Sziasztok Lányok...
További jó hírek.
Megoldható a 2féle leves, tehát az édesszájúak és a húsimádók is jól járnak.
Egy kérésük van, tudniuk kell, miből hány adagot csináljanak. Ez főleg a levesre értendő. Arra gondoltam, a fiúknak egyöntetűen húslevest kérek, nálunk, csajoknál meg aki írta, hogy kedvenc a gyümileves, annak azt kérek, aki meg nem, az a fiúkhoz csatlakozik. Főételnél szintén megoldható, hogy vegyesen legyenek a húsok és köretek.
Itallal kapcsolatban azt mondták, hogy a mi döntésünk, viszünk, vagy fogyasztunk, de, ha nem nyitják ki a büfét, akkor nincs pl. kávé, vagy itóka az uraknak.
Megnéztem az itallapot, sztem,
ha már olyan jó fejek, hogy miattunk egy héttel korábban nyitják ki a szállót, az a legkevesebb, hogy ott fogyasztunk. Nem drágább a bolti árnál, és legalább hurcolni sem kell a fél országon át.
Szállás ügyben a Reneszánszban tudnának szobát adni, az út másik oldalán, de az tuti drágább lenne, mint amit Luca írt. Reggelit adnak hozzá, ha érdekel valakit, akkor megkérdezem. Kedvezményt kaphat, aki ott alszik, de ennek részleteit csak akkor tudja mondani a szálloda, ha megkérem az ajánlatot, hány főre kellene.
Azt számolgattam, hogy 12-en (+család) jövünk, biztosan. Ez csúcs.
Csináltam egy gyors táblát, kinek mi a leggyorsabb útvonal Bvilágosra. (Bocsi, tudom, hogy kicsit túlspirázom, ez inkább ötlet
)
NIKI 125,3 km Legrövidebb út: Kaposváron át, Magyaratád, Igal, Andocs, Kőröshegy, Bföldvár, Szántód, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
LAAR 130 km Legrövidebb út: Pécs, Iregszemcse, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
TIMI 126 km Legrövidebb út: Iregszemcse, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
ARTE 100 km Legrövidebb út: Nemesszalók, Ajka, Veszprém, Bkenese, Bvilágos
LUCA 120 km Legrövidebb út: Szany, Pápa, Veszprém, Bkenese, Bvilágos
ETNA,NOFI 92 km Legrövidebb út: M7 Aligai lejáróig
PETRA 65 km Legrövidebb út: Mór, Szfehérvár, Bvilágos
VASIKA,KIRU 32 km Legrövidebb út: 7-es út, M7, 71-es út, Bvilágos
DANIELLA 90 km Legrövidebb út: Magyaratád, Igal, Andocs, Kőröshegy, Bföldvár, Szántód, Siófok (Sóstói lehajtónál), Bvilágos
GRÁCUS 40 km Legrövidebb út: Soponya, Polgárdi, Bvilágos
SWIDI 311 km Legrövidebb út: 33-as út, Tiszafüred, 33-as út, M3, Budapest, M7, 71-es út, Bvilágos
Na jó, lelövöm magam, mert nagyon hosszú lett. Puszi, és várom a jelzéseket: Nofi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2010.04.23 11:15-kor.