Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyors bekukk.
Nekem tökéletes a hely. Részemről ez is rendben:D

Kép
Kép
arte

Nofim!

Úgy intézzük, h természetesen tudjunk menni, csak ne kelljen nagyon messze...ez a panzió jó dolog lenne

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Nofikám: Olyan aranyos vagy, hogy intézed ezt a dolgot, ezer köszönet érte!!!! Szerintem szuper a hely, úgyhogy én is teszek rá mégegy voksot. A hangod pedig nagyon kedves és szimpatikus volt a telefonban! :)

Puszi mindenkinek, olyan jó, 3 hét múlva végre élőben láthatlak benneteket! :)

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Én is csak gyorsban. :wink:
Nofi Drága!!! Nagyon szépen köszönöm én is hogy ilyen ügyi vagy és intézed a talit. Nekem is nagyon tetszik a hely és ami a legjobb hogy végre mindannyiotokat láthatlak.
Ma kaptuk meg a jövő havi beosztást és egyből a 15ét kerestem nem-e mennem kell, de szerencsére nem kell. Tehát.... HUUUUURRRRRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra mert ha valaki meg mer betegedni én odamegyek és úgy megverem.....

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nofi: nagyon szuper ez a panzió!!És még üdülésit is elfogadnak, nagyon jó!
Biztos meg tudtok egyezni! Főleg, hogy tényleg idény elején leszünk!
Ha megyünk, bár megyünk, de még nem közöltem a férjemmel :lol: , akkor lehet mi is ott alszunk, mert az üdülésink lejár!

Voltunk ma tanácsadáson: 9, 02 kg, és 75 cm. Vilcsi. Megint ordított a dokinál :? Úgy csimpaszkodott belém, jajj, annyira sajnáltam...

Kértük ezt a pneummacoccus elleni oltást! Nagyobbak!Ti kértétek a gyerkőcöknek?
És mi a véleményetek a kullancs elleni oltásról?

Puszi mindenkinek!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Látom csajok mindenki nagyon lelkes, ez tök jóóóó :) Már csak három hét! Mi ott leszünk tutira, csak a kocsink húzza addig :? Ha esetleg bemondja az unalmast, elmegyünk vonattal... anyuék is minden éven vittek bennünket nyaralni vonattal 3 éves koromtól fogva... szóval nem lehet akadály!

Timi!
A pneumococcus elleni oltást, ha jól emlékszem mindenki beadatta itt a fórumon. Tamás volt az első 2008 novemberében, aki megkapta, úgy összességében is, mert akkor kezdték ingyen oltani őket. Szóval megkapta a három hós kötelezőt és ezt együtt....aztán egy hét kórház következett, de ez már más történet. Nem akarták elismerni, hogy attól volt, viszont egyik doki azt mondta: "erre még nincs adat" Gondolt arra, hogy most kezdték oltani a kötelezővel együtt őket. azóta már lehet van adat, majd a két éves vizsgálaton rákérdezek, ugyanis a 4 hós kötelező után is majdnem kórházba kerültünk (akkoris mindkettőt kapta), és utána ki is töltettek egy papírt velünk. Azt mondták azok töltik ki, akiknek volt problémájuk az oltással... szóval valami "büdös" volt ezügyben. Na megyek, mert ezer a dolgom. Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyorsan irom, hogy nekünk is megfelel a hely, de remélem nem lesz húzós a dolog mert hát az anyagiak.........
Azért már mi is várjuk nagyon a talit!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

lányok!
tali nekünk is jó, köszi nofikám! szerintem, ha odaadják a helyet, akkor legalább kajáljunk ott, bár lesznek ottalvósok is, de nem tudom,hogy mit szólnának, ha nagy kajáskosarakkal (magyar módra szalámis zsemle rögtön érkezés után evése :lol: , egész helyiséget betöltő fasírt illat :D ) érkeznénk. az, hogy egy-két süti, sós-édes lesz, az biztos nem gond, de talán nem is kajálni megyünk - én igen :oops: és nofi mellett ülök, biztos hoz valami finomat-. vagy úgy egyeztetek meg, hogy vihetünk kaját?

timi!
én is beadatom az otlást botinak, de csak a kötelezőket, a pneumococcus ellenit a drnő tukmálta rám. személy szerint utálom az összes oltást, mint az egész gyógyszeripart. pénz-pénz-pénz. de hála istennek meg sem érzi a beadást. soha nem sírt, ezért nem is fél a dokitól. én mindig ájuldozom, ő meg észre sem veszi.
15 hós oltás, tudtam, hogy nem lesz pite, 8-10 nap után jön ki a mellékhatása. hát kijött, nátha, pöttyösödés, most várom a lázat. pedig 10-ből egynél van. egész héten 5-1/2 6 -kor kelt, azt hittem elájulok du-ra a fáradságtól.

kaptam levelet angyaltól. hála istennek eszterkénk is jó eleven kislány, 29. hétben van, már tovább húzta mátéval, mint anno eszterrel. ima, hogy még 8 hétig bent maradjon a kis tökös. nincs ideje pihizni, eszter nem hagyja :lol:

laar!
ne reménykedj, a hiszti természetes, fejlődik az én tudatuk és az akaratuk. ez csak rosszabb lesz, én állandóan ideges voltam emiatt, de aztán elmúlt a mindentől ellenkezés. nem kell nagy ügyet csinálni belőle. aki rossz szemmel néz majd rád, mert lesz ilyen is, annak én mindig odavetem, hogy ön is átélte ezt? ha azt mondja, hogy igen, akkor no comment, ha nem akkor elmondom neki,hogy nem elkényeztetett a gyerek és nem én vagyok rossz anya, ha az ordító gyerekről tudomást sem veszek, hanem ez a korszak ilyen. nálunk minden nap menni kell vonatot és buszt nézni, ha eljövünk torka szakadtából ordít, hiába csinálok bármit. de nem állhatunk ott egész nap, most pl kitaláltam,hogy megnézzük a betonkeverőt (az is van hazafelé) utána a ciácát, stb így már nem ordít annyira, a lényeg az annyira, mert így is ordít. néha olyan, mintha a cipőmnek beszélnék, oda sem hederít. máskor meg én rögöm el, mert olyan arcot vág, hogy nem bírok szigorú maradni.

de hát majd 3 hét múlva lányok mindenki láthatja, hogy milyen jó kisfiú boti. :wink: készüljetek!!!! nyugtató lövedéket viszek!

nofikám!
még egy kérdés, hol lesz mód altatásra? ezért már csak nem vennék ki szobát, csatlakozom nikihez, az anyagiak nálunk is számítanak. boti csak ágyon alszik.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Lányok az ottalvásról annyit: nem valószínű, hogy ebben a panzióban szállunk meg, közel 7.000 ft egy éjjel/fő. Nagyon drága ez nekünk és találtam olyat, ahol 2.000.-/főért van. Szóval nem mindegy. Sajnos baromira határt szabnak nálunk is az anyagiak... :( ez van, de ebből szerintem úgysem lesz gond. Tamás délutáni alvásával nincs gond, simán alszik babakocsiban. Etnám esetleg, ha hoznál neki utazó ágyat, vagy jobb ötletem nincs :roll: Na puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Szép Jó reggelt, Lányok...

Látom, nagyon aktivizálódtatok. :-) Megkaptam a választ... és hát sztem CSÚCS!!!

Nem kell fizetnünk, rendelkezésünkre bocsátják a babaházat, a büfét, a teraszt, játéktermet...ingyen. Az étkezésre a következőt írta a szálloda (bemásolom):

"A szombati nap (05.15.) utólag tudatosult bennem, hogy még nem üzemszerűen dolgozunk és a személyzet nagy része szabadnapos lesz, ezért személyzeti étkezés hétvégén nincs főzve.
Semmi gondot nem jelentene, ha a csapatot megkérdezve úgy döntenek, hogy egységesen kérnek ebédet, mert akkor megéri, hogy a szakácsok közül és a felszolgálók közül egy-ketten elkészítik az ételt.
De ezt min. 05.10.-ig meg kellene rendelniük!
A háromfogásos menü: 1.700,-Ft/fő, kétfogásos menü: 1.200,-Ft/fő.
Az étel kiválasztásához javaslatokat szívesen vesszük!
Ezt azért is megfontolásra ajánlom, mert ismerve a környék adottságát, több km - en belül nincs büfé, vagy más étkezési lehetőség!"

Tehát, ki kellene találni, mit együnk. Ugye egységesen főznek, nekünk kell megegyeznünk, mi az, amit mindenki megeszik.
Javaslatokat kérek, várok. (Etnám, sztem viszek majd valami sütit, és úgy érzem Petra is csatlakozik majd ehhez :-) )
Nekem így első gondolatom az volt, hogy elég lenne a 2 fogásos ebéd, esetleg valami gyümölcsleves, és pl. rakott krumpli. Persze ez csak ötlet... (ezek gyorsan és könnyen elkészülnek, nem ugrál miattunk 3 szakács, 2 pincér) A honlapon ott van az étlapjuk, onnan is válogathatunk. Spec. gyümileves van is. :-)

A Világos Panzió a helyszín, Balatonvilágos, Csokonai utca 25.
A Reneszánsz panzió szintén ennek a szállodaláncnak a tagja, de gondolom, az pénzes buli lett volna, az igazgató a Világost ajánlotta. A vilagospanzio.hu-n meg tudjátok nézni a helyszínt. Sztem a találkánkra tökéletes. Főleg, hogy ugye szép időnk lesz, és a szabadban leszünk. :-)
Úgy ítram, hogy kb. de. 10-től du. 5-ig lennénk ott, de időbeli korlátozást nem írt vissza a szálloda, tehát lehetünk ott tovább is, ha úgy hozza...

Etnám, ágyra nem kérdeztem rá, de talán nem okoz majd problémát, hogy helyszínen kérjünk pótágyat, ahol alhatnak a babák.

No, így hirtelen ennyi, majd jövök...
Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Nofi! Ez nagyon jónak tűnik! Kaja ügyben rátok bízom, annyi, hogy gombát és halat nem eszek, jó lenne, ha legalább egyikben nem lennének ezek. A gyümölcs leves ötletet támogatom :)

kiru84

Nofikám ez tényleg CSÚÚÚÚCS! :) Én bármilyen kajában benne vagyok, egyikünk sem válogatós, szóval amit a többség szavaz, azt esszük. (gyümileves a kedvencünk :) ) Ennyiért biztosan nem kajálnánk sehol, ez baromi jó áron van. A mostani sárvári pihenésünkből kiindulva: 2100.- volt a menü, egy egyszerű másodikat (rántotthús - sült krumpli) 1.700-ér adtak... szóval brutál. Én is bevállalok egy sütit, szerintem elég a két fogásos kaja bőven. Jajj már nagyon be vagyok sózva :) Három hét.... szuper, már alig várjuk! Puszi

Kép

Kép
luca81

Majdnem elfelejtettem,
Zsuzsa, Grácus, ez főleg nektek szól. Tegnap bedöglött a mellszívóm, aztán mérgemben földhöz is vágtam, de nem ez a lényeg, hanem hogy felhívtam a csajt, aki viszi tőlem a tejet, hogy ennyi volt, kézzel nem tudom kifejni a kézi pedig nem szívja ki. Egyből áthozta az ő mellszívóját hogy hátha azzal jön (és jön :)) és mondta, hogy van egy férfi itt szfváron, aki masszírozással foglalkozik, és ha begyullad a mellem, nagyon ügyesen ki tudja masszírozni, és állítólag sok kismama is jár hozzá. De a lényeg, amiért leírtam ezt az egészet, hogy mondta, hogy ehhez férfihoz olyanok is jártak/ járnak akiknek nem jött össze a baba több beültetés sem sikerült... És most babásak és gyerekeik vannak! Érdekel ez titeket?

kiru84

kaja ügyben én nehézkes vagyok, sajnos. nem lehet inkább húsleves? gyümi leves és rakott krumpli közül én pl egyiket sem szeretem, lecsót sem, z. borsós cuccost sem, sertés, marha husit sem, :oops:

húsleves+ r, csirke+ubisali? 2 fogás tuti elég!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló cSAjok!!

Hú, de jóóóó, nemsoká találka! :D :D :D

Én speciel imádom a gyümilevest. De gondolom mindenki a párjával jön, és tekintettel a férfiakra, akik inkább húslevesesek, mindenképp megfontolandó.
Szerintem a levestémát leszűkíthetjük gyümi-és húslevesre, nem hiszem, hogy gondot okozna a 2 levest megfőzni.
A 2. fogás valami csirkemell(szezámmagos), és vegyes köret?- vagy csak krumplipüré. Salátával?( ubisali tökéletes)

A két fogás maximálisan elég!

Lucám! Hol találtad a 2000.-os szállást?Ez/fő?

tokotimi

Sziasztok!

Én is bevállalhatok egy sütikét. :wink:
Nagyon jó híreket olvastam. Mindenki lázban van. Húúú, de izgi.

Grácus!!! Miért nem nyilatkozol? Nagyon remélem hogy eljöttök ti is. :roll:

Kiru, nagyon köszönöm a masszőr infót. IIIIIIgggggeeeeen, érdekel. Már nagyon akartam keresni egy jó masszőrt, de sajnos senkivel nem beszélgettem aki tudna ilyet. Szóval, főleg ha fehérvári akkor érdekel.

Kaja ügyben speciel nekem mindegy csak ne pacal legyen, de ahogy eddig olvastam van aki finyás. Az én Vasim is az, nehéz neki főzni. Én is dobok egy ötletet, de nem muszáj komolyan venni. Legyen gyümi és husi leves mert látom ezekre szavaztatok és másodiknak legyen rántott csirkemell és rántott sajt krumplival esetleg rizzsel. Lehet vegyes köret is, én sűrűn alkalmazok ilyet és nagyon nagy sikere van.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nofi!
Nagyon szuper ez a kaja dolog, de nálunk egyikünk sem szereti a gyümilevest!! Bármi más jöhet csak ezt nem esszük meg(sajnos). Husiban nem vagyunk válogatósak, vagyis mindenevők vagyunk!!! Mi nem alszunk ott, és viszünk sátrat is mert Ami abban biztos elalszik, vagy hordozható ágyat még nemtudom! Azt nem tudom biztosra hogy aludni is fog a hölgyemény, mert nálunk az a szokás hogy beteszem a kiságyba és becsukom az ajtót és majd elalszik ami kb 10 perc szokott lenni! Szóval nincs altatás!

Ma hallottam egy jó hirt, az egyik közeli ismerösöm tegnap megszült, egészséges kisfiú(Tamáska) 53cm 30..gr nem tudom pontosan a súlyát, második baba már és a 24 héttől már kinyilt a méhszáj és úgy volt hogy nem tudja kihordani, de sikerült hála a jó égnek! Nagyon örülünk eme jó hirnek!

Na megyek mert van mit csinálni mindig itthon!!

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Nofi!
Ha kajcsi ügyben írsz az igazgatónak, azt megkérdeznéd, hogy mennyi lenne náluk a szállás éjjelre? Nem kell konkrétan mondani, hogy ketten (Timiék és mi) megszállnánk, csak ha lenne aki megszállna...érted :) Azért nekünk muszáj lesz, mert most néztem, közel 130 km, egy nap gyerekkel 260 km-t autókázni elég húzós lenne.
Kaja ügyben, ha csinálnak kétféle levest, akkor a gyümi- és húsleves szerintem tökéletes. Másodiknak szerintem jó Vasi ajánlata, rántott húst mindenki szereti, és a rántott sajtot is sokan. (én és apa speciel imádjuk) De nekünk tényleg bármi jöhet, még a pacal is :D
Timi a 2000 ft/fő-s szállást a Fanni magánházban láttam, de több oldalon is bejön, most nem találom :o majd még nézegetek, csak nincs sok időm rá. Végülis nem lenne muszáj pont B.világoson megszállni, lehet valami nagyobb helyen is, ami hazafelé úton van. Pl. Veszprém - nekünk. Azért Pécstől is éppen ilyen messze van, ahogy néztem. De legtöbben Nikiéknek kell utazni, 140 km! TE jó ég, mentetek már ennyit Amival? Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

De jó, hogy mindenkit megmozgat ez a találka. :-)

Beszélek holnap az igazgatóval és megkérdezem, hogy a kétféle levest meg tudják-e oldani. ( Ha nemleges választ kapnék, akkor inkább legyen a húsleves?! )És ahogy olvasom, a rántott hús (Etnára és a vonalainkra való tekintettel csirke), rántott sajt vegyes körettel, salátával, ubisalival senkinek nem okozna különösebb gondot.

Megkérdezem a szállást is. :-)

Vasikám, köszönöm a süti felajánlást, mindenki nevében. Petrával is egyeztettünk, mi is sütünk, Luca is szorgoskodik. :-) A fiúknak milyen jó dolga lesz, ennyi finomság között. :-)

Most puszi: Nofi

Jah, és a térkép, hol van a Panzió :-)
Kép

nofertiri

Sziasztok Lányok!

Nagyon gyors leszek, mert a Flóra fáradt, de muszáj ezt nektek leírnom!

Most beszéltem Swidivel! Most azon kell imádkoznunk, hogy a vulkán miatt megnyissák a németek a légterüket és hogy jöhessenek haza. Mert ha haza sikerül jönni, eljönnek a talira. :D:D Az ebéd és a helyszín is megfelel, igaz nekik elég messze van. 323 km, de bekockáztatja!! Szóval ez a csajszi nem semmi!! :) Nagyon nagy mákja van, mert van rokonuk világoson!! :D Én ennek a hírnek nagyon örülök, és most már csak reménykedhetünk, hogy minden rendben lesz ez miatt a vacak vulkán miatt...

Az ebéd ebben a felállásban nekünk is fekszik :) lévén én két pasival érkezem, a húsi mentes étek nálunk szóba sem jöhet. :lol:

reméljük összejön :)

léptem is drágáim! sziasztok!
wpetra
Pusztavám

A Világos étterem honlapjáról idemásolom az étlap Szárnyas ételek részét, könnyebben tudunk választani (ha esetleg mégsem sima rántott húst ennénk :D):

Szárnyas - ételek:
14, Pulykamell Hawaii módon (ananásszal és sajttal) burgonya pürével
15, Csirkemell roston sütve sajtmártással és trikolor penne tésztával
16, Cordon bleu (pulykamell sonkával és sajttal töltve, rántva) hasáb burg.-val.
17, Szezámmagos csirkemell rántva burgonya pürével

Rántott sajt is van, szerintem ennyi közül csak tudunk választani valamit. Mi pl. krumplipüré rajongók vagyunk, de más köret is jó. Én a fentiek közül a Hawai pulykára szavaznék.

Kép

Kép
luca81

A hút leves is jó nekünk is, apa azt jobban is szereti mint a gyümit! A rántott husi és rántott sajt is jó, szeretjük, apa itt is inkább a husit :)
Amiket Luca írt, mind jó :) Köretnek apa nem tudja megenni a rizst, de minden más jöhet :)

Zsuzsa, akkor elkérem a számát, aztán ha találkozunk (ha előbb nem, akkor világoson), odaadom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiru84 2010.04.23 06:06-kor.

kiru84

Niki! Gratulálok a babához az ismerősödnek :)
Nofi, köszi a térképet :)
Már csak a jó időért kell imádkoznunk :)

kiru84

sziasztok lányok!

de jó, hogy nem csak én vagyok válogatós. mivel szakács az uram és megkérdeztem, hogy mi a legjobb a szakácsnak, ha már meló van, vegyestál, húsleves. családonként egy vegyestál szerintem király, mert azon van minden, már, ha lehet választani, de általában lehet, sült, rántott, hús, gomba, sajt és vegyesköret. így talán a leves is kihagyható, nem? meg ubisali , utána lesz süti halmaz, szerintem én is viszek valami sósat, hogy az is legyen.

mi is ott aludnánk! ha már megyünk, akkor 2 napra. másnap akik maradnak lehetne jó kis városnézést csinálni vagy pasik játszó a kölkökkel, mi csajok meg duma. de nekünk is fontos, hogy jó áron legyen. mindenképp kell valami szoba, mert boti nem alszik el sem utazó, sem kiságyban :roll: a hülye anyja úgy szoktatta, hogy összebújva aludjanak :shock: de olyan jó úgy, csak ilyen helyzetekben szívás.

tehát, lucám, ami nektek jó, az nekünk is, mármint árfekvésben :D

jó, hogy jön swidi, nincs már vulkánveszély, állíólag ez így is marad.

és mit ad isten, az uram szabad hétvégés lesz! tökéletes az időzítés!

nofi, ha nem muszáj, akkor ne kössünk ki idő intelvallumot, mert így leírva, olyan rövidnek tűnik. ha már végre talizunk ,akkor jó sokáig :D szerintem úgyis meg fogják engedni, üditőket vigyünk, be lehet vinni vagy ott kell fogyasztani?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jo reggelt lanyok!
nagyon jo olvasni hogy keszülödtök a talira ....faj a szivem hogy en nem lehetek ott de nem tudok csak juius közepen hazamenni pedig en is lekocsikaznek az tutti!
sajalom nagyon olyan jo lett volna szemelyesen vegre talakozni veletek es a kis gyerekekkel!
de majd gondolok ratok sok szeretettel es lelekben veletek leszek :cry:
aztan remelem majd a következeö ugy esik hogy en is ott lehetek veletek!
nem tudodm hogy megnyitjak-e a nemetek a legteret,mert a parom sem repult Amerikaba,bar majusig szerintem tutti tiszta lesz a legter Swidinek!
imadkozom ertetek hogy sikerüljön!
de szar hogy en nem mehetek.... most elszomorodtam de boldog vagyok miattatok hogy vegre sikerül egy jo kis hetvegetet összehoznotok együtt!
puzsika mindenkinek!
suzi2

Sziasztok!

Csak pár sor a nagy rohanás közepette:

1. ha lehet ne legyen időintervallum kikötve ahogy Etna is írta, mert pl mi nem valószínű h 10re oda tudunk menni.

2. a vegyestál ötletet támogatom, ne szivassuk meg őket azzal h még levest is csinálnak nekünk.

3. Nofi az italra szerintem rá kellene kérdezni, mert nem mindegy h ott fogyasztjuk az ővükét vagy amit viszünk. Ha viszünk akkor állapodjunk meg abban h ki mennyit hoz mert ha mindenki hoz egy halommal akkor sok megmarad (habár azoknak jó lesz akik 2 napig maradnak :))

Annyira jó h így felpörögtek az események :D

Nagy hírem van csajok! Szerdán megvolt a gázos nyomáspróba ma elvileg hozzák a gázórát és ha lesz gázóra akkor lesz gáz is és ha van gáz akkor KÖLTÖZÉS!!!!!!! Úgyhogy drukkoljatok h jöjjenek!!!!!!

Ja ésd már 3 napja késik....

Kép
Kép
arte

Sziasztok csajok, sajna a hozzászólásokat nem tom végig olvasni..de gyors reagálok a dolgokra.

Nofim!
Te egy szuper csaj vagy, sokat köszönhetünk neked:)
Sztem szuper ez a szálló...édes vagy h elintézted.
A kaja sztem is elég a kétfogásos.
Sztem a vegyes köretet(rizs, krumpli), csirkehússal, malachússal vagy sajttal, gombával..egy kis húslevessel, tökéletes lenne, és sztem ennél egyszerűbb nincs..de mi nem vunk finnyásak..annyi h a párom nem rajong a gyümilevesért, sztem a többi férfi sem, ők nem nagyon szeretik a nyalámságokat.

Na mennem is kell mert a kicsi nem vmi türelmes mostanában.

Timi!
Örültem, h tegnap tudtunk találkozni.Imádnivaló Vilcsike, sajna már egy kicsit fáradtkák voltak mire odaértem..de láttalak benneteket..dumcsiztunk kicist, és jól éreztük magunkat, köszönjük szépen.Gondolom a picik jól elvoltak és nem unatkoztatok:)
Vilcsike, nagyon ügyes, és nagyot nőtt..rá sem ismertem..:)

puszika csajok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

További jó hírek. :-) Megoldható a 2féle leves, tehát az édesszájúak és a húsimádók is jól járnak. :-) Egy kérésük van, tudniuk kell, miből hány adagot csináljanak. Ez főleg a levesre értendő. Arra gondoltam, a fiúknak egyöntetűen húslevest kérek, nálunk, csajoknál meg aki írta, hogy kedvenc a gyümileves, annak azt kérek, aki meg nem, az a fiúkhoz csatlakozik. Főételnél szintén megoldható, hogy vegyesen legyenek a húsok és köretek.

Itallal kapcsolatban azt mondták, hogy a mi döntésünk, viszünk, vagy fogyasztunk, de, ha nem nyitják ki a büfét, akkor nincs pl. kávé, vagy itóka az uraknak. :-)
Megnéztem az itallapot, sztem, ha már olyan jó fejek, hogy miattunk egy héttel korábban nyitják ki a szállót, az a legkevesebb, hogy ott fogyasztunk. Nem drágább a bolti árnál, és legalább hurcolni sem kell a fél országon át. :-)

Szállás ügyben a Reneszánszban tudnának szobát adni, az út másik oldalán, de az tuti drágább lenne, mint amit Luca írt. Reggelit adnak hozzá, ha érdekel valakit, akkor megkérdezem. Kedvezményt kaphat, aki ott alszik, de ennek részleteit csak akkor tudja mondani a szálloda, ha megkérem az ajánlatot, hány főre kellene.

Azt számolgattam, hogy 12-en (+család) jövünk, biztosan. Ez csúcs. :-)

Csináltam egy gyors táblát, kinek mi a leggyorsabb útvonal Bvilágosra. (Bocsi, tudom, hogy kicsit túlspirázom, ez inkább ötlet :-))
NIKI 125,3 km Legrövidebb út: Kaposváron át, Magyaratád, Igal, Andocs, Kőröshegy, Bföldvár, Szántód, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
LAAR 130 km Legrövidebb út: Pécs, Iregszemcse, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
TIMI 126 km Legrövidebb út: Iregszemcse, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
ARTE 100 km Legrövidebb út: Nemesszalók, Ajka, Veszprém, Bkenese, Bvilágos
LUCA 120 km Legrövidebb út: Szany, Pápa, Veszprém, Bkenese, Bvilágos
ETNA,NOFI 92 km Legrövidebb út: M7 Aligai lejáróig
PETRA 65 km Legrövidebb út: Mór, Szfehérvár, Bvilágos
VASIKA,KIRU 32 km Legrövidebb út: 7-es út, M7, 71-es út, Bvilágos
DANIELLA 90 km Legrövidebb út: Magyaratád, Igal, Andocs, Kőröshegy, Bföldvár, Szántód, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
GRÁCUS 40 km Legrövidebb út: Soponya, Polgárdi, Bvilágos
SWIDI 311 km Legrövidebb út: 33-as út, Tiszafüred, 33-as út, M3, Budapest, M7, 71-es út, Bvilágos

Na jó, lelövöm magam, mert nagyon hosszú lett. Puszi, és várom a jelzéseket: Nofi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2010.04.23 11:15-kor.

nofertiri

Sziasztok!

Nofikám! Akkor az ebéd felállás marad ez?! Szuper akkor továbbítom apának. Ő gondolom a húslevest és a rántott húsit fogja választani, nekem a gyümileves jó rántott húsival. Nálunk a gyerekekre nem nagyon kell rászámolni, max a Kornélkának 1 szelet húsival, levest pedig nem biztos, hogy eszik(ez kedv függő nála). A Flórának elég amit az enyémből kap. Azért még ezt a kaja dolgot, lebeszélem apával. Én azért a gyerekeknek vinnék rostost, mert az ilyen helyen ez nagyon hideg, és kicsit drágább is. Az pedig amit mi fogyasztunk szerintem mehet a büféből. Én mindenképpen viszek nekik, de csak a gyerekeknek, és max magunknak annyit, ami oda- és vissza nekünk kellhet az autóban.

Etnám! Én is sós sütivel készülök. Sörkiflit vagy jugó kiflit fogok vinni, ezt a kicsit is tudják rágcsálni. Szerintem laktató is.

Swidi is mondta, hogy hoz valami finomságot. :)
wpetra
Pusztavám

Nofi: este megírom h mi milyen levest eszünk majd.

Kép
Kép
arte

Még vmi! Akkor az ebéd ára maradt 1200.-/fő??
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Nofi!
Nagyon rendes vagy hogy még az utvonalat is beirtad mindenkiét külön.Mi tudjuk az utvonalat mert már számtalanszor bejártuk az ország zegzugát:) (üzletkötö voltam anno)a párom pedig teherautóvezető. De azért nagyon rendes vagy, köszönjük!!!

Luca!
Amélia hozzá van szokva az utazáshoz mert nagyon sok helyre visszük magunkkal, és imád autózni. Nekünk meg se kottyan ez a táv:)

Már mi is nagy lázban vagyunk!! Sütök én is valami sütit mindenképpen, innivalót pedig viszünk mert leginkább csak a rostossat isszuk és az tényleg drága szerintem!!! Az uram napi adagja italból pedig min. 3liter, rengeteget iszik egy nap!!Mármint üditőt:)))

Na lépek, ma nem kellet suliba mennem, és ezer a dolgom mint mindig!!

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Etnám tök jó, hogy ti is ottalusztok. Visszaírtak nekem a Fanni magánházból, 6000 ft lenne egy éjjel hármunknak. Szóval mi oda megyünk, ez már majdnem 100%.

Tök jó, hogy így pörgünk a tali miatt :) Üdítővel úgy vagyok, mint Petra, amit Tamás megiszik, azt tuti elviszem itthonról, amit mi felnőttek fogyasztunk, az mehet a büféből. Meg biztosan lesz olyan, aki inna kávét, capuccino-t :) Azért kíváncsi lennék mennyi lenne ott egy éjjel, de az a baj, hogy akkor konkrétan meg kell mondani és ha sokalljuk akkor sem lesz illő azt mondani, hogy mégsem... Nofi 12-en biztos megyünk? Hát ez csúúúúcs szuper! el sem hiszem, hogy végre összejön. Aztán ha szuper lesz, jövőre mehetünk megint ide és még több kedvezményt kapunk :wink: A kajcsiról még annyit, hogy a vegyestál nem túl macerás nekik? (csak mivel sokféle hús van rajta) Levest meg szerintem mindenki meg tudja mondani, hogy pontosan melyiket kéri, így tudsz pontos adagot mondani nekik. Egyébként már előre látom, hogy min. +2 kg-val jövök haza :roll:

Daniella!
Igen el vagy tűnve, Te mit fűznél hozzá a talihoz?

Most megyek, mert Tamás alszik, nekem meg ezer a dolgom

Kép

Kép
luca81

Etnám itt a fanni magánház oldala, erre a mailcímre írtam, azt hiszem én le is foglalom...

http://www.szallasport.hu/v2006/fannimaganhaz.html

Kép

Kép
luca81

nofikám!
nálunk a felállás: norbi gyümölcsleves, én húsileves. rántott húsból norbi sertés, én csirke. de norbi megeszi a csikét is, ha nincs benne csont (mell és comb filézve) engem nem zavar, ha csontos a mell, mondjuk a combot is megeszem. hú de gáz család vagyunk :roll: boti mindenevő, szerencsére!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

köszi lucám, meg is néztem, a gyereknek is felszámolnak árat? 2 éves korig ingyenes szokott lenni, tuti?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!
Az a link, az valami 2006-os árakra mutat... nem tudom, hogy felszámolnak-e gyereknek, vagy 3000.-/fő az ár, de szerintem ennél olcsóbb nincs. Ha találsz valamit, szólj, még nem foglaltam le, de nincs sok időm keresgélni.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Jaj, de jó olvasni mennyire be vagyunk sózva.

Nofi, nem győzök ámulni milyen aranyos vagy. Kaja: nekünk rántott sajt sült krumplival, leves nem muszáj, mi nem vagyunk leves imádók.

Grácus!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nofi: én egyedül megyek. Húslevest, rántott husit és krumplit (az mind1 milyen, mert bármilyen formában megeszem :D ).

Írja meg mindenki ki mit süt, mert akkor nem csinálok olyat amit már vki kitalált. Elvégre nekem van időm pepecselni, hisz még nincs csemete...
Pusz

Kép
Kép
arte

Arte, hogyhogy egyedül? Férjed hol marad? Csak nem dolgozik, pont akkor???

Én valami pitére gondoltam sütni, almás, v. meggyes. A család szereti, és állítólag egész jól tudom kivitelezni.

Luca, Etna, Timi, ha gondoljátok megkérdezem a panzió szállás árait, hátha versenyképes.

Lányok, már egész aktám van,:-) ki mit szeret - nem szeret enni, alakul a dolog. :-) Fantasztikusak vagytok. Büszke vok rátok, hogy ilyen gyorsan meg tudjuk beszélni a részleteket.

Most elteszem magam, majd jövök: puszi: Nofi

nofertiri

Nofi! Ha már ilyen konkrétak vagyunk, akkor mi mindketten húslevest kérünk, apa rántott husit én rántott sajtot, krumplival!

Csajok, ha mindenki süt, akkor sütök én is, de csak valami nagyon egyszerűt, ami gyorsan megvan, mert Ákos mellett nem egyszerű. Gyümölcs lepényre gondoltam, az gyors, és finom :)
Látom még senki nem kérdezte, de engem érdekelne, hogy a Manókáknak van-e lehetőség, hogy megmelegítsék a kaját, mert ha nincs, akkor nem főzeléket csak gyümölcsöt viszek neki. A kis éhenkórászom nem bír ki 2 órát sem kaja nélkül :roll:

Arte! Még mindig késik? Lehet hogy nem is egyedül jössz :wink: ?

kiru84

Nofi!
Mi apával mindketten gyümilevest és rántott sajt + hasáb krumplit kérünk! Köszi Szállást megkérdezheted hármunknak (úgy értem Timi, Etna, én) kíváncsi vagyok mit írnak rá, ha esetleg mégis ott szállunk meg, akkor legalább nem lenne gond Boti délutáni altatásával sem. :)

Kiru!
Biztos vagyok benne, hogy megmelegítik majd a gyerkőcöknek a kajcsit, ilyen helyen szerintem nem lehet gond.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Nofi: ha már mindenki konkrétan megírta: én gyümileves, apa húsleves, mindketten rántott husi, apa hasáb burgonyával, én krumplipürével, de jó a hasáb is...
Ha megkérdeznéd a szállást, jó lenne, nagyon köszi, hogy intézel mindent!!
Én nem sütök, mert nem valami kiszámítható a sütőnk, sajna....de szívesen kóstolok bármit :P

Ja, a mei-tai nagyon szuper, szeretjük, praktikus, gyors, kényelmes, elviszem magammal, és húzgálom benne a gyerekeket, ha nem kötné le őket a játszóház :lol:

Lányok...én azt gondoltam, elviszem magammal az etetőszék szék részét, hátha csak 1 etetőszék van, és lehet egyszerre ennének a gyerekek...mit gondoltok?Vagy használtok etetőszéket?

Arte: még mindig nem jött a mikulás?! Szorítok!!!

Laar: olyan jól elvolt a két csaj!Ölelgették egymást, haláli volt, majd küldöm a képeket. Jöhetsz sűrűbben fodrászhoz...
:lol:

Képzeljétek, Vilcsinek kibújt a 3. foga!!!Végre... :D

Ja, és még az jutott eszembe, hogy a talin hogy fogjuk hívni egymást? Az eredeti, született neven, vagy ahogy itt vagytok????

Na ugrok, puszi mindenkinek

tokotimi

Sziasztok!

Húúú...mennyit írtatok, amióta nem voltam. :D :D Olyan szuper, hogy így körvonalazódik a tali és hogy mindenki lelkes emiatt! :D

Nofikám: Bár már beszéltünk telón, azért mégegyszer: páromnak és nekem is a húsleves a nyerő, másodiknak pedig jó a rántott husi apának sült krumplival, nekem pedig rántott sajt krumplipürével, de ha az nincs, akkor a sültkrumpli és a rizs is tökéletes. Mindenevők vagyunk! :D

Sütit én is viszek majd, még nem találtam ki, hogy milyet.

Mi 1 naposra mennénk, az alvást pedig megoldjuk babakocsiban.

Drága vagy, hogy szervezel mindent és hogy még az útvonalat is leírtad külön-külön mindenkinek! Hihetetlen!

Timi: A pneumococcus ellenit (prevenar) mi is beadattuk, sőt, szinte az összes ismerősöm, a 2 és a 4 hós kötelező szurival együtt kapta meg Lexi, pici láza lett tőle 1 napig. Ennek van egy 3. szurija is, azt 1 éves kor felett adják, vagy a 15 hós vagy a 18 hós kötelezővel együtt kapjuk majd meg, már nem emlékszem pontosan.
Én beadattam a kullancs ellenit és a bárányhimlő ellenit is. A mi doktornőnk javasolta. Eddig mindegyikből 1-et kapott meg Alexa, egyszerre kapta meg a 2-t, semmi baja nem lett tőle, se nyügi, se hőemelkedés, semmi! Máj. 12-én kapja a kullancsosból a 2.-at.
Na, már Vilcsi is lehagyta súlyban Alexát! :D Alexa nemrég volt 8520 g.

De jó, hogy Swidi is tud jönni a talira!!!!! Szorítok, hogy mindenképp összejöjjön!!!!

Suzikám: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, nagyon-nagyon szívesen megismertelek volna élőben is! Remélem, hogy lesz még lehetőségünk rá, hogy találkozzunk és drukkolok, hogy mielőbb megtaláld a boldogságod és összejöjjön neked az álmod, egy kisbaba!!!!

Grácus: Merre vagy? Tudsz jönni te is?

Kép

Kép
daniellla

Timi, nekünk van utazó etető székünk, de nem tudom visszük-e, mert sztem simán meg lehet etetni Ákost a babakocsiban ülve is. Már többször evett étteremben a babakocsiban :)
Gratulálok a fogacskához :)
Ákosnak 5 van, de napok kérdése és kint lesz a 6. is.
Voltunk tanácsadáson hétfőn, 9740g és 78 cm, úgyhogy a betegség miatti fogyás jó részét visszaszedte szerencsére!

kiru84

Ja, majdnem elfelejtettem, Timi engem is érdekelne, hogy hívjuk egymást. Még tavaly valamikor, mikor Laar hívott, a párom vette fel a telefont és Kirut kereste, ő meg azt sem tudta kiről beszél. Azt hitte téves, de mivel az enyém csörgött, gondolta rázzam le én :roll:
Szerintem az igazi nevünk jobb lenne, de ez is jó, végülis mi választottuk magunknak :)

kiru84

Sziasztok!

Név kérdésben szeretnék hozzászólni. Remélem nem fogtok rám haragudni de én valszeg mindenkit a nick nevén fogom szólítani mert így szoktam meg, persze iparkodni fogok keresztneveteken szólítsalak benneteket, de nem valószínű hogy ez össze is jön. Ebből ne legyen harag. Oksa? :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én is amellett vagyok, hogy a rendes nevünkön szólítsuk egymást, legalábbis én általában arra hallgatok. :D :D De természetesen a nick nevem miatt sem haragszom meg, csak nem biztos, hogy egyből reagálok majd. :D :D

Kép

Kép
daniellla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: