sziasztok!
Juli, először is szeretnék gratulálni neked! Nagyon vigyázz a picurkádra! Edi, ne izgulj neked is össz e fog jönni, csak a cisztákat kell gyorsan elhesegetni!
hu, hát az elmúlt két napom kicsit meredek volt.... tegnapelőtt este, délután óta fájt a hasam. De én naív azt hittem, hogy csak rosszul fekszem és emiatt. Aztán meg már mikor minden poziciót kipróbáltam, annak tudtam be, hogy a gyerek nyom valamit. De fáj t és nem pedig görcsölt! De állítólag ilyen a fájás, amit én ugye nem tudtam, mert Lizánál nem volt ilyen. Este még meg se kottyant. Az éjjelt olyan szuperül végigaludtam, mert nagyon fáradt voltam. De hajnal 5kor kidobott az ágy és onnan folytatódott, ahol abbahagytam. Na akkor már gyanakodtam. Mondom, gyorsan lezuhanyzok, mert a jóslók elmúlnak tőle. Hát nem múlt.... Ekkor még mindig nem szóltam embernek... Aztán felkelt apja is, mert ugye vitt volna amúgyis a kórházba.Mondom neki, hogy a pakkomat is hozza és a fényképezőt. Hát nagyot nézett, hogy mi van velem, de csoda, mert nem vitatkozott... Elindultunk, de én még mindig nem szóltam semmit, csak néztem az órát és szabályos 5percenként jött rám a fájás, ami csak 30mp-ig tartott.Valahol azt olvastam, hogy minimum 30mp nek kell lenni, hogy igaziak legyenek. Apja ekkor még száguldozott... én lila fejjel elcsukott hangom mondom neki, hogy örülnék, ha gödröket kerülné és a fékezést meg a gázpedál nyomását visszavenné, mert rohadtul fájt. Na ekkor mondtam, hogy 5perces fájásaim vannak.Ez volt 7kor. Kicsit megrémült, de tőle tellhető módon vigyázott rám
8:15kor már a kezét szorongattam, mikor jött egy újjabb, na ekkor úgy elsírtam magam, de nem a fájdalom miatt, hanem azéárt mert nem tudtam mi történik és mi fog történni. Közben annyira ideg lettem, hogy az a fránya remegőgörcs is elkapott. Ekkor sírva hívtam a drit, hogy nem tudom mi van, csak annyit tudok hogy szabályos 5percenként fáj. Vigyorgott és nyugtatott, hogy ez így természetes, semmi különös nem történik velem. Na erre megnyugodtam. Beértünk 10perc múlva, vigyorogva vártak. Ctgre feltettek. és ott is szabályos 5percenként 60-65%os fájdalmat mutatott. Persze ott többen voltak és visszakellett fogni a sóhajaimat
teljesen kibirható volt, csak mindig váratlanul ért. Na ekkor már teljesen biztos voltam abban, hogy innen 2ben megyünk haza. Aztán megvizsgáltak, méhszáj nem nyílt tovább, tehát ez jó jel, ekkor megnézék a paírt, amire a szülésznő azt mondta, hogy ebből estére, másnapra gyerek lesz
de dr azt mondta, hogy nem elég hosszúak a fájások, annak ellenére hogy a görbe már sinus görbe volt és nem csúcsos hegyet mutatott... Akkor jött az uhu, ott is rendben volt minden, már az anesztessel is beszéltem!!! Nagyon kedves dr bácsi volt! és akkor közli a dr, hogy felvenne... Mondom nemár, anyáméknál van a gyerek, ahol a házban csak egy szál ágy árválkodik, költözés miatt, meg vasárnap át kell adnunk a házat... azt mondja jó, de este 7re vár vissza és ha egy picuri változás is van, akkor befekvés és gyerek.Hazaértünk, pihentem sokat, de a fájdalom miatt nem tudtam aludni. Aztán vissza, de ekkor már csak 10-12 percenként jöttek a fájdalmak. Már örültem előre
Beértünk a körülményeket nem mondom.... a lényeg, hogy egyszer - kétszer ment fel 60%ra a fájás, a többi 25ön maradt éles hegycsúcsokban. Úgy megörült a drim ennek látványára
azt mondta ez igy jó! Csak attól kissé tartok, hogy folyamatosan vannak ezek az enyhe görcsök... Szerintetek ez mit jelenthet??? Taőpasztalat esetleg?
Köszi csajok a drukkokat! Amúgy rákérdeztem, hogy hogy lehet az, hogy szabályos igazi fájásaim voltak és "megszüntek"? Azt mondja a dr hogy ma front volt....mármint az elmúlt két napra értette
Ja még annyi, hogy mondtam anyósnak, hogy ne menjen tegnap gyülibe, mert éjjeli randink lesz a drval, hát ez nagyon nem tetszett neki szemmel láthatólag, de nem szólt semmit. Annyira nem tetszhetett neki, hogy a gyerek is alig akart nála maradni. Aztán modjuk neki, hogy 8kor fekszik liza. Erre fél 10 után érünk haza és gyerek sehol, átmegy férjem és nem altatta el!!!!! Azt hittem felrobbanok