Na végre ide jutottam, már azt hittem sohasemnem alszik el, reggel fél 9 óta fennt van, és most dölt ki, pont ebéd elött. És csak cicivel tudtam elaltatni.
Már 4 napja ezt csinálja, h délelött semmi alvás, tegnap, tegnap elött 6-6,5 órát volt fennt és pont ebédkor kómál be, így alig eszik valamit, és csak cicivel tudom elaltatni (pedig elötte elaludt magától is)
De úgy gondolom Ő még kicsi a napi 1x alváshoz, vagy nem?
És egész nap pörög mint a duracel nyuszi feláll leűl, mászik, de olyan sebességgel h csak na.
És nem akar reggel Ő sem cicizni, nem tudom mi van
Eddig úgy volt, h éjjel szopi, többször is (3-6 x is akár) de 5 körül mindig volt egy, aztán 8 kor cici, aztán 10 kor gyümi (banán és ehhez hippes szilva, vagy barack, vagy sárgabarack, vagy körte /de ezt 1 hete nem eszi/+ a héten reszeltem bele bbpiskótát is Milupásat)
Aztán 13-14 körül főzi hussal amit én kutyvasztok, csak az csúszik.
Aztán 17 körül főzi vagy gyümi, ua mint délelöt kiv babapiskóta, vagy csak magában banán, este cici 8kor.
Minden szopi után megkínálom cicivel, de 4 napja napközben nem is kér cicit, ha csak nem cici az ebéd, mint tegnap, mert nem volt 8 as reggeli, hanem 10 kor gyümi, és 12 cici, majd 2 kor főzi, meg 17 kor is. És nagyon kevesett evett
És e mellett nem akar inni
Hát én nem tudom mi van ennyire bekavarna a fogzás?
Ja és ha nem cicizik, akkor beleszív kettőt és elfordul. A múlt héten 80 g fogyott, elötte meg 170 hízott, azelött meg 40 g fogyott.
Ja és leírtam ide h mennyi a tejem, a múltkor aztán másnapra meg alig volt/van.
Szerintetek így pikk-pakk elapadhatok?
Bikmakk szerintem a hozzátápival kapcsolatban kicsit következetesnek kéne lenned, és minden nap megkinálni Danit, mert hosszú távon Te sem fogod bírni tejcivel, meg Dani ha beindul nem lesz neki elég neki csak a tejci.
Enyém gyerek sem akart elfogadni szinte semmi 2 hónapig, aztán csak elkezdte enni amiket gyártottam neki, és csak azt amiben egy pici só vagy fűszer volt. És bbkajábó is csak a hippeset eszi meg, ugye az ízesebb(mert van benne só, hagyma stb) mint a többi. Ő ilyen és kész. És én is rengeteg bbkaját ettem meg
Amúgy akik biot főznek a bbának meddig akarjátok bioval etetni őket? Mikor mondjátok azt h mostmár nem biot veszek?
Anna nem jutottunk el Visegrádra
, de hétvégén tervezem. Nagyon irigy vagyok h tied apa ennyit otthon van, enyém meg alig, de mondtam neki, h nekem kell egy kocsi, mert menni akarok nyáron Zorával ide - oda mert befordulok.
Igaz számomra még mindig kivitelezhetetlen a kocsiban való tisztábatétel, mert hogyan fér el Zsigi pl a gyerekűléstől?
Paszirozod a borsót Zsiginek? Én még nem adtam Zorának. Szerintetek ha 8,5 hónaposan kínálom meg először borsóval paszírozzam?
Én tegnap brokkoli-répa-alma-csirkeshús-rizses trutyit csináltam neki.
Továbbra is várom a bbkajás recepteket
nyaralás: mi is mennénk Pécsre. Most osa keresek szállást, tudtok esetleg ajánlani valamit? Vagy a környéken? Környező falukban, vagy arra felé valami tuti helyet?
Balatonra mi is mennénk, ha valakinek van valami szuper szálláshelye amit tudna ajánlani, és megosztaná velem azt megkösszönném!
Emmának nagyon boldog névnapt. Angelita tök jó h megdumáltátok ezt az alvást, de nem lehet h vitaminhiánya van, nekem mikor vérszegény voltam akkor voltam ilyen álomkóros.