Új privát üzeneted érkezett!

Szösz, örülök, hogy nem találtak semmit. A bölcsességfog-kihúzás nem hangzott valami jól... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:Megint laptető :lol:
Vendég

Beze, Isten éltessen sokáig! Mennyi áprilisi van itt!

Katinka, a protexin, amit most adok neki, az is bacikat tartalmaz, még a patikus is esküdözött rá, hogy ők is ezt használták és szuper. Minimum 5 csomag kell, már 3-at beadtam neki, napi egy csomag van előírva.
A grippet nem adom ma.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Beze! Boldog Szülinapot! Ennek a sok-sok laptetőnek már jelentenie kell valamit! :D

Anyany! Mi baj van?

Bende! Nektek is van csúszdátok? A lakásban?

Betti: Szerintem jó a tescos számozás, de az egy általános méretezés, csak minden baba más és más. Kisati szép nagy baba! Rékának meg mindig kisebbet kell vennem, mint a kora. Ő már mindjárt másfél éves, és most veszem neki a 9-12 hónaposoknak valót, ami 80 cm hosszra jó, és Réka valóban 78 cm.

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok,

sajnálom, h. így eltűntem, de tulképp nem történik velem semmi :oops: Meg sem kísérlek visszaolvasni, mert akkor egész nap itt ülnék :lol: Lassan azért majd visszarázódok!
Már sokkal jobban vagyok, sokat mászkálok, ill. pihenek, megy az evés, az ivás, bár ez utóbbival még néha küszködöm :roll:
Jövő hét már izgalmasabb lesz: nővédelmiben genetikai uh, ill. vérvétel a kombi teszthez, aztán védőnő, és pénteken Rubliczky. Hát idáig is eljutok lassan, h. a saját dokim megnézzen :D

Beze, boldog szülinapot!
(Ezt nem volt nehéz kitalálnom :oops: :lol: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared
Holnap mikorra mész RLhez?
Vendég

beze! Isten éltesen sokáig. Füleg érjen bokáig!

Áruljátok már el mi a jelentősége a laptetőnek? :) Mindig látom, de rá nem jövök.

Martin bab is milyen szép formás! :)

Mi is később nővünk bele a tecsos méretbe. Mondjuk Lotti súlyra nem kicsi, csak alacsony. 76 cm.

Megjártuk az ortopédiát meg a gyógytornászt. Hétfőn kezdjük. Heti 3 alkalom. Persze az ortopédiára nem volt időpontunk, de pofátlanul megmagyaráztam, hogy csak a zárót hoztuk.

Kép
Kép
rhkrisztina

Beze! Boldog születésnapot és egy két csíkosat!:) Ha már a 300-ik lap teteje is a Tied, akkor nincs menekvés.

Laptető: babona- aki babát szeretne és egymás után sokszor a lap tetejé övé az első hozzászólás, az hamarosan csíkosat tesztel:)

Szösz: örülök, hogy nincs semmi gond. A csúszda jelenleg a szobában van- hihetetlen mennyi minden fél el egy másfél szobás lakásban:)- de mikor dolgozni megyek, kivisszük a dédimamához. Eredetileg oda vettük, de most a Nyanyó mindennap itthon használja. Persze csúsztak rajta a pótgyerekeim is és Anyany Zsófija is. Szóval bírja a strapát.
A fogadra nem tudok mit mondani. Anyum nagyon parázott és feleslegesen, mert pár perc alatt megvolt, bár a doki is sokkal rosszabbra számított.

KépKép
bende

Lara!
Köszi a kérdést jól vagyunk. Készülök nagyon a melóra, itthon szeretnék mindent jó előre letudni. Hol a tesz- veszt kutatom a Nyanyónak szandálért, meg magamnak egy két cuccért, aztán virágokat ültettem át, nagytakarítok....egyebek. Túlélőcsomagokat csinálok mindenhova a Nyanyónak, tartalékruhával egyebekkel. Nagyon izgulok, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Igyekszem minél jobban előre gondolkozni.

Katinka! nagyon szívesen a csúszikat:) remélem összejön a zirci- az tényleg nagyon jó árban van. Ráadásul fix áras, még licitálni sem kell.

Holnap mi sem megyünk játszóra, ha jó idő lesz, megyünk a dédihez, vettem egy fa homokozót, azt kell lecsiszolni, meg lelakkozni. Már homok is van, csak a helyét kell megtalálnunk és a Nyanyó birtokba veheti.

Winchi- Anyukám nem messze lakik attól a turkitól, Ő is minden szerdán ott van és gazdagítja a Nyanyó ruhatárát:) Meglestem az iwiw- en, hogy hol dolgozol...Hú ez nem semmi. Ráadásul a 12 órás ügyelet...Szeptembertől mész vissza? Az plusz nehezítés, hogy nálatok a tél számít ,,főszezonnak,, nem? Le a kalappal előtted, hogy ezt a foglalkozást választottad!

Anyany! milyen más gondod van?????????

Ancsi! remélem minden rendben lesz melóhelyen. Írtam privit, remélem magkaptad.

Tünci! ez a hízás teljesen tökéletes. Nyanyó hónapokig pontosan 750 grammot hízott. Nagy hülyeség ám ez az összehasonlítás, ugye tudod? Most akkor mindig hasonlítgatni fogod? Mikor fordul, mikor ül fel, jön ki az első foga....stb...stb...stb. Ebbe nagyon hamar bele fogsz bolondulni. Betti kisfia, az Övé, Bátor meg a Tiéd. Két különböző baba, különböző adottságokkal és paraméterekkel. Teljesen felesleges egymáshoz méri őket!
Párom megkért, hogy keressek neki fényképet Bátorról, megleste és azt mondta, nagyon tökéletes, pici baba:)

Attika nagyon vagány a Nike cipőben. Nyanyó is kapott kölcsön egy hasonló rózsaszínt:)

Nyanyó nagyon jól alszik a rács nélküli ágyban, egyelőre nem mászkál. Nagyon élvezi a dolgot, látszik rajta. Mivel nagyon sokat van kinn, délben már Ő megy be a szobájába és mondja szoba...ágy. Aztán lefekszik az oldalára fordul és már alszik is. Este ugyanígy. Lekopogom, mostanában az éjszakákat is átalussza. A különbség az ébredésben van, eddig nyafogott, vagy kiabált ébredéskor, vagy sírt, most meg szépan eljátszik az ágyán. Mikor hallom, hogy szöszmötöl, akkor belesek, az ajtón, vigyorog. Csak akkor száll le, ha odamegyek hozzá.
Szóval eddig nekünk bevált. Dédinél, meg Anyunál úgyis heverőn fog aludni.

Még valami: ma voltam benn a Magyar Államkincstárnál, hogy megtudjam, hogyan kell visszamondani a gyedet és igényelni a gyest. Aki hamarabb visszamegy melózni, minthogy a gyerek két éves, annak vissza kell mondania a gyedet, de rögtön igényelnie is kell a gyest, nem csak a gyerkőc 2 éves korától jár. Gyes a gyerkőc 3 éves koráig, teljes munkaidős állás mellett is jár.
Ez utóbbit tudtam, de a köztes időszakban nem voltam biztos.
bende

Betti, Szösz, Navared, kriszti, Bende, nagyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm. :D

Nem hiszek a laptetőben, de elárulom: 2 napja késik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Navaed, Jeges Macika, köszös dokitok, van/lesz??Navared milyen tapasztalatod van a nővédelmiben,van ott új doki??

Beze, Isten éltessen sokáig!!!Mostmár tényleg TE jössz, tessék zebrásodni!!!

Kriszta,hová viszitek gyógytornára Lottikát?Nekünk is kell majd, úgy néz ki..

Bende, én is meglepődtem, h csúzda van nálatok ,én meg sose férek el, állandóan kupihegyek van itthon.

Megjártuk a dokit és a védőnőt.
A múltkor azt mondta a védő, h meg KELL híznia a heti 200 grammot, most azt ,h gyönyörűen fejlődik,(most azt mondták havi 500-1000 gramm kell)így 4 hét alatt 900 gramm,de én kevesebbet mértem itthon picit.
A lábremegés:ahogy meglátták, már mondták is, h nyomtatják a beutalót a neurológiára, mert ezt igenis ki kell vizsgálni.Mivel többen mondtátok ,h van/volt nálatok is, ezért rákérdeztem ,HA NEM koraszülött és nem vákuumos és nem kis súlyú akkor is ekkora hangsúlyt fektetnének rá??Az votl a válasz, h ennek minden esetben utána kell járni, sokszor időre, nagy súllyal született bebáknál is van..persze itt már bőgtem ,h most akkor mi van, h ez mit jelent..hogy vmi fogyatéka van??Akkor felhördültek ,h dehogy, csak ki kell vizsgálni, lehet vérképrobléma és akkor az izmok működnek rosszul, v lehet neurológiai és akkor kell torna és szépen rendbe lehet hozni.Azt mondta, h egyébként később lehetne gond.
MINDEN más tekintetben teljesen rendben van,figyelget, hangokat ad, emeli, tartja a fejét, forog,zajra összerezzen,kutacsa rendben, pocak rendben,lábak is.
51 centi már a szentem és nagyon ügyi volt egy hangja se volt,csak magyarázott, nézelődött, pucérkodott.
A bukásra megkaptuk a "dugó" tápszert, egy kanállal kell adni étkezés előtt és megduzzad a tejci tőle és nem tud visszafolyni.állítólag.

Kb egy órán át telefonáltam, mire megfelelő helyre kapcsoltak a kórházban, és ezt figyeljétek:nyár közepére van időpont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kapásból adták át a telefont a doktor úr asszisztensének és kaptam is a magánrendelésre az időpontot......De becsületére váljék minkettőnek ,h hosszasan kikérdeztek és segítőkészek voltak.

Betti, én is adom a normaflórt, de tegnap nekem is végkimerülésig sírt, sehogysem tudtam megnyugtatni ,csak a szoptatáskor.talán front.nekem fájt a fejem,lehet neki is...

Ruhák:lemértem egy csomó 0-3 hóst és 62-est.ugyanakkorák hosszra, csak a szélesség más és azt írja a címke, h 3, 3.5,4.1, 4.5 kiloig jó.Nektek a súlya miatt kicsi, hosszra meg mondom egyformák-váll-talp kb 50-52 centik.
Nekünk nagy az 56-os is a szélesség miatt, visszahúzza a lábát és aztán fennakad.Viszont ami gyönyörűen passzol a tescos new born, az karcsú és szépen áll rajta.

KépKépKép
tünci28

Tünci, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D
Bátorka nagyon szépen fejlődik, csak így tovább! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép Kép
ez a ruha jó rám...
Kép
az alattvalóimnak magyarázok...

KépKépKép
tünci28

Tünci, de gyönyörű Bátor!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Köszíííí,(beképzelt vagyok szmájli...) :)

És azt nem is mondtam, h elsőre értették a nevét, a vezetéket és a keresztnevet is!!MÉg ez nem fordult elő!!!:)
tünci28

Egyáltalán nem vagy beképzelt, a fiad gyönyörű, én is szeretnék fiúcskát. :oops: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tünci ne aggódj ennyire, nyugi minden rendben lesz Bátorral, szépen nyugiba elviszed a neurológushoz és legfeljebb ajánl egy kis gyógytornát. Nekem van szuper mozgásfejlesztő ismerősöm, babákkal foglalkozik csak a baj az, hogy Pesten van, ha közelebb lenne már tuti összehoztalak volna vele, tesómat ő tornáztatja. És szegényre tökéletesen igaz az akasztják a hóhért mondat, a második kisfiával nem stimmelnek a dolgok 1 évesen még csak mászott pedig imádnivaló kiskölyök.

Matyi a mai napig hamarabb kinövi a ruhákat hosszra mint szélességre :lol:

Bende de nem várom azt a készülődést amiben te már benne vagy!

Beze, halkan de drukk-drukk! :wink:

KépKép
winchi

Hűha beze, de izgi! :wink:

Tünci az sztkba fogunk járni. Egy külön kis tornaterembe. A gyógytornász, pedig egy fiatal, szimpatikus csaj. De hogy lekopogjam mindenki kedves és normális volt.

Kép
Kép
rhkrisztina

Tünci!
Én rájöttem...nálunk minden elfér... múltkor 3 gyerek csúszdázott a nagyszobában....aztán még itt van egy játékosdoboz, az elliptikus tréner egy hintaló és egy ugráló zebra is. Mondanám, hogy felesleges, de mindegyik napi használatban van... :shock: Az ördög tudja, honnan vesznek a gyerekek ennyi energiát.

Beze- én is halkan drukkolok...nocsak laptető laptető....

Winchi: ezt a készülődést én sem értem. Kb úgy készülök, hogy ha visszamegyek dolgozni, akkor onnantól nem lesz víz, áram, gáz...nem lesznek nyitvatartó patikák, boltok, nem lesz semmi sem...
Totál gyagya vagyok.... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2010.04.22 13:24-kor.

KépKép
bende

Kriszta!
Pont ezt akartam írni, hogy remélem jó tornászt fogtok ki!
bende

Bátor baba zabálni való! :)

Kép
Kép
rhkrisztina

Beze, kezem-lábam csuriban !!! :wink:
Ha két napot késik csinálj teszet!MOST!!!! 8) :lol:

Kriszta és ezek a gyekorlatok olyanok, h megtanulod és aztán te csinálod, v mindig vinni kell??

Jaj ,annyira remélem ,h nem kell behordanom, h végül kiderül ,h semmi baj nincs,szegényt cincálni a buszon, meg ,h fogom szoptatni..ááá..na, jó ,nem idegeskedem még emiatt is előre.
tünci28

Winchi, kriszta, Bende, TÜnci, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!

Tünci drága, a héten tuti nem tesztelek, tudod, annyi negatívat kidobtam még Lexi előtt,hogy úgy érzem, bőven ráérek még. :oops: Egyelőre folyamatosan wc-re rohangálok, hogy jön-e valami, tegnap este eléggé fájt a hasam... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tünci!

Nyugi....élvezd a mát....ha majd kiderül, hogy kell gyógytornász, akkor variálj rajta, hogy hogyan mit...
Mellesleg szoptatni bárhol lehet:) ételudvar/próbafülke/ orvosi váró/ autó első/ hátsó ülése/ parkban egy padon/ strandon....
Nekünk ezek mind megvoltak.

KépKép
bende

Ancsi- pancsinak 2- re kellett mennie, talán már végzett is a főnökénél....

Tünci- most jutott eszembe, Nyanyó pont 4 hetes volt, mikor egész napos kirándulást csináltunk a tatai tóhoz...először egy padon evett, aztán egy étterem teraszán...Közben pedig csak aludt és aludt. Sétálj el sokszor Bátorral a közeletekben lévő tóhoz. A vízparton mindig sokkal jobb a levegő. Nyanyó hihetetlen jókat aludt ezen a kiránduláson.
bende

Bende, Tünci, én autó hátsó ülésén, + bikiniben strandon szoptattam, a strand kényelmesebb volt. :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze!

Húúúúú de izgi!!!!!! Remélem lesz egy plusz szülinapi ajándékod!!!!!

Tünci!
Mikorra kaptál időpontot a magánrendelésre?
Holnap délelőtt megyünk, és hogy ne te ácsorogjál kint, a férjednek tartok babakocsibemutatót.

Kép
jaffa4

Jaffa, köszi! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tünci ez igaz szopizni bárhol tud Bátor ezen ne izgulj, nekem a tápit hogy vigyem hol melegítsem kérdések sokkal nyomasztóbbak lennének. Neked meg ott az eredeti csomagolás :lol: :wink:

Bende megértelek, majd csak figyelj mit vágok én le az ősszel meló előtt :wink: :roll:

KépKép
winchi

Jaj!
Szösz, érted is izgultam ,remélem a leletkiértékelés is rendben lesz!!!

Jaffa, ne mááá, h máááá megint nem jöttök beeee!
Legalább egy percre...meg se nézed Kismucit????

Jövő héten csütörtökre, szerdán meg a csípőszűrésre visszük, de akkor már a menő,könnyebb babakocsiban!:)
Nem szívesen húztam-vontam volna a bébihordóban,Ő úgy összegyűrődik még benne.

Beze, pedig ilyenkor már tlaán lenne vmi..bár,. ha magamból indulok ki... :roll: :roll: :roll: most így utólag se tudja még az orvos se, h mégis mikor is fogant BÁtor..

Bende,hát nem mondom, h nem pakolhatnék jobban össze. :? .pedig szerintem pikk-pakk kinövi a szobáját.
tünci28

Nem tudom csajok, én nem tudom, h sikerülne-e rávenni magam ,h mondjuk az sztk váróban, ezer gsuztustalan ember között elővegyem a cicit..azt nem kell mondanom ,h mennyire tapintatosak az emberek..bámuláshegyek..
amúgy tőletek is úton-útfélen kérdezgették ,h szoptattok -e és mennyi tejetek van??Anyám, hát még a boltos is megkérdi.. :roll: :evil:
tünci28

Na léptem mert a Nyanyó felébredt, ebéd, aztán játszótér....

Tünci ezt mindenki megkérdezi és, ha azt mondod, hoyg nem szoptatsz akkor felhördülnek. Nem mintha bármi közük lenne hozzá.
Emlékszem egyszer egy pasi lazán elsétált mellettem, mikor szoptattam...vetett rám egy pillantást és tovább ment. Aztán megrázta a fejét és visszalépett párat, hogy újra megnézzen. Mikor felnéztem összemosolyogtunk. Nyanyó feje szinte eltakarta a mellemet, szóval sok látnivaló nem volt. De aranyos szitu volt.

Ha meg néznek nézzenek. Mint említettem sokat úgysem látnak....Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogyha egy nő szoptatja a kisbabáját...Nem villogni kell, hanem etetni...

KépKép
bende

Tünci, ilyen szituban nem voltam, nem tudom, én mit tettem volna. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

értem.de ez a világ legtermészetesebb és számomra legintimebb dolga.engem legalábbis még a sógornőm is zavart a múltkor, h nézte.csak emiatt jobb lenne, ha nem csinálnánk nagy nyílvánosság előtt.inkább az lenne a normális, ha úton-útfélen lenne erre kultúrált helység és lehetőség.
tünci28

Tünci, teljesen igazad van, de sajnos még nem tartunk itt. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok, akkor végül senki sem jön holnap a béketéri játszóra? Jaffa, Ti sem? :(

Szösz

KépKép
szosz

Bár most néztem az időjárást, jövő hétre sokkal jobbat mondanak. Akkor halasszuk! :D

Szösz

KépKép
szosz

beze!
boldog szülinapot!
és szorítok, hogy végre bejöjjön a laptető!

tünci!
édes kis csöppség :)

szoptatás:
nekem sajnos nem ment, de ezerszer is megpróbáltam.
egyszer a tóparton is egy padon. befordultam, elém a babakocsit, két paddal odébb meg egy horgász.
nem zavart, de természetesen Zsófit nem érdekelte a dolog, ciciközelben inkább csak üvöltött.

bajom? ááá, csak a szokásos. nem akarom mindig ugyanazt idepanaszkodni...
néha jobban kibukok tőle, néha kevésbé.

az a csúszdázás tényleg jó volt. édesek voltak, ahogy sorba álltak és csúsztak szépen.

na apánk hazaért. a gyerek meg még csak most aludt el. délelőtt aludt egy negyedórát a babakocsiban. de 5kor felébresztem őket.
Vendég

Beze:Én már tuti nem birtam volna ki teszt nélkül :oops:
Nagyon-nagyon drukkolok nektek :D :D :D :D :D :D

Tünci:Bátor gyönyörű formás baba :D :D :D :D :D :D :D
És ha lefejt tejcit vinnél mikor utaztok?

Ancsi:Tessék majd jelentkezni :wink:

Bende:Elhiszem hogy izgulsz,de biztos minden rendbe lesz csak egy kicsit vissza kell rázódni.
Niki nagyon ügyes hogy igy alszik Hannust szerintem nem is lehetne igy ágyba parancsolni.

Kriszti:Örülök hogy máris kezditek a gyógytornát.
Mi is holnap megyünk konduktorhoz,Hannus úgy szeret ott lenni.
Vendég

Lara, any, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze! Nagyon drukkolok!

Tünci! Bátor baba nagyon-nagyon édi!

Ancsi! Mi volt? Nagyon kíváncsiak vagyunk!

Anyany! Sajnálom, de azért panaszkodj ám nyugodtan!

Szösz

KépKép
szosz

Szösz, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jeges Maci, nem holnap megyek, bocs, hanem majd jövő héten pénteken :oops: de a'sszem írtam az elején...
Te régóta jársz hozzá? Meg vagy vele elégedve?
Látom, ahsonló időben szülünk majd :D

Tünci, hát ez a fiúcska egy csoda! Nagyon édes!!!! :D
Hát én konkrétan a Szőke drnőhöz mentem a nővédelmibe, de ha jól tudom, még van a Nagy László +apuka, ill. most mintha Schwarzinger is lenne!
Én voltam a dokinő magánrendelésén anno, ő kedves, aranyos, bár sorszámot kell húzni, ha nem vagy bejelentkezve!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kint van a 15. fogunk egyik hegye, 83 centik és 10.900 grammok vagyunk. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, Lexike egy óriás!!!!:)))

Betti, hol vagy ma???

Csjaszik hová érdemes menni FEhérvárra nadrágért, olcsóért???Az új ,kövér testemre kell vmi hacuka..eladtam teszveszen egy hajsütőm, abból talán telik rá.

köszi a dicsiket!!! 8) :lol:

KépKépKép
tünci28

A köldökcsonkot nem is mondtam..pár napja ,végre valahára leesett, tök örültem.maradt egyp ici seb, gondoltam én..de nem az, hanem vadhús..ha nem múlik el rövid időn belül, mehetünk leműttetni.. :cry:
tünci28

Sziasztok!

Tünci Bátor egy gyönyörű,okos kisbaba :lol: és szépen gyarapszik. Mikor mi ennyit híztunk mondták ne csodálkozzak,hogy fáj a hasa mert sok.
Nekem Zsófi is sokat bukott,de ez a dugó tápszer számomra nem hangzik jól. Nem fog jobban fájni a hasa ha nem tudja a felesleget kibukni?

Beze Boldog Szülinapot :lol:
És szorítunk :wink:

Anyany örülök,hogy Zsófi jobban van nekem a láz a mumusom.

Szösz örülök,hogy minden ok!

Ancsi remélem minden jól ment a melóhelyen.

Kép
Kép
s. zsófia

Tünci Dorkának is volt vadhús,de azt nem kell műteni doktornénink hetentekb 3 szor bekente talán 4-5 alkalommal és elmúlt pedig nem volt kicsi.

Kép
Kép
s. zsófia

Szia Zsófi!

HÁt nem is tudom, büfizni tud, csak msot olyankor nem önlik belőle a tejci..mosti s jön vissza ,csak nem annyi.Azért már aggasztóan sokat bukott, napi 6-7 alkalommal öltöztettem át, emrt mindig nedves volt a ruhája a nyakánál.Majd meglátjuk jó lesz -e.
Nekem nem is mondta, h lehetne ecsetelni. :shock:
tünci28

Bende teljesen megértelek. Mikor kezdesz?

Kép
Kép
s. zsófia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?