2010.04.22 12:51
Szerző: tünci28
Sziasztok!
Navaed, Jeges Macika, köszös dokitok, van/lesz??Navared milyen tapasztalatod van a nővédelmiben,van ott új doki??
Beze, Isten éltessen sokáig!!!Mostmár tényleg TE jössz, tessék zebrásodni!!!
Kriszta,hová viszitek gyógytornára Lottikát?Nekünk is kell majd, úgy néz ki..
Bende, én is meglepődtem, h csúzda van nálatok ,én meg sose férek el, állandóan kupihegyek van itthon.
Megjártuk a dokit és a védőnőt.
A múltkor azt mondta a védő, h meg KELL híznia a heti 200 grammot, most azt ,h gyönyörűen fejlődik,(most azt mondták havi 500-1000 gramm kell)így 4 hét alatt 900 gramm,de én kevesebbet mértem itthon picit.
A lábremegés:ahogy meglátták, már mondták is, h nyomtatják a beutalót a neurológiára, mert ezt igenis ki kell vizsgálni.Mivel többen mondtátok ,h van/volt nálatok is, ezért rákérdeztem ,HA NEM koraszülött és nem vákuumos és nem kis súlyú akkor is ekkora hangsúlyt fektetnének rá??Az votl a válasz, h ennek minden esetben utána kell járni, sokszor időre, nagy súllyal született bebáknál is van..persze itt már bőgtem ,h most akkor mi van, h ez mit jelent..hogy vmi fogyatéka van??Akkor felhördültek ,h dehogy, csak ki kell vizsgálni, lehet vérképrobléma és akkor az izmok működnek rosszul, v lehet neurológiai és akkor kell torna és szépen rendbe lehet hozni.Azt mondta, h egyébként később lehetne gond.
MINDEN más tekintetben teljesen rendben van,figyelget, hangokat ad, emeli, tartja a fejét, forog,zajra összerezzen,kutacsa rendben, pocak rendben,lábak is.
51 centi már a szentem és nagyon ügyi volt egy hangja se volt,csak magyarázott, nézelődött, pucérkodott.
A bukásra megkaptuk a "dugó" tápszert, egy kanállal kell adni étkezés előtt és megduzzad a tejci tőle és nem tud visszafolyni.állítólag.
Kb egy órán át telefonáltam, mire megfelelő helyre kapcsoltak a kórházban, és ezt figyeljétek:nyár közepére van időpont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kapásból adták át a telefont a doktor úr asszisztensének és kaptam is a magánrendelésre az időpontot......De becsületére váljék minkettőnek ,h hosszasan kikérdeztek és segítőkészek voltak.
Betti, én is adom a normaflórt, de tegnap nekem is végkimerülésig sírt, sehogysem tudtam megnyugtatni ,csak a szoptatáskor.talán front.nekem fájt a fejem,lehet neki is...
Ruhák:lemértem egy csomó 0-3 hóst és 62-est.ugyanakkorák hosszra, csak a szélesség más és azt írja a címke, h 3, 3.5,4.1, 4.5 kiloig jó.Nektek a súlya miatt kicsi, hosszra meg mondom egyformák-váll-talp kb 50-52 centik.
Nekünk nagy az 56-os is a szélesség miatt, visszahúzza a lábát és aztán fennakad.Viszont ami gyönyörűen passzol a tescos new born, az karcsú és szépen áll rajta.