Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lanyok!
ne haragudjatok de katasztrofa minden!
nincs idöm csak stressz veg nelkül!
anyaval sem jol alakulnak a dolgok sajnos teljesen kivagyok!
a parommal sem vagyuk honapok ota a helyzet magaslatan,egyre jobban az jar a fejembe hogy feladok mindent!
egy nagy rakas....sz.... az eletem!
ne akartalak bennetket traktalni hisz jot nem tudodk irni rosszat pedig nem akaratam,meg van mindenkinek a sajat baja nem akartalak benneteket farasztani!
remelem jol vannak a dragak,biztos mindenki sokat nött.....kepeket videokat köszönöm mindenkinek,mindig megnezetem a dragakat csak eröm nem volt irni!
remelem nem nehezteletek ram nagyon es meg szerttek egy kicsit!
na mennem kell ,dolgozom most is!
szeretettel ölelek es puszilok mindenkit!
suzi2

Kedves Bibocska.....most olvatstam mi törtent,nagyon megrazott a hir!
fogadjatok Öszinte Reszvetem,nem tudok mit irni hisz szavakba nem lehet önteni!
kivanok nagyon sok eröt nektek es a csaladodnak!
de kerlek legy nagyon erös es probalj meg elöre nezni,bar tudom es erzem hogy ez nagyon nehez most nektek!
szertettel ölellek es en is mint a többi
lany lelekben veled vagyok es fogom a kezed!
suzi2

Sziasztok!

Drága Suzy!
Dehogy traktálsz minket, ne viccelj, tod hogy nekünk mindig kiöntheted a kicsi szíved.Nagyon nagyon régen hallottunk már rólad, azóta rengeteg minden történhetett veled.Írd le mi történt.Sajnálom, h anyuddal nem jól alakulnak a dolgok, rosszabbodott az állapota?
Légy erős, nem szabad feladnod.
A pároddal mi történt?Keveset találkoztok?Az utolsó infóm az, h jól megvagytok.Bízom benne, hogy rendeződnek a dolgaitok, és anyukád is jobban lesz.
Ölellek

Daniella!
Remélem már sokkal jobban vagytok,akkor ezek szerint a Kiruék is ezt a nyavalyát szedték össze.
Szegényeim, borzasztó lehetett.

na megyek pihenek kicsit.Manócska is alszik már.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Daniella, sajnálom hogy ilyen betegek vagytok. Remélem hamar meg gyógyultok. A költözést is el kellett halasztanotok pedig már biztosan nagyon vártátok. Jobbulást nektek. És gratulálok a tesód babájához. Majd dobj képet róla. Gyógyító puszit küldök.
Timi, tök jó volt olvasni mennyire jól éreztétek magatokat anyukádnál. Vilcsi is nagyon élvezhette hogy ő volt a sztár.
Etna, köszönöm a fotókat. Én nem láttam egyáltalán soványnak Botit. Szerintem csak te látod annak mert nem evett. Ne aggódj, jól néz ki. És annyira cukor falat. Gyönyörű gyermek és azok a huncut szemei....
Suzi, borzasztóan sajnálom ami körülötted folyik. Valahogy meg kellene nyugodnod mert az idegeskedés nem használ csak ront még a helyzeten. Nem tudsz logikusan gondolkodni míg ideges vagy. És nyugodtan le írhatod a bánatod hiszen itt mindig mindenki le reagálta és senki nem vette zokon ha valaki itt elpanaszolta magát. Itt jó helyen panaszkodsz. Egyébként valami érzelmi szálak fűznek hozzád mert az utóbbi időben rengeteget gondoltam rád hogy mi lehet veled, miért nem írsz. Lehet megéreztem hogy valami baj van veled. Gyere közénk bátran és írd ki magadból a bánatod. Szegény Bíbocska is így könnyebbült meg hogy csinált magának egy blogot a hoxán és ott írta ki magából a bánatát. Minden nap azt olvasgattuk.
Szilvi, én nem tudom hogy olvasol-e még minket de rád is sokat gondolok. Ha olvasol akkor írj nekünk pár sort magadról. Én nem felejtettelek el.
Timi, te is rég írtál. Igaz, mostanában mindenki kicsit lazábbra vette a fórumot, gondolom a tavasz és a gyerkőcök miatt de azért ha ritkán is, de írjatok.
Többieket is ölelem, vigyázzatok magatokra.
Kiru, a hét végére megbeszélhetnénk a talit mert a héten nem nagyon érek rá és hideg is van és délutános is vagyok. A délelőtt nagyon hamar eltelik. Nagyon remélem már jobban vagytok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsám, nem hiszem, hogy jó lenne a hétvége :( Visszakaptam azt a fosós hányós vírust. Itt adogatjuk egymásnak a házban :( Remélem Ákos nem kapja vissza. Ráadásul, most egyedül vagyok itthon vele, apa dolgozik, Ákos tiszta nyűgös, én meg wc rohangálok,hol ezért, hol azért :roll: Ráadásul gyógyszereim sincsenek már, a babakocsihoz nincs esővédő, úgyhogy a gyógyszertárba sem tudok elmenni. Meg persze amúgy sem, mert mobil wc-t nem tudok magammal szállítani :( Szana szét vagyok esve :(

kiru84

draga lanyok:)
köszönöm nagyon aranyosak vagytok! jol estek szavaitok meg is könnyeztem.....:(
en is gondoltam mindig ratok csak erö is idö hianyaban nem tudok sokszor leülni ,na meg az idegesseg....az kijut böven!
tudodm mindenkinek de neha ugy erzem mar nem birom!
parom mindig halogat mindent hiteget hogy majd akkor meg akkor megcsinaljuk a baba programaot, anyanak sajnos nem jok az eredmegyei valoszinü meg kell neki kemo es nem akar menni ugyhogy kivagyok mint a szar!
tudjatok kb.egy honapja olvastam a klinika lapjat es volt egy ajandek est amire el lehetett volna menni ilyen tajekoztato fele!
mondtam neki hogy pont szabad vagyok ,nem kerül semmibe nem mennenk el ???? legalabb az elsö lepes meglenne!
azt mondta de de persze!
aztan eljött a nap en csak vartam hogy eszebe tartja-e hogy fontos-e neki annyira a közös gyermekünk! hat gondolom kitalalhatjatok ....meg sem emlitette,neki csak az ö gyereke fontos hogy minden hetvegen hozza...arra van ideje...meg a szaros kaszinoira!
szoval igy allunk a helyzet valtozatlan csak gyözködöm magam hogy majd megvaltozik az allasponja es nem csak igerget!
most meg megnyitunk egy masik kaszinot egy masik varosba jövö honapba es azt az igeretet kaptam ha ott is mindinden jol megy akkor megcsinaljuk!
csak nem tudom hogyan hisz ingazhatok nem csak ket helyen hanem harom helyen! es fogalmam sincs hogy birnam ha terhes lennek,hisz mindent en csinalok!
ö meg megint megy ket es fel hetre Amerikaba!
latjatok ezert nem akartam irni!
de amugy az a jo hirem van hogy az en kicsi Balazsom nagyon edes,beszel mar folyamatosan,csodalatos idöt töltöttünk együtt otthon! a nap minden percet elevezem a kis gyönyörümmel,es a csaladdal ez az egy ami igazan boldogga tesz es feltölt energiaval...külömben mar elfogynek az idegessegtöl!
megint 45 kg vagyok es nem ertem miert!
eszem rendesen,szedek vitaminokat ,baratcserjet es iszom a teakat!na mind1 majd lesz valahogy!
Vasikam ti hogy alltok ,nem tudodk visszaolvasni...keptelenseg!remelem haladtok es hamarossan anya leszel!
Laar dragam nagy mar Mira baba,gondolom mar lassan elindul es beszelgetni is fog!
szertettel ölellek benneteket es mindenkit ...igyeksze jönni!
ölellek benneteket innen a messze tavolbol!
suzi2

Sziasztok Lányok!

Na, egy kicsit tudok most jönni végre. Jelentem élünk, sőt, most már egészen jól vagyunk, kicsit még gyengébben, de ennyi. Alexa úgy tűnik, nem kapta el (kopp-kopp)! Reggel beszéltem telefonon az ÁNTSZ-szel az eredményem miatt, nem calici és nem is rota, sőt, semmilyen baktérium sem mutatható ki, szóval negatív vagyok. Lehet, hogy valami másikfajta vírus volt, de tovább nem vizsgálódnak, ez teljesen rendben lévő eredmény, azt mondták.
Költözésünket most szombatra halasztottuk, szóval péntekig még itt lakunk anyukáméknál.

Nofikám: Nem semmi, hogy megint milyen csoda kajcsikat rittyentettél húsvétra, csak ámulok-bámulok, olyan ügyes vagy!

Swidi: Neked akkor melyik hétvége lenne jó a talira májusban?

Angyalom: Örülök, hogy jól vagytok, jöhetnél gyakrabban is!!!

Kiru: Nem semmi, hogy ti is ugyanebben a vírusban vagytok, amin mi átmentünk…Annyira szenvedtem, szörnyű volt, még jó, hogy Alexa nem kapta el. Meg szerencse, hogy gyors lefolyású, nálunk pár nap alatt rendbe jött mindenki. Ákos jobban van már? Hogy vagytok? Adsz neki valami gyógyszert? Nekünk hányás esetén a dedalonetta kúpot mondta a doktornő, aztán az A-vitamin injekciót szájon át és egy Normolyt nevű port, amit folyadékban kell feloldani és úgy megitatni a babával. Most örültem igazán, hogy annak idején beadattam neki a rota oltást!!!

Susykám: Annyira rossz volt olvasni a soraidat! Zsuzsa nagyon szépen leírta a lényeget, nem szabad feladni és meg kell nyugodni, csak úgy lehet tiszta fejjel gondolkodni. Te egy annyira szeretetreméltó, kedves és hatalmas szívű lány vagy, annyira jó ember, nem lehet így elkeseredned, hidd el, rendbe jön minden és megfogan a kisbabád is, csak tudom, nagyon nehéz kivárni. Anyudért imádkozom továbbra is, pároddal pedig remélem, hogy mielőbb rendeződik a helyzet, nagyon szorítok, úgy megérdemelnéd már a boldogságot!!!!!!! Egyél rendesen, a 45 kg az nagyon kevés és kérlek, a sok meló mellett azért a pihenésre is szánj időt, ne hajtsd túl magad! Szeretettel ölellek és várom tőled a jó híreket!!!!

Zsuzsám: Nem semmi ez az angol szöveg az e-mailedre…Ki lehet ez, egy hódoló? Vagy inkább csak egy tréfás kedvű emberke? :D Nem írt azóta újabbat?

Niki: [/color]Gratulálok, hogy sikerült a felvételid a tanfolyamra! Elkezdődött már? Amélia hogy van, hogy telt a húsvétotok?

Arte: Gratulálok a kis keresztfiadhoz! Nagyon édes! Mennek a drukkok továbbra is neked! Gondolom, tüszőrepesztő szurit kapsz majd, ugye? Párod spermaképét nem nézték még eddig?

Etna: Nem semmi, amit lebonyolítottál ezzel a keresztelővel, nem csoda, hogy kipurcantál a végére. A képeket köszönöm, nagyon jók lettek, te, ennek a kispasinak milyen izmos kis felsőteste van, jókötésű kiscsávó, az már biztos! Nagyon husi! Úgy örülök, hogy elmúlt Boti szívzöreje!!!!

Petra: Szegény Flórácska, ilyen esések Alexánál is vannak néha, ez már csak egy ilyen kék-zöld foltos időszak. Lesz ez még így se! Jól vagytok? Kornélka?

Laar: Nem semmi anyukád van, biztos csak szeretetből csinálja ezt Mírával, de azért elhiszem, hogy idegesítő neked. Anyummal szerencsém van ilyen téren, abszolút azt csinálja Alexával kapcsolatban, amit mi mondunk neki, soha nem jutna eszébe magától megetetni stb. mindig megkérdezi, hogy mit csinálhat vele, pedig ő is felnevelt 3 gyereket, szóval tapasztalata az van neki.
Örülök, hogy buliztatok végre egy jót, már rám is nagyon rám férne!!!! :D :D

Timi: Köszi szépen az iwiw-es hírhozzászólásodat, aranyos vagy! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon anyudéknál és hogy Vilcsi is jól elvolt? Éjszakái hogy teltek ott? Máshogy aludt, mint itthon? Én egy picit tartok a költözéstől ilyen szempontból, mert Alexa nagyon jól alszik éjjel már régóta, remélem, ott sem lesz ez másképp!

Tali időpontja akkor mikor legyen és hol????

Kép

Kép
daniellla

És végül egy fotó a 2 napos Léna babáról:

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Kirukám mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!

Daniella sajnálom h nem tudtatok költözni... pedig pont mondtam azuramnak h milyen jó Nektek a 7végén már a saját házatokba lehettek. Remélem hamar meggyógyultok! még nem nézték neki, mert annyira nem erőltettük ezt a dolgot. De majd most el fog menni orvoshoz.

Suzy te meg nyugodtan írhattál volna előbb is! Így könnyebb átvészelni a dolgokat. Szerintem a párod téged nem vesz komolyan és csak kihasznál és hiteget. Döntsd el minél előbb h mi a fontos Neked és aszerint lépj! Kitartás! Anyudnak is kell a támasz!

Timi üdv újra Pécsett :D most majd tutdtok talizni Laar-al :D

Laar sajnálom h anyud ennyire ki akarja sajátítani a picit, lehet egy jó nagy beszélgetés helyretenné a dolgokat és mindenkinek könnyebb lenne.

Etna igaza van Vasinak nem is vékony Boti!!!

Talán 7végé felé már lesz gázunk aztán utána már cuccolunk is. Ma megyek a varrónőhöz aki megvarrja a függönyeimet, mert az itthoni gépek alá be nem merem rakni ezt a drága anyagot :shock:
Most nem dolgozom, holnap megyek vissza a dokihoz, mert múlt kedden a munkahelyen jól megfáztam.

Most hirtelen ennyi! Legyetek jók!

Az eltűntek kerüljenek elő.... én már itt vagyok :D

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Daniella! Gratulálok tesódnak a kis Léna születéséhez! Nagyon édes baba! Remélem, már jobban vagytok!Sajnálom, hogy a költözés csúszott, de jobb később, mint soha! Ezen a 2 napos vírus félén már mi is túl vagyunk. Nálunk csak a Kornélkán jött ki. Most is beteg. Most éppen kötőhártya gyulladást hozott haza az oviból. Tegnap reggelre összeragadt a szeme... Jól rám hozta a frászt!! Mára már sokkal szebb a szeme. Flóra még mindig köhécsel. De most már jobban alszik.

Fog még mindig csak kettő, én nem tudom, de egyre inkább azt hiszem, hogy ennyiben is marad... Semmi jele, annak, hogy ki akarnának jönni... :roll: Kornélkának ilyenkor már 4 vagy 6 volt.... De hát nem egyformák a gyerekek... Így az én kis drágám sem.

CSajok, ne tudjátok meg!! A lányom simán ráver huncutkodásban a tesójára!! Tegnap is a videót ki-, bekapcsolgatta, és utána nézett az apjára, és közben vigyorgott neki... Azt hittem megzabálom. Még menni nem tud, de már mászna fel mindenre. Az etetőszékben úgy feláll mint a pinty, és mászik ki belőle. Múltkor majdnem ki is esett. Szombaton megtette első önálló lépéseit. Nagyon aranyos, ahogy belendül, 4-5 lépést már simán megtesz, és látszik rajta, hogy nagyon élvezni. De azért még mindig a biztonságra törekszik. Igyekszik megkeresni a kezünket, vagy azonnal négykézlábra állni. Csak rövid távnak indul neki. A haja is iszonyatosan megnőtt. Már lehetne neki hajcsatot tenni bele. Egy darabig benne is marad, de mivel elég vékony szálú még a haja, hamar kicsúszik belőle, de eltűri. Szeretni, ha fésülgetem neki. Ő is próbálja. Vannak dolgok amiket már mondogat. Persze még nem teljesen tisztán, de én megértem, és tudom, mit akar. A cicára Tita, és hívja is hogy szisz-szisz, a kutya az Vau-vau, és neki pedig azt mondja ere...(gyere), ha éhes mondja, hogy mammam... Ha viszem aludni, és mondom, hogy szia mama, vagy szia apa, integet. Ad puszit is. Nagyon édes. Az hogy megindult, vagyis hogy próbál lépdelni szerintem annak köszönhető, hogy kapott normális cipőt. Végre elérte a lába a 18-as méretet, így kaptunk neki Zetpol cipőt.
Azt hiszem rólunk ennyi elég is. Ma elég nyomott a hangulatom, fáj a fejem és szédülök is. Remélem, hogy hamarosan változik az idő, mert ezt a szomorkás időt, már nagyon nem díjazom.

Arte! Biztosan meglesz a 7végéig a gázotok. Mi be sem kötettük, nagyon drága lett. Szeretnénk beruházni egy napelemes bojlerra. Addig meg villanybojlerünk lesz. A főzőlapom, pedig gázos, az palackról üzemel. Kicsit bánom, hogy nem indukciós, dehát ár különbség biztos jócskán lett volna... Talán majd egyszer! Nektek megvannak már a konyha cuccok?! Küldhetnél néhány képet a kéróról!!

Suzim! Annyira nagyon sajnálom, hogy nem mennek jól a dolgaid! Anyukádat valamilyen szinten megértem, de persze téged is, hogy nem hagyod annyiban a dolgot. Remélem, hogy sikerül rábeszélned a további folytatásra, és javulnak majd az eredmények. A párodra pedig megint nagyon kibuktam! Nem fer az amit veled csinál! Szerintem is jobb lenne elgondolkozni rajta, hogy ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy testileg, és lelkileg is belefáradj a várakozásba?! Nem hiszem, hogy jó vége lesz annak, ha továbbra is ezt az életmódot folytatod. Bocsi, de úgy gondolom, ahogy Arte is, a párod nem vesz komolyan és ki is használ. Én elhagynám, minnél előbb. Ennyit nem ér az egész, hogy lemondj arról, hogy egészséges legyél és anya lehess!! Szerintem gondolkozz el azon, hogy mi a fontosabb neked! Puszillak!! Ha beszélgetni szeretnél, megtalálsz msnen is!! Tudod, mint mindig!! :wink:

Kiru! Remélem, hogy már ti is jobban vagytok, és hogy Ákos megúszta a betegséget.

Etnám! Köszönöm a képeket, a Botiról. Huncut mint mindig. Megmondom neked őszintén, hogy én sem látom soványkának. Szerintem ő alapból ez az alkat. Kicsinek sem volt husis, most sem az, de nem is sovány!! Örülök, hogy sikerült a keresztelőt és anyukád születésnapját is levezényelned! Én mindig tudtam, hogy talpraesett nő vagy, aki megold mindent!! A batyus rokonokkal pedig ne törődj, legyen ez a legnagyobb örömük. Egyébként hogy álltok lakás ügyben??

Lucám! Én is elvagyok néha tünve elég szépen, de te is szépen elvesztél hallod-e!? Mi újság nálatok?!

Timi! Örülök, hogy jól viseltétek a hosszú utat és hogy jól éreztétek magatokat! Apának biztosan nagyon hiányoztatok!! Hogy érzi magát apa az új munkahely(eken)? Mit ügyeskedik Vilcsi?

Laar! A fogyókúra nem egy egyszerű dolog, de ha gondolod, olvass utána a Cefamadar, és az Alli szereknek. Ez egyik sem kifejezetten az éhséget veszik el, hanem az egészséges életmód mellett segítenek nagyon hatásfokkal súlyt veszteni. Milyen a kertecskéd? Alakul? Küldhetnél egy-két képet!! Hogy van Míra? Mit tud mostanság?

Vasi! Mi újság? Dolgozol sokat? Voltál már annál az új dokinál? Van valami fejlemény?

Tina! Hogy vagytok? DAni nődögél?? Írhatnál!

Niki! ÉS veletek mi újság?? Jól vagytok? Jársz már a tanfolyamra? Milyen? Tetszik??

Beszélgettem valamelyik nap Angyallal. Jól vannak, hála a magasságosnak. Pénteken megy dokihoz, remélhetőleg akkor meg lesz a 4d-s Uh is. Puszil mindenkit!

Bibócska! Ha olvasol minket! Minden tiszteletem a tied! Azt hiszem nálad erősebb emberrel még nem találkoztam. Minden nap olvasom a naplódat, és örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok! És kezditek szépen lassan feldolgozni a történteket és hogy ennyire előre tudsz nézni! Biztos sok embernek erőt adsz, azzal, hogy megoszotod velük az érzéseidet. Remélem, ha a lelked megnyugszik kicsit a betegséged is újra kordában tudod majd tartani! Puszillak és szeretettel öllelek! Ha már van erőd írhatnál kicsit nekünk!

Nofikám! Milyen a munka?? Írj!

Remélem, nem maradt ki senki sem! Ha igen, akkor ne haragudjon, de azt hiszem megint hűen magamhoz, egy bazi nagy regényt sikerült ide bigyesztenem! Jók legyetek! Puszi nektek!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Most csak egy bekukkantás erejéig.

Lucám: Már tegnap is akartam írni neked, de elképesztően szita az agyam. :D :D Hogy vagytok, mi újság veletek? Tesókád hogy bírja a végét? Mikorra is van pontosan kiírva? Adj valami jelet magatokról, puszillak!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok!
Köszi az érdeklődést, megvagyok, bár nem éppen a toppon... sajna szar dolgok történnek velem, vizsgálatok kellős közepén vagyok, majd ha túlleszek ezen, akkor elmesélem (csak az még soká lesz :( ) Olvaslak Benneteket, csak nincs erőm írni. Daniella: tesóm május 12-re van kiírva. Hugodnak gratulálok a kis Lénához, gyönyörű, igazi kis hajas baba.
Kívánok mindenkinek szép napokat, a beteg Manóknak gyógyulást, ha lesz kedvem majd jövök! Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

sziasztok lányok!

nem hiszem el, vissza tudtam olvasni ezt az oldalt!
köszönöm botira a sok + jelzőt, daniella találta el a legjobban :D tényleg jó testfelépítésű, mikor 2260 g-mal jött a világra ,akkor is tök vékonynak kellett volna lennie, de már akkor is izmos volt a karja. egyébként megjött az étvágya, hála istennek. a kis arca lett vékonyabb, de nekem miért nincs ilyen korszakom,hogy nincs étvágyam? :shock: nekem mindig van a kua életbe.

suzykám!
mivel majdnem a fele akkora vagy,mint én, átküldöm a másik felemet, nem is kell visszaküldened, mardhat. :? sajnos az álláspontom nem változott az uraddal kapcsolatban. elviszel 5 ember munkáját, spórolhat, jön a gyereke, gondolom ő is a te nyakadban van varrva, bébiszitter is letudva, mellesleg jól is nézel ki, hostess sem kell. jól járt veled ez a pasi. egy dologban annyira nem látok nagy hibát, hogy elfelejtette a dátumot, én szóltam volna neki előtte nap és aznap is, a pasik nem tartják fejben az ilyen dolgokat, ők máshogy vannak kódolva. remélem annyit azért megteszel, hogy honorárod saját magad, hogy ha isten ne adja és úgy alakul, akkor ne legyen gond a saját lábadra állni. haza ne gyere, mert itt azért elég hibás pasik vannak, nagytöbbség nem egy munka hőse és még beképzeltek is. mindent a nőtől várnak. ez persze a szingli pasikra jellemző, nem a férjekre (de) :lol:
egy dologban légy határozott: hogy gyereket akarsz, erről nem mondj le egy pasi és akárhány kifogás ellenére sem. sokan sokféleképpen küzdünk, hogy anyák lehessünk, szegény bibó esetét nézd meg, az ő útja aztán tényleg fájdalommal van kirakva, de együtt a párjával végig tudnak rajta menni, a lényeg, hogy együtt!!! sajnos ilyen tempó és ennyi ideg mellett a mesterséges megtermékenyítés sem biztos,hogy eredményes lenne. bocsi,h a tapló vagyok, de 5 kaszinó mellett te miért is nem mardhaszt otthon? a mesterséges terhesség nem egyenlő a természetes, komplikáció mentes terhességgel, ahhoz azért sokat kell feküdni, sajnos ezt sokan nem tudják, azt hiszik, hogy elmennek, összejön a gyerek és utána jön 9 hónap rózsaszín köd, hát sajnos ez ritkán van így. drága, életmód váltás, kevés stressz és átgondolt párkapcsolat, ez a babához vezető út. mi is norbival sok nehéz dolgon mentünk keresztül, sok elvesztett baba, aztán most inogtunk meg, de áthidaltuk. de ha gyerek kérdésben nem lett volna összhang, én nem lennék férjezett az tuti. egy nőnek ez mindennél fontosabb,hogy anya legyen, hiába akarják azt elhitetni, hogy a karrier fontosabb, az akkor nem nő. egy gyereknél nincs fontosabb.
anyud meg döntse el a kemót, sokan abbahagyták és gyógyultak. azért az nagyon kemény dolog, rosszul van az ember, biztos megviselte. de amíg élni akar, addig nincs gond, ha nem akar menni, ne menjen. ezen ne idegeskedj, az ő betegsége nagyon jól gyógyítható. nem tudom,hogy hallottál-e komár laci esetéről, 2 kemó után abbagyta és kaposi szarkómából 4 éve még él. a legagresszívebb esete a ráknak a kaposi,aztán mégis fellép, szerepel, stb szerintem csoda történt vele.

lucám!
ne idegeskedj, nem lesz gond, nekem is sok olyan van, amit figyelni kell, fél évente megyek, legalább fél millió van rajtam, ha meg kéne számolni, de azért én is ideges vagyok mindig vizsgálatok előtt. dumát nem tudok küldeni, mert ahogy meglátja a telefont, fényképező gépet vagy kamerát elhallgat.

tényleg lányok boti egész nap beszél. petrám ő most van flóra szintjén, ugyanazokat csinálja mondja. egész nap megy a duma, olyanokat röhögök rajta. tiszta ideg, mert én dirket nem értek meg dolgokat, hogy hamarabb kezdjen el beszélni, persze tudom,hogy mit akar, olynakor kihúzza magát és mondja, hogy na! meg táncol, hát az haláli. diszkóban azért jobb, ha sötétben fog táncolni, előnyösebb lesz neki :lol: hiába ebben is az apja.

nofikám!
én is kérek lugosításos tippeket, mert sajnos a zöld lötty horribilis áron van. a bázikus por receptjét nem tudod véletlen, nekem az nagyon jó volt, de elkeverték a gyógyszertárban a papíromat.

laar!
én is szenvedek, mert állandóan megeszem boti maradékját is, visszajött a 10 kg és lassan már készíteni kéne a szerveztem a terhességre, így meg nagyon messze vagyok tőle. legalább 15 kg-ot le kell fogynom.

lakás ügyben: a sógornőm 2x visszalépett, én eléggé ki voltam, norbi nem volt kétségbe esve. most elvileg szombaton előlegezik le a lakását, ő adja az előleget és inenntől számítva tuti a dolog. de hiszem, ha látom. én már úgy mennék. teszveszre rakok fel lomokat, basszus a tök gagyi dolgokat úgy elviszik, brevi etetőszék már boti elintézte, igaz 32 ezer volt, de most kb 2 ezret ha ér, már 20an figyelik egy nap után.

lányok, tud valaki antik bútor kereskedőt, aki megbízható és magyar, már ha értitek! nagyon szép antik bútorok vannak a lakásban, ahova megyünk lakni, de elfoglalja a helyiséget, nekünk nem kell, de félek, hogy átvágnak a vevők. én nem értek hozzá. azt is még el kéne adni! de itt had nem mondjam, hogy kik foglalkoznak vele nagyrészben, azokkal azért nem kötnék szívesen üzletet.

mennem kell lányok, boti tök jól alszik mostanában. 12 foga van.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

többiek majd írok, de megyünk 9-re a játszóházba és addig legalább én legyek kész, megyek a közértbe is. jaj ma kapja boti a 15 hós oltást, nem akarom!!!!

vasi!
még gyorsban, az edit barátnőmnek sajnos nem sikerült a budaiban, amit ott csinálnak felháborító!!!! 100.000 rakják vissza a fagyibabákat, ha nem fizetsz vársz 3 hónapot!40 fölött az ember persze, hogy nem vár. közben az államilag támogatott, ezt kéne valahol bejelenteni!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Én is csak gyors leszek. :?
Etna, ez tök legális. Minden államinál így van. Három hónapot várni kell a következő lombikkal. Csak akkor mehetsz rögtön a következő hónapban ha kifizeted a 100E-t. Ezt én tudtam. Ez nem mostani dolog.
Egyébként nagyon tetszett ahogy elmagyaráztad Suzinknak a dolgokat. Profi vagy. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Íme pár kép:
Nappali
Kép

Étkező
Kép

Gardrób
Kép

Egyik leendő gyerekszoba
Kép

Kép
Kép
arte

Háló
Kép

Fürdő
Kép

Kép

Kép

Kép

WC
Kép

Konyha
Kép

Szóval most így állunk. Takarítás megvolt, a csillárokra a búrákat majd a legvégén rakjuk fel. A Konyhabútor pénteken talán véglegesen kész lesz. A gardóbba a szekrény részei megjönnek pénteken és majd a fiúk összerakják a megtervezett bútort. Az ülőgarnitúra kb 2 hét mire megjön. A függönyeim elvileg holnap meglesznek. Szóval most hirtelen ennyi a házról.

Én meg megyek délután dolgozni..... UTÁLOM a délutános műszakot!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
arte

Sziasztok lányok...
Igen szoktalak benneteket olvasni hiszen nagyon sokat jelent nekem a barátságotok.
És szeretem tudni hogy minden rendben van-e veletek és a családjaitokkal.
De most még ott tartok hogy sehol sem.Még nagyon kevés idő telt el és még nem könnyű.A naplóm sokat segít nekem hogy ki írom a gondolataimat talán megkönnyíti a feldolgozást.
Tudom jól hogy az idő segít és gyógyít persze már sem leszek többé ugyanaz mint voltam.Amik történnek velünk az életben legyen jó vagy rossz nagyon befolyásolja a további életem.Most egy piszkosul rossz időszak amin átmegyek 2 év alatt 3 fontos valakit vesztettem el és bizony nem könnyű ép ésszel felmérni miért is történik ez mind velem és miért ilyen rövid időn belül.
De ahogy mondani szokták ami nem öl meg az erőssé tesz!!
Azért félve de reménykedem benne hogy végre talán véget ér a rossz széria és talán jönnek még jó dolgok az életemben.
Ha mégsem hát nem tudok mit tenni viselem amit rám szabott a sors nem vagyok egyedül tudom jól sokan szenvednek sokan esnek/estek át azon amin én és mások is talpra állnak/álltak.
Én is így teszek előre nézek és várom mi jöhet még.

Nagyon örülök neki hogy megismerhettelek benneteket és hogy a barátnőim vagytok ezért nagyon hálás vagyok..És bár egyenlőre lehet hogy ritkán fogok írni de olvasni foglak benneteket mert fontosak vagytok nekem.
Millió puszit küldök nektek....
bibócska

arte!
a pincéről esetleg egy képet, hogy tudjam melyik oldalra tegyem a szalmabálát.

vasi!
a magánklinikán 60 ezer ugyanaz, ami az állami helyen 100 ezer, azért ha nagyon utána néznénk ez nem legális! nem ajánlhatják fel, azt a pénzt hova utalják?

bibó!
anyukám, te vagy az etalon! sokkal erőssebb vagy te bárkinél, az tuti! büszke lehetsz magadra, mi azok vagyunk rád! hidd el, hogy eljön az az idő, amikor eszedbe jutnak a kisangyalkáid és könny szökik a szemedbe, de nem érsz rá tovább emlékezni, mert egy kis örökmozgó rángatja a gatyád szárát. kívánom,hogy amint lehet ez legyen nálad is. mert ez lesz, abban biztos lehetsz. remélem a napok múlásával a szorító fájdalom egy kicsit enyhül, bár még nagyon friss a dolog. lalid, hogy van?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Csak gyorsan beugrottam...nem nagyon van időm, tegnap füvesítettük elől a kis kertet, a másikat nem mert apa beállót akar csinálni oda, de nem biztos h elfér, ma meghozták az anyagot hátra a kerítéseknek, annak is neki kell állna, na meg még javítgatom a kis macskaköves.
Majd küldök képeket.
A függönyeimet most varrják még csak, ugye aki spórolni akar annak várnia kell:)de sebaj.

Kiru!Jobbulást...szegények, borzasztó lehet.

Daniella!Örülök, h jobban vtok.Gondolom nagyon várjátok már a költözést.

Suzy!
Lassan elfogysz.Szegényem rengeteg minden szakadt a válladra.Bízom benne, h a párod hamarosan másképp látja majd a dolgokat.Több időtök az új kaszinóval tuti, h nem lesz, de legalább a gondjaitok oldódnának meg.Csak betartja az ígéretét.

Petra!
Nagyon ügyes a kis csajod.

Arte!
Csuda szép a házatok.Akkor már költözésre készen álltok?!Hajrá:)

Bocsi, akiket kihagytam, de a csajom nem enged...kis akaratos lett, és kibújt a 6.fogunk is...hisztizik itt mellettem és mondja...baba-baba-baba...böböböböböbö....hm...hm...hm..kis morgóm:)

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Etnám, van gyógyszertárban elkészíthető por, elvileg nem kerül sokba (fél kg kb. 1.000.-).
1. keverék (Sander féle lúgosító por): 10 egység Na-phosphoricum, 10 K-bicarbonicum, 100 egység Ca-carbonicum, 200 Na-bicarb.
2. keverék: Na-bicarbonicum: 85, Ca-carbonicum: 60, K-bicarbonicum: 10, K-citricum: 15, Mg-citricum: 20, Na-phosphoricum 10 egységnyi.
3. keverék: natrium phosphoricum 10g, kalium bicarbonicum 10g, calcium carbonicum 100g, natrium bicarbonicum 80g, magnesium carbonicum 50g.

Lehet kapni már készen is. Lúgosító v. bázikus por néven. Ne tévesszen meg, van Basica por is, az jóval drágább.
Használata: 1 evőkanálnyit oldj fel 2 dl vízben, és étkezések előtt idd meg. A legideálisabb hatást 7 és 19 órakor fejti ki, ilyenkor a legjobb báziskeveréket inni. De!!! lehet fürdőhöz is használni, 5-6 evőkanálnyi kell a vízbe, és akár 2-3 órát is lehet benne csücsülni. Már ha Boti hagyja. :-)

Egyébként sok helyen hallani, hogy a szódabikarbóna nagyanyáink praktikája a lúgosításra.
2,5 dl vízhez adj 1 teáskanálnyi szódabikarbónát, egy fél citrom levét, és idd. :-) A szódabikarbónát érdemes szintén gyógyiban beszerezni, mert az tisztább, mint az áruházi.

Én a Joshi Bharat féle lúgosító teát iszom, minden reggel egy pohárral, eddigi eredményem, hogy nem hat rám a tavaszi fáradtság, és 2-3 kg-mal vagyok kevesebb.

Lányok, egész jól alakul a munka dolog, bár a héten elmaradt az oktatás, mert tárgyalássorozat van folyamatban, de legalább van időm tanulni. :-) Amióta ide jelentkeztem, már 2 másik helyről is hívtak. Mindkettőt visszautasítottam, mert nekem kellett volna fizetni, és szétaprózni sem akartam magam.
Tehát alakulóban vannak a dolgok. :-)
Sadával nincs semmi különleges, folyton fáradt, rossz a kedve, majd mesélek.

Daniella, gratulálok a tesód kicsijéhez, nagyon édes kisbaba. :-)

Bibócska, Etna igazán frappánsan fogalmazott, Te vagy az etalon. Hihetetlen, micsoda erő van Benned, amiért csak csodálni lehet. Ahogy szokták volt mondani, a gödör aljáról már csak felfelé vezet az út. Tiszta szívemből kívánom Neked, hogy Rád ragyogjon a szerencse, és teljesüljenek életed vágyai.

Csajok, most búcsúzom, ne haragudjatok, hogy most nem írtam mindenkinek, de pótolom.

Puszilok mindenkit: Nofi

Van rá szerintetek remény, hogy megbeszéljük a találkánkat??

nofertiri

Helló Lányok!

Arte: csuda klaszz a házikó! És lám, milyen jól fest a járólap :lol: , nagyon szépnek, mutatósnak tűnik! De jó lesz már költözni, várjátok, ugye?!

Etna: Boti nagyon helyes kisfiú, és szeruntem arányos testalkatú, semmi probléma vele., jók a pucis képek :o

Laar: jó sok dolog van, hát így nehezen egyeztetünk időpontot, de gyors kalapál Gábor, és pikk-pakk kész lesztek :D 6. fog? én sejtettem, hogy ezért nem eszik Míra...de ez is kibújt!

Bibó: ahogy szokták mondani ennél mélyebben már nem lehet az ember, és minél mélyebben vagy, annál magasabbra szállsz majd!!

Lucám: vizsgálatok? nincs komolyabb baj, ugye? Tamás? Még mindig anyás?

Kiru: szörnyű ez a betegség, talán ez a legrosszabb, hol alul, hol felül, mihamarabb legyetek túl rajta!!

Daniella: édes a kis Léna...nálatok is költözés, Alexának jót tesz majd a változás, új környezet, biztos értékelni fogja. Felfedezi a kis birodalmát, és jöhet-mehet naphosszat!

Petrám: Flóra már jár-kel, nagyon ügyes!!Nálunk is Vilcsi kezdeget menni, de még csak erősen próbálgatja szárnyait, nagyon büszke vagyok rá.Az ágy és az asztal között már átszökken, hogy úgy mondjam, ha fogjuk a kezét már ügyesen lépdel, és egész sokáig. Én is azon töröm a fejem, milyen cipőt vegyek neki. Lassan aktuális lesz, és az első cipő meghatározó, nem akarok silányat venni.
Apa jól megjárta, a munkahelyeit otthagyta, az egyik nem tetszett neki, nem való a pénzügyi tanácsadói munkakörre, a másiknál nem jelentették be, ingyen dolgozott 1,5 hónapig. Mindig csak hitegették, aztán megunta, és eljött, ugye se szerződés, semmit nem tudunk tenni. Nem akarom elkiabálni, de talán jövőhéttől új munkája lesz...majd ha lesz szerződés bővebben írok róla!
Visszatérve Vilcsihez, még mindig 2 foga van, és abszolult semmi jele a többinek...Borzasztó akaratos, feszíti magát, ha nem tetszik valami neki, úgy tudja rázni a fejét, a nem-re, mintha mindig is ezt tanulta volna. Szépen tapsol, töri a diót, börrög a szájával, az ujjával a száját börrögteti, és mindenféle hangot hallat már. Sokat dünnyög, sokat rosszalkodik.
Most leszokott a papírevésről, helyette amit talál a földön, felcsípi és megeszi. Legyen az morzsa, szösz, cérna, hajszál, őrület, folyton az egyik szemem rajta. Rohamosan nő, most egy hét alatt minden ruháját le kellett cserélnem. A haja is szépen nő, olyan selymes, kicsúszik a csat belőle.
No ennyit rólunk...

Vasikám: hol tartatok? Doki vagy dokinéni tud nektek segíteni? Lehet jobb lenne magán-ba csinálni?!

Eddig tartott a türelem...Vilcsike részéről!

Puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Sikerült megörökítenem a Flórát, ahogy lépked!! Itt megleshetitek!
http://www.indavideo.hu/video/Flora_setal

Most csak ennyi voltam!!

Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

tegnap voltunk cipőt csináltatni a kicsinek, előtte konzultáltam az ortopédussal, mert mintha még mindig görbe lenne a kicsi lába...h mégis milyet vegyünk, csináltassunk..És a barátaink ajánlották Nagyárpádon egy cipészt, a kislány első cipőjét is ott csináltatták és azóta oda járnak, most már nagycsoportos az oviban..és nagyon meg vannak elégedve velük.És az ortopédus is őket ajánlotta.Csináltattunk szandált és egy félcipőt a kiscsajnak, bőr mind a kettő, kézzel készítik, ugyan úgy raknak bele lúdtalp ellen olyan betétet, normál esetben 5mmet, de kinek ahogy kéri az ortopédus.A szandi 4500.-, a kiscipő 5000.-.
Kicsit később beírom a címet telefonszámot, mindenkinek teljes szívvel ajánlom.Egy hét alatt kész.A boltokba dupla ennyi ugyan ez a minőség, a színeket, h milyen legyen mi választhattuk.
Timi, nektek is ezt ajánlom a Deichmann helyett.
És képzeljétek a szandi 20as,és csak egy ici picit nagyobb, a cipőt egy számmal nagyobbra csináltattuk.Azt mondta az orvos, h egy számmal nagyobb legyen, mert gyorsan nől a kis lába., uh az 21-es.

később jövök még pusza.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

cipő szabász-Riszt József, Pécs-Nagyárpád, Kemény Zs. U 64,Tel:72/440-212,30/288-7607

Ajánlom azoknak akik a környéken laknak.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

draga lanyok!
nagyon köszönöm a szavitokat es mindenben igazatok van,en vagyok a nagy "szar" ember mert nem merek szembenezni egy uj elettel!
pedig szerintem is ez lenne az erthetö es egyetlen megoldas!
tudom hogy otthon legalabb szeretö es megertö emberek varnanak akikre szaithatok es ök a csaladom!
de valahol szertem ezt a barmot en magamnak sem tudom megmagyarazni miert hisz semmi sem jo...az egyedüli dolog a munkam ami örömet okoz es a pillanat amikor beülök a kocsiba es haza indulok a szertteimhez! ez az egesz olyan amit nem tudodk megmagyarazni nektek sem es magamnak sem!
a kihasznalasrol amit irtatok...hat nem tudom en dolgozom ezerrel es megvan mindenem ami az elethez kell,auto ,hazamenes kethavonta szep otthon es semmi anyagi gond!
de nem ez amire vagyom hanem egy baba ,boldog csalad es szertetet,ezeket nem tudom megvenni a boltba es ezt nem eri meg a kedves!
hiaba adja meg ezeket a dolgokat nekem nem ez ami hianyzik a boldogsagomhoz! de ezt nem kell magyaraznom nektek tudom ti megertitek miröl beszelek!
annyira el vagyok keseredve...nincs olyan pillanat hogy ne bögnek ugy kell tartanom magam meloba is hogy az emberek ne vegyek eszre hogy kesz vagyok!
bar mindenki mondja hogy szarul nezek ki,meg kerdezik hogy beteg e vagyok.....ugye mar 4 eve nyomom,tudjak mikor vagyok boldog:)
anyaval meg nem tudom mi legyen,tudodm hogy a kemo nagyon nehez,es megviselte öt de nem tudom ha nem csinalja vegig,ha esteleg megint kell akkor mi lesz!
mar multkor elsiram magam a telefonba mert nem tudtam tartani az erzeseim!
most anya nem mondd semmit a hugomtol tudodk mindent en nem mondok semmit az eletemröl hogy ne idegesitsem,meg jo hogy vagytok nekem es meghallgattok bar ezt nem akaratm...ezt a sok szart ratok zuditani! ha anyara gondolkok a szivem kette reped ha a multra gondodlok akkor is ha a jelen kepeit szedem elö akkor is csak sirni tudok ...soha nem voltam ennire kesz az eletben ,tisztara össze csaptak a felhök...
hat igy allunk...ahogy irtad darga Etnam hetvegen dolgozom es babay sitter vagyok hetközbe meg kidolgozom a lelkem,es hagyom magam terrorizalni!
most kedden remelem elrepül a USA-ba (mert a vulkan kitöres miatt lehet hogy nem) pedig nagyon szertnem,egyedül legyek es gondolkodhatnek legalabb,talan jutnek valamire!
Bibocska annyira tisztellek amiert ilyen erös vagy,legy tovabbra is ilyen es ugy ahogy irta Etna hamarosan egy masik kis elet aki a ga gatyad rangatja majd lassan elfelejteti veled ezt a sok fajdalmat!
kivanok neked tiszta szivemböl sok eröt es kitartast!
draga többiek nagyon köszönöm megegyszer a hozzaszolasotokat es örülök hogy ujra itt vagyok!
igyekszem visszaolvasni hogy kepbe legyek csak lefoglal ez az idiota szabadidömbe es kikeszit hogy eröm nincs leülni!
ne haragudjatok ram...igyekszem!
szeretettel ölellek mindannyiotokat es a kis dragaitokat!
örülök hogy mindannyian boldog anyukak vagytok!
suzi2

Sziasztok!

Suzy ezt a döntést tényleg neked kell meghoznod! tudod az egyik kolléganőm szokta azt mondani h inkább legyünk szegények és boldogok, mint gazdagok és boldogtalanok. A gazdagoknak mindig van valami/valamilyen bajuk.....

Etna nagyon jók az új képek fent :D

Daniella megvolt a költözés? Remélem meggyógyultatok!

Laar: h érted h Mirának befelé áll a lába? A lábfeje vagy az egész lába?

Petra: nagyon jó a kis videó!!! Olyan kis ügyes ez a leányzó!!

Timi mi van a mei tai hordozóval? Csak azért mert a keresztfiam anyukája vett egyet és nagyon dicséri!

Kiru Nektek is jobbulást!

MIKOR ÉS PONTOSAN HOL LESZ A TALI????!!!!! Ott alvós lesz vagy sem?
Nekem a május 15 lenne a jó!

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Immár az új házból írok nektek, tegnap ideköltöztünk. Kicsit még fura, de szuper minden. Alexa jól alszik itt is szerencsére, tegnap du.-i alvását már úgy intéztük, hogy itt legyen, hogy ne az éjszakai legyen az első. Picit nyüszizett
, de csak egy icipicit, azért látta, hogy más a környezet, de hamar elaludt. Éjszaka sem volt ébredés. Én nem aludtam valami jól, de majd megszokom. Mások a zajok, minden... Jó volt az első közös reggeli is.

Arte: Már én is kérdeztem a taliról meg Nofi is, mivel közeleg a május, légyszi nyilatkozzon akkor mindenki, fixáljuk le a helyet és az időpontot is! A május 15. szombat az nekünk is jó! Mi mindenképpen 1 naposra megyünk csak.

Nagyon szép lett a házatok, gondolom, alig várod már, hogy költözzetek!

Petra: Nagyon jó a kis videó Flóráról! Kornélkának jobbulást kívánok!

Suzi: Olyan jó, hogy írtál és jelentkeztél! Fel a fejjel drága, eljön a boldogság a te életedbe is hamarosan! Csak lehet hogy előtte meg kell tenned egy nehéz lépést. Tedd mérlegre a dolgokat, mi szól a párod mellett és ellen és dönts úgy, ahogy jónak látod, légy önző, mert most a te életed és boldogságod a tét!

Timi: Jön majd a többi fog is Vilcsinél, ne aggódj. Alexánál most a 9. készül áttörni, ő nagyon gyorsan kinövesztette őket. :D Hogy megy Vilcsinek a darabos kaja? Eszik már a ti kajcsitokból is? Ezt a börrögtetést a szájával Alexa is csinálja, úgy bírom ilyenkor! :D :D Meg csattogtatja a kis nyelvét, sőt felváltva csinálja ezt és a börrögtetést. :D Papírevés az nálunk szerencsére kimaradt és az öklendeztetés is megszűnt már! :D Vilcsi bírja a zenét? Alexa egyből elkezd dúdolni, ha zenét hall és táncikál rá, szerintem nagyon muzikális lesz! A hiszti és a megfeszítés az nálunk is megy ezerrel, igazi kiscsajok lesznek! Felköthetjük a gatyánkat!

Most megyek Lányok, kérlek, mindenki nyilatkozzon a talival kapcsolatban, hiszen nyakunkon a május!!!!

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok!

Látom a héten nemigen volt senki fórumozós kedvében!

Most csak néhány sort tudok irni gyorsan!

Daniella!
Gratulálok a költözéshez, biztos hamar megszokjátok! Olvasom hogy Alexa is mennyire szereti a zenét! Pont ugy mint Amélia is, ő is dudól és rázza a kis seggét.
Puszi nektek!

Arte
Nagyon szuper a házikótok, szerintem is jól mutat igy egyben a járólap, nem is rossz! Jó nagy házatok lesz nektek is ! Mikor is költöztök pontosan??
Az inyekcióról és a gyógyszerról annyit tudok mondani hogy én is kaptam ilyen kezelést, elöször kell szedni peteérést segitőt aztán kapsz egy szurit ami tüszőrepesztö. Aztán lehet akciózni!:)
Puszi!

Most még irok egy kicsit magunkról.
Csütörtökön elkezdtem a tanfolyamot! Eddig szuper, de majd ezután jön a feketelevese. Most komunikációs téningünk volt, egy csaj tartotta, annyira jó fej volt halálra nevettük magunkat a történetein amit mesélt!
Nálunk nem történt semmi különös mostanában, Ami még mindig nem beszél, de ma reggel mondtuk neki hogy tejcsi van az üvegben és elkezdte mondani hogy tejszi, olyan édike volt, egyfolytában ismételgette utánna!

Na most megyek mert még sok a dolgom!

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Ja még annyi hogy a május 15.-e nekünk is jó, de más hétvége nem jó mert programjaink lesznek!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok csajszik!

És konkrétan hol is taliznánk? Én sajna erre most így semmi konkrétumot nem tok írni, mi nem nagyon tervezünk előre,a naptárunk még üres, uh akár össze is jöhet a dolog.:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Gyorsan tudok csak pár szót írni nektek, meglátjuk, meddig hagy Ákosom.
Köszönjük a gyógyuljatok megeket :) Meggyógyultunk :)

Etna! A keresztelős sztorid halálos. Én csak röhögtem rajta, ilyen is csak veled történik! Remélem nem fázott meg nagyon Botika! A fotókat köszi, cukorfalat a kishapsi!

Suzi drága! Nagyon örülök, hogy jöttél, és írsz nekünk. Sajnálom, ami veled és körülötted történik. Ezt a lépést neked kell meghoznod. Jó lenne ha a párod tényleg elrepülne, és egyedül tudnál lenni átgondolni mindent és mérlegelni! Bárhogy döntesz, mi melletted állunk!

Daniella! A tesókád kislány nagyon édes :) Gratulálok Léna babához! Örülök, hogy sikerült a költözés végre, és Lexinek is tetszik! Képeket küldhetnél! Ja, majdnem elfelejtettem, a freemailes címemet nem szoktam nézegetni, mert mint írtam, miattatok csináltam. Belenéztem valamelyik nap, látom oda küldtél egy rakás videót. Nagyon ügyes Lexike :)

Tali! A 15 jó nekünk is. Nofi számolgatott, hol lenne a középút, de nekünk mindegy, mert kb. középen vagyunk. Oda megyünk, ahova mondjátok!

Arte! Nagyon szép a házatok! Ide már én is várnám a baköltözést :)

Bibocska! Minden nap eszembe jutsz, rengeteget gondolok rátok, és csodállak, hogy ilyen erős tudsz lenni!

Zsuzsám, most olvasom, hogy a hétvége jó lett volna neked :? Nekem is, sőt jártam is a skála felé, no már mindegy. Majd egyeztetünk!

Petra! Nagyon ügyes Flóra :)

Bocsi csajok, de eddig hagyott a főnök (egyébként már ez is csoda). Puszika mindenkinek!

kiru84

nekünk is jó a 15-e , de mi tuti nem alszunk ott, mert 16-án botond névnap!
akkor balcsi? vagy most ki is szervezi? nofikám, te vagy a koordinátor, várjuk az uticélt, aztán már csak azt kell megszervezni, hogy azon belül hol, mert ugye nem a balatonparton ülünk? főleg, ha ilyen jó idő lesz. sajnos boti gyogyi, így csak ennyi voltam, mert a hülye pelenka átázott és fél 6-tól fent van, minden rossz neki!

lucám!
minden ok? képek tamásról? duma? tesód?

daniella!
grat a költözéshez, nagyon király lehet.

laar!
a cipész szuper árakkal dolgozik, itt kb kínai cipőt kapsz ennyiért, amit én meg is vettem a játszóra, wink szupermárka, aztán szegény botinak büdi benne a lába a szaros ragasztójuktól, ami minden cipőjükben van. kár, hogy pesten nincs ilyen, anno nekem is csináltatták és soha nem volt se lúdtalpam, se más ortopédia bajom. szerintem itt kb 10 fölött vannak. játszóra azért én siestát és elefánt cipőt nem akarok ráadni. de a kis nike vagy adidas is made in ..... india vagy egyéb corea, china

suzy!
én is csatlakozom az előttem szólokhoz, ezt neked kell eldönteni, de egy életed van, ha 45 kg-ra fogytál az idegtől, akkor nem hiszem, hogy nagyon boldog lennél. az anyagiakat azért írtam, mert én is így voltam norbi előtti kapcsolatomban, aztán mikor szétmentünk nem volt egy gáláns a lovag. mondjuk én könnyen döntöttem, mert ő még fiatalnak érezte magát a gyerekhez, hát akkor viszlát! azóta sincs gyereke, én várhattam volna szerintem. aki szereti a másikat az nem vacilál, mit félt a párod? tán csak nem az ingyen munkaerőt? majd küldök neked valamit, de előtte petrát vagy daniellát megkérem valamire. ebből fogod látni, hogy mi az összetartás ereje! ilyen egy jó párkapcsolat!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

niki!
majd ha tudsz küldj táncolós videót, megnézném, hogy ráz a kiscsaj. boti is táncol, nem tudom felvenni, úgy röhögök rajta. boti is most kezd dumálni. olyan fura, kis csimaszok voltak, aztán meg mi lett belőlük.

kiru!
jól vagytok már? na boti is megunta a takrítást!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nekem is jó a május 15. Úgy alakítom a 7végét, hogy el tudjunk menni. Remélem, hogy a párom is elkísér majd.(Megígérte, de férfiból van, úgyhogy soha nem lehet tudni, mi lesz a vége. És nála alapból 3 percenként változik a műsor...) Ha nem akkor lehet, hogy megkérem a Flóra keresztmamiját, hogy kísérjen el ő. Mi is csak aznapra mennénk.

Nálunk újra zajlanak az események. Péntek, szombat apa csinálta az utcafronti kerítés alapot. Szóval hamarosan az utcafronton lesz kerítésünk... Legalábbis pillérek... A többi még várat magára. Az udvar kerítés nyáron lesz majd csinálva, és idén ennyi.

Daniella! De jó nektek... Én már kezdek belenyugodni, hogy nem mostanában fogunk ott lakni. Még jó, hogy nincsenek a szobák színre festve, mert mire oda kerülünk addigra nem kell a gyerekek szobáját babásra, gyerekesre festeni... De sebaj, jobb később mint soha. CSak legalább látnám, már hogy haladunk afelé. Örülök, hogy Lexi jól viselte a költözést. Az én gyerekeim is szokják a környezetet, de nekik minél tovább húzódik annál nehezebb lesz majd. DE majd megszokják!

Niki! Örülök, hogy tetszik a tanfolyam. Én is szeretnék kitanulni valami szakmát... Én masszőr szeretnék lenni. Nem tudom miért, ez nagyon mozgat. Csak egyenlőre, még nem tudom beütemezni a gyerekek miatt. Pedig jó lenne, néha kicsit kiszakadni a kerésvágásból. Néha kicsit besokalok. Örülök, hogy Ami ilyen ügyes kislány! :) Biztosan édesen táncikál. Flóra most egyenlőre hanyagolja. Most a járást gyakorolja ügyesen. Egyre magabiztosabb és több távot vállal be.

Etnám! Várom a kérésed!! Örülök, hogy Boti is nyomja a rizsát!! :) Anyja fia?! Remélem, ezt tőled örökölte! A Kornélka nálunk olyan nagy dumás mint én, szóval, apának nem lesz egyszerű, ha a Flóra is rámüt etéren! De ez az ő gondja!! :D Tudsz valamit Lucáról?? Nagyon nem látom mostanság! Nem tudom skypeon sem elcsipni!

Arte! Meglett a gáz? Mikor költöztök??

Timi! Én Zetpol cipőt vettem a Kornélkának és a Flórának is. Árban nagyon jó, és szerintem nagyon jó kiscipők, könnyűek, és biztosan tartják a manók lábát. Ludtalp betét is van bennük. Én merem ajánlani bárkinek. És strapabírok is.

Etnám, a Kornélkának Nike cipője van már 3 éve folyamatosan, szerintem attól, hogy made in Indonezia, attól még NIKE!! Az adidas cipője, ami első ilyen márkás csukája volt, sem ment gallyra, csak kinőtte.(Lassan, kb jövőre jó lesz a Flórának is!! :D 20-as) Nikek sem mentek tönkre, a mostanit, már 1,5 éve hordja és semmi baja. pedig fehér, és agyba főbe mosom. A deichmanban szokott akcióban lenni szerintem megéri!! A ZEtpol, lengyel cipő. (hátha érdekel vkit)

Kiru! Örülök, hogy jól vagytok már! Sajnálom, hogy nem tudsz sűrűbben írni. Én mindennap olvasom az oldalt, de sokszor semmi sincs amit írhatnék. És így összevárok néhány témát, amihez tudnék hozzászólni, és csak akkor jelentkezem. Ákos mit ügyeskedik mostanság?!

Vasi! Merre jársz?! Írj!

Ti is kaptatok emailt Szilvitől sűrgős címmel?? Nem tudtam megnyitni, nem volt kiterjesztés... Swidi emailjeit sem tudom megnézni, soha.... :S

Megyek, össze kell rámolnom. Rengeteg a mosott ruhám, amit el kell tennem, amig a Flóra alszik. Jók legyetek! Várom a fejleményeket, a talival kapcsolatban. Puszi
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Köszönöm kérdéseteket, jól vagyok. 15-ére szabaddá teszem magam. Még nem tudom hogy kell-e túlóráznom de ha kell meg próbálom elcserélni. Hó végén kapjuk meg a beosztást ki mikor kell túlórázzon. Mindenképp mindent megteszek hogy ott lehessek.

Örülök hogy mindenki meggyógyult. Nem volt túl jó azt olvasni szinte mindenkitől hogy betegek a gyerkőcök és ti is.
Mindenkit ölelek és pusszantok.

Petra, nagyon köszönjük a videót. Flóra változatlanul imádni való.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Lányok!

Csak gyorsba a tali végett!
Nekünk is tökéletes a 15.-e, mint dátum. A kérdés, hogy maradt Balatonvilágos a találkahely? Vayg Balaton környéke?

Később jövök, addig is puszi!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!
Megvagyunk, élünk-virulunk...
TALI: nekünk is jó 15-e, (bár addig még 90%, hogy egy kisebb műtét vár rám...) mi a helyszín? Ha rossz idő lesz, hol leszünk?
Igyekszem összeszedni magam és írok többet is, már van egy csomó duma felvéve a telóra, csak át kell tenni gépre. De mivel az infraportunk nem mükszik, így csak apa PDA-ján keresztül tudjuk,az meg macerás. Infraportról jut eszembe: majdnem behaltam múlt héten. Tamás előkaparta a fiók mélyéről, kb. karácsonykor került be oda, mikor elromlott a gépünk. Szóval elővette és elkezdte bedugdosni a számítógépbe (én ott ültem a gépnél), közben mondogatta: "be kell dugni ide és világít) Az eszem állt meg tőle, honnan emlékezett rá, hogy ez világit ha bedugjuk az USB-be? És hogy nem keverte össze a pendrive-al, hiszen tök egyformák... Hihetetlen a csávó, sokszor félelmetes miket tud. A mondókát, amit megtanultunk a kismama-klubban, másnap reggel felvettem, tökre tudja egyedül, csak szégyenlős és alig mondja, meg nem olyan szépen tisztán, ahogy egyébként beszél. Csak a "L" és a "R" betű nem megy neki, ezek helyett j-t mond, K, Z..stb mind megy neki. Nagyon ügyi.
Mára ennyi voltam, majd próbálok írni mindenkinek! Puszi és jók legyetek!

Kép

Kép
luca81

még valamit elfelejtettem az előbb. Lenne egy ötletem talival kapcsolatban, csak nem tudom a Balcsi környékén hol van ilyen:

http://www.ugripark.hu/

Nézegessétek meg a honlapot, igaz ez Győrben van, de talán arrafelé is akadna. Szerintem nagyon megéri: 2000 ft a belépő egész napra és a kicsik játszhatnak kedvükre, nem számítana az esetleges rossz idő sem. Mit szóltok hozzá? (amúgy mi hamarosan megyünk ide a győribe, majd mesélek)

Kép

Kép
luca81

Csajszik!

Szupppper! Akkor úgy tűnik, jó a máj. 15-e mindenkinek!!!! Köszi, hogy mindenki írt! Akkor már csak a helyszínt kell lefixálni! Amúgy nekünk is mindegy, oda megyünk, ahová a többség szeretné!!!
Na, akkor döntsük el a helyszínt is!

Pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Tartsuk pécsett a talit és akkor mindenki tud cipőcskét csináltatni...na ez csak vicc volt...:)

Suzym!Remélem sikerül rendbe tenni az életed.

Etna!
Én is gondoltam, h a játszóra vmi kínai cipőt veszek, de akkor a szar cipő lesz többet a lábán...akkor minek vettem másikat..még nem motorozunk nem tudjuk tönkre tenni annyira talán:)

Arte, a bokája az egyik befelé áll asszem, de már nem is emlékszem, szóval csak a bokácskájával van gond...sztem, aztán lehet h nincs is...

Csajok, milyen akaratos lett ez a lány, és milyen hisztis tud lenni...ma úgy megijedtem, torka szakadtából kiabált, visított, nem tetszett neki vmi... fürcsiztünk aztán nem tetszett neki, h mosni akartam a fogát, és megint visított és csapkodott...remélem erről leszokik, mert gondok lesznek.

na pusza mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok..

Bocsi, hogy nem jöttem, de sok volt / van a dolgom. :-)
HURRÁ, HURRÁ, MÁJUS 15!!! És nekünk is jó az időpont. El sem hiszem, csajok... :-)

Elvileg középen Balatonvilágos van. Akkor senkinek nem kell kompoznia sem. Van ott egy bababarátnak kinéző hotel, a Hotel Frida Family. Ha gondoljátok, utánakérdezek, be tudunk-e oda települni.

Most nincs erőm írni, jövök, amint lesz egy szusszanásnyi időm.

Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

Jó reggelt!

Elküldtem egy mondókát, hallgassátok meg, remélem sikerül lejátszani, mert amr formátumban van. ha igen, majd még megy...
Nofi a hotel ötlet szerintem tuti, talán beengednek bennünket.
Puszi

Kép

Kép
luca81

Oké Nofi, köszi, hogy szervezed, szerintem nagyon jó ötlet! Akkor úgy néz ki, a helyszín is fixálódik lassan??? :D :D :D

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok...

Na, helyzetjelentés. A Frida zártkörű rendezvényt tart, oda nem tudunk menni.
De.
Találtam egy nagyon klassz panziót, ez is bababarát, van játszószoba, kert, büfé, étterem. Küldtem e-mailt az igazgatónak, elvben nincs akadálya, hogy ott legyünk, de mivel nagyon előszezonban mennénk, nem lenne pl. a'la carte étterem, csak olyan ebédre számíthatnánk, amit a személyzet is kap. (Annyira rendes volt, mondta, ha igény van az ebédre, majd olyat főznek a személyzetnek is, ami nekünk is megfelel.) Mondtam az igazgatónak, hogy miattunk külön nem kell ebből gondot csinálni, csak viszünk magunkkal valami ennivalót. A lényeg, hogy ha jó az idő, akkor a szabadban lehessünk, ha viszont rossz, akkor ne ázzunk meg, és a babák is jól érezzék magukat.
Mit szóltok?

Most gyorsan ennyi voltam, majd jövök. Puszi: Nofi

nofertiri

Nofi ez nagyon tutinak hangzik, szuper lesz szerintem. Melyik panzió ez? Csak mert nekünk kell szállás is egy éjszakára. Lehet akkor itt megoldható lenne ez is. (legtöbb helyen min. 3 éjszakát lehet foglalni :( ) Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Nofi! Nagyon jól néz ki ez a panzió. Anyagi vonzata mi lenne ennek a dolognak?? Mármint gondolom, kérnek valamennyit azért, hogy ott eltöltünk a kertjükben néhány órát?? Vagy csak én vagyok túl anyagias?? De gondolom, ez a dolog másokat is érdekelne!!
wpetra
Pusztavám

Petrám..

Még nem kaptam választ, de mivel annyira előszezon van, hogy még nincsenek 100%-on, sztem vagy ingyen, vagy nagyon olcsón megússzuk. De amint erre kapok választ a panziótól, írom. :-)
Puszillak

Csajok, Swidi, Laar és Grácus válaszát még nem tudjuk.
Bibócska, Angyalka szintén nem jelezte, hogy mi az elképzelésük.

nofertiri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: