Sziasztok!
Panndi,
szegénykém, remélem hamarosan vége, nekem a 14-ik hétig tartottak a rosszullétek.
Kinga,
remélem nem kapjátok el! Tényleg nincs sok hátra a második babóval neked sem!
Többiek hogy vannak? Susy, Nikuc? Ti hogy viselitek a terhességet?
Nekem meg tanács kellene... Még mindig éjjel 4-5-ször kelünk, igaz csak másodpercekre, mert csak a cumit bedugom a szájába és már alszik is, de nekem nagyon megkeseríti az éjszakáimat, hulla fáradt vagyok állandóan. Lehet ez ellen valamit csinálni szerintetek?
Főleg így, hogy csak 8,5 - 9 óra hosszát alszik éjjel, ebből így nekem 6,5 óra szokott összejönni, mert minden felsírásnál idő, mire visszaalszom...
Most gondoltam lefekszem vele a délutáni alvásakor, de fél óra után felsírt, és utána már nem bírtam visszaaludni, pedig hulla vagyok, ez a fél óra alvás még talán rosszabb lett, mint a semmi, így még a fejem is csak megfájdult...
Arra gondoltam át kellene szoktatni valahogy, hogy az ujját szopizza, de eléggé cumifüggő, nappal is sokszor kéri és csak attól nyugszik meg, pedig pár hete próbálom, hogy minél kevesebbet adjam oda, amikor csak lehet eldugom, de egy idő után sírva mutogat a helyére, ahonnan elő szoktam venni. Nem tudom hogy lehetne az ujjára átszoktatni... ?
Vagy mi lenne, ha egyszerűen nem adnám neki éjjel a cumit oda? Csak megnyugtatóan, halkan beszélnék hozzá pár szót? Gondolom hogy sírna, de egy idő után csak visszaaludna, nem?
Mielőtt bármilyen kísérletnek nekikezdek gondoltam kikérem a véleményeteket, mert az semmiképp se lenne jó, ha össze-vissza próbálgatnám a dolgokat, ha valamit elhatároznék, amellett ki kellene tartani, csak nem tudom mivel kellene próbálkozni...