Sziasztok!
Megjöttünk, nagyon jó volt Bécsben. A kicsi Dani nagyon édes, jó baba eddig, nagy mosolyokat kaptam tőle. Lili is sokat babázott, többször elaltatta. Sétáltunk, játszótereztünk, kicsit még shoppingoltunk is. A két nagylány jól elvolt egymással, Nati is jól eljátszott az unokatesók játékaival. Kicsi Dorka viszont nem volt túl jó formában, nehéz volt vele kimozdulni.
Emmának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Winchi, én a szülés óta h.gyűrűt használok, nekem nagyon bevált. Nem veszek észre semmi mellékhatást, pedig azért a hormonos cuccok nekem se tettek jót eddig. Érezni nem lehet, max. apa érezheti esetleg, de ki lehet venni max. 2 órára, ha jól tudom. (Én férjem még nem panaszkodott
) Egyetlen hátránya, hogy elég drága, 3 havi adag 9 ezer Ft körül van.
Any, jobbulást Zsófinak! Natit is elkapta valami takonykór, kicsit köhög is, de nem vészes. Leginkább az orra folyik, de az aztán szinte folyamatosan.
Nikuc, akkor már bizti, hogy Pannátok lesz? És így, Pannának lesz anyakönyvezve? Kihez mentek a pulmonológiára? Mi a Bauer drnőhöz járunk, nekem nincs gondom vele. Májusban mi is megyünk kontrollra Lilivel.
Ancsi, jobbulást Neked is! Hú, nem irigyellek, mire letakarítottad a sudocremet, nem semmi csibész Dorka! Végül milyen konyhagépeket vettetek?
Jeges Macika, gratula a Kistesóhoz!
Jaffa, ezen a bregyós kertészeti kiállításon mi is voltunk két éve, na azóta se. Tényleg drága, meg még belépőt is fizetsz.
Huh, én vagyok itt az egyetlen aki nem használt légzésfigyelőt?
Mentségemre legyen szólva, hogy az első hónapokban mindkét lány az ágyam mellett aludt bölcsőben, pont ezért.
Zsófi, a Te lánykáidnak is jobbulást!
Nati imádja a csemegeubit meg a sav. káposztát. Egyelőre még nem volt gond belőle. Lilinek egyszer brutál módon kicsípte az uborka a szája körül, meg a sós mogyi szokta még, nem is nagyon kap.
Szösz, megcsináltad a wok-os kajcsit?
Apuka-baba támát már jól körüljártátok, nem nagyon tudok mit hozzátenni. Én is a szerencsések közé tartozom, a férjem az átlagnál többet segít. Ha úgy adódik, simán leteszi a két lányt is aludni egyedül. (Na jó, ilyen talán eddig 2-szer volt...) Ő azért el-eljárogat havi 1-2 szer esténként, főleg munkatársakkal, meg sportolni jár kb. kéthetente egyszer. De csomó meghívást lemond miattuk/értünk, fiatal munkatársai vannak leginkább, család nélkül, ők könnyen kimozdulnak akár minden este.
Nekünk sem volt könnyű eleinte, Lilit nem is terveztük, anyagilag sem álltunk valami jól, nem volt konfliktusmentes az első pár hónap, az biztos. Natinál már sokkal hamarabb összerázódtunk.
Megyek, most jutott eszembe, hogy csak kiszedtem a ruhát a gépből, de nem teregettem ki.
Katinka