Jó reggelt!
Ma éjjel Atika egyedül aludt, visszaköltöztem a férjemhez.
Igazából jobb volt és így is meghallottam, hogy ébred.
Tegnap adtam neki Gripet, kétszer 2 milit......egész délután és este meg volt zakkanva szegény meg éjjel is. Alszik a drágám és nyög, sikít, forog, morog, feszül.
Elismerem, hogy több puki jön ki neki, ha adom, de borzasztó szenvedés árán csak. Ha nem adom, meg nem jön ki semmi. Egy nyamvadt büfit is 10 perc kicsalni tőle.
Mostmár tényleg nem tudom mit tegyek, néha azt gondolom, nem is hasfájós, csak összekeverem valamivel, de tegnap is szopizik és hadonászik a kezével közbe, vörösödik a feje, nyom, rángatja magát, persze kiesik a cici, a levegő meg megy be.
Már tényleg csak az időben tudok bízni, hogy jobb lesz, úgy segítenék neki, mert egyébként meg látom, hogy szenved. Pocitorna és masszázs hatására tegnap fél óra alatt egy puki jött ki...nagy eredmény. A végső elkeseredés mindig a szélcsőhöz vezet, de akkor meg a kaki is jön, így meg nehéz megállapítani, hogy magától mikor kakilt.
És nem keverem a tápot a tejjel, éjjel kétszer kap csak azt, de azt nem tudom leépíteni sajnos, mert akkor meg napközben kell kevernem egy etetés alatt, az meg szerintem rosszabb.
Na kipanaszoltam magam, bocs.
Képzeljétek a tesco 3-6 hós ruhák passzra végigérik.....szerintem nem jó a méretezésük, mert hogy szeptemberre, akkor lesz 6 hónapos, a fele gyermekem nem fér bele, az is biztos, de még 3 hónapos sincs most ugye. De a tegnapelőtt vett 62-es rugi is épphogy.
Kinél milyen az idő? Itt a változatosság kedvéért mindjárt esik.....
Tegnap meg megvettük a már vasárnap kinézett cipőmet! Tök szép! Végre valami nőies.....bár a férjem szerint ma lesz időm elmenni szoliba ide a sarokra....