Any: Igen, nekem is a Dinane35 volt. Hát nagyon nem jött be.
A bőrömön sem segített semmit.
Nagyon szerencsés alkat vagy! Tényleg sok-sok évet letagadhatsz már most is, amikor még nem is kéne!
Én ki szoktam vinni Petit akkor is, mikor kicsit taknyos volt. Egyszer volt eddig alacsony lázunk, a 3 naposnál, de akkor is kivittem. Szerencsére ezen kívül még más baja nem volt (kopkop)
Tünci, Lara: A férjem majdnem 40 lesz, mire Panna megszületik.
Peti születésekor 38 volt. Én meg 11-el fiatalabb.
Ő is nagyon szerencsés alkat, legalább 10-el kevesebbnek gondolják, de vigyáz is magára. Ha meg nem teszi véletlenül, akkor meg én vigyázok Rá!
Van egy munkatársa, aki nálam is pár hónappal fiatalabb. Mikor együtt mennek valahova, mindig Őt nézik idősebbnek.
Szerencsére agyilag viszont nem maradt le 18 környékén, mint sok másik.
Miért szeretted volna a sterilizálást választani? Már egyáltalán nem is akartok gyereket? Úgy tudom, hogy a férfiak sterilizálása sokkal kisebb műtét, kevesebb kockázattal, és később semmiféle kellemetlenséggel nem kell számolni, ellenben a nőkével.
Persze ez sok férfinak híúsági okokból nem fér bele.
Winchi: Mi is ugyanígy állunk.
Csak magunkra számíthatunk, mert közel-távol se mama, se más rokon.
Betti: Akkor Ti sem szeretnétek sokat várni! Nekünk ez az 1 év eddig bejött. Mondjuk Peti nem az a nyakamon lógos típus, ami azért nem mindegy!
Nem bántja a pocakomat, nem kell sűrűn emelgetnem és már nem is szopik, bár én szoptattam volna terhesen is, sok ismerősöm csinálta, de ő nem kért többet. Utána 1 hónappal teherbe is estem.
Mi ilyenek vagyunk. Egyszer nem védekezünk, aztán már itt is a baba. Szerencsére mindkettő szándékos nem védekezés volt.
Mancsa: Mi is hasonlóképp tervezzük az alvást!
Legalábbis Peti nem mutat hajlandóságot arra, hogy kiköltözzön az ágyunkból.
Én is hormonos spirált szeretnék! Megírod, hogy mennyibe kerül? (csak hogy mire számítsak) Gondolom, szoptatás mellett azt sem lehet?!
Ekcémára mi is használjuk a Sanatopicot, de sajna az övé túl durva ahhoz, hogy a szteroidon kívül bármi más használjon. Ráadásul ahogy abbahagyjuk, megint csúnya lesz az arca. Szerencsére a karjára elég a S. is, meg az arcán is javít végülis valamennyit.
Múltkor írtad, hogy próbáltuk-e nem megérteni P. mutogatását. Igen, próbáltuk, de sajnos nem vált be. Viszont a számára érdekes hangokat (brümmögés, csattogás) lelkesen próbálgatja utánozni, és hamar rá is jön, hogy kell. Szóval abszolut látszik, hogy a beszéd nem érdekli egyszerűen.