Új privát üzeneted érkezett!

Ha jól emlékszem valami lila kence volt csak nem adtak ithonra mindig ö csinálta. Gyönyörűen elmúlt és azt mondták ilyen elő szokott fordulni.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Pöttyeink még nincsenek. Beoltatni nem akarom ellene őket van olyan kisgyerek aki már két oltást is kapott és mégis pöttyös.
Holnap megyünk vissza a dokihoz.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Kisati nagyon édi a cipőjében és a sapi is csúcs :lol:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 

 
 

Jaj egyik nap jött ki a nagy pucéran a fürdőből mire a kicsi hátulról elkapta a derekát és akkora puszikat nyomott a popóra :shock:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Navared
Visszaolvastam és tényleg. :oops:
A fiam is nála született, nagyon szeretem. Kicsit szétszórtnak tűnik, de amúgy nem az. Nagyon alapos, a kórházban is minden nap bejött, érti a viccet is. Hozzám kell is humorérzék. :D
Nov. 14re vagyok kiírva, 13án a névnapom van. :D

Tünci
Gyönyörű fiad van!!!
Levivel elég sokszor jártam a nővédelmibe, elég vegyesek a tapasztalataim. :?
Nyilvánosan nem szoptattam, előtte fejtem üvegbe tejet, azt vittem.

Anyany
Martin olyan kis formás!!!

Szösz
Köszi. Jól elszöszölnek, ennyi idő alatt én is kibogarásztam volna. :?
Vendég
 


beze!
kilóban Zsófi is ennyi!!! most mértem, 5g-mal nehezebb csak. 10,95...
87centi.

ancsi!
ha tudsz jönni, mesélj!

csajok!
milyen gyümölcsöt adtok most a bébiknek?
Zsófival nagy gondban vagyok. az almát összerágja és nem kéri, a banánból két falatot evett és nem kéri.
a mangót szereti nagyon, de az meg drága, nem lehet minden nap.
ananászt is szereti, de azt sem lehet mindig.

meg mostanában úgy csinálta, hogy csak a joghurt. csak joghurt, mindig azt kért.
aztán most megunta, és a krémtúró megy.
az uzsonnával meg a tízóraival mindig nagy gondban vagyok.
Vendég
 


bocsánat :oops: privinek indult, csak eltévesztettem...
aarnika
 
 


jaaaj,ezt biztos tévedésből tetted ide,alighanem privátba akartad....

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Jó reggelt!
Tünci, nagyon jók a képek! Nem is hiszem el róla, amiket mondasz.... :D olyan kis angyalka!
Ezek szerint remegés és remegés között is van különbség, nekem még mindig azt mondják, hogy jól van.
Vadhús...azt nem tudom milyen, de remélem elmúlik, jó sokáig ragaszkodott a köldökéhez Bátor, gondolom milyen rossz lehetett, én már úgy utáltam, mindig vigyázni rá, meg a fürdetésnél is, neked is egyszerűbb lesz így.

Tegnap volt lent anyum, jó volt, kicsit segített, én meg addig háztartásoztam, délután a sétán meg ketten estek nekem férjemmel, téma a nőiesség ismét, hogy a férjemnek igaza van, hogy tessék már öltözködni, meg miért nem vettem még ruhákat stb....
Na hát az én számat sem kellett félteni......
Basszus a kórházból a régi gatyámba jöttem haza. Tehát valamennyire vigyáztam, jó hasam maradt, kinyúlt a bőr rajta, de két hét futással orvosolható, ha lehet.
Sminket teszek, itthon is, alapozó, spirál, szemceruza. Hajam ápolt, befestve nincs, de fodrászhoz még sajnos nem tudok eljutni.
Persze a ruhák, aláírom, terhesség alatt nem tudtam venni, csak terheset, mert ugye milyen méretre is számítson az ember utána? Vannak a tavalyiak, amik persze már mosottak, újítást kívánnak, vennék is, de elmagyarázná nekem valaki, hogy egy újszülött csecsemővel hogy kell bemenni a ruhásüzletbe, nyugodtan nézelődni és még próbálgatni is, mindezt két etetés között?
3-4 hónaposan már biztos jobb lesz és majd ezt meg fogom tenni és még tegnap telt le a 6 hét, komolyan mondom esett olyan szarul. Úgy éreztem magam, mint egy hülye tehén, akit nem érdemes nőnek nevezni...hát ennyire szarul néznék ki?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Eleve azért az ember lánya önbizalma labilis, legalább is nekem ilyenkor, de valaki írta, hogy a 6. hétre lehet már látni a fényt az alagút végén, ez tényleg így is van, sokkal jobb, de pl. marhára nem tudom megkülönböztetni, mikor miért sír, mi baja lehet, mindegy, és még akkor rúgnak is rajta egyet. Nekem is persze lennének igényeim, szívesen mennék tornázni, kozmetikus, fodrászhoz, de ezek most irreálisak, legalább is pár hónapig, utána össze lehet hozni szépen.
Ja és egy hete nem volt annyi időm, hogy elmenjek újra szoliba, mert nem volt, aki átvegye. Tegnap sikerült újra.
Akkor miről beszélünk?

Betti
Kép
betti0412
 
 


jó reggelt!

kismucimban vekker van,szabályosan ébredt éjfél,4,8.. :lol: zabagépem.
Betti,hát remélem,h van akkor különbség és nálatok se lesz baj a remegés miatt,nem csak figyelmetlen a dokid,védőnőd.még a kórházban és a kontrollon is azt mondták nincs vele teendő,most meg... :(
a vadhús olyan ,h egy fél borsószemnyi kis dudor van a mély köldökben.semmi extra,nem sebes,nem váladékos,csak dudor.

Te, neked a családod nem norm.már bocs.ezek szerint az sem számít,h szülés előtti súlyod van és nem híztad szét az agyad.de nem is értem ám,mert ahogy emlékszem Te nem is jártál kosztümben,utcára farmeros,sportos vagy,nem??akkor most mi kellene nekik??Meg mért nem csinálta meg a hajad anyud,ha mát ilyen kedvesen be bír szólni???nekem néha úgy tűnik,hogyha fejreállsz akkor sem elégedett veled a családod...

KépKépKép
tünci28
 
 
 


ne haragudj,de most is csak annyit tudok mondani,h sem a torna,sem a szolárium nem életbevágó...hajmosás,köröm és arcápolás,normális ruha,oké,a többi szerintem vicc egyelőre.
meg fene tudja,de ha nem elvárás,h a szülés után két héttel már ne legyen rajtad felesleg és eszel 2500 kalóriát,akkor az éjjeli táp is lehetne tej.ezt én odadörgölném az orruk alá.
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Betti sajnálom, hogy így áll hozzád a családod! És nincs igazuk szerintem! Én is ilyesmit gondoltam amit Tünci is írt, hogy anyud mindig ilyen volt? Ő mindig toppon volt a szülések után?

Tünci remélem nem kell ezt a gyönyörűséges szépfiút műteni :wink: Nadrágot a skálában esetleg? Katinka járt arra a héten ha jól emlékszem...

A gyümivel én is gondban vagyok de mangót meg ananászt még nem is evett Matyi.
Tegnap az vált be, hogy összeturmixoltam banánt meg almát meg egy kis darált kekszet, na az tolta befelé....

m
ymmmmmmmm <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmv hhkvv

Ezt Matyi üzeni :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Tünci (meg többiek is persze), a Skálában tegnaptól végkiárusítás van, minden féláron van, ruhák, cipők, háztartási cikkek is, kivéve a fehérneműk, azok 30%-osak. Mondjuk tömeg az van rendesen, néztük is tegnap Anyuval, hogy hétköznap délelőtt mennyien voltak. A csak készpénzes pénztáraknál azért rövidebb a sor. Tök jó gyerek cipők is vannak, kívül-belül bőr, sajna Nati lábára nem találtam jót, pedig tényleg szépek voltak. De állítólag folyamatosan pakolják ki az árukészletet, megszűnik ebben a formában az üzlet. Végül egy harisnyát és egy felsőt sikerült beszereznem, persze tudtam volna még válogatni, de Nati nagyon unta.

Betti, én sem értem a családodat. Én pl. itthon sosem sminkelek, melegítőben meg pólóban vagyok (nem kinyúlt), mégsem szólt még senki emiatt. Nem hiszem, hogy most a ruhatár felfrissítése lenne a legfontosabb... :?

Beze, ez azért izgin hangzik, szurkolok nagyon én is a kétcsíkoshoz! :wink:

Most mennem kell, akkor ma nem lesz játszózás? Mondjuk az idő nem valami szép...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Lányok, Atikám 800-900 miliket eszik egy nap meg, etetésenként 140-150 milit és kiakaszt, hogy még eszi a kezét utána.
Fogalmam nincs hogy most éhes-e még vagy ez csak általános cuppogás, de nem adok neki több kaját. Anyum szerint, tegnap, a gyerek éhes és kell neki a kaja, adjam neki.....

Betti
Kép
betti0412
 
 


betti!
szerintem örüljenek veled annak, hogy egy fogyókúrát megúsztál.
hogy tök jól nézel ki szülés után is.
azt meg ne várják el, hogy egy gyakran kelő csecsemő mellett majd úgy nézel ki, mint a filmekben a gazdag sztármamik.
idő. majd ha a baba többet kibír, akkor simán.

én sohasem sminkeltem az elején. sajnáltam rá azt az 5 percet.
alapvető dolgok és kész.
ruhát meg nem vettem, csak néhányat, mert elhatároztam, hogy úgyis majd lefogyok, és addig meg majdcsak kibírom valahogy.

itthon én is melegítőben vagyok és pólóban.
nem a legjobb, de így a legkényelmesebb.
felesleges puccba öltöznöm, mert a főzéssel úgyis összekenem magam mindig, a mosogatásnál vizes leszek, ha a gyerek beteg, mindig elkap a hányássugárral...
Vendég
 


Betti nekem azt mondta a védő és a gyerekorovs, akármilyen döbbenet is, de idézem:Ha leveszi a ciciről és még keresgél és cuppogja az arcát magának ,v a saját kezét, akkor nem éhes, hanem ÍGY INDÍTJA AZ EMÉSZTÉST!!!! :shock: Szóval én nem adok olyankor neki ,ha bitosra tudom ,h evett eleget.Most azt mondták, h KIsmuci sokat eszik,(ezért fáj a pocak és ezért bukik, ne csodálkozzak..) elég lenne evésenként max 70-90, de most is falt 130-at, előtte 110-et..tehát ilyenkor nem teszem vissza, pedig cuppog.benyomom a cumikáját a szájába.. :lol: És még annyi ,h most is mondták, h ne akarjak mnden étkezésnél ugyanannyi etetni vele, emrt nem egyformás éhes, had döntse el ő.Te mindig ugyanannyit adsz????
tünci28
 
 
 


betti!

a 140-150, az nagyon jó. ha ilyen idősen Zsófi 80at megevett, már tapsoltam....
szerintem csak a szopiösztön miatt cuppog.
ujját is szopja? cumi esetleg ilyenkor?
nem kell túletetni.
Vendég
 


Hú, Ti aztán már korán reggel formában vagytok és pörögtök :D Én 8-kor keltem ki az ágyból, de még most is tudnék aludni!

Jeges maci, pedig jó lett volna összefutni, de azt hiszem ezt nem is tudjuk majd a jövőben elkerülni :wink: hiszen 3 nap van közöttünk, ha jó számolom...?
Igen, nekem is eléggé szétszórtnak tűnik, ezért is hezitáltam picit, de ismerem és tudom, h. jó doki, csak ez a rohangálása néha kikészített :D

Betti, biztos nagyon nehéz lehet az egész családodnak megfelelni és még csesztetnek is, ez elég durva, pedig szerintem most csak a babádnak kell megfelelni, ill. természetesen magadnak!

Katinka, én is hallottam ezt a végkiárusításos dolgot, de az egymás taposása kicsit visszatart, pedig azért ki lehetne fogni jó cuccokat!
És nem tudjátok, mi lesz a helyén? Én hallottam olyat, h. lehet, h. marad, csak át/megveszi vki más... Csak Sanghaj Palota ne legyen a város közepén... bár tulképpen ígyis majdnem az :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Csak gyorsan belestem.

Betti
Szerintem se stresszeld magad, hogy nem kisestélyiben és magassarkúban ügyködsz otthon. Itthon sose festem magam, minek. :oops: A fodrász itt lakik pár házra és most jutottam el el normális frizurát csináltatni. Igaz, ebben nagy adag lustaság is van. :oops: :oops: :oops:
A kézrágással nincs semmi gond, Levi is csinálta. Anyósom is azzal szekált, hogy még tuti éhes, etessem másfél óránként. :shock: Nem voltam én teljesen buggyant. Mondtam, hogy tuti jóllakott, pont.

Rohanok tovább, nemsokára megyünk a városba.
Vendég
 


Katinka, köszi az infót, meg is próbálom akkor holnap,párom délutános,,délelőtt tud KIsmucival lenni, reggel berohanok ,aztán meglátjuk.A tömeget én sem szeretem, de szombaton úgyis az van.

Navared,R. doki tényleg szétszórt annyi páciense van, de igazából szerintem a népszerűbbek mind ilyenek..enyém is.Pl velem is csak azért van képben, mert annyiszor megyek,ill.mentem.
Lassan kellene időpontot kérnem hozzá a hathetesre.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Azért nehéz ez, hogy mennyit adok neki, mert nekem nincs elég tejcim az éjszakai fejéssel pótolok nap közben, kb. 100-140 között adok neki, mikor hogy döntöm el, de a ciciből, kettőből csak max 70-100 között eszik.
Próbálom a 3 órát tartani, de van hogy két és fél.
Szar dolog, hogy nekem kell eldönteni, adjak-e még neki vagy sem, nehéz ebben okosnak lenni.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti,pont kiszámoltam, ha 5 kilos, akkor kb napi 750-800 gramm elég lenne neki,ha hétszer seszik 140 körül az sokkal több.De ha már kitágult a gyomra akkor mindegy.NÁlunk van ,h 60-70 et eszik, akkor sem tukmálom, van ,h 130-150- et,de akkor sem tépem le a ciciről.Mindig nézem a npai összeset, h az legyen 450 körül.
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Tünci: gyönyörű picurka Bátor! Ne aggódj, nem lesz semmi baja! Legalább rendesen odafigyelnek rátok, ha magánba mentek! Levi unokatesójának is ilyen a köldöke, ahogy leírtad, de nem csináltak vele semmit. Küldöm a címemet privibe, tegnap olvastam, de írni már nem maradt időm.

Beze: boldog szülinapot neked! Szurkolok, hogy összejöjjön a kistesó, ennyi laptető után már. :wink: Én nem bírnám ki tesztelés nélkül.

Ancsi: mi újság? Mesélj!

Bende: Nikit viszed majd reggelente anyukádhoz? Keltened kell majd? Jaj, de nem várom hogy vissza kelljen menni. Pedig sajnos a gyesből nem lehet megélni. Én is egyfolytában azon agyalok, hogy mihez kezdjek, anyósom vigyázna Dorcsira, míg Levi oviban van, de a munkahelyem nagyon messze van, oda nem mehetek vissza, itt a faluban meg nem sok esélyem van munkát találni.

Anyany: megnéztem tesód kisfiát is, de tündér!

szoptatás: leginkább kimentem az autóba és ott szoptattam, de Winchinek van igaza, az volt a gáz, mikor elment a tejem és a tápszert kellett vinnem magammal. Akkor vittem magammal az üvegbe a port, külön üvegbe forró vizet, külön hideget és játszottam vele, mikor lesz jó.

Később írok privit Tünci, Levi nyúz, hogy megnézné a traffját, így most övé a gép.
Vendég
 


Tünci: egyenlőre 10 alkalmat irtak ki, heti háromszor. És lesz házi feladat. Azt nem tudom milyen. Kérdeztem, h szabad-e sétáltatni, annyit mondot, h majd megmutatja, hogy csináljam.
Most járássegitőn gondolkodok. igaz van egy taxi amit tud tolni, csak arra rá is tud ülni, és inkább rá ül, mint hogy tolja.

Köldökcsonk jöjjön rendbe!

Betti, szerintem a külsővel kapcsolatban már túl is teljesitettél. Szoliba nem tudsz ugy beugrani, hogy séta közben valaki elkisér?

Engem sosem ért attrocitás nyilvános szoptatás miatt. Pedig tavaly ilyenkor napi rendszerességgel szoptattam, minden délután a játszótéren. Jó ott többnyire anyukák voltak. Váltottuk egymást a fa alatti padon:) Olivérrel nem voltam ilyen bátor. Vele csak 2 szer voltunk nyilvános helyen. Viszont strandon sosem csináltam ügyet belölle. Felvettem egy polót és kész.más monokinizik. én meg"csak" etettem.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Zsófi: elképzeltem a popóra puszit. :D Egyem meg őket. :D

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok! Eléggé le vagyok maradva. :) Napok óta semmi energiám még arra se, hogy bekapcsoljam a gépet.

Tünci: Nekem ez a ciciről levéve dolog ismeretlen, mert az én fiam mindig elaludt rajta. :D:D:D
Legalább ha magánrendelésre mentek, biztos jól meg fogják nézni.:)

Tegnapelőtt belestem. Jól láttam, hogy Bezének szorítani kell? :D:D

Betti: Szörnyű egy anyud van, mármint olyan téren, hogy ezzel piszkál, hogy nézel ki. Mondjuk a férjedet nem akarom bántani, de Őt sem igazán értem, hogy gondolhatja, hogy majd kiskosztümben feszítesz otthon. Még mit nem?!
Át tudom érezni a helyzetet, mert engem is piszkált anyum régebben, ha már pár kilót híztam (52 voltam a majd' 170-es magasságomhoz), hogy milyen kövér vagyok. Szerencsére mára leszokott róla. :roll:
A folyamatos smink, még otthon is, nem tesz jót a bőrnek. Nem árt neki a pihentetés. Én is szeretek sminkelni, ha elmegyek itthonról, de azért ha a Manóval játszunk az utcában, nem festem ki magam, és itthonra a takarításhoz sem. (Szebb is a bőröm, mint amikor melóztam, és reggel sminkkel kezdtem a napot.)

Kép

Kép
nikuc
 
 


Sziasztok lányok!

Gyorsan írok pár sort, míg Dorka alszik.

Szóval megvolt a beszélgetés, várnak vissza, szerencsére. A lényeg, hogy nem kapom meg a régi munkaköröm, feladataim, de azon dolgoznak, hogy találjanak hozzám passzoló munkát. Az egyik kolléganőm leszámol, az ő munkáját akarták felajánlani, de az nem az én világom, ezt meg is mondtam. Örültek a munkatársaim nekem. Tök jó volt, mindenki jött, és körülálltak, mindenki kérdezgetett, nem győztem válaszolni nekik. Azt mondták, hogy úgy nézek ki, mint szülés előtt. Khmmm, khmmm, azért tudom, hogy ez nem igaz, a ruha sok mindent eltakar. :) De azért jól esett. :)
A béres munkatársaim kiszámolták, hogy ugye július 19-én jár le a gyed-em, onnantól aug. 24-ig ki kell vennem időarányosan a szabadságaimat, és akkor mehetek vissza.
Hú, olyan furcsa volt, minden igazából nem sok minden változott, de közben meg mégis....
Gyorsan el kell mennem angolra, ezt megbeszéltük a főnökömmel, nagy szükség lesz rá. Persze csodákat nem várok, de most megbeszéltük, hogy rá kell kapcsolni. Annyira felgyorsultak most körülöttem az események, azt sem tudom hol áll a fejem. Az eddigi kis nyugis kis életünkben most minden a feje tetejére áll úgy érzem.
Ma apósomat furikáztam egész délelőtt, orvos, patika, falugazdász, bolt....vhááá közben a beteg gyerekem meg itthon a mamával. Olyan lelkifurdalásom van, meg a tegnapi miatt is, olyan sokáig volt itthon. Jó, tudom jó helyen, de jajjjhhhhh nehéz ez nagyon lányok, és még hol van augusztus. Na, és a felújításnak még neki sem kezdtünk...csődtömegnek érzem magam....ráadásul még a házimunkák is tornyosulnak, kéne kapálni a kertben....na, hagyjuk is ezt.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi hello, már vártalak! :lol:

Ne aggódj mindent meg fogsz tudni csinálni, elintézni! Dorkának gyors gyógyulást!
Az tök jó, hogy ilyen normális hozzáállással várnak vissza!
Nekem a visszatérési időpontom: november 29 :?

KépKép
winchi
 
 


Szóval köszi csajok mindenkinek, aki aggódott értem. :wink:

bende: válaszoltam, köszönöm szépen a privit, jól esett. :)
Akkor te most olyasmit csinálsz, mint a fészekrakás, csak valami másféle fészekrakás. :D:D:D:D Én is már jövök-megyek ezer felé...beindult a gépezet...

tünci: Bátor baba gyönyörűséges, jajj, hát elolvadok tőle. Egyáltalán nem látszik rajta a képeken, hogy olyan síros baba lenne. :)
Nagyon szorítok a vizsgálathoz, nem lehet semmi komoly baj, ne ijedj meg, olyan nyugodt, kiegyensúlyozottnak látszik, csudi szép.

szopi: Nekem az volt a taktikám ha nem itthon kellett szopiztatni, hogy egy ruhapelust tettem a cicire, persze a gyerek fejét nem takartam le, de a száján kívül nem látszott semmi, amikor végzett pedig ügyesen elcsomiztam az éléskamrát. :)

betti: Ati is gyönyörű, és micsoda vagány kis szerkók, hát tőle is elolvadok mindjárt. :)
Anyukád meg párod, háááát vannak követelmények, elvárások....
Szerintem is örülni kéne, hogy szép vékony maradtál, és hát anyudnak meg kéne tudni, hogy egy kicsibaba mellett mire marad idő, és mire nem.

Én itthon soha nem sminkelem magam, csak ha megyek valahová, itthon minek, jó, ha apának nagyon be akarok vágódni, de nem igazán szeretek semmi maszlagot az arcomon, amúgy meg kb 20-szor arcot mosok egy nap, hát mi lenne a sminkkel. Apa így is szeret. Majd ha dolgozni megyek, akkor aztán lehet öltözködni, meg kell is, meg sminkelni, meg minden.
Persze egy nő legyen nő, de ha ápolt, és tiszta, akkor is nő a nő.
Persze, nekem is jó lenne a szoli, meg fodrász hetente, meg műköröm, meg minden ilyesmi, de se pénzem sem időm nincs most erre.

Szóval én is melegítőben nyomom itthon, épp vicceltem is tegnap a kolléganőkkel, hogy meglesem miben járnak most dolgozni, mert melegítőben nem jöhetek. :) Meg ugye divatjamúltak lettek a 2 évvel ezelőtti ruháim (már amit fel tudok venni) Kilóra már majdnem kevesebb vagyok, mint terhesség előtt, de sok ruha nem jó rám, átalakult a testem. Ez van.

beze: én is nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából, és egy kettő csíkosat is. Jajj, de izgi, nagyon szorítok. Juhejjjjj!

any: Zsófi jobban van már? Martin baba nagyon édi, ő is kis tünemény, jajj, olyan fura, hogy nekünk már lassan kétévesek a manóink....

zsófi: popó puszi, jajj, de édi lehetett. :)

jegesmacika: gratulálok a babucihoz. :) De jóóóóó, akkor megint van két kismamink. :)

navared: egy dokihoz jártok akkor jegesmacival?

kriszta: akkor nemsokára már Lottika is szaladni fog. :) Járássegítő sztem jó ötlet teszvesz-en talán találsz olcsón. Ki lehet fogni.

mancsa: olyan régen tettél már képet a lurkókról. képet képet képet

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


winchi: de jó, akkor neked még van egy kis haladékod, de azért annak örülök, hogy a nyarat még itthon tölthetem, mondjuk nem tervezünk nyaralást, de azért néha egy Balcsit szeretnék beiktatni.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Igen, szerencsére jól állnak a dolgokhoz, én meg itt dirigálok, hogy ilyen munkát nem akarok, meg olyat, aztán örülhetek, hogy van még munkahelyem. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


lara: mikor teszel képeket az állatkertről? Nem tudom mikor érünk el oda is, de majd előbb-utóbb biztosan. Jól vagytok? Suli? Úgy látom neked sincs túl sok időd. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Na, kiírkáltam magam mára, elég belőlem.
Puszi mindenkinek. Bocs, ha nem írtam mindenkinek, igyekszem lépést tartani, de lehetetlenség.

szosz: milyen eredményről is van szó? Lemaradtam valamiről? Vagy ez még a szédüléssel kapcsolatos vizsgálat? Remélem nincs semmi gond.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


beze: asszem megint tiéd lesz a laptető, ha így folytatom!!!! :D:D:D:D:D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Zsófi, Mancsa, ancsi, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!
A drukkokat elspájzoltam, köszönöm!

:D

Betti, én se értem, amit írtál, engem ezzel soha senki nem piszkált. 6 héttel szülés után volt rajtam még 4 kiló az eredeti súlyomhoz képest, de soha nem szólt nekem senki. Itthon soha nem sminkelek, ha elmegyünk, akkor is ritkán, a melegítő a legkényelmesebb, persze nem szakadt. Fodrászhoz hébe-hóba elmegyek, és rendszeresen szőrtelenítek.

ancsi, örülök, hogy visszavárnak, a mai világban ez nagyon fontos!

A popó puszi tündéri lehetett. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjártam a dokit. Alig másfél órás csúszásban volt, Levi már lefutotta a maratont és darabokra szedte a várót. :?
A lényeg: a tesó 46 mm, mocorgott, a nagy szent esküt nem merte letenni, de úgy fest, hogy nem kellenek új ruhák. :-D
Május 5-én megyek az I. UH szűrésre és kérnem kell genetikai tanácsadásra beutalót. :?
Kaptam képet, holnap megpróbálom lefényképezni.
Lassan ágyba varázsolom magam, mert nagyon elfáradtam.
Vendég
 


Sziasztok!

Tök furi, most épp egy gyermekes, egyedülálló anya vagyok. :lol: Lili mamáéknál szeretett volna aludni, Apa meg csak 10 után jön haza. Szerintem Nati születése óta nem volt ilyen, hogy este kettesben voltunk vele, ha Lili nem is aludt itthon, Apa itt volt. Furcsa volt egy gyereket fürdetni, altatni - na ez utóbbi túlzás, betakartam, megpusziltam, azóta csend van. Nincs, aki szórakoztassa. :wink:

Ancsi, nagyon jó, hogy visszavárnak. 8) Remélem, találnak olyan munkakört, amit szívesen csinálsz majd. Hogy Ti már így tudjátok, hogy mikor mentek vissza... Nekem gőzöm sincs, lesz-e helyem, állítólag minden kismama végkielégítése ki van számolva előre, ha úgy adódna. Lilivel is csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy mégis van üresedés, elég necces volt. És persze én sem a régi munkámat kaptam vissza. Na, majd meglátom, szeptemberben állok majd neki úgyis, azért mellette máshol is próbálok majd munkát keresni.

Jaj Csajok, nekem ez a "kedvenc" beszólásom volt, hogy "biztosan éhes". :evil: Válogatás nélkül mindenki mondta, ha Nati betömte a kezét a szájába vagy nyügi volt. Nem számított, hogy előtte 5 perccel etettem meg és tudták, simán beszóltak. :roll: Nem tudom, mi is járunk babalátogatóba, akár első gyerekesekhez is, de eszem ágában sincs ilyet mondani, csak az Anyukája tudja, éhes-e vagy sem. Ááááh.

Szoptatás: na én is szoptattam jópár helyen és szituációban (főleg Lilivel), belejön ám az ember. Először pl. egy viszonylag elegáns étteremben, elfordultam a sarok felé és ennyi. Autóban volt nekem is talán a leggyakoribb. Szerencsére nekem sem volt negatív tapasztalatom.

Navared: akkor a jövő heted mozgalmas lesz. :) Én sem tudom, mi lesz a skála helyett, még az alkalmazottak sem tudnak semmit.

Tünci, Bátorka naggyon-naggyon helyes! És sokat nőtt szerintem. 8) Neurológiát sajnálom, de inkább nézzék meg, minthogy esetleg később derüljön ki valami. De szerintem tuti minden rendben lesz. :)

Az előbb én is lemértem Natit, 10,80 kg. Nem pehelysúlyú. :lol: És tegnap vettem észre, hogy kibújt a 3. rágófoga is, így már 11-nél tartunk.

Megyek vasalni, hoztam hozzá filmet Anyutól.

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Jeges Macika, de jó! :D Már most lát valamit a lába között ezek szerint??? Várjuk a képet!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Jegesmaci! Gratulálok! Biztos jó volt látni a picúrt! :D Már úgy vélte, hogy látja? A 10. héten? Azért ez elég korai nem?

Katinka! Ti végülis voltatok játszóterezni? Jó lenne, ha jövő héten sikerülne valami közöset összehozni.

Ancsi! Nagyon szupi mh-ed van! Tök jó ez a hozzá állás! Hogy még válogathatsz is, hogy mit fogsz csinálni! Nahát! :shock:
Igen, még kb. másfél hónapja kaptam a beutalót, mikor a szédülés is volt.

Ami azt illeti, én álmomban sem gondoltam, hogy ha elmegyek szülni, nem lesz hova visszamennem. Aztán a mh-em szépen megszűnt. Most meg elképzelni sem tudom, hogy mit fogok majd dolgozni, és hol. :cry:

Katinka! Kicsit visszaolvastam, kerestem valamit régről, és találtam egy érdekes dolgot. Emlékszel még Timmire? Kicsit később szült,mint én, Enikőt, akinek Encsi a beceneve. Szerintem ez ugyanaz az Timi anyu, Encsi baba, akikkel Csupamókára járunk. Legalábbis a nevek, meg a dátum stimmel! Ha igen, milyen kicsi a világ! :roll:

Csajok nekem még mindig olyan fura, hogy már mentek vissza dolgozni!
Bende! Te már jövő hónap elsején kezdesz is?

A gyümölcsök nekünk sem nagyon mennek. A banán, meg a mandarin. De mangót még nem ettünk, még én sem. Jó, hogy írtad Anyany, majd kipróbáljuk.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Katinka! sikerült valamelyik csúszda?

Meló: én május 10- én kezdek, de lehet, hogy előtte lesz még egy két napos tréning. Nem az eredeti helyemre megyek vissza, hanem beadtam egy pályázatot és elnyertem egy állást.
Ha aláírtam a szerződést, akkor kiírom a cég nevét. Mindenki kérdezte Nyanyóval mi lesz. Anyukám fog rá vigyázni, a dédivel, meg heti egy délelőtt a húgom és az apukám. Szóval jó helyen lesz, maximálisan szórakoztatni fogják. Nem tudom, hogy kelteni kell- e majd, mert változó időpontokban ébred. Van, hogy negyed 8- ig alszik- ilyenkor keltenem kell, de van hogy csak negyed 6- ig, ilyenkor biztosan nem kell ébresztenem.


Ancsi- köszi a privit. Örülök, hogy jól alakultak a dolgok. Igen nagyon felpörögnek ilyenkor az események. Jó tanulást kívánok, remélem találsz valami nagyon nagyon jó tanfolyamot.
Tényleg örülhetünk, hogy kaptunk állást, mert ez nagyon ritka. Egyrészt, hogy valakit vissza vesznek a régi helyére, a másik meg az, hogy valakit kisgyerekesként foglalkoztatnak.16 éve volt utoljára ennyi munkanélküli. A munkaadóknak van miből válogatni.

Egyébként nem tudom nekem miért fontos, hogy mielőtt melóba állok , pl ki legyen fertőtlenítve a szemetes vödör :shock: Azt hiszem tényleg begolyóztam.

Beze! mi újság???

KépKép
bende
 
 


Most mennem kell, nálunk már mindenki talpon van...Megyünk a dédihez, udvart rendezni, homokozót csinálni....
bende
 
 


Sziasztok!

Lányok, nekem is nagyon furcsa, hogy már tudjátok, mikor mentek vissza dolgozni. Nekem se lenne hova visszamennem, de ezen egyelőre nem idegesítem magam. Örülök, hogy Bende talált munkát, illetve Winchit és ancsit visszaveszik. :D
Bende, köszönöm a kérdést, aranyos vagy, hogy érdeklődsz, nincs semmi. Picit néha fáj a hasam, a derekam viszont majd leszakad.
:roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze:Lehetséges hogy téged láttalak tegnap az auchan-ba?
Szerintem tuti babás vagy :D Mikor tesztelsz?
Tegnap voltam a dokibácsinknál :)

Ancsi:Sajnos nincs sok időm most :( muszály tanulni most lesznek fontos dolgozatok.
Örülök hogy minden rendbe a munkahelyeden.Még sajnos nincsenek állatkertes képek de remélem most már átküldi a barátnőm.
Vendég
 


Lányok készítsétek a nyári ruhákat, május 1-re közel 30 fokot jósoltak most este az időjárásban.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Valaki meg tudná adni dr. Rubliczky Levente elérhetőségét, rendelési idejét? És hogy mennyibe kerül nála egy vizsgálat? Köszönöm!
emzsó
 
 


betti!
30fok???????
úristen!!!


beze!!!
szorítokkkkk!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.24 20:50-kor.
Vendég
 


Kép nevetős Kép betegen legutóbb Kép csúszdázós
Vendég
 


Sziasztok!
Most én is csak képekkel jövök, a fiúk már pecáznak, Dorcsi meg segített képeket kicsinyíteni. :D

Any: a csúszdás a legjobb, nagyon tetszik, a zöld tabin bugyi van?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Beze: még semmi hír?

Ancsi: örülök, hogy visszavárnak a munkahelyeden, ez nagyon sokat számít.

Tünci gyorsan küldöm a címem priviben, mert már rohanok is, ha lesz időm még jövök.
Vendég
 


Sziasztok!

Jesszusom Mancsa, nem akarok ilyen fürdős festéket! :shock: :lol: :lol: :lol:
Szépek a gyerkőcök! Dorcsinak levágtad a haját? :wink:

Zsófi annyira nagylány már, nagyon helyes! :lol: A tabisorozat haláli nekem is a bugyis tetszik! :lol:

Emzsó telefonszámban én nem tudok segíteni.

Macika tök jó, hogy picibabó jól érzi magát odabent :wink: Nagyfiadról teszel képet?

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?