Nahát,Adri,már ezt is tudod!biztos nagyon aranyos lesz!
Lányok,én tényleg ritkán jövök mostanában,de most így érzem jól magam.
Én is láttam mind a két műsort,érdekes volt,bár sok újat nem tudtam meg.
Csernusnak csak jár a szája,egyre kevésbé hiszek a pszichológiában.Amúgy mentségére,ő szerintem azokra gondolt,akiknél nincs semmi probléma és náluk tényleg sokszor előfordul,hogy amikor kicsit megnyugszanak,akkor jön a baba.
Kicsigeszti,
de jó,hogy megvolt az inszemed.sokáig tartott a peteérlelés?hány tüsződ lett?Murber követte el?
Tegnap én is voltam bent,elfogy a héten a bromocriptin,kellett recept é akkor már be is jelentkeztem,mert vasárnap elindult a 3.ciklus.
Máj.5-én szerdán megyek Murberhez és szerintem pénteken kezdem lőni magam,az lesz a 20.nap.
Azért fura volt újra a klinikán és bármilyen lelkes vagyok,vennem kell egy nagy levegőt,mielőtt belekezdek egy újabb "tortúrába".
Franci,
nem tudok róla,hogy az ÁEK-ban lennének meddőségi kezelések,úgy,mint lombik vagy inszem.
Államilag finanszírozott csak a SOTE és a BMC.Egyre többet hallom,hogy a BMC-ben milyen rengetegen vannak,úgyhogy örülök,hogy a SOTE-n azért normális a helyzet.Szerintem ennek nem szakmai oka van,egyszerűen a soténak nincs hírverése.Meg egy kicsit rossz a híre az Urbi nehézembersége miatt.
Röpcsi,
máris eltelt 10 nap,vagy itt most máshogy kell?mindent írj ám meg!
Lehet,hogy még találkozni is fogunk,bár én még csak 2 hét múlva megyek.Rákszűrésre akarok menni a jövő héten.Jól emlékszem,hogy hétfőn nem csinálnak rákszűrést?Vagy csak álmodtam?
Akinek nem írok,nincs halállistán,csak épp nem került sorra vagy nem jut eszembe semmi.
A kismamáknak jó pocaknövesztést,a nem kismamáknak bizakodást kívánok!mindenkinek puszi!