Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Örülök, hogy Zsófi jobban van. Milyen gyógyszert szed? Lexi csak a tápban itta őket meg egyébként vagy kiköpte, vagy kihányta.

Tünci, jól lesz a 2-es is, mi általában az alsó határt elérve már cseréltünk.

Niki milyen nagylány már, nekünk még bőven kell a rácsos kiságy, különben szerintem nem is aludna délután. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
megint laptető :)

kap a Zsófi amoxicilint, terpentines köptetőt, vitaminokat meg nurofent.

nem hányja ki, de erőszakkal kell beletömni.

viszont a vacsija most szépen kijött belőle...
pedig már úgy örültem, hogy eszik.
Vendég
 


Sziasztok!

Katinka! Valami napos játszót keressünk, bár nekem a Zichy-liget is szimpatikus, mert kicsi területen minden van és átláthatóak, plusz a központban van.

Még valaki?

Kép
jaffa4
 
 

 
 

jaffa!
arrafelé lehet, hogy mi is elnézünk, szoktunk arra sétálni. meg közel is van ide hozzánk.
legalább messziről megnézünk mindenkit. :)
Vendég
 


Kriszta, Bende
Köszi a gratulát.

Jaffa
Köszi neked is. :)
Amúgy jól vagyok, szerencsére semmi komolyabb tünetem nincs. Nagyon álmos és fáradékony vagyok, semmi több.

Tünci
Nekünk is egy megaböszme babakocsink volt, nagyon utáltam. Nehéz volt, fix volt az összes kereke, ráadásul a csomagtartóba semmi nem fért melléje (pedig nem kicsi a csomagtartónk). A tesónak venni akarunk majd egy "normálisabb böszmét". :)

Kriszta
A sógornődnek nincs dokija?

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!
Vendég
 


Hát mi is szívesen mennénk játszóterezni, de holnapra csupamókát terveztem. Este meg MR-re megyek majd, tök be vagyok tojva!

De ha ilyen szép idő lesz egész héten, és valakinek lenne kedve esetleg pénteken is játszóterezni... Ha holnap a Zichy ligetbe mentek, esetleg pénteken lehetne a Haleszban, vagy a Béketérin?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Hétvégére kora nyári időt mond! Remélem az is lesz...végre nem kellene zárt cipőt felvenni, elég lenne egy kis szandál a sétához is.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Kép 1 hónaposan

Betti
Kép
betti0412
 
 


Jó reggelt!

Jó játszizást mára csajok,de jó Nektek, beszélgessetek sokat, amennyit csak hagynak a lurkók!KÉpzeljétek tegnap a séta alkalmával elmentem a játszó mellett és TELE volt!!! :roll: :shock: :)
Amúgy csuda dolgokat láttam, pl nordic walking-ozó nőcit az úttesten..ez ám az extrémsport!!!!! :lol:

Jaffa, ha biztosan nem gond, akkor köszönettel elfogadnám kölcsönbe!!!Nagyon fogok vigyázni rá és persze ,ha bármi változás van, már adom is vissza, meg vmikor, ha sikerül ,akkor szeretnénk is venni.CSak alkalomszerűen kellene, ha FEhérvárra mennénk.Kipróbáltam, a Bergont ne mtudom egyedül megemelni.. :(
Egyébként vhogy ki is van a derekam ,talán most rendeződnek vissza a dolgok.

Fürdés:nekem még tart a lochia is, nem tudom mikor akar már elmúlni, úgyhogy már csak ezért se jöhetne szóba.

sír a Kismuci, folyt köv.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Kép

Betti
Kép
betti0412
 
 


Akartam most ebédet rendelni jövő hétre végre, mert eddig még két nap sikerült, de nézem az étlapot, nincs egy kaja sem, amit ehetnék, mert van benne valami, amit nem lehet...borsó, gomba, kukorica, bab, karfiol....szívás.
Marad a vajas kenyér....

Betti
Kép
betti0412
 
 


:shock: már nájkicska cipőcske???????? :lol: mekkora ruhát hord?
ÉS mekkora már, de furi nekem!De a lényeg, h egészséges és széééép!!!

Én ettem kukoricás rizst, tejszines gombát és borsófőzeléket..azt nem lehet??????? :shock:
tünci28
 
 
 


A cipőt a tejfakasztó bulira kapta az uram az egyik sráctól....én még azért nem vennék neki, de az egy hónapos kép kedvéért adtam rá, egyébkén bébicipő, később nem jó, lassan kinövi.
A 62-es ruhák lassan kicsik rá.

Hát a fenti kajákat azt mondják nem lehet, de íme itt az ékes bizonyítéka annak, hogy ez a kaja dolog is hülyeség, tök mindegy mit eszel, ha hasfájós fejre is állhatsz.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Még alszik......egy órája itt állok ugrásra kész, már áthipóztam a konyhát, beszedtem a ruhákat, mosok, nézegetem a vasalni valót, de már nem merek belefogni....ilyen sokat nem szokott aludni azért.

De úgy veszem ez most a 4É-nek az Én része, úgyhogy csak olvasgatom az újságot a neten, meg itt lógok.

Tegnap extra hasfájós napja volt, már reggel 8-kor kezdte, gyakorlatilag nem volt pillanat, kivéve mikor aludt, hogy ne sírjon. Lehet abba merült ki ennyire.
Gripe Water délelőtt, este Protexin....hááááát.

Bejelentkeztem csípőszűrésre, a 10 hetesre, de nem oda, ahol voltunk, magánba, inkább kifizetem.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tegnap már nem tudtam jönni... Jaffa, itt vagy még? Akkor Zichy-liget legyen? Mikor értek oda? Mi tudunk indulni 10-kor, akkor negyed 11-re ott vagyunk. Any, az Nektek is jó?

Kép
Kép
katinka31
 
 


nekünk is jó, fél 11körül érünk oda kb.
Vendég
 


Jaj de szééép Attika!!!!
Lottinak is van egy ilyen nadrágja.

Jeges maci: sogórnőmnek nincs dokija

Tünci: nagyon jók ezek a kocsik. majd úgy meg szereted, hogy megsiratod :D Nekem pliko p3 van és imádom
Mi az első hónapokban használtunk böszme kocsit. Ha egyszer véletlenül nem lett volna benne a gyerek, tuti hogy az árokba lököm. Aztán előszedtük Oli régi abc-jét. Annak sajna eltörött a tolókarja. Akkor vettem egy avantit. Az sem volt az igazi. Bár nagyon gyorsan kellett, mert kocsi nélkül voltunk. és utánna jött a mostani.

Elkezdhetjük a gyógytornát. Mozgás gyakorlat-bővités és járás gyakorlat amit előirt az orvos.Heti legalább 2 alkalom. Kiváncsi vagyok milyen lesz és milyen eredményt hoz.Ahoz képest, hogy két hete még rá sem állt a lábára, most már azért lépeget és mintha a bicegést is elhagyná. Tegnap elött elkezdtük, hogy elengedjük a kezét, hogy meg áll e. Szegény remegett minden porcikájában, de tetszett neki. Ma meg már olyan biztosan megállt. Már nagyon várom, hogy sétálgason.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok!

A cipőn nekem is megakadt a szemem :lol: Matyinak is voltak kocsicipői, nagyon vagány volt benne :lol: Az első nekünk az volt amiről apa megtudta, hogy fia lesz.

Lotti nagyon ügyes, biztos sokat segít majd a gyakorlás aztán hamar fogod azt írni Kriszta, hogy szaladsz utána :lol:

Tart még a játszizás csajok? :wink:

Mi is voltunk ma Fehérváron nagy rohanásba, apának segítettem bevásárolni a rendezvényeire meg az apeh-hoz szaladtam be és amíg apa horgász boltban volt turiztam is gyorsan. magamnak 2 pólót apának egy rövidgatyát, Matyinak egy haláli száras úszógatyát meg egy tarkóvédős fehér baseballsapit összesen 350 forintért :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

De jó hír Kriszta, hogy Lotti már így halad! Csak így tovább!
Sógornődet meg megértem, egyszer én is jártam a dokimnál egy szombat hajnalban, pont ugyanez volt a gondom, a 26. héten jártam és frankón azt hittem szivárog a magzatvíz.

Betti: tündéri a kisfiad, a 2. képen valami haláli ennivaló kismanó!

Nekem is van böszme köcsim, de én is szerettem, itt a faluban pont jó az utakra, de én is teszveszeltem egy esernyőre csukhatósat tavaly Dorcsinak, ez is teljesen fektethetős. Kifogtam egy peg perego utánzatot, tök jó áron. Nagyon szerettem, de most már én is kölcsönadom a kocsikat is, marad 1 rohamkocsink, ami tök egyszerű, kicsit dönthetős, nekünk már az is elég.
A sógornőmről írtam, hogy babát vár, képzeljétek fia lesz, ő most van a 20. hétben, és végre összejött a nővéreméknek is a baba, róla is írtam már, hogy a pajzsmirigye miatt eddig nem lehetett, most 5 hetes. És remélem minden rendben lesz velük!

Levinek nemrég mondtam el, hogy sógornőm babát vár és fiú lesz, ez volt a reakció: na végre, lesz egy gyerek akivel verekedni is lehet.

De jó, hogy taliztok, ilyenkor olyan rossz, hogy messze vagyunk.
Vendég
 


Sziasztok!

A játszózás tök jó volt, remélem pénteken meg tudjuk ismételni!

Szösz! Nekünk a Béke téri pénteki játszózás tökéletes. Délelőtt vagy délután, teljesen mindegy. A többség akaratához igazodunk.

Tünci! Pénteken megyünk ki hozzátok a lovardába (unokatesóm lovának most született kiscsikója, így őt fogjuk megkukkantani), így be tudnám adni a babakocsit. Tartok neked egy 5 perces bemutatót és megyünk is. az időpont attól függ, hogy mikor megyünk a többiekkel a játszótérre.

Winchi! Ügyesek voltatok akkor! Kár, hogy nem tudtatok jönni.

Betti! Nagyon édes a kisfiad. Cuki a cipője! :D
Mi egy barátunktól kaptunk egy Forma-1-es Puma kocsicipőt Németországból. A talpa volt a legjobb. A jobb oldalra az volt írva, hogy: POWER, a balra pedig, hogy BRAKE.

Kép
jaffa4
 
 


Nekünk is esernyős kocsi van, tök egyszerű jönni menni vele, egy mozdulattal csukom össze, teszem a kocsiba be.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Játszizás nagyon jó volt, utána még beugrottunk pár percre Apához (Natit mutogatni :wink: , már reklamáltak, hogy régen látták), hazafelé Nati az autóban elaludt és azóta is durmol. Lassan ébresztenem kell, mert mennünk kell Liliért.

Betti, nagyon jók a képek, nagyon édi a kis Atti. Az a sapi, haláli. :D

De jó, hogy Lotti már ügyeskedik, a torna is biztosan sokat fog segíteni Neki. 8)

Winchi, hová is jársz Te turkiba? Ez nagyon jó fogás volt.

Én nagyon szeretem a mi kocsinkat, Graco, az is egy mozdulattal összecsukható, meg könnyű, de jó stabil. Az egyetlen hátránya, hogy csak lapra csukható, mondjuk az is csak utazáskor gond. Mg elég széles, van, hogy mi sem férünk be ajtókon.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Na, már megint eltűntem egy kis időre. Valahogy nem jut időm ideülni a géphez.
Sajnos Dorkát sikerült megfertőznöm, úgyhogy betegeskedünk. Szegénykémnek egyfolytában folyik az orra, a porszívótól üvöltve menekül, fáj a torka, alig eszik, ma csak tejet ivott, meg a leves levét ette csak meg. Kapott gyógyszert, tömöm bele a c vitamint, meg lándzsás utifű szirupot, remélem hamar kilábalunk belőle, bár ahogy nálam kezdődött, és még mindig fáj kicsit a torkom, már lassan két hete.

Képzeljétek, tegnap felhívott a főnököm, hogy a héten menyjek be a munkahelyemre, beszélni akar velem. Hát kíváncsi vagyok... Holnap megyek 2-re. Szorítsatok. Elvileg arról lesz szó, hogy mikor megyek vissza, és milyen feladataim lesznek.....
Csak közben meg nem tudom mi lesz Dorkával. Apósom ugye műtétre vár, anyósom csinál mindent otthon, rendezi az állatokat (lovak, malacok, baromfiak...) nem tudom, így tudja-e majd vállani Dorkát. Bölcsi nincs, nem is lesz. Szóval kezdek kicsit beparázni. Ha azt mondom nem megyek most vissza dolgozni, lehet már nem is kell, de a gyes-ből meg nem tudunk megélni. Hú, nehéz helyzet ez nagyon.

Na, próbálok visszaolvasni, nem panaszkodni.....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Jaffa, nagyon köszönöm, várlak akkor, gyere bármikor,délelőtt még Robi is itthon van ,amúgy meg eselteg csörrents meg 10 perccel az érkezés előtt, ha épp szoptatok, akkor is ki tudjak menni elétek.
A múltkor akartam írni a pónival kapcsolatban ,h mi milyen szerencsések vagyunk ,h a szomszéd fiatal párnál ,ahol van két kisfiú, bizony van két póni is...:)

Kriszta, nagyon örülök, h ügyeskedik Lottika, remélem nem lesz már gond és rendbejön, amennyire csak lehet a lába.

Mancsa,amúgy én is bírom ezt a kocsit, jó tágas,BÁtornak biztos ez jobb,de sehogyse tudok rajta fogást találni az emeléshez.próbálgattam ,de nem megy.

S.Zsófi, gyógyulgattok???Bárányhimlő lett????

Kezdek megint aggódni(nem mintha abbahagytam volna.)..amikor erőlködik,akkor még mindig remeg a lába, sőt talán még jobban is, mióta adom nek ia vitamint..meg pont kérdem Bettit,mert nálunk nem hogy nem eredt meg a bcg oltás ,de meg se lehet találni a helyét nagyítóval se, egy pici bőrpír sincs,megnéztem mnidkét kezét, pedig tudom, h a balba adják.. :? meg az állandó bukás...4 hét alatt pont 800 grammot hízott és tudom, h benne van a határértékben,meg ,h nem verseny, de Betti Attija gyorsabban gyarapszik..nem tudom, én megint hajlok a táp felé, legalább kiegészítésnek.Hiába van mennyiségre elég tejem(összeadtam, napi 450-500-at eszik),csak nem stimmel vmi a minőséggel.

Úgy beszéltük Robival ,h csak nézze meg egy neurologus,nem tudja vki, h dr.Simon GÁbor főorvosnak van -e magánja???úgy tudom a kórházban Ő csinálja a koraszülött neurológiát.
Már ahogy leírom is bőgök..

De basszus nem lehet baja, ma hasrafordult hátról miközben öltöztetem!!!!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci!

A BCG oltást 3 hónapos korban ellenőrzik, akkorra kell valamit produkálnia. Emiatt nehogy aggódj!!!!!!!!!!! Ráérsz nézegetni 1,5 hónap múlva!!!!!!

Remegés: ha ez titeket megnyugtat, akkor tényleg vigyétek el egy ellenőrzésre. Sajnos nem tudok információt adni, hogy van-e magánrendelése.

Bukás: kaptatok olyan port, amiről beszéltünk? A 800g tök jó!!!!!!!!! Nem a minimumot hízta, hanem annál sokkal többet! Én tuti megdicsérném Bátort, hogy milyen ügyesen gyarapodik! Ja és az anyukáját is! :wink:

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa,óó, mindenhol azt olvasom, h 4 hetesen nézik, holnap viszem az első státuszra.Biztos beutal egyébként a kórházba szakvizsgálatra a remegés miatt, mert a múlt héten azt mnodt,a h egy hetet kap Bátor ,h elmúljon.. :?
És azt hittem ,h 200 gramm a minimum, de akkor nem???Képzeljétek már majdnem 3 kilo, már van husija!!Olyan ügyesen szopizik, h már nem csak a mellbimbómnál folyik tej ,hanem az udvarnál is több helyen..talán kirágta.. :shock: :D
Nem kaptunk sűrösítő tápot, de most kérni fogom, mert mindig csak modta ,de sosem írta fel.

Ancsi, nagyon szorítok munka ügyben, most olyan a helyzet, h nemigen mondhatsz sajnos nemet.. :(

MANCSA, mindig elfelejtem, légyszi küld meg a címed,elkevertem vhová és nem tudom a babaneves könyvet visszaküldeni!!
tünci28
 
 
 


Tünci, ne hülyéskedj már, az a 800g nagyon jó!
Az hogy Betti Atija többet hízott teljesen mindegy, meg ő kap tápszert is szinte minden nap éjjel, és az tartalmasabb, jobban hízik, meg egyáltalán nem bukik, ez is oka lehet, de minden gyerek más. Ati 800-900 gokat eszik meg egy nap. Kilóra is többel indult, többet eszik, meglátod, nálatok is megindul ez szépen, ahogy Jaffa írta, minden tökéletes.
Nálunk is remeg a lába, ha beidegeli magát, továbbra is a 3 hónapot mondják, hogy addig kell elmúlnia.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!


csak egy gyors bekukk:

Tünci: Emmának nagyon remegett a lába...sokáig...védőnő is látta...
pelenkázáskor...fürdéskor...doki is látta...fejletlen még az idegrendszere, vagy valami ilyesmit mondtak...de tényleg vidd el, ha gondolod, de várhatsz is vele ;)

Szép kisati kisbaba :D

na rohanok-szaladok-futok pápusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tünci nyugiiii! A 800 gramm is jó, nem lesz hurkagyurka Bátor ahogy Matyi sem lett az :wink: Majd atlétának adjuk őket! :lol:
Hasra fordult? akkor meg miért lenne neurológiai gondja? :wink:

Pónik a szomszédban? De jó jövőre már mehettek pacit nézni :lol: :lol: :lol:

Bcg: Matyinak nem eredt meg... a második sem.... sőt bibííí az én gyerekemnek nincs oltásnyoma :lol:
azt mondták van ilyen, hogy nem ered meg ettől még nincs SEMMI baja :wink:

KépKép
winchi
 
 


A 800 grammal, amúgy mi a gáz?

én úgy tudom fél kilót kell 1 hónapban...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Drága Tünci, 500-600 grammot kell híznia egy babának egy hónapban, a tiétek tök jó, tápszerre nincs szükségetek!!! Lexi is elég sokáig remegett, emiatt soha senki nem szólt nekem, egy idő után abba is maradt. Puszi nektek!

Kriszti, Lotti nagyon ügyes, meglátod, hamar futhatsz utána!

ancsi, Dorkának és neked is gyógypuszik, a munka miatt pedig drukkolok! Elszomorító a bölcsi-helyzet... :(

Katinka, köszi a választ. Férjem unokatesója ígért megint ruhákat, neki nagyon szépek vannak, 1 lánya van, aki már 8 éves, nyáron adott egy adagot, a zöme hßm volt, hát ott nem hiszem, hogy vásárolni fogunk...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti
Remélem, igazad lesz a jóidővel kapcsolatban. Már tele a cipőm a hideggel, az esővel meg a széllel.
A cipő elsőnek fel se tűnt. :oops: Viszont gyönyörű baba!

Kriszta
Lotti nagyon ügyes!

Winchi
Hú, egy vagyont hagytál a túrkászban. :lol:

Tünci
Ne idegeld magad feleslegesen. A gyerököm 7 hónaposan fordult először a hasára!
Bátorkának nincs semmi baja!
Vendég
 


Valaki nem tudja, hogy meddig kell várni az apehos adóbevallás megcsinálásra?
Ezt jól megaszondtam. :oops:
Vendég
 


jó volt a játszóterezés. :)

macika!
gratula a babához!
az apeh-ot sajnos nem tudom.

tünci!
a 800g kitűnő!!!!
jó az a tejcsi, ha ennyit hízik tőle.
egyébként meg felesleges összehasonlítani a babákat. mind más és más.

ha úgy nyugodtabb a lelked, akkor nézesd meg neurológussal.
ha te nyugodtabb vagy, akkor neki is jobb lesz. azt is hallottam, ha az anyuka kiegyensúlyozott, finomabb a tejcsi :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.21 19:52-kor.
Vendég
 


egy kép:
Martin Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szépen a pici babák! :D

Tünci: Réka csak egyetlen egyszer hízott 800 g-ot, akkor a doki nagyon megdícsért, hogy anyatejjel az nagyon szép! Egyébként mindig sokkal kevesebbet. Nekem a védőnő azt mondta, hogy a heti 100g a hízás minimum. Azt azért kellene. Biztosan nincs gond az tejcid minőségével!

Jegesmaci: Április 30-ig kell megjönni az apehes adóbevallásnak. Én is nagyon várom. Nem gondoltam, hogy az utolsó pillanatig várnak vele, de úgy tűnik.

Katinka: Ja kérdezted a wokos kajcsit. Fincsi lett! :D

Akkor péntek Béketéri játszó? Mikor legyen? Szerintem talán a délelőtt azért lenne jobb, mert akkor talán kevesebben vannak. Bár nem tudom, csak ezt gondolom.

Túl vagyok az Mr-vizsgálaton. Már reggel telefonáltak, hogy nem tudok-e korábban menni, mert van hely. Szerencsére a Mami tudott vigyázni Rékára, úgyhogy hamar letudtam a dolgot, így viszont a Csupamóka is elmaradt. :( Aztán izgultam egész nap, mert érfestés is volt, biztos voltam benne, hogy találtak valamit, azért, de estére meg lett a lelet, és amit én ki tudtam belőle olvasni, hát úgy tűnik, talán mégsincs agydaganatom.

Apa meg vasárnap moziban volt, hétfőn meg 8-kor ért haza, megfürdettük Rékát, aztán elment aludni Ő is, mert fáradt volt, kedden meg vidékre ment, majd csak holnap jön haza! :cry: Kezdek kicsit becsavarodni.

Meg beszéltem telefonon egy fogorvossal, a bölcsességfogam ügyében. Azt kérdezte, hogy szeretném a műtétet altatással vagy nem? :shock: :shock: De lehet, hogy akár másfél órát is fog tartani! :shock: :shock: :cry: :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Szösz:Neked írtam egy privit.
Örülök hogy minden rendbe volt a vizsgálaton :D
Elhiszem hogy milyen rossz igy Apa nélkül.Remélem hétvégén bepótoljátok :wink:

Anyany:Martin nagyon édes :D Zsófi hogy van?Gyógypuszikat küldünk neki.

Tünci:ne tessék aggódni a 800 g nagyon jó :D Nincs semmi gond a tejcivel én a helyedbe biztos nem is gondolnék tápszerre.
Biztos minden rendbe lesz a dokinál.Ha az megnyugtat akkor vidd el a neurológiára is.

Ancsi:Dorkának is gyógypuszikat küldünk.Remélem gyorsan meggyógyultok.Tényleg olyan rossz ez a helyzet hogy nincs bölcsi.
Szorítok a munkához :wink: Olyan gyorsan eltellt az idő nemrég még kismamák voltunk most meg már mentek vissza dolgozni.

Kriszti:Nagyon örülök hogy Lotti ilyen kis ügyes :D :D :D :D

Betti:KisAti nagyon szép :D :D :D :D és nagyon vagány abba cipőbe :D tényleg olyan gyorsan kinövik a ruhákat cipőket.
Hannusnak a nagyszülők vettek már adidas meg nike melegítőt nagyon vagány volt benn.
Vendég
 


lara!
Zsófi már jól van. rosszalkodni is tud már!

homeos fogyibogyó tapasztalatok:
hát.... nem tudom megmondani, hogy érdemes e kipróbálni.
nekem nincsen túl nagy étvágyam tőle, bár nem rendszeresen szedem. a cukros dolgokat nem kívánom annyira. meg a csokit sem.
de egyelőre más gondom van, úgyhogy inkább nem használom. majd ha túlvagyok a dolgon.
Vendég
 


Katinka!!!!!!
Ez nagyon szuper!

http://jatek.vatera.hu/kerti_jatekok/gy ... 33713.html

Ez a chicco is megéri, sokkal masszívabb, mint amiket mostanában látni az áruházakban. Ha megveszitek, meglátogathatkátok Laráékat is:))))

http://jatek.vatera.hu/gyermekjatekok/s ... 14652.html


A mienk ilyen...

Kép

és találtam Neked egy hasonlót a teszen....
http://www.teszvesz.hu/item997955785_sm ... l_nma.html

Ez is nagyon masszív:
http://www.teszvesz.hu/item996644555_li ... uszda.html

Vékony műanyagot ne vegyél, ha azt szeretnéd, hogy Lili is csúszhasson.

KépKép
bende
 
 


Bocsi most mennem kell....csak a csúszdák miatt jöttem.....
bende
 
 


Jó reggelt!
Ma éjjel Atika egyedül aludt, visszaköltöztem a férjemhez.
Igazából jobb volt és így is meghallottam, hogy ébred.

Tegnap adtam neki Gripet, kétszer 2 milit......egész délután és este meg volt zakkanva szegény meg éjjel is. Alszik a drágám és nyög, sikít, forog, morog, feszül.
Elismerem, hogy több puki jön ki neki, ha adom, de borzasztó szenvedés árán csak. Ha nem adom, meg nem jön ki semmi. Egy nyamvadt büfit is 10 perc kicsalni tőle.
Mostmár tényleg nem tudom mit tegyek, néha azt gondolom, nem is hasfájós, csak összekeverem valamivel, de tegnap is szopizik és hadonászik a kezével közbe, vörösödik a feje, nyom, rángatja magát, persze kiesik a cici, a levegő meg megy be.
Már tényleg csak az időben tudok bízni, hogy jobb lesz, úgy segítenék neki, mert egyébként meg látom, hogy szenved. Pocitorna és masszázs hatására tegnap fél óra alatt egy puki jött ki...nagy eredmény. A végső elkeseredés mindig a szélcsőhöz vezet, de akkor meg a kaki is jön, így meg nehéz megállapítani, hogy magától mikor kakilt.
És nem keverem a tápot a tejjel, éjjel kétszer kap csak azt, de azt nem tudom leépíteni sajnos, mert akkor meg napközben kell kevernem egy etetés alatt, az meg szerintem rosszabb.
Na kipanaszoltam magam, bocs.

Képzeljétek a tesco 3-6 hós ruhák passzra végigérik.....szerintem nem jó a méretezésük, mert hogy szeptemberre, akkor lesz 6 hónapos, a fele gyermekem nem fér bele, az is biztos, de még 3 hónapos sincs most ugye. De a tegnapelőtt vett 62-es rugi is épphogy. :shock:

Kinél milyen az idő? Itt a változatosság kedvéért mindjárt esik.....

Tegnap meg megvettük a már vasárnap kinézett cipőmet! Tök szép! Végre valami nőies.....bár a férjem szerint ma lesz időm elmenni szoliba ide a sarokra....

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Ancsi szorítok a munkához, nem könnyű a döntés de sajna meg kell tenni!

Betti hogy tud örülni az ember cipőnek! :lol: Én a páromtól kaptam a hétvégén egy új türkizkék polárt, hát nem emlékszem, hogy előtte mikor vettem új ruhát :oops:
És tegnap fodrásznál voltam én már arra vágytam hetek óta :lol:

Anyany Martin baba nagyon cuki! Jól vannak? :wink:

Szösz örülök, hogy sikerült az mr, te már ilyenen gondolkoztál, hogy agydaganatot van??? :shock: ejnyebejnye nem gondolunk mindjárt a legrosszabbra! :wink:

Turi: Budai úton az esélyek háza melletti tízemeletes aljában van, szerdánként 70ft/darab akció van :wink:

KépKép
winchi
 
 


Beze BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :lol: :wink: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Winchi, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szaisztok!

Bende, köszi a csúszdákat, tündér vagy! :D Apával megnézzük együtt és próbálunk dönteni. Az egyik Zircen van, ha jól láttam, öcsém barátnője ott dolgozik, el is tudná hozni.

Beze, boldog szülinapot! :D :D

Szösz, örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. :) A héten én is alig látom Apát, ráadásul pénteken és szombaton egész nap (késő estig) dolgozik. Ma szabadnapos, de délelőtt egy versenyen kell zsűriznie. :?

Ancsi, majd mesélj, mi volt a munkahelyeden. Dorkának jobbulást!

Betti, itt süt a nap, de elég hűvös van egyelőre. Kitartás Nektek, úgy tűnik, tényleg az idő hozza majd a megoldást. Most jut eszembe (bár gondolom már eleged van a tanácsokból meg szerekből :roll: ), hogy a barátnőm kisfiának Normaflore-t ajánlottak pocifájásra. Holnap találkozunk, majd megkérdezem, mennyit és hogyan adta, hátha beválik.

Lara, Ti hogy vagytok? Mostanában nem nagyon írsz magatokról...

Csajok, nekem a holnap délelőtti játszizás nem jó, bejelentkeztek a barátnőmék. Bár, igazából közel laknak a Béke térhez, lehet, hogy akkor oda megyünk, úgyis sétát, játszóteret terveztünk.

Megyek, ma shoppingolós délelőtt lesz Anyuval, férjem szülinapi ajándékát szeretném beszerezni, dm-be megyek, meg a skálában állítólag 30-50%-os leárazás van, gyerekruhákra is, hátha sikerül valami jót kifogni.

Szép napot!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze:Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk neked :D :D :D :D :D :D :D :D És egy kétcsíkosat ajándékba :wink: :D Kép Kép
Vendég
 


Katinka:Köszi szépen jól vagyunk.Mostanába nem sok időm van ideülni mert Hannus jön aztán itt sirdogál mellettem :roll:
Nem tudom mi történt de most olyan Anyás lett Apával is alig van el ha nem lát 2 percig már kiabál hogy Anya hol vagy?Aztán pityereg :( Úgyhogy a sulival is elmaradtam picit mert képtelenség tanulni mellette délután nem tud egyedül elaludni én meg akkor szoktam tanulni.Na most jól kipanaszkodtam magam :)
Ha a veszprémit veszitek meg akkor gyertek el hozzánk :wink:

Bende:Hogy vagytok?Mikor kezdesz dolgozni?

Anyany:Örülök hogy Zsófi már rosszalkodni is tud :D
Lehet nekem is kellene próbálni ezt a bogyót,az a baj hogy én is sok édességet eszek :oops:

Winchi:Hát igen ez most már igy van mi háttérbe szorulunk öltözködés terén.Tök jó lehet az a turi.

Betti:Milyen nagy már kisAti :D A pocakfájáshoz nem tudok hozzászólni mert Hannusnak nem volt.
Itt is kicsit el van borulva de azért majd kimegyünk míg nem esik.
Vendég
 


Lara, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


any, nagyon szép Martin baba! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?