Húúúú lányok, ezt követni, ami itt folyik!!!
Szia mindenki ÚJNAK! Érezzétek jól magatokat és tanuljatok
Pl. most kapásból szükségem lenne egy kis segítségre.
Drága Koda! Megértelek az "alkotói válsággal". Tegnap olyan ronda képet csináltam, hogy azt terveztem felteszem és tanácsokat kérek, de nincs gusztusom leballagni a konyhába lefotózni
Körbetéptem egy olivaágat és beragasztottam a lehető legkevesebbet húzva túl a ragit, mert krétázni akartam körülötte. Azztán mégis inkább visszafestettem dpvel a ragira, de krétázáskor a szalvi széle végig "koszosabb", sötétebb lett. Ocsmány, pedig a kerete jól sikerült
Hogyan szúrtam el?
Ha nem festek vissza, akkor látszik, hogy szürke alapon volt a kép én megfehérre ragasztottam
Jubi módszere, hogy végigragizza mindenhol krétázás előtt azért nem jött be, mert túl fakó, alig marad rajta porszemcse. Kemény a pasztelem?
Béna vagyok!
Légyszi, aki szépen krétáz, ossza meg velem!
Anyko, Abby!
Melyikőtök szupertermései között is volt az a szép vágódeszka... Nem merek visszamenni, hátha elszáll az irományom.
Meg Koda vödre, nem beszélve a rózsás hasas köcsögről
Apropó, köcsög!
Minimaxi!
Szombathelyi hálózatfejlesztés???
Tetszenek a cuccok. Miért mindenki ONNAN van?
Miszike!
Köszi a drótos ötletet, ki fogom próbálni!
Jubi!
Biztos, hogy meg kellett enni a jughurtot az öntéshez?
off Irigyellek az ugrálásért. A szomszédos fitnessclubba naponta átjártam Virág 4 hónapos korában gyúrni egy kicsit (aerobik a szoptatás miatt helyből kizárt), de így is kevesebb lett a tejem. Igaz, lassan 8 hónapos, de nem akarom, hogy ebből legyen gondom. Inkább elviselem addig magam, meg bicajozok
És persze folyton tudnék enni
Amúgy milyen mélyre nyomtad a belső flakont? Lyukas lesz a tartó, vagy a szélesebb lesz a teteje?
Conti!
Igen, igen, igen, igen!
Légyszi kérek egy olyan szalvit, meg ha a fakanáltartós konyhai eszközökből is lenne még egy...
Válassz helyettük! babanet/Paat-Bütykölések