Új privát üzeneted érkezett!

Csip

Laurának fogják hívni. Imádom a Burger Kinges kaját!!!!!!!! Most nagyon irigykedem! Én mindig dupla whoopert eszem sajttal. Az a király! Postázz már erre is légyszi!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok csajok!!!

Joli!
Jesszusom fogynak már a napjaitok rendesen :D tök jóóó nemsokára finiselsz!!!!!!!! :wink:
Nekem mindkettö indított szülés volt ugyhogy nem tudom milyen az mikor magától elindul :roll:

Hu tényleg még a szüléstörténettel is lógok áááá :oops: :oops: , de igérem potolom majd....
Egyenlőre nem sok időm van itt ülni :D

Zsu! Juli!
Merre vagytok!!?? Remélem minden okés veletek!!!

Onlány!
Hu akkor most lesz programotok leköt teljesen a költözködés titeket!!! De te csak óvatosan!!!

Ancsi!
Még jó hogy nem emelgetted ki a gumikat :shock: ...
Vigyázz magadra!!!

Csip!
Nagyon izgi most a helyzeted, remélem minden oké, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!! :wink:

Többieket is pusszantom!!!

Jaj csajok mióta megvan a kis pasim annyira mennek a napok, tök jóóóó :D ..
Ma voltunk az 1.méreckedésen 3060g és 48cm-rel jöttünk haza.... és ma már 3470g és 51 cm :shock: :shock: :shock: csak néztem.. ha így haladunk kis gombóc lesz a fiam :lol: :lol: ...Továbbra is cicizünk és tápszerezünk...
Amúgy jól vagyunk doki megvizsgálgatta rendben talált mindent!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Na hol vagytok csajok???

Juli: El vagy tünve, hát mi van veled?????????

Többiek??????
csip-csip18

Kírus: Örülök, hogy a legénykéd ilyen jól van :D :D :D
Köszönöm a drukolást, még odébb van a 2 hét, nem fogom tudni kibírni a 3 hetet.....
csip-csip18

Sziasztok!

Ma megnézte a doki a szívhangot, minden rendben...holnap kell kérnem a hétfői NST-re időpontot...
Hát már tényleg megy a visszaszámlálás....

Joli! Akkor Te is elkezdtél vizesedni rendesen...nekem most egy hét alatt 1 kg plussz rajtam, ami víz, de a védőnő mondta, lehet az még több is...de a vérnyomim az jó...neked milyen?
Hát én nem bánnám ha a héten meglenne a Mírus, gondolom azért már Te sem...
Én is úgy érzem, hogy lejjebb ment a Míra, az uh-is elég lent nézte a doki a fejét, meg sokszor éreztem ma nyomást a hüvelyemben...
Sokat is keményedek...

Onlány! szuper a költözés :)) azért csak óvatosan...

Ancsa! hát még jó, hogy nem Te szeded ki a gumikat, neked ilyet most már nem szabad...

Zsu és Juli! miért nem jelentkeztek már ?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kírus! ezek szuper hírek...nagyon édes a kisfiad, mindig megnézem iwiwen :lol:
Már én is szívesen babáznék...

Csip! szerintem az jó ötlet amit Ancsa is írt a dokival kapcsolatban...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner: Akkor hajrá!!!

Szép Estét kívánok Mindenkinek megyek takarítani aztán zárni :D És holnap ki semm mozdulok a lakásból :D Pihennek megy egy picit takarítok, de semmi túlzás :) :) :)

Pusziiiiiiii
csip-csip18

Sziasztok!

Tegnap nagyon sok munkám volt, jól vagyok, vártam már a mai napot :lol: kicsit izgulok, de nincs sok időm ezen agyalni, mert most van munkám és leköt teljesen, aminek megint csak örülök :wink:
hányingerem van reggel hajnalban, eddig 4-7-ig voltam nagyon vacakul, de most pl. ma reggel már hajnal 3 óta fent voltam, mert egyfolytában jött az inger, már úgy vagyok vele jobb lenne, ha ki is jönne valami, de semmi :roll: egyébként nem vagyok elkeseredve emiatt, mert érzem, hogy rendben vagyok és úgy gondolom, hogy odabent is nagy a béke, nyugalom :!: :wink: várom a délután 17 órát, már apácska is nagyon izgatott volt tegnap és sokszor elmondtuk, hogy holnap már csütörtök lesz, a mi napunk :wink: a cicijeim is égnek főleg reggel, mindkettő egy nagy gombóc, nadrágot kell vennem, mert szorítanak és utálom nagyon, de majd megyek turiba, mert itt elég jók vannak és elég nagy is a választék :!: :wink:

Látom már mindenkinél közeledik a nagy nap :roll: :wink: drukkolok Mindenkinek, hogy komplikáció mentes legyen a szülése és várom a jelentkezéseiteket :!: :wink:

Susy
Kedves vagy, hogy hiányolsz :wink: Kristóf hogy van :?:

Joli
Nálad aztán hamarosan beindulnak a dolgok :shock: hogy vagytok :?: Julcsiról nem tudsz semmit :?: nagyon aggódom érte, hogy mi lehet vele, mindig jött és jelentkezett, de már egy ideje semmi :roll: :cry:

Kírus
örülök, hogy jól vagytok :wink: nagyon szép az új vonalzód :wink: Kíra segít :?:

Iner
örülök, hogy ti is jól vagytok, te jó ég
:shock: Te is mindjárt szülni fogsz :!: :?: :roll:

Ancsi
Na hogy állsz a kajákkal :?: egyéb más tünet :?:

Mindenkit puszilok és vidám, szép napot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!
bocs, de képtelen vagyok visszaolvasni...
az előző egy hétben a kórházunk vendégszeretetét élveztem...
a sztori (röviden :?: )

Majd próbálom újra felvenni a fonalat...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli!!!

Nagyon örülök neked!! és halk gratula a babóhoz!!!
Minden rendben lesz!! :wink: pihenj sokat és vigyázz magadra/magatokra!!!!

Na most tök egyedül maradtam :roll: csatlakozzon már valaki, aki még nem babás :roll: :lol: :lol:
Na ,de nemsoká követlek ám benneteket kismamik!!! :lol: :lol:

EDI
ediii

Nehari Juli!!! nem Jolit akartam írni hanem Julit :lol: bocsi :roll:

EDI
ediii

Zsu!!! Drukk a mai Uhuhoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!! Hozd,majd a jó híreket :wink:

EDI
ediii

ediii!
:) köszi :)

halkan jegyzem meg: ha elírod, tudod ám szerkeszteni a hozzászólásodat :)

de most megyek pihizni :)

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!!!!!!!!!!!!!!!!
Azta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagy-nagy gratula neked halkan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem minden okés lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
De jóóóóóóóóóóóóóóóó!
Nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!!!!!!!

Zsu!
Megy a drukk az uh-hoz, minden rendben lesz bizti!!!! :wink:
Igen segít Kíra sok mindenben, nagyon drága :)!! Imádja az öccsét :)

Iner!
Nemsokára már te is babázhatsz!!! :wink:
Tom hogy hüle vagyok de az éjjel vissza sírtam a még pocakos állapotot :lol: :lol: :lol: Éjféltöl-3ig fent voltunk..sajnos kajcsi után sokszor nagyon nehezen alszik vissza...de mindig azzal vigasztalom magam hogy vannak Nimródtól "rosszabb" (de csúnya szó) babák :D

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

óóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Juli halk, de szívből jövő gratula! és rengeteg ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

na hát ezt a hőt is jóóól megszugeráltam!!! :wink: :lol:

Ediii, Te jössz!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Helló Csajok!!

Azta micsoda hírekre jövök :D :D :D Juli, te elveszett bárányka :D Hát mindenre gondoltam, de erre nem, ez egyszerűen csodálatos :D Halk Gratula nektek!!!!

Ediiii- Tessék magad összekapni, mert csak te maradtál :wink: Ciszta üzőket küldöm+++++++++Mikor kell menned legközelebb Uh-ra??

Joli- Sajnálom a vizesedést, az már tényleg állítólag a szülés egyik előjele, mármint a nagyon durva vizesedés, úgyhogy lehet, hogy a kisasszony tényleg hamarosan kíbújik :wink:

Kirus- Nagyon szépen gyarapszik és nő a kis Nimród, csak így tovább :D Nagyon tetszenek az új vonalzóid :wink:

Zsu- Itt is egy nagy kalappal mára, de ezt te úgy is tudod+++ :D

Iner- Örülök, hogy minden okés Mírussal!! :wink:

Én ma nagyon jót vásároltam a barinőmmel meg a kisfiával, annyira cuki kisgyerek, megzabálom :D Én is ilyet szeretnék :wink: .....Ikeáztunk, ahol vettem a zoknis -bugyis komódba ilyen szövetből készült kis tároló rekeszeket, én a kis naív félrenéztem és azt hittem 2 db kerül annyiba, aztán itthon kinyitottam és látom csak 1 db van benne :? Így most muszáj még kettőt vennem, mert azt hittem összesen 8 db lesz, e helyett van 4 ami semmire sem elég, na de most már mindegy, ügyes Ancsi :D Mert amúgy nagyon állat, csak hát fele ennyiért......Na mindegy :roll: ...Ja képzeljétek írt nekem a barátnőm aki az utazásunkat intézi ( Gran Canaria) és írja, hogy a repülőre csak fejenként 1 db 10 kg-os kézi poggyászt vihetünk, ha bőröndöt is akarunk vinni az fejenként még plusz 100 euro :shock: Hát ilyet én még nem hallottam, hogy ne vihessen az ember magával alapból bőröndöt :shock: Mert én azt a kis kézipoggyászt bazi kicsinek találom, hát abba nem fér bele semmi, nem hogy nekem egy heti cucc :shock: Szerintetek???

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Zsu! Mi volt az uh-on? Várlak a hírekkel J

Juli! Hát ez nem semmi..már nagyon aggódtam érted…azttaa….nagyon gratulálok!!!!!
Ez hihetetlen J

Edii! Hajrááá, mennek a drukkok, hogy te is mielőbb zebrásodj++++++

Kírus! Nekem is nagyon tetszenek az új vonalzóid J
Elhiszem, ha elfáradtál egy ilyen éjszaka után, de majd csak lesz jobb is…Te már magadhoz ölelheted, ez mindennél többet ér…és mindenért kárpótol J

Ancsi! Én még sosem utaztam repülővel, sajnos, így ebben nem tudok semmit nyilatkozni neked…
De mástól még nem hallottam, hogy csak kézipoggyászt vihetett volna a repülőre…???

Nekem ma is fájt a hasam, de csak egyszer, több másodpercig egyfolytában, és nem menses szerűen, hanem az egész hasam és kemény is volt sokáig…vártam, hogy mikor ismétlődik meg de azóta nem volt semmi L
De sokat keményedek…csak fájna is már…
Hétfőn 9.30-kor lesz az első NST-énk már nagyon várom J

pussz

Iner

iner

Szép estét Csajszik!

Köszönöm a drukkokat először is, nagyon kedvesek vagytok :wink:

Egy hatalmas, felejthetetlen élmény volt az orvosnál :lol: annyira boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani, le sem tudom írni ezt nektek :wink: :roll:
nem kellett sokat várni, bementem és az orvosom kérdezte hogy vagyok, azonnal mondtam, hogy a legjobban, hányingerem van sűrűn, erre mondta, hogy a legjobb és legbiztosabb jel :wink: ajánlotta erre a magne b6-ot, vettem is azonnal :!: na és utána mentünk az uh-hoz, ja és vett le HVT-t, mert van egy kis folyásom, de nem sűrű, hanem sárga színű és szaga is van, más,mint előtte volt :!: manuálisan is megvizsgált, azt mondta minden rendben és már hívta is az asszisztens nő apácskát, aki megint hozta a fromáját, de szerencsére már a dokim is ismeri, hogy mekkora bohóc, jót nevettünk megint, mondjuk vicces volt úgy nevetni, hogy van bennem valami, de hát ezen :shock: :lol: azt mondja mikor bejön és meglát felrakott lábakkal, bennem az uh rúd (Betty kedvéért 8) ), hogy "micsoda szex folyik itt kérem :?: :lol: "tiszta hülye :roll: :lol: megmutogatta, hogy mi micsoda, már 1 cm-es Cipike, van szép fotóm is és hát, amikor majd elájultam a várva várt pulzálás volt :roll: :wink: annyira nagy boldogság ez nekünk, hogy tényleg le sem tudom írni Nektek, ezt tényleg át kell élni, de minél előbb :!: :wink: hát ez volt a mi kis történetünk, egy örök emlék azt hiszem megint csak :!: :wink:
egy hónap múlva kell mennem, addig pihi és hányinger csillapítás, de már egészen jól megszoktam, mert tudom, hogy miért van és ez jó nekem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Hát nem semmi a sztori :shock: :lol: annyira nagyon örülök, nagyon szorítottam, de a szívem mélyén éreztem, ahogy Te is nálam, nyugi van egy kicsit, pihizzél és lesz szívhang is meglásd :!: :lol: nagyon jó már, hogy jelentkeztél, már egyébként kerestelek az index fórumon is, hogy esetleg ott jelentkeztél-e :roll: :lol: további sok-sok drukkom megy+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hamarosan szülő kismamiknak kitartás és egy nagy-nagy ölelés :!: :lol:

További szép estét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És itt a fotó Cipikéről már akkorát nőtt!!!

CRL: 9mm
már 1cm a magzat, április 2-án még a petezsák volt csak ekkora :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
hűha!
gyönyörű kép :)

nekünk még csak a petezsákunk sincs akkora, mint ti egész Cipikétek :)
de nem gond. növünk, növögetünk :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsu!
Édike a kis Cipike!!! Örülök hogy minden rendben van!!! :wink: :wink:
Vicces szitu lehetett tényleg :lol: :lol: Jó hogy ilyen jó humorú a férjed!

Ancsi!
Akkor mehetsz megint Ikeázni :lol: ...
Hát igen azért 1 heti cuccnak kell hely :roll: ,főleg egy nőcinek :lol:

Kopp-kopp a mai éjszakánk szupi volt!!! 00:30kor és 4:30kor keltünk enni :D nem bánnám így is maradna!!! :roll: :D

Teszek pár tegnap készült képet :D

Kép
Kép
Kép
Vendég

Szép jó reggelt Csajszik!

Ma reggel is 3-kor keltünk, nagyon szarul voltam, apácskát ugrasztottam egy Magne B6-ért, aztán sikerült egy kis időre visszaaludnom, de fél 6-kor, amikor is szoktam kelni, ugrottam és mentem hányni, na végre sikerült is :wink: :shock: igaz, hogy epét hánytam, de nem volt bennem semmi, még vacsira sem ettem :!: egy nagy meg könnyebülés volt egyébként utána!
már bent vagyok a melóhelyen :!: :roll:

Julcsi
köszi, majd Ti is két hét múlva, akkor már sokkal nagyobb lesz :!: :roll: :lol: ugye már nem cigizel :?: :roll: dolgozol :?:

Kírus
Annyira gyönyörű a kisfiad is :lol: leírod majd a szülési sztorit :!: :?:

Szép napot mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu ez csodálatos!!!! mármint a kép és nem a reggeli malőr!!! :wink: :lol: :lol: :lol: drukkolok, hogy mielőbb kikeveredj a rosszullétekből!!!

Kírus gyönyörű a babátok! :) és milyen szépen alszik éjjel!!! de jó!!! :)

mi tegnap voltunk szívuh-n... a doki vissza is rendelt 2 hét múlvára... kicsi babám annyira mocorgott, hogy nagyon nehéz volt vizsgálni... a doki legalább 3X meg is jegyezte, hogy "igen mozgékony!" :lol: :lol: :lol: :lol: én is éreztem :arrow: rugdosta az uh fejet! :lol: :lol: :lol:
most már egyértelműen látszik a pocimon, amikor mocorog! olyan jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Szép jó reggelt....

Juli: nagyan nagy halk gratula nektek!!!! :D :D :D
Nyh: 13.4 mm volt???Uhhh nem semmi...Akkor az enyém valóban nagyon kevés basszus (8mm) :cry: :cry: :cry:
Hát remélem lesz azért belöle valami...Most picit aggodóm :roll:
Nekem valami 3 mm nem tom mit mondott már, mit látott... :roll:
Akkor hanyadik hétben vagy kb???Nem mondta???
Vigyázz magatokra!!!!

Kírus: tündéri a legénykéd!!!!

Többiek???
csip-csip18

Tünde: Az tök jóóó :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Jó reggelt lányok!

Zsu
Itt is gratulálok szívből, legyetek nagyon boldogok, és vigyázzatok magatokra. Ha egy hónap múlva mész uh- ra na majd akkor mekkorát fog nőni Cipike. :)
Mit szeretnétek? Vagy mindegy a neme? :)

Juli
Neked is hatalmas gratula, de csak halkan, bár én tudom, hogy minden rendben lesz, nem is lehet semmi gond!!!!!!! :)
Nagyon vigyázz te is magatokra!

Ediii
Drága az össze maradék drukkom a tiéd, most már neked is sikerülnie kell. Ciszta ügyben mi újság?

Kitti
Hogy vagy?

Tünde
Apa érzi a mozgást? Vagy még csak te?

Joli
Kitartás, már tényleg nincs sok hátra. Én megvagyok, nagyon levegő hiányom van és a csípőm, medencém, szemérem dombom majd szét szakad, alig bírok menni.
Jövő héten kezdem én is a CTG-t.

Kírus
Gyönyörűek a vonalzóid és rajta a gyerekek is. Örülök a jó éjszakának. Szopi ügyben van változás?

Zsu
Még neked akarom írni, hogy hányinger ellen nagyon jó, ha pár szem kekszet oda készítesz az ágy mellé és mielőtt felkelsz elrágcsálod, valamint a gyömbér üdítő, vagy gyömbér tea. Ezt érdemes kipróbálni.

Én is korán kelek általában, 4-5 között kell pisilnek és utána már nem tudok vissza aludni, majd meg veszek az ágyba, sehogy nem jó.

Kép
Kép
susytunder

Szerdán mikor innen elköszöntem, akkor képzeljétek rá 10 percre megint rosszul lettek a szoliban :shock: érezztem, hogy valami gáz volt, mert leállította a csaj a gépet...Pont a párommal beszéltem telefonon...Közben bekiabáltam hozzá,hogy minden oké???Persze mondja...Egyszercsak jönn ki és láttom dölönél, és elájult mellettem...Na ordítottam a párommal azonnal jöjjön be...Mert Én is elájulok...Mondta, hogy locsoljam le vízzel...Na nagyon nehezzen megpiszkáltam a lábát s magához tért...Hiztam vizet meg vizs rongyot...Kész horror volt 1 órát még itt volt...Reszkettem, pedig ez nálam a 2-dik ilyen esett!!!Jaj csajok ngyon rossz volt, senkinek nem kívánom, hogy ezt lássa!!!!
Este alig bírtam aludni!!!
Még ez hiányzzik nekem pont most :( Félek, hogy mi van velem... :cry:
Tegnap föztem sütöttem és takarítottam...
Most eléggé el vagyok kenődve..Remélem nincs semmi baj nálam :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Sziasztok!

Zsu! Gratulálok, olyan jó volt olvasni a soraidat, szinte érzetem az örömödet….veled együtt örülök most én is…J Nekem hányinger ellen reggel a hideg 100%-os narancslé segített, egy próbát megér esetleg…

Juli! Persze, hogy növögettek, nektek is gratula még egyszer…J

Kírus! Nagyon édes a Kis Nímród..jaj, bárcsak már én is a karjaimban tarthatnám a Mírust…

Tünde! Hát nincs is annál jobb érzés, mikor rzed mocorogni a babót odabent…én annyira élvezem mindig, igaz mostanában azért néha már fájdalmas J

Csip! Az nem semmi lehetett tegnap a szoliban…remélem azért már jobban vagy lelkileg…biztos minden rendben van veled, ez bárkit megviselt volna…ma milyen napod lesz?

Én kicsit aggódom már reggel óta, mert mióta felkeltem Mírus megbokszolta a hólyagomat és azóta szinte semmi…remélem jól van odabent és hamarosan felébred vagy tudom…mert nem akarok a hétfői nst-ig ezen stresszelni….mivel lehet felkelteni szerintetek???

Iner

iner

Tündi
De jó, hogy ilyen kis mozgékony :wink: örülök, hogy jól vagytok :!:

Susy
Köszi, drága vagy :wink: nekem tényleg teljesen mindegy, de a szívem mélyén lányt érzek vagy gondolok nem is tudom :roll: :lol: nagyon fogunk örülni nemtől függetlenül, majd kiugrok a bőrömből :lol:

Ediii
Most már tényleg rajtad a sor, szívből drukkolok továbbra is :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++uh-ra mikor fogsz menni :?: milyen volt a menzid :?:

Iner
Tényleg boldog vagyok és naná, hogy örülök, mint majom a farkának :lol: alig vártam már, hogy idáig is eljussak :wink: ki kellett várnom a lassan 32 évesen :roll: :wink:
tegnap pont az ittam Én is, csak hűtve szeretem, igazából már minden tippet, amit kaptam kipróbáltam, de eddig semmi :!: :roll: köszönöm azért :!: :wink:

Neked is köszi Susy :!: :wink:

Julcsi
Hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner: Remélem jó napom lesz itt a szoliban :) Bár már eléggé sokan jönnek :? No hát ez van :wink:
csip-csip18

Suzytünder: Mit főzöl ma??? :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Iner
Ha nincs nagy körmöd próbáld meg úgy "megsimizni" a hasad, mint ha megvakarnád. Nekem ez mindig bejött. Vagy egy rúgást, vagy egy feszítést mindig érzek utána. Hátha neked is bejön.

Zsu
Akkor csak kitartást tudok kívánni a rosszullétek miatt.
Egyébként nem tudom miért, de én is lányt érzek neked. :lol:

Kitti
Ma nem főzök. Tegnap tejszínes alma levest főztem meg olyat csináltam, hogy csirke mellet szeleteltem, sóztam- borsoztam szeleteltem rá kolbászt és félbe hajtottam. Tetejét megszórtam sajttal, megsütöttem, krumplipüré volt hozzá meg saláta. Ez lesz ma is.
Te meg ne aggódj feleslegesen, szerintem nincs okod rá. :wink:

Megyek ágyneműt húzni, meg pakolászni, hisztis vagyok és kedvetlen. De örülök, hogy péntek van!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Onlánytól kaptam sms- t 5 perces fájásai vannak.

Kép
Kép
susytunder

Onlány!!!! mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++
Ügyesek lesztek+++++

Iner

iner

Atya Ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onlány: Hajrááááááááááááááááá
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Suzytünder: Remélem jobb a kedved :wink:
csip-csip18

onlány!
++++++++++++++++++++++++++
drukk-hegyek!!!

csajok!
köszi, megvagyok. a görcsök továbbra is hullámokban jelentkeznek, ilyenkor semmi nem jó... aludni pedig egy cseppet sem tudok. eddig azt hittem, a sz@r kórházi ágy az oka... de nem. itthon is alig aludtam másfél órát az éjszaka.
hogy hány hetesek vagyunk, nem tudom. olyan 4 és 5 közé tippelik a dokik...
a következő 2 hétben nem dolgozom. aztán majd meglátjuk, mi lesz... még jó, hogy már hétfőn szóltam főnökasszonyomnak, hogy mi van, mert így kvázi "bejelentettem" a m.helyen, hogy babás vagyok (na, nem mintha az összes vizsgálatot nem az igibácsi csinálta volna :D )... így dúlhatnak, fúlhatnak, hogy nem dolgozom, de ki nem rakhatnak :)
na, azért szeretnék még melózni... csak egy kicsikét. csak hogy lássák, hogy vagyok, és hogy jöhessek vissza később is :)

csip!
a 8 mm valóban kevéske... olyan középidős... de ki tudja? lehet ez is alkati dolog. mert ha egyszer ott a hcg a szervezetedben, akkor a baba is ott van :)
bocsi, de egyébként el vagyok maradva... orvoshoz mikor mész?

ja, a legédesebb sztori az egész baba-projectes-bentfekvős dologban:
éndokim közölte a feleségével (aki szintén izgult értem egész héten :)), hogy "megcsináltuk!" :lol: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

halihó csajok ! csak szeretném jelezni hogy onlánynak tegnap óta fájási vannak amik mára 5 percesekké erősödtek
volt nst -e és doki szerint még nem elég hosszúak a fájások
este 7 re megy vissza

nagyon izgul szuroljatok neki üdv Erika

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

kismami 22: Köszönjük a híreket...

Juli: Én voltam Hétfőn orvosnál...csináltam Szombaton , Vasárnap, Hétfőn is pozi tesztet...Fel is tettem ide :D
A orvos nem látott semmi, annyit mondot, hogy nagyon jók az adotságiamhoz a dolgok...és, hogy 8mm a nyk...ennyi...Valószínűleg nagyon későn foganthatott, mert Április 4-én nega volt még a teszt, menzi meg Feb.18 volt utoljára!Szerinte baromira nagyon az elején vagyok, aligha lehet 4 hetes...Szerinte most történik a beágyazódás...Szóval érdekes...
2 hét múlva megyek vissza!!!!!!!!!!
Ngayon kiváncsi vagyok!!!!!!!
csip-csip18

Na nem bírtam tovább...felhívtam az orvost...
Mondtam neki, hogy nem tudok elmenni hozzá Hétfőn, mert melozzom...Akkor adot egy számot, hogy kérjek időpontot Szonógrafushoz...És ha megvan a jeletem hívjam fel...valahogy valahol találkozzunk...
Legérdekesebb az képzeljétek, hogy megkérdezte, hogy akkor még mindig nem jelentkezett vérzés???Jaj ügye ezt nem rossz indulatból kérdezte, ügye???Vagy nem méhen kívüli van a dologban ügye???
Jaj csajok, most mi van?!?!?!
:oops: :cry: :oops: :cry:
csip-csip18

Helló Csajszik!

Onlány- Hajrá, mindent bele, sokat gondolunk rátok :D :D Hát eljött ez a pillanat, úgy látszik a baba nem várta meg a költözést :D

Iner- Hétfői NST-re nagy drukk :D Nem tudom mivel lehetne felkelteni, zenével esetleg??

Zsu- Itt is nagy gratula a gyönyörű babácskádhoz, mi egy hét eltéréssel követjük egymást, észre vetted??? :wink: A második Uh-on nekem 8,4 mm-es petezsákom volt, aztán múlt héten 8,4 mm-es babóm, múltkor neked volt 1 cm-es petezsák, most meg 1 cm-es már Cipikétek :D :D

Juli- Ne légy türelmetlen, majd úgy nő az a baba, mint az őrült, majd látni fogod az Uh-on, hihetetlen ahogy hétreől hétre emberesednek :D Sajnálom a görcsöket, remélem azért picit tudsz pihenni!!

Csip- Elhiszem, hogy megijedtél, én egyszer a barátnőmet láttam elájulni, volt vagy 10 évvel ezelőtt, de az arca még most is előttem van, ahogy rámnézett és közölte, hogy ő most elájul :roll: :? Szar volt nagyon!!!De veled minden rendben, ez tuti, úgyhogy ne is idegeskedj, mert az nem tesz jót nektek :wink:

Ez annyira vicces, hogy így egymás után lettünk itt 4-en is babások, úgy fogjuk november -december környékén potyogtatni az útodokat, mint a nem idén barnultakl :D :D :D

Kírus- Örülök a jó éjszakátoknak, csak így tovább Nimród :wink:

Tünde- De cuki lehetett a kiscsaj ahogy izgett-mozgott :D :D Basszus te már túl vagy a félidőn :shock:

Susytunder- Neked sem lehet egyszerű már ilyen nagy pocakkal, gondolom már nagyon sok féle tevékenység nem túl kellemes :? Pár hét és te is a kezedben tarthatod a kiscsajodat :wink:

Ediii- Nagyon drukkolok, hogy te is beállj most már közénk a sorba, remélem az a szemét ciszta elhúzott a búsba....Mikor kell menned UH-ra??

Csajok most tuti full hülyének néztek, de meggondoltam és még sem megyünk Gran Canaria-ra...... :roll: Egyszerűen sajnálok rá ennyi pénzt kiadni, mert nekem a Balcsi épp úgy megteszi, víz van, strand és napsütés, csak éppen negyed annyiért......Nem tudom, szerintetek hülye vagyok???? :roll: Mert úgy érzem, hogy azért másra is eltudnám az a pénzt költeni, a babára,babaszoba bútor, babakocsi stb, lehet lecseréljük nagyobbra a kocsit, ilyesmikre gondolok.....Lehet valamelyik ősöm skót volt banyek, de én tényleg sajnálok ennyi pénzt nyaralásra kiadni :?

KépKép
gyancsi

Csip- Biztos, hogy nem úgy értette szerintem :!: :!: :!: Minden rendben van a babáddal, ne félj!!Gyorsan keress fel egy szonográfust, akár a jövő héten és majd ha látod akkor megnyugszol, hogy minden okés :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!
Most alszik a Nimród babám megpróbálom leírni a szüléstörténetemet!! :D

Szóval kedd reggel ismét magas vérnyomit mértek ha jól emlékszem olyan 180/100-at.. de akkor már túl voltam 1 Dopegyten, aztán elrágattak velem egy másik féle gyógyszert ami ugy pár perc alatt le kéne hogy vigye a vérnyomást. Na nálam ez nem jött be... jött szólni a nővér hogy menjek a szülőszobához ott csinál a szülésznő Nst-t, na fel is feküdtem a vajudóban az ágyra rám tette közbe mérte a vérnyomásom ami még mindig a plafonon volt....
(Na de reggel én már sejtettem egyébként a dolgot mert direkt megérzésből nem reggeliztem :lol: )
Egyszer csak jött az egyik főorvos és közölte hogy asszonyom nincs mire várni tovább ma szülünk :!: :!: :!:
Na ne tudjátok meg hogy én mennyire örültem, nagyon-nagyon el sem hittem hogy még aznap meglátom az én fiamat :D
Na aztán gyorsan mentem a kis cuccomért(törölközö,tusfürdő,wc papír, személyi, lakcímkártya),gyorsan csörögtem a férjemnek hogy jöjjön mert szülünk :),aztán vissza mentem megkaptam a beöntést trónoltam egy fél órát :lol:
Aztán felfeküdtem a szülöágyra bekötötték az oxitocint és a vérnyomás csökkentöt....Ez volt 10:45-kor..
Párocskám 11-re oda is ért.
Jött a doki burkot repesztet, aztán szépen lassan jöttek a fájások ami még elviselhető is volt...
Közben vizsgálgattak hogy mennyire vagyok nyitva állandoan mérték a vérnyomásom, volt egy pont mikor beállt szépen 130/90-re..de akkor már szédültem-le kellett dölnöm kicsit... Vizeletet is néztek közben hogy nincs-e benne fehérje...
Hát telt-múlt az idő jöttünk-mentünk a párommal és egyre erösebb fájások jöttek(azt hittem akkor hogy megpusztulok). Megvizsgált a doki 16:15kor azt mondta 17-re meglesz a gyerek...
Aztán fél 5 körül mondtam a szülésznőnek hogy na itt a vég, mondta feküdjek fel az ágyra, de akkor már a fájásoknál jött előre a gyerek feje(közben azt mondja ne nyomjak- de hisz nem is nyomtam) kissé hangos voltam(nem akartak hinni nekem hogy jön a gyerek) mire szétkapták az ágyat már félig kint volt a feje(férjem is mondta-meg éreztem is)..
Mondta a doki ha nem muszály nem vágnak, majd meglátják...
Szóval pár nyomásra 16:35-kor kibújt a kis Nimród és gátvédelemmel(megusztam vágás nélkül) :) :)
Leszivatták, és rám tették, felejthetetlen élmény volt!!!! Tiszta mázas volt a kis drága :)...
Na aztán jött a varrás(belülről kellett sajnos varrni) - hát eléggé fájt nem mondom...
A vérnyomásom ismét felszökött, aztán belázasodtam ugyhogy mondták is hogy nem mehetek ki az osztályra hanem megfigyelés alatt kell maradjak(a vajúdóban), kaptam katétert is meg aztán egész éjjel folytak az infuziók is(egész másnap estig), fenékbe kaptam lázcsillapító szurit is- de pihenni sem tudtam mert éjjel is jött a szülésznő mérni vérnyomást...:(
Ugyhogy több mint 24 órát megfigyelés alatt voltam rémálom volt komolyan, és még a babócámat sem láthattam :(...
De rendes volt a csecsemős doktornő mert jött és tájékoztatott hogy mi van Nimróddal, mondta hogy őt is megviselte a szülés- és születésekor kellett neki adni cukor potlást mert alacsony volt a cukra...
Szóval másnap este(szerda)(mikor már kimehettem az osztályra-baba-mama szobába) bemehettem hozzá megszopiztatni..nem tudtam betelni vele :) :)
Akkor mondták hogy éjjel nem hozzák ki szopizni hagy pihenjen ő is meg én is...
Ugyhogy csak csütörtökön hozhattam ki magamhoz-onnantól kezdve már jól éreztem magam én is meg ő is :)...
Azt hiszem leírtam mindent!!! :)

Eléggé megszenvedtem de nagyon is megérte :!: :!: :!:
Vendég

csip-csip 18 .nincs mit én is izgulok onlányért egyenlőre új hír nincs de ha lesz jövök olyan izgi :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kitti
Az ÁEK- s topicban olvastalak, én is írtam oda régen és még néha most is. Ne lepődj meg ha nem lesz reakció, mostanában fura lett az a topic. Sajna én meg már nem tudok neked segíteni.

Kírus
Altatás után elolvasom a történetedet.

Természetesen, ha Onlány ír, én is hozom a híreket.

Kép
Kép
susytunder

Na megyek zárni...

Kismamik vigyázzatok magatokra!!!Csomagotok legyen kéznél, hátha valaki megy Onlány után :lol: :lol: :lol: Drukkolok!!!!

Onlány: Hajrá!!!!Remélem nem sokára meglesz a csöpség :D

Juli: Újdonsült kismami, Te meg pihizzél sokat!!!

Suzytünder: küldök egy kis napocskát felétek hétvégre...

Tünde: jó anyuzást neked

Ancsa: tessék pihenni, nem megerültettni magatokat!!!Hétvégn nem kell takarítani :D

Ediii: Csak neked TETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!

Iner-Joli: Remélem most már lassan Ti is követitek Kírust!!!!

Kírus: nagyon szépen köszönjük a történetet :D

Puszi Nektek!!!!!!Kellemes Hétvégét kívánok :wink:
csip-csip18

Sziasztok!! :D

Onlány!!! Megy a drukk!!!! Könnyű szülést :D

Zsu!!! Örülök ,hogy minden rendben, nagyon szép a babócád :D

Hát a mensim naon gáz volt, nagyon sok is volt meg görcsöltem 2 napig, azt hittem belepusztulok úgy fájt :?
majd elvileg 25-én kell kopogtatni pirinek és akkor 26-án mehetek megint uhura, remélem szemét ciszta már nem lesz :roll:

Köszi lányok,hogy drukkoltok, aranyosak vagytok :D

EDI
ediii

Ancsa!!
:lol: :lol: :lol: ez naon tetszett,skót volt az ősöd :lol: :lol: :lol:
de amúgy én sem mennék a helyedbe ,mint kismami külföldre,annyi mindent el lehet kapni,amihez nem vagyunk hozzászokva, 2 éve csak itt voltunk Horvátországba és utcsó 2 nap az egész famili hányással hasmenéssel küzdöt :?
szerintem a balcsi naon jó, mi minden évbe megyünk, hova szoktatok járni??

csip!!! Ne foglalkozz a dokival, minden rendben lesz :wink:
azóta csináltál tesztet????

EDI
ediii

sziasztok!

Juli, először is szeretnék gratulálni neked! Nagyon vigyázz a picurkádra! Edi, ne izgulj neked is össz e fog jönni, csak a cisztákat kell gyorsan elhesegetni!
:) hu, hát az elmúlt két napom kicsit meredek volt.... tegnapelőtt este, délután óta fájt a hasam. De én naív azt hittem, hogy csak rosszul fekszem és emiatt. Aztán meg már mikor minden poziciót kipróbáltam, annak tudtam be, hogy a gyerek nyom valamit. De fáj t és nem pedig görcsölt! De állítólag ilyen a fájás, amit én ugye nem tudtam, mert Lizánál nem volt ilyen. Este még meg se kottyant. Az éjjelt olyan szuperül végigaludtam, mert nagyon fáradt voltam. De hajnal 5kor kidobott az ágy és onnan folytatódott, ahol abbahagytam. Na akkor már gyanakodtam. Mondom, gyorsan lezuhanyzok, mert a jóslók elmúlnak tőle. Hát nem múlt.... Ekkor még mindig nem szóltam embernek... Aztán felkelt apja is, mert ugye vitt volna amúgyis a kórházba.Mondom neki, hogy a pakkomat is hozza és a fényképezőt. Hát nagyot nézett, hogy mi van velem, de csoda, mert nem vitatkozott... Elindultunk, de én még mindig nem szóltam semmit, csak néztem az órát és szabályos 5percenként jött rám a fájás, ami csak 30mp-ig tartott.Valahol azt olvastam, hogy minimum 30mp nek kell lenni, hogy igaziak legyenek. Apja ekkor még száguldozott... én lila fejjel elcsukott hangom mondom neki, hogy örülnék, ha gödröket kerülné és a fékezést meg a gázpedál nyomását visszavenné, mert rohadtul fájt. Na ekkor mondtam, hogy 5perces fájásaim vannak.Ez volt 7kor. Kicsit megrémült, de tőle tellhető módon vigyázott rám :) 8:15kor már a kezét szorongattam, mikor jött egy újjabb, na ekkor úgy elsírtam magam, de nem a fájdalom miatt, hanem azéárt mert nem tudtam mi történik és mi fog történni. Közben annyira ideg lettem, hogy az a fránya remegőgörcs is elkapott. Ekkor sírva hívtam a drit, hogy nem tudom mi van, csak annyit tudok hogy szabályos 5percenként fáj. Vigyorgott és nyugtatott, hogy ez így természetes, semmi különös nem történik velem. Na erre megnyugodtam. Beértünk 10perc múlva, vigyorogva vártak. Ctgre feltettek. és ott is szabályos 5percenként 60-65%os fájdalmat mutatott. Persze ott többen voltak és visszakellett fogni a sóhajaimat :) teljesen kibirható volt, csak mindig váratlanul ért. Na ekkor már teljesen biztos voltam abban, hogy innen 2ben megyünk haza. Aztán megvizsgáltak, méhszáj nem nyílt tovább, tehát ez jó jel, ekkor megnézék a paírt, amire a szülésznő azt mondta, hogy ebből estére, másnapra gyerek lesz :) de dr azt mondta, hogy nem elég hosszúak a fájások, annak ellenére hogy a görbe már sinus görbe volt és nem csúcsos hegyet mutatott... Akkor jött az uhu, ott is rendben volt minden, már az anesztessel is beszéltem!!! Nagyon kedves dr bácsi volt! és akkor közli a dr, hogy felvenne... Mondom nemár, anyáméknál van a gyerek, ahol a házban csak egy szál ágy árválkodik, költözés miatt, meg vasárnap át kell adnunk a házat... azt mondja jó, de este 7re vár vissza és ha egy picuri változás is van, akkor befekvés és gyerek.Hazaértünk, pihentem sokat, de a fájdalom miatt nem tudtam aludni. Aztán vissza, de ekkor már csak 10-12 percenként jöttek a fájdalmak. Már örültem előre :) Beértünk a körülményeket nem mondom.... a lényeg, hogy egyszer - kétszer ment fel 60%ra a fájás, a többi 25ön maradt éles hegycsúcsokban. Úgy megörült a drim ennek látványára :) azt mondta ez igy jó! Csak attól kissé tartok, hogy folyamatosan vannak ezek az enyhe görcsök... Szerintetek ez mit jelenthet??? Taőpasztalat esetleg?

Köszi csajok a drukkokat! Amúgy rákérdeztem, hogy hogy lehet az, hogy szabályos igazi fájásaim voltak és "megszüntek"? Azt mondja a dr hogy ma front volt....mármint az elmúlt két napra értette
Ja még annyi, hogy mondtam anyósnak, hogy ne menjen tegnap gyülibe, mert éjjeli randink lesz a drval, hát ez nagyon nem tetszett neki szemmel láthatólag, de nem szólt semmit. Annyira nem tetszhetett neki, hogy a gyerek is alig akart nála maradni. Aztán modjuk neki, hogy 8kor fekszik liza. Erre fél 10 után érünk haza és gyerek sehol, átmegy férjem és nem altatta el!!!!! Azt hittem felrobbanok :(

Kép
Kép
onlány

onlány!
ez kész horror lehetett :o

ja, köszi a gratulációt :)
húzok is vissza feküdni :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

onlány jajj, mi lehet Veletek úgy izgulok!!!

Juli remélem fekszel, pihensz!!

Csip sajnos ez most egy türelem-játék lesz pár hétig, hogy akkor most ott van vagy nincs ott a baby! de a pozitív teszt az nagyon biztató!!! légy optimista és ne stresszelj annyit!!! hidd el azzal ártasz a legtöbbet! a nyugalom mindennél fontosabb ilyenkor!

Ancsa én is szeretem a Balcsit! évekig jártam külföldre nyaralni, de tavaly mi is a Balcsin voltunk 2 hetet, és nagyon élveztük! :lol:

Susy apa még csak ritkán érzi, mert amikor pocakra teszi a kezét, Ficánka meg se mozdul! huncut kislány! :wink: :lol: Ti hogy vagytok? összekészítetted már a pakkot?

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?