködünk már napok óta éjszaka, még így is csak 5-6 órát alszok és azt is 3 részletben, már kezdek egy kicsit kiakadni emiatt, napközben meg vagy nem alszik a gyerek, vagy ha alszik, akkor meg itt van vki látogatóban, vagy fórumozok :lol: . Na, majd ez is elmúlik egyszer, legalábbis remélem.

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók Fanni a képek!!! Olyan drága Bazsuka!!! Szereti a kendőket, nem?

Marcsi, ne érezd magad rosszul, nhogy nem tudod szoptastni, ne csináld/éld végig azt, amit én. Ezt most a körülmények íyg hozták, viszont meglátod Pankócának különleges lesz épp emiatt a kapcsolata az Apjával és a környező rokonokkal. Nekem Bibunál ez van. Lillus meg csak nálam marad meg... :? Senki nem tudja megvigasztalni! Király! :roll:
Azért én is irigykedem, hogy alhatsz, de én befogom a szám, mert nekem, ha föl is kel, max 1x...bocsi!!! :oops:
Na de ma! Ma megmutatta mindkettő, hogy milyen mikor két kicsi van a háznál...
Bibu leesett az ágyról 3.30-kor (hohy,hogy azt nem tudom, mert van leesésgátló, lehet alvajáró lett??? :lol: :lol: ), majd visszaaludt és fél óra múlva ordított... :? Erre felverte Lillust, aki kitalálta, hogy, ha már fölkelt enne...Kiürített két cicit :shock: :shock: :shock: és mindkettő nyüglődött kb. 6.30-ig, akkor bealudtak és Bibu kelt 7.14-kor!!!!KIVAGYOK!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Na most mmár nem is olyan édik a képen levő babók, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap meg barinőmnél voltam és megnéztük a majdnem 4hetes kisfiát, aki kb. 65cm hosszú és akkkkkkkkoraaaa, mint egy 3hós! Nagyon drága volt! Olyan furi volt, hogy 4hét van a két babó között és a mienk olyan pici és friss babó képét mutatta, míg Ő meg olyan nagy baba!
De pont ezért nagyon kiváncsi leszek majd a babatalin a babákra, mert biztire ott is másképp fognaklátszdni a babók, mint képen...

Jaj nagyon jó lenne, ha a vidékiek is föltudnának jönni!!!Én nagyon örülnék!!! :lol: :lol: :lol:

Képzeld Reni, mondtad még anno, hogy miért nem a paint-ben kicsinyítek és az előző béndzsú gépemnek nem is ment ott, de most az újnak igen, úgyhogy nem is töltttem le,amit belinkeltél ilyn kicsinyítődset...csak nem értem miért nem engedte a másik gép... :? :? :?

ÁÁÁÁÁ, fölkelt Lilluc, bizti éhes...Mennem kel! Majd jövök még, mert holnaptól szombatig védéken vagyunk, vasárnap keresztanyumék jönnek, így megkapjátok ma egyben az Eszti-adagot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Reni vonalzója alatt az van, hogy Eszti 3hetes....jaj, de rossz, hogy nem én vagyok ennyi (bár agyilag néha igen... :lol: :wink: ), akkor aludhatnék..Én bizti nem nyüglődnék. Gyorsba megkajálnék és csicsiznék a következő kajáig... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fanni,ezek szerint megérkezett a kendőd! :lol: :lol: :lol:
Úgyanúgy szereti Bazsu,mint a BabaSlinget?Vagy még kényelmesebb is neki?
Írtad,hogy barátnődnek van egy eladó,megkérdezhetem,milyen színű?
A kispasi egyre jóképűbb,pedig sose volt csúnya! :lol: :lol: :lol:
És milyen nagy! :shock:
Pont azt néztem,hogy 6 hetesen szerintem nagyobb,mint az én lányom 3 hónaposan. :roll: :lol:

Eszti,azért zajlik nálatok is az élet! :wink: :lol:

piki
 
 


Sziasztok!

Igen, szereti a kendőket! :) Ahogy én is!! :) :)
Talán a kendőt egy kicsit jobban, mint a slinget. Az jobban tartja, teljesen köröl öleli. ( a sling is körbevenné, bölcsőtartásban, de azt nem szereti) A sling azért jó, mert könnyű felkapni, de a kendőt sem bonyolult megkötni, csak ahhoz kell kb 30 másodperc. Sírás közben meg még az is sok..
Sokat nem volt még egyikben sem, néha elaltattam benne otthon+ babakocsis sétákhoz (ami eddig volt 2x) szoktam magammal vinni, biztos ami biztos..
A barátnőmé sötétkék, de most úgy néz ki mégsem adja el. Látta nálunk ezt az ülést és így az ő babájának is bejön :lol:

Szerintem B. csak képeken tűnik ilyen nagynak. Mások is azt mondják, hogy 3-4 hónaposnak tűnik.
Tegnap este pucéran, pisi kaki után, éhesen volt 4650g. Az utolsó két hétben már fele annyit hízott mint az elején..

Ti mozogtok valamit? Szerintetek hatással van a tejtermelésre?
Én hétfőn elkezdtem edzeni, eddig nincs változás tej ügyben, remélem nem is lesz.. muszáj valamit tennem,ha semmi nem változik, vehetek új gatyákat..
Vendég
 


Panka tegnap este volt 4880g. :lol:

A mozgáson én is nagyon gondolkodom,csak ne lennék folyton ilyen fáradt-és ilyen baromi lusta... :oops: :oops: :? :roll:
Pedig rám is rám férne igencsak...
Lightosan szerintem lehet nyugodtan,gondolom,a tejre csak akkor van hatással,ha az ember inaszakadtáig nyomja...

Nekem tegnap ráadásul becsípődött a gerincemben egy ideg (porckorongsérvem van),ahol álltam fel Pankával... :evil:
Még jó,hogy ott volt Andris és kivette a gyereket a kezemből,mert meg se bírtam mozdulni... :( Éjjel is rohadtul fájt,csak egy bizonyos pózban tudtam aludni,amiben meg persze egy idő után elzsibbadt mindenem és akkor meg arra keltem fel...szóval ismét kipihent vagyok.. :?

piki
 
 


:( mennyi idő még helyrejön? ez mindig újra kiújul ?

Már majdnem 5 kiló? :D Jól belehúzott!!

Én is már hetek óta halogatom.. de a D. olyan kitartóan edz minden este, hogy már nem bírtam tovább nézni és elhatároztam, hogy az utolsó előtti szopi után egyből kezdem is és így nincs apelláta! D. már jön veszi el tőlem a Bazsut és viszi büfizni stb.. és már küldd is edzeni.. :oops:
Vendég
 


Sziasztok

Marcsi sajnálom a hátad, remélem hamar rendbe jössz. :( Bazsinak is volt ilyen tavaly, szegény még a wc-re se bírt ráülni. :?

Fanni nagyon tündéri Bazsu a képeken, a kutyás ruciban nagyon bejön! :lol: Nagyon helyes kissrác, még várok egy 15-20 évet, aztán lecsapok rá! :P

Mi tegnap előtt mértük Barnit, akkor volt 3970 gr.
Olyan sokat csuklik,az normális? Ilyenkor úgy sajnálom szegényt, mert tudom milyen rossz, én utálok csuklani. :x

Mozgás: hát nekem sem ártana, le kéne még dobnom egy 10 kg-t. :oops: De én is nagyon lusta vagyok. :) Eddig 11 kg ment le rólam a 17-ből.

Nálunk éjjel munkamegosztás van. Bazsa csinálja a kaját, én etetek meg büfiztetek, Barni meg ha büfizésig nem ájul be, akkor megy a kiságyba és elaltatja magát. :lol: :lol: :lol:

Ma levettem a kötést a sebről, hát nem valami szép, és ráadásul vághatott volna egyenesebb vonalat is. :? De nem olyan vészes, és baromira viszket, akkor gyógyul ugye?! :D

Mi ma vagyunk 2 hetesek. Tök furi, még mindig nem fogtam fel, hogy Anya vagyok. :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Marcsi, én is jobbulást kívánok Neked! Küldök gyógyenergiát a hátadra.

Szépen fejlődnek a babócák, mmost méricskéztünk, mert itt volt a dokinéni, kb 3700 grammok vagyunk, 3300-al jöttünk haza. Szerencsére semmi baj nincs a kismanóval, már vagy 3 napja nem is láttuk rajta ezt a remegős-rángatózós dolgot, úgyhogy remélem, hogy ez is csak egy korai fejlődési szakasz volt nála.

Szilvi, igen, a viszketés a gyógyulás jele, és az is természetes, ha Barnus csuklik, még fejletlen a rekeszizmuk ( azt hiszem ez a tudományos magyarázat a csuklásra ) és állítólag nekik ez annyira nem zavaró ( na erre aztán kiváncsi vagyok, hogy ezt ki és milyen vizsgálat alapján mondta meg :? :?: ) és vannak olyan babócák, akiknél órákig is eltart, azt mondják, ha cicire rakod, akkor abbmarad, mert a szopás megnyújtja az izmokat és így elmúlik. Ha esetleg nagyon zavar már és sajnálod, tömd be a száját egy cicivel :lol:

Fanni, Te aztán nagyon ügyi vagy az edzéssel, már én is gondolkodtam egy pár hasizom erősítő gyakorlaton, de egyelőre még inkább nem erőltetem meg magam, kivárom a 6 hetet. Inkább majd nagyokat sétálok.

Tényleg tejcsi válság van, egész nap mérlegelek, a bal cicimből fél óra alatt csak 30 ml-t szívott ki és lefejni sem tudtam egy grammot sem, a jobból meg 5 perc alatt 50-et, így evett 80-at, még adtam neki 20 g pótlást ( igazi lefagyasztott anyatejcsit, még szerencse, hogy megeszi ) és így elégedettnek tűnt. Volt itthon hoemos bogyóm a tejcsi gyarapításra, így ma már vettem be belőle végső elkeseredésemben, meg a doki végszükség esetére írt tászert, de mondta, hogy ne is váltsam ki, hát tutira nem fogom.

Most Anna van nagy csendben, remélem, a számítógépük nem a kocsiban volt :? , bár nyilván nem, mert megírta a feltörést. :roll:

Eszti, ha megígéred, hogy két kajcsi között csak szépen csucsukálsz, én örökbe fogadlak :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom, le a kalappal előtted, én biztos nem bírnám, sztem én egy rinyagép vagyok, sírok itt egy gyerek mellett, aki tényleg nem is nagy hiszti-miszti, és még így is alig bírom magam, ja és még segítségem is van.

Tényleg, még akartam kérdezni tőletek, már ha nem nagyon indiszkrét a kérdés, hogy Ti hogy, illetve hogyan tervezitek a védekezést a továbbiakban? Merthogy lassan nekem is eltelik majd a 6 hét, és ha megyek a dokihoz, nyilván erre is kitérünk majd. Mert én egyelőre nagyon nem akarok másik bébit, korábban gyógyszert szedtem, azt csak az esküvő előtt 1 évvel hagytam abba, és most is az lenne a legkényelmesebb, de olvastam, hogy az is hatással lehet a tejcsi termelésre. :? Mit tudtok erről?

Na megyek, mert nyögdécsel ez a kis drágaság, pedig tele a pocakja, nekem meg a nemlétező t...m, hogy megint nem tudok csucsukálni egy fél órát :cry:

Kép
ire81
 
 


Reni, nekem a gyerekdoki mondta, hogy nehogy szedjek fogamzásgátlót. Én mondjuk amúgy sem akartam, de ő még előre le akart beszélni róla.. de gondolom minden orvosnak más a véleménye.
Nekünk is volt már 2x is tejválság.. szerencsére egy-két nap alatt mindig helyreállt, olyankor többször kapott enni+ ittam laktoherbet+tejszaporító olajjal kentem a cicimet.
http://www.katalizatorkiado.hu/szoptato.htm

Eleinte nekünk minden szopi után csuklott. Én is azt hallottam hogy őket ez annyira nem zavarja. Neki ha visszatettem még cicizni akkor sem múlt el. Most már kb napi 1x 2x csuklik.. Tegnap észrevettem, mikor pucér volt és úgy csuklott, hogy minden csuklásnál beesik a mellkasa :shock: :shock: Nagyon ijesztő látvány :oops: Nektek van ilyen? vagy még csak ruciban csuklott? nekem csak tegnap tűnt fel.. azt mondta a gyerekdoki, hogy nem komoly, nem kell vele foglalkozni.. majd később mellizom erősítő sportokat űzzön.. :roll:
Ti hallottatok már ilyenről?

Szilvi, akkor mégsem szopizik Barnus? Írtad, hogy a párod készíti a kaját.
Vendég
 


Reni hát nem tudom, hogy mi nálunk hogy lesz ez a védekezés dolog, megkérdeztem Bazsit, ő meg gyanúsan vigyorogva közölte, hogy majd kiveszi. :shock: :shock: (ő kis korkülönbséget akar) hát én pedig tuti hogy egy jó pár évig még nem szülök. :D

Fanni éjjel nem szoktam cicire tenni, gyorsan kajál, és vissza is alszik/altatom. Nappal kap cicit, de kevés tejem van nagyon, ilyen 20-30ml szokott kiszívni egy ciciből, aztán bealszik úgy, mint akit fejbe vágtak, fel sem lehet kelteni, majd kel kb 1-1,5 óra múlva és akkor benyomja a 80ml tápit.

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Marcsi jobbulást kívánok neked. Én is alig bírok mozogni, ha ez segít valamit, mert szülés óta nagyon fáj a farcsontom és alig bírok ülni :(

Reni én is akarok valami homeopátiás bogyót szedni. Te melyiket használod?
Védekezés: mi óvszerrel fogunk megbeszéltük. Fogamzásgátlót nem szedtem még és nem is akarok. Ti megvártátok a 6 hetet a házasélettel kapcsolatban? Én nem nagyon akarom :P

Fanni nagyon aranyos a kis Bazsu. Szép szemei vannak nagyon és ez a barna rubi. Nagyon aranyos :)
Ezek a kendők látom bejönnek neked :) én magamra sem tudnám kötni :P

Szilvi sztem is a gyógyulás miatt viszket. Nekem is volt hasműtétem és nekem is viszketett a vágás :S nemsokára jobb lesz sztem :)
Tényleg a párodnak van már munkája? Remélem azóta talált!

Torna: hát őszintén én nem fogok, mert hulla vagyok :S 2 óránként, max 2,5 óránként eszik a kis csöpp és hát őszintén nincs időm rá+ hulla vagyok éjjel is 2 óránként kelek, vagyis 1,5 óránként mire visszaalszom szinte kelek és szédülök is és ezért nem is merek+ én elég vékony lettem ezért nem akarok, mert elfogyok totál és csak két dinnye marad.
Persze a mozgás tök jó lenne, mert 3 évig jártam szinte minden nap konditerembe + futottam minden nap, ezért nem ítélem el a mozgást, csak hát így......kicsit körülményes :S

Nektek mennyit bír a babátok kaja ügyben? komolyan megeszik egy decit és még kér 2 óra múlva megint ennyit :S

Tegnap mértem meztelen 4200 gramm :) nagyon nagy lett:)

A szerdai napom katasztrófa volt!!!!!!!!!!!!!!
1. ellopták a kocsiból az iratokat (férjemét), kijöttek a rendőrök kb. 30 000Ft kár lett a rádió miatt.
2.elvittem a csípőszűrésre és hát elküldtek, mert délután sürgősségi van délután, tehát egy órás parkolójegy oda!
3.vettem tésztát és olyan rossz minőségű, hogy katasztrófa úgy összefőtt, hogy olyan volt mint egy krumplipüré.
4.lefosott megint a szentem és moshattam ki a rucikat.

Ennyi volt.
Tegnap már jobb.
Férjem lerakta a c+e jogosítványt.
Elvittem csípőszűrésre és negatív lett :) tökre örülök.
És felvettem a pénzt :)

Eszti csak nem Szegedre jössz? Talizhatunk akkor, ha gondolod :)

Jázmin is sokat csuklik. Én is sajnálom, de neki a cici nem segít sajnos :(
Egyfolytában egyfelé tart a feje. Mindig a jobb oldalon van. Megnézte az orvos azt mondta minden oké vele, de én azért textilpelussal kipolcikolom, hogy amarra nézzen.

Mennem kell!

Kép
Vendég
 


Még valami. Ti melyik pelust használjátok? Én a pamparst és érdekes, hogy állandóan kakás lesz, mert kifolyik. Nem örökké, de azért elég sűrűn!!!!!!!! Vagy nem tudunk pelenkázni????????

Kép
Vendég
 


Sziasztok

Anna hát szívem szerint én sem várnám meg a hat hetet, már most összebújnék Apával, de belőlem még mindig jön ilyen trutyi a szülés óta. De ez már nem véres, inkább sárgás-barnás. :oops: :oops: :oops:

Sajnos Bazsa még nem talált melót. :(

Mi eddig a dm-es pelust használtuk (nekünk bevált, de kicsit nagy volt Barnira), most Pampers van (úgy kaptuk Bazsa tesójától mert nekik kicsi lett, nekünk meg pont jó) de eddig lekopogom nem folyt ki semmi. :D

Nálunk Barnus 80-90ml eszik, és szerencsére éjjel alszik rendesen, 3 óránként kel, de volt már olyan hogy aludt 4-5órákat folyamatosan,nappal meg csak 1-1,5 órát alszik. Mondjuk nálunk inkább tápit kap, mert kevés a tej, nem tudom hogy ez mennyire befolyásolhatja az alvást, szerintem semennyire. :D

Kaptunk a dokinőtől beutalót a Madarász Kh-ba vmi uh-ra, és közölte, hogy 7000 ft lesz, mert ez nem kötelező szűrővizsgálat, azt hittem eldobom az agyam. :shock: Jó persze megcsináltatja az ember, mert úgy van vele, hogy ne a gyerekén spóroljon már, meg ha ne adj isten nem csináltatja meg és kiderül hogy van vmi baja, akkor meg nekem lesz lelkim, de ez már sok. :? Ott húzzák le az embert, ahol csak tudják. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Panka is 90 milliket eszik... :shock: :roll: 8szor egy nap.
Ha nagyon megéhezik,akkor 100-120 is becsusszan,de az átlag az 90.
Elég régóta kitart ennél a mennyiségnél és hiába is adnék többet,nem kell neki. :roll:
Azt már írtam,hogy baromi ritkán kakil,ha viszont sikerül,akkor emberes adagot! :D Na,ez után benyomja a 150-t is...
Mindegy,addig amíg folyamatosan hízik,nem csinálok problémát a kaja mennyiségéből...minden fürdés előtt lemérjük,mióta hazahoztuk,havonta több,mint egy kilót hízik,ami nála teljesen jó.

Ezek a fizetős uh-k elég bosszantóak,csak arra megy ki az egész,hogy a normál szülők úgysem teszik meg,hogy sajnálják rá a pénzt és inkább kihagyják...ahogy írtad,Szilvi:az ember nem a gyerekén spórol...erre épül a babaruha,babakocsi,bútorok,pelenkák,stb. piaca... :? :evil:

Ebből az egy szempontból jól jártunk-mármint ami az uh-t illeti,mert Pankának ezeket megcsinálták TB-re,amíg a kórházban volt.

Pelus:eddig Libero-t használtunk,mert ez jött be a legjobban.
Kipróbáltuk a Pamperst is,azzal se volt baleset,de az nekem valahogy annyira puha és vékony volt(mások pont ezért szeretik :D ),úgy éreztem,nincs semmi tartása...most vettünk dm-es Babylove-ot,nekem ez is teljesen jó,kicsit jobban idomul a babóra,viszont kisebb a nedvszívó képessége-bár ki nem folyt belőle semmi eddig.
Régen már írtam,hogy én szeretnék mosható pelusozni,eddig nem volt aktuális,mert csak bizonyos súly felett ajánlják,de azt hiszem,most már lassan megvesszük. :lol:

Védekezés:tablettát én sem akarok,még sosem szedtem és most se akarom elkezdeni,de ha akarnám is,csak akkor,ha már nem anyatejes a leányzó.Azt hiszem,marad nálunk is az óvszer... :oops:

Anna,a szerda akkor nem a te napod volt. :(
Ez olyan sz@r,főleg,mikor minden összejön...és a rendőrök mondtak valami értelmeset?Van valami remény,hogy bármi előkerül?

A gerincem már jobb kicsit,de még nem az igazi.Kamaszkoromban volt egy balesetem(ejtőernyőztem :D )és abból maradt vissza ez az egész...két csigolya között kilapult a porckorong,néha összeérnek és nyomják az ideget,aztán szép lassan sérv lett belőle.Igazából műteni kéne,de a sógornőmet is már 3szor műtötték és egyre rosszabb az állapota így inkább halogatom.Azt hittem,a terhesség jobban megviseli majd,de az első trimeszterben voltam csontkovácsnál és semmi gondom nem volt utána.Most is el kellene mennem valamikor...

piki
 
 


Sehol senki egész délután??? :(
Nagyon elfoglalt anyukák vagytok! :lol: :lol: :lol:

Fanni,addig küszködtem rajta,hogy csak vettünk egy BabaSlinget. :lol:
Nagyon tetszik és tök kényelmes is,igaz,még csak egyszer volt rajtam gyerekestől,mert Andris nemrég hozta haza.
Szerintem Panka is bírni fogja,bár most kicsit nyűgi volt,mondjuk teljesen más miatt...
Majd megírom,bevált-e! :lol: :lol: :lol:

piki
 
 


Jelentem rokonozunk vidéken!!! :lol: :lol: :lol:
2.napja csak 2*2 órát alszom Bibumiatt, ma se fog aludni,mert idegen helyen nem tud. :evil: :evil:

Szilvi, sajnálom, hogy ninca meló!!! :cry: :cry:
Mi már úlestünk ezen a minden oltás, uhu, vizsgálat, drága dolog, fölösleges hülyeség dolgon...Rengeteg tanuló pénzt kifizettünk. mOST mindent megszűrök... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi pampersözünk, nekem pont a liberóból folyt ki, mindkettőnél... :roll: Gondolom alkat kérdése... :lol: :lol:

Marcsi 1kg, havonta??? :lol: Az szuper, nekem Bibut fogyózttni akarták ekkora hízásnál anno... :roll: Lilluc hét alatt hízott majdnem -et, viszont nőtt 6cm-t... :lol: Bibu eleinte hízott és hirtelen nőtt. Most is ez van..fél évig nuku, majd hirtelen 1ruha méret ugrás... :?

Na Lilluc talán bekómált lefekszem...hátha... :shock:
Vendég
 


Egész nap senki? :(
Kihal a topik... :roll:

Nekem is itt van anyukám,meg sütöttem,szóval elment a nap...remélem,holnap azért jön mindenki! :oops: :o

piki
 
 


Én KO vagyok a tegnapi meg a mai napra, de holnap már jövök, besámolok, igérem.

Jó éjt, puszi

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!


Én egy kengurut lőttem Jázminnak, de még nem tudom kié lesz.

Hintát akarok venni Jázminnak. Valami csecsemőnek és nagyobb gyereknek is valót. Komolyan ringatva alszik csak el és ez a kocsiba való hordozó elég nehéz ahhoz, hogy ringassam benne.
Idáig Jázmin hízott 1,5 kg-ot. Nem semmi, nagyon hurkás lett a kis csaj :D

Jázmin alig alszik nappal. Éjszaka is 2 óránként eszik, úgyhogy elég fárasztó. Mondjuk aludt este 21-1:45-ig úgyhogy ez elég jó este volt,de nappal mostanában elég sokat nyűglődik vagyis hisztizik inkább. Este eszik és alszik, utána 2 óránként evett. Már motyog is meg röhög is :D meg ha megun valamit akkor mással kell szórakoztatnom :D szóval nem értem miért nem alszik a csöppem 1,5 óránál többet napközben. Nem is lenne baj, ha este 3 óránként enne, nem két óránként :S

Szokott horkolni is, pedig nincs is bedugulva az orra. Valamikor a kisszobában alszom, mert az apjával felváltva :D

Nem tudom írtam a csípőszűrés negatív lett. Hála az égnek.
Tegnap én is voltam szoliba meg megjött az Avonom is, szóval a szempillám nagyon dús lett :D :D

Tegnap itt elkezdett ilyen nyári futózápor lenni.

Szilvi én is sajnálom a párod munkanélküliségét, de hát a mai világban sajnos ez ilyen. Rengeteg ismerősömnek nincs munkája sajnos :( :(

Pelus ügyben váltanom kell valamire, mert ez így nem lesz jó! Kifolyik a kaka :( és a rucik bánják sajnos :(

Vettem Mecsek tejszaporítót. Nagyon finom, tiszta menta ízű, meg sem kell cukroznom, semmi :)

Mennem kell etetni :D

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak írni nem igazán volt időm.
+a gépem megint szarakodik, most a képernyő világítással van valami gond.. állandóan elmegy :evil:

Képzeljétek, tegnap ültettem paradicsomot, paprikát, uborkát, karalábét, borsót, padlizsánt, bazsalikomot, répát.. na ezt még felsorolni is sok volt :lol:
Anna, tegnap gondoltam rád.. a piacon szegedi termelőtől vettem spárgát! Nem semmi, hogy megéri nekik feljönni Szentendrére.. gondolom itt 3x annyiért tudják eladni :?

Nálunk is Pampers van, volt Libero is.. ebből is abból is kifolyt ha nem szorítottuk meg eléggé a hasánál.. de már szerencsére rég volt ilyen baleset, viszont van, hogy a mai napig kipisil belőle :? de a kedvence pelenka csere közben kakilni/pisilni... ma is és tegnap is 3 pelenkát fogyasztott egy csere alatt..

B. is egyre többet mosolyog, alszik éjszaka.. és most már van hogy negyed órát elnézelődik magában!!! Ilyet el se tudtam képzelni még pár hete..
Vendég
 


Sziasztok

Én is vagyok ám, csak elég sűrű volt a hétvége.
Pénteken jött hozzánk a Mami. :? Hát megint megcsinálta a műsort. Közölte, hogy én milyen szemét vagyok, mert a múltkor mikor jött le se mentem hozzá. (pedig de, de csak köszönni, elég is volt belőle ennyi.) Majd meglátta a konyhába azt a plüss oroszlánt amit a kórházba hozott,és totál kiakadt, hogy nem tettük be a gyerek mellé, és totál kifakadt, hogy én karácsonykor is visszaadtam a gyertyatartót amit vett az unokájának, hogy ez nekünk nem kell, és hogy ez mekkora parasztság!!! :shock: :shock: :shock: Szóval én paraszt vagyok, és én nem szeretem őt! :evil: :evil: :evil:
A következő: hozott nekem egy újságcikket, arról hogy ha a gyerek túl sterilen van tartva akkor allergiás lesz. Tehát én ne tartsam a gyereket sterilen, meg hülyeség hogy senkit nem engedünk a közelébe 6 hétig és hogy ő is felnevelt 2 gyereket (és halkan megjegyzem hogy eü-s dolgozó volt), szerintem épp ezért kéne megértenie. Mert ő nem csak fényképről akarja látni a dédunokáját.Na erre lehozom Barnit mikor felkelt, hogy nézze meg, ránézett kb 2 másodpercre, és ennyi. :shock:
Hát kiborít ez a vén öregasszony!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tegnap após névnapját ünnepeltük, voltunk kb 20-an, ma meg Anyámék jönnek látogatóba.

Úgy néz ki Bazsának hétfőtől lesz munkája. De nem kiabálom el. :roll:

Fanni Barni is ezt szokta játszani hajnalban, hogy tisztába tenném, már csak be kéne kenni popsikrémmel, és abban a pillanatban nyom még egy adagot. :twisted:
Azt hiszem most fosott be megint, hangos volt, és iszonyú büdös lett (itt fexik mellettem). :shock:

Megyek bekukkolok a pelusba :(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


hát befosott, kis adag volt, de rohadt büdös! :shock: Kár hogy szagot nem lehet küldeni, bemásolnám szívesen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Na végre itt vagyok én is, legalábbis remélem, hogy még nem kel fel a kis drága.

Pénteken és szombat délelőtt takarítottam, mint egy állat, tegnap délután vendégek jöttek, keresztanyámék, és hoztak egy csodaszép tortát, trüffeleset, tök fincsi kajit ( komatálat :lol: , sült libacomd+vadrízs+áfonyadzsemmel töltött körte, nyami-nyami), meg egy pihenőszéket Esztikének. Már ki is próbáltuk egy -egy kis időre, sztem bejön neki, nézelődik. :lol:

Hát a 6 jó éjszaka után most volt 2 szar, ma pl 23:15-től etettem, büfiztettem, altattam, majd 1:00.kor eldöntötte, hogy neki igazából fáj a hasa és elkezdett üvölteni, Szabika most megerőltette maagát és ő altatta el, ez 2-re sikerült is. És ma délelőtt megint nagyon fájdogált a hasa, nemsokára megyünk szavazni, merthogy nekünk megint kell ( jellemző erre aaz őskomcsi városra, sokan vannak még - na de nem politizálok ) és akkor bemegyek a gyógszertárba, megveszem a gripe watert, bár 1 hónapos kortól mondják, addig még van 5 nap, lehet lightosan megpróbálom majd neki dogatni, ha nagyon szenvedni fog, mert ma az espu sem segített. Kivagyok, ha megvonok magamtól mindent, akkor nem fá a hasa, viszont tejcsi sincs, akkor meg azért üvölt, ha eszem mindent, változatos étrenden vagyok, akkor meg van tejcsi, ellenben fáj a hasa, melyik a jobb? :roll:

Anna, kérdezted korábban a tejszaporító homo-t, utrica urens CH5 a neve, a CH5 fontos, mert a CH15 az pedig pont tejapasztó :shock: , nehogy fordítva süljön el.
Én DM-s pelust használok, meg volt egy csomag libero is, abból nekem is kifolyt, de sztem csak azért, mert az még new bornos volt, és sztem már kicsi volt rá, most a mini-s babylove van és sztem jó.


Na sír, megyek, majd még jövök

Kép
ire81
 
 


Sehol senki??????? :(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Gyors kukk. Felkelt... mennem kell.

Amúgy vennék egy Fisher Price elektromos hintát, ha esetleg valaki tud használtan olcsón :D akkor vennék :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap későn értünk haza, ma vendégek.
Csak olvastam.
Én kopp-kopp, mindent ehetek, nem rttől függ a has-fájás.
Szilvi, huhhh, én kinyírnám a vénbanyát!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ne hari, megyek, még takarítanom és mosogatnom kell... :cry: :cry:

Barinőm most issza meg a bábakoktélt. Gondoljatok rá!!! Remélem hamar meglesz a kisfia!
Vendég
 


Húúú Eszti te még most takarítasz??? Hát komoly vagy, le a kalappal. :D Én tuti nem kezdenék neki ilyen későn. :oops:

Barinődnek drukkolok, ha megvan a kisfiú, kérünk képet! :P Remélem hatni fog neki a koktél!!! :D

Na megyek, Barni kb 1 óra múlva kel enni,

Jóéjt Nektek

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Szilvi sajnállak a Mami miatt, de ne foglalkozz vele. Mindent úgy csináljon az ember ahogy Ő gondolja stb...ne mások szerint. Ő felnevelt két gyereket ahogy Ő látta jónak és ugyan így teszel Te is.
Nekem is a Dédi elkezdett csesztettni, hogy miért nincs még egy neve Jázminnak, így nem lesz védőszentje. Mondtam neki, hogy ez az én gyerekem olyan és annyi nevet adok neki, amennyit csak akarok. Mindenkinek volt lehetősége az életében gyereket nevelni, szülni...és úgy csinálta ahogy akarta. Szóval gyors leráztam :D nem szeretem én sem, ha beleszólnak. Meghallgatom a tanácsokat és én eldöntöm, hogy élek-e vele!!!!!!!!!!!

Fanni úgy irigyellek, hogy ennyi energiád van. Küldj nekem is kérlek. :) annyi mindent csinálsz egy nap én meg a túlélésre törekszem :)

Tegnap Jázmint egész nap kocsiba tologattuk, mert végre a férjem sem dolgozott és bírtunk vásárolni (egész nap) meg tesómhoz elmenni...persze aludt is a szentem és éjjel...nem győztem altatni :S :S kész vagyok!!!!!

Most keresek egy elektromos hintát, hogy abban legyen, mert én már unom állandóan hintáztatni :S persze nem mindegy neki milyen sebességben :D :D a karjaim :P nem kell ide kondi :D :D

Marcsi???

Megyek eszem amíg lehet :P

Kép
Vendég
 


ÁÁáá Anna, nincs nekem extra energiám.. + egyre könnyebb a Balázzsal, csak azért tudok már valamit csinálni. Pár hete még álmodni sem mertem arról, hogy letehetem a kezemből mikor nem alszik. Most is elvan a bölcsőben, nézegeti a csacsit (ami a fejemen volt) :)

Bábakoktél? Bátor! Hány hetes?

Vaterán vannak FP hinták használtam szerintem! Írd be a google-ba és biztos találsz!
Vendég
 


Na bnőm, már a szülőszobán van, mostmár tényleg...elfolyt a magzatvíz.Juj én már vele lélegeztem a fájásoknál... :shock:
Remélem hamar meglesz!!!

Fanni, máj.4 vagy 5-e volt kiírva, uh-on elöbbre mondták. Ő azért akarta a koktélt, mert neki nem mindegy az a pár nap, mert akkor már nem 2évet, hanem csak 1-et maradhatna otthon. Hát én is meginnám...Nehogy 4napon múljon. Ráadásul neki már megindult a folyamat, 2ujjnyira nyitva is volt, szóval (khmm én tanácsoltam neki, hogy igya, már másik ismerősöm is megitta-neki nem hatott és ez az alkoholmentes változata). Ja, és neki se hatott....Mi meg itt féltünk a koktéltól, aztán semmi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, igen ne foglalkozz a "kedves" Mamival.Tudom, hogy nehéz....

Mi ma megyünk keresni du. játszóteret, meert mióta lefárasztom Bibut ismét 7-fél 8-ig alszik.... Jaj, nem tudom merre találok játszóterez...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!4 :evil:
Vendég
 


Halihó! :lol:

Vagyok most már én is...
Tegnap délután ment haza anyukám,aztán meg akárhányszor a kezembe vettem a laptopom,Panka mindig kitalált valamit... :? :roll:

Sajna csak nagyon minimális ideig van el magában az ágyában vagy bárhol...ha ébren van,akkor szórakoztatni kell...
Maximum elalvás előtt van az,hogy hosszabban elnézelődik a kuckójában,de ennyi...
Este viszont egyre hosszabban alszik! :lol:
7-8 körül vacsizik és utána először 11-kor ébredt,tegnap meg már fél1kor. :lol: Remélem,folytatódik ez a tendencia!
Most már azért általában nem 3 óránként kajcsizik,éjjel kibírja a 4-5-t is,de már nappal is előfordult.
Holnap megyünk a 3 hós oltásra,kíváncsi vagyok,mi lesz utána...ettől elvileg már lázasodhat...az előzőt könnyen vettük nagyon,jó lenne,ha ez se viselné meg sokkal jobban.

Na,megyek,mert már problémázik valamin...majd később jövök hosszabban-remélem...

piki
 
 


Sziasztok!

Jázmin 8-12-ig aludt, mert éjjel ugye ment a pankráció. Én is félálomban aludtam, még álmodtam is, mert ugye nappal fáj a hasa és csak úgy tud szunyizni, ha a hordozót billegtetem. :S

Komolyan akárhol felhívom a hintát mind eladták :S kész vagyok :(

Eszti barinődnek minden jót kívánok és könnyű szülést.

Sokan megindítják a szülést. Mondjuk én csak akkor csináltam volna ilyen helyzetben mint ahogy a barátnőd járt, hogy már ki volt nyílva a méhszáj...de ha semmi bajom nincs és még a pocakban akart volna lenni a kis csöpp akkor inkább a két év.

Kép
Vendég
 


Aranyos vagyok:

Kép

Fogom Apa ujját:

Kép

Ilyen szép tortát kaptam:

Kép

kár, hogy én nem ehettem belőle ( mármint Esztike )

És a béndzsa fejű anyámmal, akin a fodrász sem segített sokat :lol:

Kép

Annyi mindent akartam írni, de mire leülök, kimegy a fejemből.

Eszti, mostmár tényleg drukk a barinődnek, könnyű szülést neki!

Na, majd ha eszembe jut, akkor jövök.

Kép
ire81
 
 


Ja, van fülbevalónk! Szegényke, úgy sajnáltam, nem is én, hanem Anyám asszisztálta végig, én szerintem jobban sírtam, mint a gyerek :cry: De mostmár cukika. :lol:

Kép
ire81
 
 


Reni nagyon cukik vagytok Esztikével, de nekem az első kép a kedvencem, amikor be van öltöztetve, nagyon édi!!!! :D :D :D
Kérünk egy fülbevalós képet is ám!!! :P :lol:

Eszti remélem barinődnek hamar meglesz a baba! :D

Mi várjuk a doktor néni, elvileg ma jön, remélem nem felejtett el minket. :D
Holnap meg a védőnő jön.

Képzeljétek Bazsa dolgozik. :D

Barni ma nyűgös, lehet érzi a hidegfrontot?! :(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Reni,te nem béndzsa vagy,hanem gyagya-már ne is haragudj!
Szeretnék én így kinézni... :lol:
Esztike cukkancs és tök jó az a kis füles cucc rajta!
A tortába szívesen besegítenék neki... :oops: :oops: :oops:

Szilvi,szupi,hogy talált melót Balázs! :lol:
Andris is keres egy ideje,próbálkozott egy-két helyen,de eddig semmi... :(
Mondott valami érdekeset a dokinéni?

Eszti,barátnőddel mi a helyzet?Megszült már?
Megy a drukk!++++++++++++++++++++
Nekünk is a Kiss András főorvoshoz kell mennünk kardiológiára,nem tudsz esetleg tel.számot,amin lehet időpontot kérni?
És mennyivel előtte érdemes felhívni őket,hosszú a várólista?
Ha van vmi infód,nagyon hálás lennék. :lol:

Megyek,kihasználom,hogy nyugi van egy ideje...fürcsi előtt kéne még csinálni pár dolgot...

Anna,a hintát hol nézted?
Mert a teszveszen,vaterán csak futó aukciók mehetnek,olyan nincs,hogy lecsapsz rá és kiderül,hogy már eladták... :shock:

piki
 
 


Nem Marcsi, nem jött a dokinéni. Szerintem elfelejtett minket. :?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


A védőnővel már mi is jártunk így... :roll: Biztos nagyon elfoglalt...

Nem is írtam még,Panka legújabb dilije,hogy ordít fürdésnél 3 napja... :( :shock:
Eddig imádta,csak akkor üvöltött,ha kivettük-most pont fordítva...Pedig semmit nem változtattunk,se új fürdető,se másabb hőmérséklet,nem fogjuk másképp,nem ijedt meg vagy bármi ilyesmi...szóval nem értem.
Valaminek mindig kell lennie,nehogy már flottul menjenek a dolgok és túl jól érezzem magam... :D

piki
 
 


Sziasztok!

Este jövök. Ma viszem ultrahangra a pocakfájás miatt!

Nem tudjátok mit lehet bevenni fejfájásra?

Puszi

Kép
Vendég
 


Algopirint biztos be lehet venni, de gondolom már elindultál..

Reni, szerintem is tök jó így a hajad! Én meg sem ismertelek hirtelen :oops:

Mi ma megyünk vissza a 6 hetes kontrollra :( még látni sincs kedvem a dokimat, meg a kínzószékét :( pedig én előtte soha nem "féltem" nőgyógyásztól :oops: most meg már ezzel álmodtam.
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk ma sírás van ezerrel...ÁÁÁÁÁÁ? nem bírom!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: A fejem már szét akar esni és sípol a fülem!!!!!!

Reni, sztem is nagyon csini vagy!!!!És nagyon jó a hajad! No, és Eszti is nagyon csini, tiszta Anyja!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én még fodrihoz sem jutottam el (főleg, hogy tegnap Ő is megszült :lol: :lol: :lol: ) :oops: :oops: :oops: Már úgy nézek ki, hogy az a gáznál is gázosabb.... :oops: :oops: :oops:

Én is ma megyek 6hetes kontrollra, de én már nagypn várom...Na, ne értsetek félre nem pervez vagyok, csak annyi kérdésem van, no és a szeretném már letudni, meg mivel nekem nem volt ott a szülésnél és utána is más "látott" el (kis barokkos túlzással, mert igaziból le se szartak...) van bennem egy kis para....

Tegnap du. amgy írtam egy csomó mindent, mire elfordultam Lillushoz, Bibu egy karaté mozdulattal kikapcsolata a gépet...Olyan pipa lettem rá!!!Ez a vadiúj gépem (és ez tényleg dárga volt) és nem hiszem el, hogy nem m lehet nekem szót fogadni.... :evil: :evil: :evil: :evil: Főleg, hogy 3-fél7-ig kint voltam vele a kertben és már ott is kiborított....Néha annyira nehéz és ilyenkor totál csődnek érzem magam... :oops: :oops: :oops: :oops:

Marcsi, priviben küldöm a számát. Nekem még nm sikerült utolérnem... :evil: :evil: :evil: :evil: Nedm is tudom mikor kéne hívni én már próbáltam minden időpontban. Bár most egy hete már nem próbáltam, mert úgyis új beutalót kell kérnem Lillunak, mivel lejárna, mire odajutunk. aMÚGY NEKÜNK 1-2 HÉTTEL KÉSÖBBRE MINDIG VOLT IDŐPONT, NEM VÉSZES. áááááááááá átnyomta a billentyűt!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ma semmi sem megy...kész idegroncs vagyok!
Amúgy nagyon ari doki és jó szakember is. Nekem Ő tiszta megnyugtató. Ezért nem tudom a pontos diagnózist sem Bibunak, mert mondta, hogy amíg nincs komolyabb gond vele ne is beszéljünk róla.... :lol: :lol: :lol:

Ja, barinőmnek nagyon jó kis, könnyű szülése volt. Délre meg is lett a fia. Igaz azt mondta soha többet... :lol: :lol: De az első után mindeni ezt mondja!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon kivi vagyok a fiára, úgy volt ma beugrok, de mivel Lillus folyamatsosan ordít, sztem inkább holnap megyünk....

Marcsi, miért kell mennetek amúgy? Mert kötelező vagy van is vmi gyanú? Lehet írtad, bocsi, de az agyam,mint a szita... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anna, és miért kell a pocakfájás miatt uhu? Nem értem, bocsi!!! :oops: :oops:

Na megyek, még zuhizni se volt időm.....
Tiszta gáz vagyok...NUKU hajfestés és még bűzölgök is... :lol: Lassan ellepnek a legyek... :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet ezért ordítanak a gyerekek????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Eszti,nagyon köszi a telószámot,legalább nem kell nyomoznom utána!

Oltásra nem jutottunk el :oops: :? ...
Indulás előtt 2szer öltöztem át,mert Panka annyiszor bukott rám,jó nagy adagot. :evil:
Mire odaértünk,annyian voltak már,hogy be se fértünk volna...így maradt a jövő hét...
Kardiológiára azért megyünk,mert van egy tűhegynyi lyuk a szívén,vagyis volt még 2 hónapja-azt kell megnézetnünk,megvan-e még...remélem,nincs.

Panka is küszködik,ma 2x fél órát aludt,most is itt vergődik rajtam... :(

piki
 
 



Sziasztok

Ma volt a védőnő, Barnus neki is megmutatta milyen ügyesen kakil,mikor Anyukája kicserélte a pelusát. 4 db-ot használtunk el, ahogy tisztába tettem, bekakilt, és ezt játszotta folyton. :evil: :lol:

Reni szerintem is nagyon csini vagy, nem tudom mi bajod van a fejeddel, szerintem semmi baj vele, és nem is béndzsa. :D

Fanni, Eszti mi volt a kontrollon? Minden rendben?

Anna mért kell uh-ra menni, én sem értem?! :oops:

Barni tegnap volt nyűgös, alig akart aludni, de ma bepótolja. :D :D

Marcsi remélem nem lesz már ott a lyuk. +++++++ :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Ti használtok hasleszorítót? Mert akárkit kérdezek mindenki mást mond. Valaki azt hogy hordjak, mert hamarabb visszamegy a hasam, a doki szerint meg nem kell. Na akkor most mit csináljak? :shock: :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


A hasleszorítóról ahány embert/orvost/védőnőt megkérdeztem,mindenki mást mondott...valaki szerint császárosoknak tilos,valaki szerint pont nekik ajánlott... :shock: :roll:
Szóval fogalmam sincs.Ha úgy érzed,segít,ha rajtad van,akkor hordjad nyugodtan szerintem.

Barnus nagyon kis ügyes kakamatyi volt! :lol: :lol: :lol:

Anna,mondtak valamit az uh-n?

Eszti,Fanni?
Én is kíváncsi vagyok... :roll:

Panka ma nem bömbizett fürdésnél. :shock: :D
Kb. 2 fokkal hűvösebb vizet engedtem neki,mert az elején nagyon meleget igényelt,de úgy látszik,most már nem szükséges...lehet,hogy ez zavarta,bár kicsit gyanús,hogy egyik napról a másikra jutott eszébe...mindegy,nem ordított és ez a lényeg. :lol: Szenvedett eleget egész nap...kb. 3 részletben aludt egy órát egész nap,most már kidőlt,kíváncsi vagyok,meddig...

piki
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így elvagyok veszve, de gatya vagyok :S
Jázmin ma sem aludt délután szinte semmit :( nem tudom, hogy bírja ennyire! Most persze horkolnak az apjával úgyhogy rohanok én is aludni.

Uh: minden rendben van hála az égnek. Nagyon fájt a hasa az utóbbi időben, rengeteget bukik, habzik a szája, csuklik, trüsszög.....és ki kellett vizsgálni, hogy nem-e nyitva van a gyomorszája. De nincs. Hála az égnek. Mondta a uh nő, hogy Jázmin legyen tápszeres, hogy apasszam el a tejem! Mondom mi??????????????,Mostanában kifejek 2 óránként egy ciciből 1 dl, vagy 2 dl és akkor apasszam el????????Na ne. És mondta a házidoki, hogy tápszerrel sem lenne jobb, ezt ki kell nőni. Valószínű a tejcukor miatt fáj a pocak ennyire.
Basszus valaki drága pénzért veszi az anyatejet én meg tápozzam a gyereket.....szóval kicsit kész lettem.

Reni nagyon jól nézel ki, ne aggódj :) bár én így néznék ki!

Anyum azt mondta szebb vagyok szülés után mint előtte. Jót röhögtem :D biztosan azt hitte ki vagyok festve a fekete szemem alja miatt :D :D mondom csak nem alszom :D

Eszti látom nyűgösek nálad is a gyerekek.

Holnap megyek védőnőhöz, de semmi kedvem :S úgy ......

:twisted: :twisted: :twisted:

Mostanában fáj a fejem, de iszonyat módon. Pláne amikor üvölt.

Marcsi sajnálom, hogy ilyen sokan voltak a dokinál (ismerős) :evil: :evil:
Az expressz.hu-n nézem a hintát főként, itt hívogatom az eladókat. Vatera+Tesz-vesz alap :)

Szilvi hasszorító sztem felesleges. Legalább is sztem. Főleg neked a vágás miatt.

Én már alig vérzem hála az égnek. A házaséletet is sikerült kipróbálni vasárnap, de hmmmmmmmm nem volt az igazi

:oops: :oops:
Nekem azt nem mondták, hogy fájni fog egy darabig :( barinőmnek 9 hónapig fájt

:? :shock: :shock:

Eszti barinődnek egy Nagy Gratula!!!!!!!!!!!
Hmm olyan gáz, hogy az én szülésem nem volt olyan durva. Én már most is szülnék még egyet, ha lehetne, de ugye 9 hónap :D csak félek, hogy a másodiknál megszívom, mert ott már nem lesz könnyű :S

Kép
Vendég
 


Kicsit ellentmondásos a sztori, szóval barátnőm tegnap mondta, hogy 9 hónapig fájt neki. Előtte nem :(

Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?