Ma olyan tüncifalat BÁtor, alig sírt,ma mindennek ellenére ,amiket írtam, sokkal nyugodtabb is vagyok.
Szerintetek tényleg számít a hormonok zavara?Én mindig azt hittem ,h ez egy kifogás..
És ma délutánra az uram is nagyon igyekezett, meg én is, kicsit megölelgettük egymást, mindjárt más volt a hangnem is, meg a hozzáállás.Én jól kibőgtem magam ,de Ő is elsírta magát..azt mondja még most is ,ha csak ránéz, ha csak gondol rá, annyira szereti, nem lehet semmilyen más érzelemhez hasonlítani.És amikor ezt mondja, akkor nekem nem is számít, h velem milyen.
Mi meg majdcsak leszünk vhogy.
Ma kaptam egy nagyon őszinte levelet vkitől,én talán nem is tudnám ezeket a dolgokat így leírni ,az ember hajlamos még maga előtt is szépíteni bizonyos dolgokat.
Az írásaitokból kiderül ,h sosem, senkinél sem egyszerű a családdá válás és ez hármónk közös munkája, erőst kell formálódni, átrendezni mindent és erre nem is lehet előre felkészülni, emrt közben derül ki sokminden.
Csinált fürdetős képeket a kisbékánkról.
Tök cukiii.Jaj, az ébredési procedúrája, hát komolyan, olyan édes, amit csinál.
Le is videóztuk..nyújtózkodás, nyögés, nyelvöltögetés, grimasz, vigyor,kinyit egyik szem, aztán másik,aztán a kettő egyszerre, megint vigyor, majd elkezdi előről..ha nem macerálom képes percekig ezt csinálni.
Lara, neked akkor igen lelkes férjed van!!HÁt nem egyformák,látjátok van ,akinek mindjárt természetes minden.
Te,Gégéé, mit jelent a csiganyomorgatás??Mert így leírva inkább bele se gondolok...
(hányósszmájli..)
Any, ne haragudj már biztos többször írtad, de nem emlékszem, Te mennyi idős vagy??
Zsófival nem lehet vmi, h ennyit beteg?Vagy ez ebben a korban normális?Adsz neki vmi komplex vitaminkészítményt erősítőnek?
Mancsa, előtted meg le a kalappal,meg minden két ill. háromgyereks előtt is.Felsőfokú logisztikai végzettség kell a családhoz akkor már!
Az előbb szólt vissza telefonon az uram, h ahogy elindult,látott egy sünit a kertben, holnap megkeressük hová vackolták be magukat!