sziasztok lányok!
nem hiszem el, vissza tudtam olvasni ezt az oldalt!
köszönöm botira a sok + jelzőt, daniella találta el a legjobban
tényleg jó testfelépítésű, mikor 2260 g-mal jött a világra ,akkor is tök vékonynak kellett volna lennie, de már akkor is izmos volt a karja. egyébként megjött az étvágya, hála istennek. a kis arca lett vékonyabb, de nekem miért nincs ilyen korszakom,hogy nincs étvágyam?
nekem mindig van a kua életbe.
suzykám!
mivel majdnem a fele akkora vagy,mint én, átküldöm a másik felemet, nem is kell visszaküldened, mardhat.
sajnos az álláspontom nem változott az uraddal kapcsolatban. elviszel 5 ember munkáját, spórolhat, jön a gyereke, gondolom ő is a te nyakadban van varrva, bébiszitter is letudva, mellesleg jól is nézel ki, hostess sem kell. jól járt veled ez a pasi. egy dologban annyira nem látok nagy hibát, hogy elfelejtette a dátumot, én szóltam volna neki előtte nap és aznap is, a pasik nem tartják fejben az ilyen dolgokat, ők máshogy vannak kódolva. remélem annyit azért megteszel, hogy honorárod saját magad, hogy ha isten ne adja és úgy alakul, akkor ne legyen gond a saját lábadra állni. haza ne gyere, mert itt azért elég hibás pasik vannak, nagytöbbség nem egy munka hőse és még beképzeltek is. mindent a nőtől várnak. ez persze a szingli pasikra jellemző, nem a férjekre (de)
egy dologban légy határozott: hogy gyereket akarsz, erről nem mondj le egy pasi és akárhány kifogás ellenére sem. sokan sokféleképpen küzdünk, hogy anyák lehessünk, szegény bibó esetét nézd meg, az ő útja aztán tényleg fájdalommal van kirakva, de együtt a párjával végig tudnak rajta menni, a lényeg, hogy együtt!!! sajnos ilyen tempó és ennyi ideg mellett a mesterséges megtermékenyítés sem biztos,hogy eredményes lenne. bocsi,h a tapló vagyok, de 5 kaszinó mellett te miért is nem mardhaszt otthon? a mesterséges terhesség nem egyenlő a természetes, komplikáció mentes terhességgel, ahhoz azért sokat kell feküdni, sajnos ezt sokan nem tudják, azt hiszik, hogy elmennek, összejön a gyerek és utána jön 9 hónap rózsaszín köd, hát sajnos ez ritkán van így. drága, életmód váltás, kevés stressz és átgondolt párkapcsolat, ez a babához vezető út. mi is norbival sok nehéz dolgon mentünk keresztül, sok elvesztett baba, aztán most inogtunk meg, de áthidaltuk. de ha gyerek kérdésben nem lett volna összhang, én nem lennék férjezett az tuti. egy nőnek ez mindennél fontosabb,hogy anya legyen, hiába akarják azt elhitetni, hogy a karrier fontosabb, az akkor nem nő. egy gyereknél nincs fontosabb.
anyud meg döntse el a kemót, sokan abbahagyták és gyógyultak. azért az nagyon kemény dolog, rosszul van az ember, biztos megviselte. de amíg élni akar, addig nincs gond, ha nem akar menni, ne menjen. ezen ne idegeskedj, az ő betegsége nagyon jól gyógyítható. nem tudom,hogy hallottál-e komár laci esetéről, 2 kemó után abbagyta és kaposi szarkómából 4 éve még él. a legagresszívebb esete a ráknak a kaposi,aztán mégis fellép, szerepel, stb szerintem csoda történt vele.
lucám!
ne idegeskedj, nem lesz gond, nekem is sok olyan van, amit figyelni kell, fél évente megyek, legalább fél millió van rajtam, ha meg kéne számolni, de azért én is ideges vagyok mindig vizsgálatok előtt. dumát nem tudok küldeni, mert ahogy meglátja a telefont, fényképező gépet vagy kamerát elhallgat.
tényleg lányok boti egész nap beszél. petrám ő most van flóra szintjén, ugyanazokat csinálja mondja. egész nap megy a duma, olyanokat röhögök rajta. tiszta ideg, mert én dirket nem értek meg dolgokat, hogy hamarabb kezdjen el beszélni, persze tudom,hogy mit akar, olynakor kihúzza magát és mondja, hogy na! meg táncol, hát az haláli. diszkóban azért jobb, ha sötétben fog táncolni, előnyösebb lesz neki
hiába ebben is az apja.
nofikám!
én is kérek lugosításos tippeket, mert sajnos a zöld lötty horribilis áron van. a bázikus por receptjét nem tudod véletlen, nekem az nagyon jó volt, de elkeverték a gyógyszertárban a papíromat.
laar!
én is szenvedek, mert állandóan megeszem boti maradékját is, visszajött a 10 kg és lassan már készíteni kéne a szerveztem a terhességre, így meg nagyon messze vagyok tőle. legalább 15 kg-ot le kell fogynom.
lakás ügyben: a sógornőm 2x visszalépett, én eléggé ki voltam, norbi nem volt kétségbe esve. most elvileg szombaton előlegezik le a lakását, ő adja az előleget és inenntől számítva tuti a dolog. de hiszem, ha látom. én már úgy mennék. teszveszre rakok fel lomokat, basszus a tök gagyi dolgokat úgy elviszik, brevi etetőszék már boti elintézte, igaz 32 ezer volt, de most kb 2 ezret ha ér, már 20an figyelik egy nap után.
lányok, tud valaki antik bútor kereskedőt, aki megbízható és magyar, már ha értitek! nagyon szép antik bútorok vannak a lakásban, ahova megyünk lakni, de elfoglalja a helyiséget, nekünk nem kell, de félek, hogy átvágnak a vevők. én nem értek hozzá. azt is még el kéne adni! de itt had nem mondjam, hogy kik foglalkoznak vele nagyrészben, azokkal azért nem kötnék szívesen üzletet.
mennem kell lányok, boti tök jól alszik mostanában. 12 foga van.