Jó reggelt Lányok!!
Tegnap nem tudtam jönni, mert egész nap szarakodott ez a szemét net
Tündi- Ez a fotó irtó jóóóóó, nagyon cuki a kiscsaj
Milyen volt Anyukáddal a hétvége?
Onlány- Nagyon drukkolok, hogy kész legyetek a ház felújítással nagyon gyorsan, sajnos ez egy kicsit idegölő dolog, de ha túl van rajta az ember és minden a helyére kerül, hát nincs is annál szebb
Boci tejelés előtt, hihihii
Ez jó volt
...Most olvasom, hogy elment a nyákdugó???Lehet még is meglesz ma a babóca???
Iszonyúan drukkolok!!!!!!!!!!!Hajrá!!!!!!!!!!
Csip- Ma már kicsit jobb, de még mindig dögrováson vagyok, voltam kedden a dokinál, adott valami paracetamolos pezsi tabit meg szopogatós cukit, azokat nyomom, kicsit már segített, de sajnos nem olyan gyorsan mint reméltem
De sebaj, ma már látni fogom a kicsikémet és ez a legfontosabb
...Örülök, hogy Anyukád már kezdi elfogadni a dolgot, tuti, hogy a végére ő lesz a legbüszkébb nagymama
Te hogy vagy???Tünetek?
Iner- Én is gondolkodom egy 4D-n, mikor otthon leszek, május közepén akkor lehet elmennék, Apjuk sajnos nem tud velem jönni, de meglepiből hoznék neki képet és hát hátha ott esetleg megmondanák, hogy milyen nemű, bár igazából teljesen mindegy!!Mondjuk akkor még csak a 14-ik hétben lennék de hátha, azért azt hogy minden rendben van-e azt azért megtudják mondani és az a legfontosabb nekem
Én szeretném látni a pocidat, szerintem minden poci nagyon szép
Zsu- Hányingermentes napokat neked, kitartás,most már csak pár hét és jön a kellemes része a dolognak
Na piri az nekem sem hiányzik egyáltalán, nagyon jól elvagyok nélküle
Juli- Kitartás, mindjárt itt az Uh napja, olyan gyorsan szalad az idő hidd el , észre sem veszed és itt lesz
Kirus- Nimród nagyon cuki és Kira ahogy intézi, hát az nagyon ennivalóan édes
Ediiii- hát elvileg a mai napig vagyok táppénzen, ma megyünk ugye megint a nőgyogyihoz, remélem még itthon maradhatok rgy darabig, semmi kedvem melózni
nekem még nem látszik semmi
Bár már egy kg feljött, ennyit engedélyeztem magamnak az első 3 hónapban és van még kicsit több, mint 2 hét, úgy hogy oda kell figyelnem
Velem semmi extra nincsen, a göthösségemet leszámítva, iszonyú gyorsan telnek a napok, reggel van, kicsit teszek-veszek és már este, úgyhogy még a betervezett dolgaimnak csak a felét csináltam meg kb, konyhaszekrény kipakolás és ablakmosás még mindig hátra van
Az elmúlt napokban még mozogni sem volt nagyon erőm, így lustálkodtam, utána meg persze gyötört a lelkiismeret, hogy megint elment egy nap és nem csináltam semmit
...Nagyon várom a mai Uh-t, remélem hazaér Apjuk addig, mert olyan jó lenne ha ő is látná Gombóckát