Hello Csajok!
Jó rég voltam megint. Nagyjából utolértem magam a házimunkában, bár most itt van egy jó nagy kupac vasalnivaló.
Közben le is betegedtem szombaton, és nagyon nem akarok kilábalni belőle. Fáj a torkom, a mellkasom, a hátam. Már a második fajta antibiotikumot szedem, kicsit már unom, de remélem Dorkát nem fertőzöm meg. Még jó, hogy lázam nem volt/nincs.
Megrendeltük a sütőt és a főzőlapot a konyhabútorhoz, na meg a mosogatógépet, és páraelszívót majd holnap. Kb. 1 hónapos nézelődés, ár összehasonlítgatás, meg tanakodás után....
Nem tudtunk még nekiállni a felújításnak,mert az ablak is kb. 2 hét múlva jön meg, szóval várakozás, idegeskedés, vásárlás.....nem részletezem...
lara: kösz a kérdést, apósom jövő héten műtik ha minden jól megy, kedden, vagy szerdán kell befeküdnie. Végig jártuk az összes orvost, meg labort, meg mindent, egyik nap apa vitte, másik nap én a sógorommal, szóval volt sürgés-forgás rendesen.
tünci: gyönyörű Bátor baba, és milyen édesen vigyorog. Nem csoda, hogy beleszerettél! Ilyen csodaszép kispasit....
Remélem semmi baj nem lesz Bátor babával, de inkább vizsgálják ki, bár nem értem én sem ezt a paráztatást. Remegésre én nem emlékszem, hogy lett volna Dorkánál, vagy csak nem figyeltem eléggé, nem tudom, azt tudom, hogy ő akkor szokott remegni, még most is, amikor nagyon dühös, vagy valamit nagyon akar, akkor ökölbe szorítja a kezét, és a feje remeg, de ezt már tudatosan csinálja, és rá is szólunk, hogy nem szabad.
betti, tünci: ne legyetek elkeseredve az állandó sírás miatt, átérzem a helyzetet. Nálunk is ugyanez volt, én vártam, hogy majd jön valaki, és megmondja, hogy na, most aztán mit is tegyek, hogy ne sírjon, ne fájjon a hasa, de nem így volt. Majd ahogy nőnek, változnak, és nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem is azt mondták,hú, majd ha 6 hós lesz átalussza az éjszakát, majd ha 1 éves lesz átalussza, majd ha másfél éves......na, most júliusban 2 éves lesz, de nem nem nem alussza végig az éjszakát. De nem ám. Minimum 2-3szor kel, és még tejet is iszik, ha teát adok, kiabál, hogy tejcit kérek!!!! Ennyit arról, hogy mikor mit kéne csinálniuk.
betti: mecsek baby-t használtunk mi is. Dorka nem nagyon akarta meginni, kanállal próbáltam adni neki a szájába. Hát nem volt sok extra hatása, de egy próbát megérhet. Nekem anno nagymamám azt mondta, hogy rendes édeskömény magból főzzek teát, azt adjam neki, mi is azt kaptuk gyerekkorunkban, hajtja a szeleket, és nem fos@at, mint a kamilla....azt is kipróbáltam....hát az én gyerekemet szerintem nem hatotta meg nagyon. Ő hason fekve, meg a hordozóban ülve szokott nagyokat rottyantani.
Dorkának is van személyi igazolványa. Olyan édik ezeken az igazolványképeken.
zsófi: nehéz kérdés ez az elválás dolog. Lehet ám, hogy mi anyukák viseljük ezt nehezebben. Persze az ilyen visszahúzódó kislányoknak meg még nehezebb. Mondjuk nekünk is nehéz lenne egy új csoportba beilleszekedni, az biztos. Majd meglátod, pár hónap múlva már te is úgy leszel, mint Mancsa, és a nagylányod is imádni fog oviba menni.
meló: Én is be vagyok ám tojva, mert nekem is vissza kell mennem dolgozni (már hívtak a mhelyemről, hogy mikor szándékozom), és elvileg anyósomnál lesz majd a gyerekem, de ettől is nagyon félek, pedig imádja a nagyszüleit, a foltos kutyát, meg a pipiket, kacsákat is, de mégis bennem van a para, hogy egész napra "egyedül" hagyom. Sokat agyalok rajta, de a huszonpár ezer forintos gyes-ből + apa fizetéséből éhenhalnánk kb...
mancsa, gégéé: örülök, hogy megint jöttetek!!!!
winchi: de szép ez a fiú! Hát nem semmi.
Az a huncut mosolya!!!
mancsa: jót nevettem a Levis story-n. Már lassan aranyköpések klub lesz itt.
Én sem tudom majd mit mondok, ha megkérdezi.....nehéz ügy ez....