Szóval köszi csajok mindenkinek, aki aggódott értem.
bende: válaszoltam, köszönöm szépen a privit, jól esett.
Akkor te most olyasmit csinálsz, mint a fészekrakás, csak valami másféle fészekrakás.
:D:D:D Én is már jövök-megyek ezer felé...beindult a gépezet...
tünci: Bátor baba gyönyörűséges, jajj, hát elolvadok tőle. Egyáltalán nem látszik rajta a képeken, hogy olyan síros baba lenne.
Nagyon szorítok a vizsgálathoz, nem lehet semmi komoly baj, ne ijedj meg, olyan nyugodt, kiegyensúlyozottnak látszik, csudi szép.
szopi: Nekem az volt a taktikám ha nem itthon kellett szopiztatni, hogy egy ruhapelust tettem a cicire, persze a gyerek fejét nem takartam le, de a száján kívül nem látszott semmi, amikor végzett pedig ügyesen elcsomiztam az éléskamrát.
betti: Ati is gyönyörű, és micsoda vagány kis szerkók, hát tőle is elolvadok mindjárt.
Anyukád meg párod, háááát vannak követelmények, elvárások....
Szerintem is örülni kéne, hogy szép vékony maradtál, és hát anyudnak meg kéne tudni, hogy egy kicsibaba mellett mire marad idő, és mire nem.
Én itthon soha nem sminkelem magam, csak ha megyek valahová, itthon minek, jó, ha apának nagyon be akarok vágódni, de nem igazán szeretek semmi maszlagot az arcomon, amúgy meg kb 20-szor arcot mosok egy nap, hát mi lenne a sminkkel. Apa így is szeret. Majd ha dolgozni megyek, akkor aztán lehet öltözködni, meg kell is, meg sminkelni, meg minden.
Persze egy nő legyen nő, de ha ápolt, és tiszta, akkor is nő a nő.
Persze, nekem is jó lenne a szoli, meg fodrász hetente, meg műköröm, meg minden ilyesmi, de se pénzem sem időm nincs most erre.
Szóval én is melegítőben nyomom itthon, épp vicceltem is tegnap a kolléganőkkel, hogy meglesem miben járnak most dolgozni, mert melegítőben nem jöhetek.
Meg ugye divatjamúltak lettek a 2 évvel ezelőtti ruháim (már amit fel tudok venni) Kilóra már majdnem kevesebb vagyok, mint terhesség előtt, de sok ruha nem jó rám, átalakult a testem. Ez van.
beze: én is nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából, és egy kettő csíkosat is. Jajj, de izgi, nagyon szorítok. Juhejjjjj!
any: Zsófi jobban van már? Martin baba nagyon édi, ő is kis tünemény, jajj, olyan fura, hogy nekünk már lassan kétévesek a manóink....
zsófi: popó puszi, jajj, de édi lehetett.
jegesmacika: gratulálok a babucihoz.
De jóóóóó, akkor megint van két kismamink.
navared: egy dokihoz jártok akkor jegesmacival?
kriszta: akkor nemsokára már Lottika is szaladni fog.
Járássegítő sztem jó ötlet teszvesz-en talán találsz olcsón. Ki lehet fogni.
mancsa: olyan régen tettél már képet a lurkókról. képet képet képet