Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dodus!Kép
Széééép. Mi is a Praxisban voltunk anno Hangacicát megkuksizni, amikor még a pocimban volt. De régen is....

Marika!
Sajna Gyöngy még mindig köhög, így nem merném vállalni Dorkát. Bár valszeg nem fertőz, mert mi nem vagyunk betegek, Hanga sem.

Panka!
Pihenj, amikor tudsz, és minél kevesebbet emeld a fiatalurat. Nem lesz semmi gond. Gyönggyel nekem is volt az első hónapban egy kis vérzés, és nekem is a 2. uh-n pont 2 héttel nézték kisebbnek, és nekem végül az volt a valós. 15 nappal szültem később, mint a kiírás napja volt.

Koda!
Kicsit cseteltem a MSN-en a pároddal. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

GyöngyöskeKép
csak máskor is nyugodtanKép nagyon meghatódott, hogy sok boldogságot kívántál nekünk, nagyon értékelte a gesztustKép

DoduuuuuuuusKép
Ez a gyerkőc csodaszép! Nem csoda, hogy a dokibácsinak is tetszettKép De nekem is az ugrott be rögtön, hogy tiszta apjaKép

MarikaKép
Én is szorítok!

PankaKép
Na akkor végre még jobban megnyugodtál! Gondolom mennyire várod a barátnős UH-ot..?!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

DodusKép
Nagyon jók a fotók. Az egyiken olyan, mintha mosolyogna.Kép
Tegnap csak egy kis paprikáskrumplit dobtam össze. Nekem mostanában könnyű kitalálni, hogy mit főzzek, mindig megkívánok valamit.Kép
Hol vásároltatok be?
Tényleg, a sulit elkezted vagy halasztottál?

NevaKép
Aztán majd várjuk a beszámolót a nyelvtanfolyamról.
Suliba milyen szakra is jársz?

ZsuaKép
Én tudok segíteni, párom az egyik kereskedésben dolgozik. Ha bementek hozzá szívesen elmondja a tudnivalókat. A kocsi már megvan vagy még csak keresgetitek? Majd írok magánban.

GyöngyöskeKép
Igyekszem-igyekszem. Szerencsére Laci sokat segít, amikor itthon van, csak sajna keveset van itthon.Kép

KodaKép
Igen, várom. Már "csak" 2 hét.Kép

MarikaKép
Du?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

DodusKép
Ez a Baba tényleg gyönyörű, nagy élmény lehetett látni. Csak sajnos én nem mondhatom, hogy tiszta apja mert róla nem raktál be képet (meg Magadról sem) és én nem ismerem.
(Nekem is kell még egy, hogy legyenek ilyen képeimKép)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!

Gazdasági mérnöki szak.
Kicsit szokatlan még a tanulás, különösen ez a távoktatásos forma. De az első (sikeres)vizsga után már biztos belerázódom.

Van egy kép a profilomban amit nagyon imádok.
Ez a mozdulat és a vele járó őszinte érzelmek annyira jellemzők Laurára.
neva
neva

Betti!
Dodus profiljában van a saját pocakos fotója. KépKép

Neva!
Már tegnap is meg szerettem volna kérdezni, hogy ki az a kisfiú Laura mellett?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Ő Felix aki Portugáliában lakik (náluk voltunk nyaralni). Az anyuka magyar és ha hazajönnek szoktunk itt találkozni.
neva

Gyöngyöske!

Igen, azt már láttam, én az albumra gondoltam. Az a pocak is már biztos sokat nőtt mióta a kép készült, nem Dodus?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Már rég jelentkeztem. Elsőször is Gratulálok Panka a picihez. Nekem 4szer volt vérzésem és mindig nagyon megijedtem. De már a 20. héten vagyok és a baba már 276g volt a 18hetesen.
Már a pocim is növöget, és teljesen jól vagyok.
Dodus! Tündéri a babád! Kislány lesz? Nincs időm visszaolvasni, mostanában egy csomó elintéznivalóm van.
Mindenkinek kivánok kellemes napot!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Panka, Gyöngyöske!
Köszi a segítséget, sikerült mégis megoldani, bocs, hogy nem írtam, de vmi gond volt a babanettel. Minden más oldal bejött, de a társalgó nemKép na mindegy. Mégegyszer köszi.

Dodus!
Én nem is tudom kire hasonlít. Ki az apja? De tündérien néz már most kiKép
Tegnap délelőtt meg akartalak lepni, de olvasom, hogy a párom is kell, így akkor majd egyeztetünkKép

Na én is megjártam a dokit tegnap és szerint ne idegbajoskodjam, megvizsgált, közölte, hogy gyönyörű a méhemKép hi-hi, milyen férfiak vannakKép A 6 hetes kontrollon hátrahajló volt a méhem, de most már visszaállt(ilyen lehet? erről még nem halottam). Szóval szerinte semmi akadálya a babának. Ő is elmondta, hogy van akinél a tej teljesen gátolja a teherbeeseést(csak tudnám minek költöttünk akkor annyit gumiraKép) Sőt még a tejet is meg kellett neki mutatni. Hiába már kb másfél hete nincs szopi, de tej még mindíg van.
Na szóval januárig adott haladékotKép Utána komolyabban utánanézünk a dolognak, ha nincs semmi. Hát ennyi.

Estére Dorka belázasodott és ma reggel is hőemelkedése volt. Csak tudnám mitől, semmi egyéb baja nincs. Bár a nyála már hetek óta csorog, mint valami veszett kutyának, lehet, hogy a fogai zaklatják.
Nem tudjátok a kúp elég még neki, vagy már vmi erősebb lázcsillapító kell?

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!
Bocsi a pontatlanságért!
Panka! Nagyon örülök Nektek!

Mindenkinek szép sétákat a napsütésben!

k
kriszta13

Dodus!
Gyönyörűek vagytok!!!!

Búzaszem!
Örülök, hogy jól vagytok! Vigyázz magatokra!

Marika!
Én már több mint 5 hónapja nem szoptatok, és csak 2 hete állt el a tejem.
Nekem azt mondta a doktornő és avédőnő is, hogy lázcsillapításra már jók a kanalas gyógyszerek is, mi Nurofen szirupot használunk, az kifejezetten jó pl. a fogzás miatti lázra (Ádi mindig nagyon zokon vette a kúpot).
Dorkának jobbulást kívánok!

Ma voltam a régi munkahelyemen, és mégis van állásom (annak köszönhetően, hogy ez egyik kolléganőm külföldre - Monaccoba házasodik)!!!
Igaz, hogy nem a régi munkakörömbe, rendszergazdaként vesznek vissza, mert az megszünt, hanem ügyfelesnek, de a beiskolázásról ők gondoskodnak, már csak egyeztetés kérdése, hogy mikor kezdek jövő nyáron, vagy egy kicsit később.
Úgy megnyugodtam, mert a pénzem biztos kevesebb lesz, de a munkám és a munkaidőm is, így tudom majd Ádit hozni-vinni a bölcsibe.

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Ez ma délelőtt készült.
http://babanet.hu/album/main.php?album=1844&page=2&image=79483
Gyönyörű napsütéses idő van, nagyon jó volt egyet sétálni.
Mindenkinek szép hétvégét.
neva

Sziasztok!

Neva!
Aranyos a kép Mátéval. Gyorsan végignéztem az albumot. Sok szép kép van, nekem mégis az "ártatlan" tetszik a legjobban.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

KösziKép Valóban azon olyan ártatlan, mint egy maszületett bárány Kép
Egyébként sem rossz gyerek. Ezért halogatom a bölcsi-ovi témát, mert számomra olyan megható ez a romlatlanság. Nem mond csúnya szavakat, őszinte, jó indulatú és persze érzékeny. De úgy vélem ez csak addig tart amíg bekerül az első közösségbe...
neva
neva

Sziasztok!

DodusKép
Nagyon jók az UH-s képek! Biztos nagy élmény lehetett.

EmeseKép
Örülök, hogy megoldódott a munkahely problémád!

MarikaKép
Mailt köszi, majd megy rá válasz!Örülök, hogy a doki mindent rendben talált, és hogy ilyen simán ment a cici elhagyása!

Holnap kiruccannánk egy kicsit kirándulni Kassára, picit itthon hagyjuk a nagyira, neki még túl fársztó lenne (szerintem nekünk isKép) szorítsatok, hogy jó idő legyen!

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!Kép

Tegnap ismét bent voltam a munkahelyemen, az utódomat tanítgatni. Az elején el voltam tőle ájulva, hogy miket tud, meg a tapasztalat, stb, de most... Heti rendszerességgel bemegyek, de hogy haladna a munkával, azt nem látom. Egyszerűen, mintha nem csinálna az ég világon semmit.Kép Persze lehet, hogy neki van igaza.KépKép

Az uh-s képre köszönjük a dicséreteket. Nekem is olyan jó érzés látni, hogy már ilyen szép kis fejecskéje van, mint egy igazi babának.

Koda!Kép Méghogy Neked is ez ugrott be... Na majd teszek fel olyan képet is, ahol a papa is látható, bár nem tudom, hogy a postás hagyja-e magát fényképezni.Kép

Panka!Kép Na, ezzel a paprikás krumplival nem segítettél ki. Szóval kívánósak vagyunk? Az jóóóó, hogy nem csak én. Bár én általában egy dolgot kívánok, méghozzá édességet, leginkább csokit.Kép De most már muszáj lesz leállítani magamat, mert rohamos ütemben hízok. (Bár a védőnő még nem szólt semmit, csak megkérdezte, hogy még mindig olyan jó az étvágyam?Kép) A bútorokat az Iroda 2000-ben vettük, a kiságyat matraccal a Napsugárban és tegnap a babakocsit a Babacenterben.Kép Szóval mindenfelé vásárolunk.
A sulit egyelőre halasztom. A szakdoli írással valószínűleg még boldogulnék most ősszel, de februárban egy államvizsgával... Hát nem tudom. Majd egy év múlva befejezem.

Betti!Kép Hajrá, hajrá! Már a következő babával. Ahogy fentebb is írtam, majd keresek olyan fotót, ahol a papa is látszik. És igazad van, az a pocak már sokat nőtt azóta. Majd azt is frissítem.Kép

Búzaszem!Kép Már 20 hetesek vagytok? Hogy repül az idő! Fantasztikus! Mi meg már 31. Alig tudom elhinni, hogy még normálisan ideférek az íróasztalhoz.Kép Egyébként a manó kisfiú lesz, ha minden igaz. Ha nem, akkkor szemüveget rendelek a páromnak.Kép

Marika!Kép Köszi Neked is a dicséretet. Majd írok mélt, hogy mikor tudjuk összehozni a családi randit. Remélem Dorka már jobban van. Kár, hogy nem jöttetek csütörtökön. Jó, hogy a dokid mindent rendben talált, de majd írok ezzel kapcsolatban is Neked magánba!Kép

Emese!Kép Ez nagyon-nagyon jó hír, hogy van/lesz munkahelyed! Ez manapság olyan ritka, hogy egy kismamát visszavegyenek. Gondolom Ti is rettentően örültök neki. Akkor így a bölcsiben is előre kerültök a listán, ugye?

Neva!Kép A páromnak már meg sem merem mutatni Laura képeit, mert azt akarja majd, hogy cseréljük be a kis tököst egy ilyen kislányra!KépKép És valóban, Laura tényleg ilyen az életben is. Ezek a pillanatok, amiket elkaptál, nem egyszeriek. Jó tanulást!Kép

Ditta!Kép Neked is köszi. Úgy nézem ma is szép, napos idő lesz, reméljük Kassán is, nemcsak itt.Kép

Most elszaladok(ha-ha-ha)A BOLTBA (KÖZBEN MEGYHÜLYÜLT A BILLENTYŰZETEM) ÉS FŐZÖK VALAMIT EBÉDRE:

PUSZI? DODUS

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Mindég öröm olvasni benneteket.Hát a kismamák is lázba hoznak(na meg az ilyen 4d-s képek), pedig én már annyira nem akarom.De már nem is vagyok biztos benne.Csakhogy szerintem egy nő abból, hogy szoptatós-terhes anya legyen sose nő ki, tehát ezt figyelembe véve sose lenne vége a szüléseknek.szóval mikor olyan két éves lesz a gyerekem elkezd hiányozni a büfiszag, de nem hagyom magam.Inkább örülök a ti szépséges kis pocaklakóitoknak.Nőjjetek nagyra!!Kép
Mi jól vagyunk.Tamara kezdi-már idejeKép -megszeretni az ovit.Ez természetesen az én dolgomat is megkönnyíti.
Magdi!
Téged szoktalak látni a belvárosi ovinál?

Olivér még mindég nem teljesen pelusmentes, éjszakára még használjuk, bár még nem aggódom elkésve nincs.Viszont-kis dolognak is tudni kell örülni-a kaka már kulturált módon megy a wc-be.Eddig nem volt hajlandó, kérte a pelust.

Még nem is írtam nektek, sikerült a forgalni vizsgám, most már csak a postást várom, hogy hozza a jogsimat.A vizsga egyébként egy rémálom volt, a vizsgabiztos olyan hangnemet engedett meg magának, amit soha senkitől nem viselnék el, viszont abban a szituációban muszály volt és ő ezzel tisztában is volt.Így még mindég nem tudok örülni annak, hogy megszereztem a jogosítványt, de majd csak elmúlik ez a vacak érzés.

Puszi nektek:Melinda
adnilem

MelindaKép
Akkor gratulálok elsőként a jogsidhoz!! Ügyes vagy, én soha nem mernék belekezdeni. Én vagyok az a tipikus nő, aki ha baj van, eéengedi a kormányt és inkább visít egy nagyot...szóval ez nem nekem való.Kép

DodusKép
Olyan jó, hogy már vásárolgattok a trónörökösnekKép Én annyira élveztem ezeket a vásárlásokat. Na a pénztárnél már nem voltam olyan víg, de azt mondtam, az én gyerekemnek mindent..na persze csak módjávalKép
És tuti, hogy az egyik képen nevetettek a kisfiad, ahogy Panka is írta.Kép

DittaKép
Ti már elindultatok, de nagyon jó utat nektek! majd mesélj!!

NevaKép
Milyen szép nagy haja van LauránakKép

BúzaszemKép
jaj de jó, hogy ti is jól vagytokKép Mááááár 20 hetes vagy?? El sem hiszemKép Na csak nőjjön nagyra a kicsiKép Igaza van Dodusnak....úgy repül az idő. Bezzeg amikor én voltam terhes, már alig vártam, hogy megszülessen. Akkor olyan lassan teltek a napokKép

MarikaKép
Dorkának jobbulást! Nektek pedig egy kalappal!

BettiKép
Még gondolkoztok egy harmadik csemetén is?? Bár ezt a 4D-s uh-ot én is kipróbálnám....KépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Gergő Nyéken van így van egy kis időm írni.
hihetelenül nő ez a lány!Már épp hogy belefér abba a tipegőbe amit születésekor kapott.Még mindig nem tudom hogy hány kiló de hétfőn hozunk egy mérleget.

Betti!

Gergő egy tündér és nem nagyon zavarja Zsófit de az is igaz hogy nálunk direkt nagy a nappali "alapzaj" hogy ne ébredjen minden kis csörrenésre.Eddig minden ok volt.

Panka!

Vigyázz magatokra és jó egészséget!!!

Búzaszem!

Tényleg nemrég írtad hogy babád lesz és már túl vagy a felén...

Dodus!

Mi is Győrffynél voltunk annak idején Gergőt megkukkolni,tényleg jó fej.A képek nagyon jól sikerültek,fotogén a gyerek!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!

Forgi
forgi

Helló!

Reggel elfelejtettem megírni a közérdekűt. Szóval tegnap jártam a Bató Házban és az emeleten balra, hátul van egy gyerekbolt. Babakocsi boltnak is van írva, bár én nem láttam benne babakocsit. Szóval be fogják zárni, így most minden 50 %-kal olcsóbb! Sajnos én pont ebédidőben voltam ott, úgyhogy csak a kirakaton át néztem be, de elég sok ruha volt még bent. Akit érint, esetleg nézzen be, hátha talál valami jót.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Neva!
Laura egy gyönyörűséges kishölgy!

Dodus!
Az utódod nem a te bajod, és ha szerencséd van nem válik be (már ha vissza akarsz majd menni).
Igen, a bölcsi így már tuti biztos (bár biztos vagyok benne, hogy a szívem fog reggelente megszakadni).

Melinda!
Gratulálok a jogsihoz!!! Örülök, hogy összefutottunk, és ez a Tamara milyen édesen kis cserfes csajszi...

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Elég furán viselkedik a társalgó. A tegnapi írások egy része hova lett? Vagy csak álmodtam?

Búzaszem!
Örülök, hogy jól vagy(tok). Akkor voltál ultrahangon? Kisfiú vagy kislány?

Marika!
Látod van akinek ilyen könnyű örömet okozniKép. Elég egy szép méh. Csak azt nem értem, a tejet miért nézte. Bemondásra nem volt elég?
Én Matyinak Panadol szirupot szoktam adni. Sokan azt mondják, nem jó semmire, de Neki hihetetlenül gyorsan leviszi a lázát. Állítólag a Nurofen még jobb.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

sziasztok!
Hosszú hosszú üzenetem nem tudott elmenni legutóbb.
Dudus!
Nagyon megkönyeztem a fotót.Nagyon jó érzes látni a pocaklakót s még mosolyos is ránk.Tényleg fantasztikus.
Melinda!
Nekem is hasonló érzéseim voltak.Azt mondtam bármelyik szigorlatom ujra letenném csak a forgalmi vizsgától ments meg uram!Ám ha meg van a jogsi az egy szabadság érzést ad.Ám a forgalom a kultúra ami itt van...hát nem épp gyerekbarát.Tudjátok mi a leg nevetségesebb az ovodánál a hasonszőrű kismamáktól kaptam a legtöbb lélektipró megjegyzést.De ennél az ovinál még ez is más!
Lilikém beszokott a bölcsibe igy most négy órám van utolérni magam.
Marika!
Nekem a Nurophen jobb volt és a dokinő is azt adja.
Betti!
Tényleg van valami gubanc a társalgóval.
Lányok!
Ma olyan mizériám volt!Vásuzoncipőt kerestem a városban.27-28ást.Sehol nem volt.Amit mutattak a Karátban egy röhely lila virágos papírvékony.Aztán nehezen kaptam egy számmal nagyobbat.Ez iszonyat ami a városban van! Boltok ahol olyan árak vannak ami egy három gyerekes családnak csillagászati(mert szorozzunk meg hárommal egy három ezer forintos malagítőt)vagy gagyi szemét olcsón.S a kettő közt?Vagy csak én fogtam ki?Marad a turi.Ez van.
Búzaszem!
Jó hallani hogy így szalad az idő.Én úgy szerettem kismama lenni persze híztam ettem és nevettem annyit mint azóta sem!Pedig egy majd két gyerkőcöt cipeltem vittem.Visszasírom az energiám.Most úgy érzem elfogyott minden tartalékom.De ez már egy másik történet.
Emese!
Igen a szíved kitépik reggelente.Én annyira várom hogy legyen időm egy kicsit regenerálódni s mégis többször visszamegyek mert nem tudom elviselni ha zokog.A gondozónők szerint ez természetes ,de nekek ez olyan nehéz!Pedig a bölcsi a gondozónő annyira jó fej hogy az ritkaság.Én mégis nagyon szenvedek!
Neva!
Igazad van ez az ártatlanság kora.Ennek is vége lesz egyszer de az igaz értéket Te adod bármi is veszi körül.
Gyöngyöske!
Tekláék mennek az ovival az Alicére s a bábelőadásokta is elviszik mindkettőjüket.Járunk táncolni a szinvavökgyiekhez(még játékos )népi jétékok és ritmusgyakorlatok.Népzenére.Nagyon szeretik a lányok ha érdekel van weblapja.
Na megyek mert áll itt a bál!
Puszi!
telian

Sziasztok Lányok!

Koda, Emese!
Őrülök, hogy találkoztunk!

Melinda!
Gratulálok a jogsidhoz. Hova jártál?
Nekem apukám most csinálja (53 évesen) a rutinnál jár, de ő már az oktatóra is mondja, hogy olyan durván beszél. Hát ahogy emlékszem nekem sem voltak jó emlékeim.

Dodus!
A képek fantasztikusak!

Marika!
Mi is a Nurophent használjuk. Annak idején Szandrával Panadolt használtunk, de az nekünk sem volt valami jó.

Búzaszem!
Már 20 hetes vagy? Csatlakozom Kodához, és vigyázz magatokra!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy jól tudom-e, hogy aki gyesen vagy gyeden van akkor ingyenes a fősuli? Mintha rémlene valami ilyesmi, de nem vagyok benne biztos.

Sziasztok

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Cat!
Igen akkor ingyenes a felsőfokú képzés ha valaki gyes illetve gyed ellátásban részesül.

Magdi
lilien_csenge

Magdi!
Köszi az infót. Az ugye mindegy, hogy nappali (bár azt nem igen tudnám) vagy levelező?

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Cat!
Teljesen mindegy, hogy milyen a képzési forma.
M.
lilien_csenge

Sziasztok!

MelindaKép
Gratula a jogsihoz! Én is nagyon szeretnék megtanulni, de jelenleg nincs kire hagyni a gyerkőcöket, hogy eljárjak vezetni: Bár lehet, hogy ez csak egy kifogás? Az igazat megvallva, eléggé félek is, például ha kifogok egy olyan oktatót, mint te! Szerintem én is az a kategória vagyok, mint Koda! Szem becsuk, sikít!KépKépKép

Ha már a lázról volt szó, Veronikának Panadolt adtam, semmi gondom nem volt vele, kicsinek Nurofent javasoltak, és az is bevált!

Tegnap megvolt a kirándulás, néhány info és képek a topicomban!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Valami probléma lehet, ma is csak másodszorra jött elő minden. A Kriszta13 (okt.1.) üzenetéig látszik elsőre, az archiválással lehetett gond(?). Nektek nem csinálja?

Emese!
Gratulálok a munkahelyhez! Akkor ezzel egy nagy problémád oldódott meg.

Neva!
Nálunk annyira aktuális, amit írtál. Matyi 3 hete jár oviba és eléggé megváltozott. Mindkét irányba. Már most látom, hogy nyitottabb lett, ugyanakkor Gerdával néha elég agresszíven viselkedik. Nem tudom, hogy ezt közvetlenül okozza az óvoda, vagy azért, mert most jött ki rajta a féltékenység. Eddig semmi ilyen gond nem volt, újabban mindig akkor akar valamit, amikor Gerdával foglalkozom. Tegnap pedig egyszerűen ellökte szegényt. Korábban ilyet soha nem tett. Igaz Gerda is pakolja most már a játékait. Viszont a közösségre már szüksége volt, ennek is eljön előbb-utóbb az ideje, jön vele jó is meg rossz is.

Dodus!
Szerintem nyisd ki jól a szemed, hátha tudsz az utódodtól munkakerülést tanulniKép

Melinda!
Gratulálok a vizsgához! Gyorsan felejtsd el, ami történt. (Ha okultál belőle valamit, azt ne.)

Koda!
Én nagyon szeretnék még egy babát, csak majd kicsit később. Kivárom a nagyon-nagyon szeretnék fázist, mert utána már nem lehet többKép

Krisztina!
Mindenképpen vissza kell menned? A bölcsi tényleg nem lehet szívderítő így. Matyi is sirdogál majdnem minden reggel, olyan rossz úgy otthagyni. Az előtérben addig várok, míg hallom, de ez csak pár perc. Aztán délben nagyon boldog és mondja, hogy holnap is jön.
A lányok melyik oviba járnak?
Ruhaügyben kompromisszumot kötöttem magammal: jöhet bárhonnan (barátok, kínai, turi), így elég sok van nekik. Csak a cipőre próbálok ügyelni, mindig újat és jó minőségűt veszek. Persze az még csak Matyinak kell, így könnyű

Cat!
Mit fogsz tanulni? Vagy még csak terv?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Nagyon-nagyon régen nem voltam már Nálatok, de egyszerűen nem bírok a géphez jutni. Nagyon sok minden jó és sajnos rossz is történt Veletek mióta nem voltam.
Beni 30.-án volt két hónapos és képzeljétek, jön a foga. Szegény annyit sír, nem is sír sikít és ordít, nyáladzik, és az öklét majd megeszi. Elkezdte a hüvelykujját szopni, amitől a férjem teljesen kivan, mert nekem kiáll a fogam és félünk, hogy a gyereknek is ki fog állni, és hordhat fogszabályzót.

Panka!
Gratulálok a babucidhoz!!!!!!! MInden jót kívánok Nektek és várom nagyon az első képeket és minden tapasztalatot, hogyan viseled a második terhességed, van-e különbség azelsőhöz képest. Kislányt szeretnétek?

Dodus
Nagyon szép a babucid és ahogy olvastam a fiúk táborát fogjátok gyarapítani. Hogy viseled a terhességet? Már gondolom, nagyon várod, hogy a karjaidban tarthasd, a finishnél már türelmetlenebb az ember.

Búzaszem
Gyere, ha ráérsz, majd beszélünk.

Forgi
Te mennyi időre adodo rá Zsófira a terpeszbetétes pelenkát? Nekem azt mondta a doktor nénink, hogy hat hetes kora után adjuk rá és annyi időre, amennyire bírja a gyerek. Először tíz perc volt, legutóbb 40 perc.

Emese!
Örülök, hogy lesz munkád és hogy Ádinak lesz helye abban az oviban, amelyikben szeretted volna. Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire előre kell gondolkodni, ha oviba akarom adni a gyereket. Hogy vagy?

Lányok, elnézést, de már sír is a gyerek, nem tudok mindenkinek írni, de mindenkit üdvözlök és majd jövök.

Ja!! Beniről feltette a férjem a legújabb képeket!!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Cat, Ditta!
Én a Generál autósiskolánál kezdtem, ott az oktatóval kezdettől nem volt jó a viszonyunk, később ez még rosszabb lett, akart tőlem valamit amit én nem akartam, innéttől fogva szívatás volt az egész, de csúnyán nem beszélt velem, ebben nem volt részem.Utánna -a rutinvizsga után-átmentem egy oktatóhoz akit ajánlottak, vele tényleg nagyon elégedett voltam, igaz egyszer muszály volt szólnom, hogy már két és fél órája úton vagyunk és ebből én még csak egy fél órát vezettem mert hol itt vártam valamire, hol ott, és a gyerekek felügyeletét nekem is nagyon nehéz volt megoldanom.Nos, ettől fogva komolyan vett.Bár ez nagyon elszomorít, hogy szó nincs itt tudásról, biztonságról, csak a pénzről.De másoktól hallottam még rémesebb dolgokat is.

Mindenkinek köszi a gratulációt.A gyerekek miatt azt gondolom nagy hasznát veszem majd a jogsinak.
Bár az Okmányirodából májd csak vagy két-három hét múlva kapom meg.Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Ezt az üzit már tegnap este megírtam,de nem tudtam elküldeni!

Neva!
Köszi a képet!
Nagyon édesek rajta!

Használjuk ki amíg ilyen jó az idő,szívesen veszem,ha valaki csatlakozik hozzánk a mindennapi sétáinkon!

Krisztina!
Mikor találkozunk?Adok egy kis energiát!KépEn is gyakran turizok mostanság,mehetnénk együtt!

Dodus!
Gyönyörűségesek a képek!

Panka!
Hogy vagytok?Magne B6-ot szedhetsz szerintem nyugodtan magadtól is!

Cat!
Igen.ingyenes,amig igazolod,hogy GYES-en vagy.Sok sikert!

Melinda!
Hatalmas gratula a jogsihoz!Felejtsd el a rosszat,örülj a sikernek!Olivér pedig nagyon ügyes!Máté csak pelenkával hajlandó ráülni a bilire!Kép

Puszi,Anita
kacajka

Anita!
Hová érdemes menni turizni?Tamarára minden kicsi.
Itthonra meg sajnálom a drága újat.

Melinda
adnilem

Sziasztok Kép

Tegnap többször írtam és nem volt hajlandó elküdeni ez a fránya társalgó.

Cat!
Az igazsághoz hozzátartozi, hogy csak az a félév ingyenes amikor gyeden,gyesen vagy.
Szoktam mondani Laurának, hogy ha kibírja a pocakomban a rendes időig akkor megspórolta volna nekem a 3. félévet isKép

Adnilem!
Én is náluk szereztem jogsit de nem voltak rosszak a tapasztalataim. Bár rögtön az elején kikértem magamnak a hangnemet és, hogy kellő időben szóljon ha balra akar kanyarodniKép

Kbetti!
Épp most találkoztam egy ismerősömmel akinek a kisfia bölcsis lett. A vidám, közvetlen kisfiúcska - aki bármikor hajlandó volt egy puszit nyomni - most elbújt az anyukája lába mögé. Nem akar bölcsibe menni reggelente én alig ismertem ráKép Ezt olyan rossz látni.
De előbb-utóbb kell a közösség én is tudom.

Többieknek nincs energiám külön-külön. Bocsi.

Sietek dolgozni, déltől pedig tanulás.

Szép napot!

Neva
neva

Neva!
Jó munkát, jó tanulást!
Kinél vezettál a Generálnál?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Melinda!
Én nagyon szeretem a Gézengúzt,múlt hétfőn ott vettem Ádinak tök jó szabadidő alsókat,amiben mehet oviba is,olyan megkíméltek voltak!Mehetünk együtt is!Hétfőn hoznak új árut.

Anita
kacajka

Sziasztok!

A hétre minden meteorológus szép, napos időt jósol. Nincs kedvetek egyik délután minitalizni? A ma és a holnap kivételével nekem bármelyik nap jó.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Anita!
Mikor?Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Látom többen is felvetettétek a minitalit, én is épp kérdezni akartam, hogy nincs-e valakinek kedve a héten egy népkerti talihoz? Oda még elmerek menni Benivel gyalog, de sajna hosszabb távra nem tudok vállalkozni. Olyan gyakran leesik a vérnyomásom és olyan rosszul tudok lenni, muszáj rögtön leülnöm. Így most "szobafogságra" vagyok ítélve, már nehezen bírom. Jó lenne már egy jót turizni.Kép Ez most olyan furcsa nekem, mert biztos emlékeztek, hogy Benivel meg elvileg magas volt a vérnyomásom, még gyógyszert is szedtem rá, meg egy csomó plusz vizsgálat volt miatta. Remélem nem lesz végig így, vagy ne reménykedjek?

BúzaszemKép
Hú, már félidősök vagytok, hogy rohan az idő. Örülök, hogy minden rendben.

MarikaKép
Iboly írta a napokban valahol, hogy szopizás befejezése után még 60 napig termelődik tej. Januárig biztos összejön a kistesó.

Kriszta13Kép
Lenne egy-két kérdésem, mindjárt írok mélt.Kép

EmeseKép
De jó, hogy van hova visszamenned dolgozni.

DittaKép
Milyen volt Kassán? Mi is készülünk már egy ideje, de még nem szántuk rá magunkat.Kép

DodusKép
De még milyen kívánós vagyok.Kép Pedig vigyáznom kéne mert már vagy 3kg feljött.

MelindaKép
Gratu a jogsihoz.

ForgiKép
Új fotót mikor láthatunk a lányról?Kép

CatKép
Elvileg ingyenes, de érdemes utánakérdezni, mert sulitól is függ. Tandíjat nem kérhetnek, de van ahol sajna kitalálnak ilyen - olyan díjat.

ZsuszaKép
Beni milyen nagyfiú már? Keresztelő jól sikerült? Tejcsivel hogy álltok?
Hát, ezt a terhességet sokkal rosszabbúl viselem, mint Benivel (anyukám mondta is, hogy biztos azért mert lányKép), minden más, legalábbis most az elején, de remélem azért lesz ez még jobb is. Benit nagyon kislánynak éreztem, de utána már örültem, mikor megtudtuk, hogy fiú lesz. Most nem tudom minek örülnék jobban.Kép

AnitaKép
Melyik a Gézengúz?

A lényeget meg még nem is írtam, kb. 5 napja elhagytuk az esti szopit és képzeljétek azóta Beni átalussza az éjszakát (remélem nem szólom el magamKép).Nem tudom, hogy van-e valami összefüggés a két dolog között vagy csak véletlen egybeesés. Így most már csak 1×-2× van szopi az 5 helyett. Ezzel így már teljesen ellennék, ha így maradna.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Ez nekem olyan csodadolog, csodaszép dolog, hogy terhes vagy a nagykisfiad pedig még szopik.Én imádtam szoptatni(lehet hogy már hiányzik?), de nem mertem, meg olyan nyúzottnak, lestrapáltnak éreztem magam a több mint egyévnyi szoptatástól.Olyan nem NŐ-nek, hanem olyan földanyának.Ügyes vagy, hogy merted vállalni, írígyellek.Beni pedig lehet, hogy azért alussza át az éjszakát, hogy már táplálóbb neki amit iszik, ami nem anyatej?

Melinda
adnilem

A talira már nem merek igent mondani, de remélem egyszer majd csak ott leszünk.

Melinda
adnilem

Örülök, hogy minden gyermek szépen növekszik. Annyira jó nézni a fényképeket, olyan arik a "babák".
Nem tudjuk még a baba nemét, mert a 18 hetesen elfelejtettem megkérdezni, annyira izgultam, hogy minden jó legyen. Nov3án kell menni a 24 hetesre, akkor feltétlenül meg fogom kérdezni, mert már nagyon kiváncsi vagyok rá.
Nzsuzsa!
A keresztfiamnak is 2 hónapos korában kezdett el jönni a foga és most bújt ki az első 6 hónaposan. 4 hónapig szenvedett, annyi nyála volt, hogy mindig szakálkát kellett ráadni, naponta 10et is elfogyasztott. Most jön a 2. ezzel is szenved szegényke.
Már 2 hete érzem a pici mozgását. Olyan mintha megdobbanna odalent a szivem. Annyira megnyugtató, legalább tudom, hogy jól érzi magát és él. Ezt vártam már hetek óta.
Lányok!
Régebben említettétek, hogy lesz Miskolcon is babaruhabörze, ha jól emlékszem most szombaton. Lesz tényleg? Ott össze is futhatnánk.
Mi megyünk a pestire okt24én. Nem lenne olyan akinek nincs szüksége a Kismama újságban található belépőre? MErt akkor a férjecském is el tudna velünk jönni. Még soha nem voltam ilyenen, nagyon kiváncsi lennék rá.
Előre is köszi.
Mindenkinek kellemes napot kivánok!

Kép

KépKép
búzaszem

Cat!
Én a Kodolányira jártam. Sajnos ott volt tandíj amit félévente emletek.
Amikor rákérdeztem az ingyenességre azzal "takaróztak", hogy csak az államilag támogatott sulik ingyenesek.
A tandíj fékévente emelkedett kb. 10 evel. 125ről indult!
Búzaszem!
Magán a pesti ruhabörzéről: egy nagy csarnokban árulnak az anyukák, új ruhák nem nagyon vannak. Nekem nem sikerült jót vennem, de egy ex kolléganőm jól bevásárolt. Én egy kicsit csalódtam. Bár nem erre számítottam. Én inkább új termékekre számítottam, vásári áron. NAgyon sokan vannak!
Ja!
A miskolci októbe 16-n lesz! Mindenkit várunk!
Itt most ennyi! NEm szeretnék belegázolni néhányak reklámmentes világába!!Kép
k
kriszta13

Melinda!
Az okmányirodában adtak egy lapot amin rajta van a képed, nem? Nekem azt mondták, hogy azzal már vezthetek! HA van rendőr ismerősöd kérdezd meg! GRATULÁLOK! Csak bátran!
Közhely, de AZ AUTÓ AZÉRT VAN, HOGY MINKET SZOLGÁLJON! 2* megtörtem féltett Peugeotunkat, jogsi nélkül! Jogsival eddig semmi! Lekopogtam!Pesten tanultam!
k
kriszta13

Kriszta 13!
Én úgy emlékszem, hogy határozottan mondták, hogy azzal a papírral még nem lehet vezetni, vagy félreértettem volna.Mindeggy, úgysincs még mit vezetnem, bár igéretet már kaptam a férjemtől, az ő Renault Lagunájábe meg nem mernék beülni vezetni.Nekem félelmetesen nagy , plánio a kis Nissan Micra után amin vezetni tanultam.Kössz a biztatást, egy ismerősöm aki hatvanvalahányévesen szerzett josit azt mondta, nem kell félni a külső sávban elmegy ő negyvennel is.Csak max. az okos vezetők nem örülnek neki, de le vannak sajnálva, a biztonság a fő.

Melinda
adnilem

Melinda!
Én sem mertem azzal a papírral vezetni. Amint mentem a postára átvenni haza már én vezettem!
A vizsgán kicsit elnézőek voltak mert már nagy volt a pocakom. Bence februárban született én decemberben vizsgáztam.
NAgy hassal végivezettem az M3-t, Bp-Miskolc! Csak bátran!
Üljj be a nagy autóba is!!! Muszály!!!
Úgy fogod megszokni!
Hajrá!!!
Szólj mikor vezetsz! Akkor nem jövök be a városba!KépKép

Anyukák!
Jön a Mikulás, a JÉzuska! Szeretne valaki diavetítőt venni?
A készítő címe van meg nekem!!
k
kriszta13

Sziasztok!

Melinda!
Mire írtál,már mi kint voltunk!Bármelyik nap jó,a délelőttöket mindíg kint töltjük!

Panka!
A népkerti taliban mi is benne vagyunk!!!

Nekünk anno még el kellett menni a jogsiért!Én sem szeretem a nagy autókat,mert nem igazán érzem,ha be kell parkolni vele.Ha csak simán megyek az úton,akkor minden oké!KépHiába,én is női vezető vagyok!Kép

Búzaszem!
De jó Neked,imádtam a pici kis fickándozásokat!Növeszd szép nagyra a kis "búzaszemedet"!Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Kacajka!
A múlt héten én is a Gézengúzban vettem a lányoknak 1-1 dzsekit és néhány hosszú újjú felsőt. De persze költöttünk egy kis pénzt a Tulipánban, és szombaton a piacon is megláttam egy Barbie-s felsőt...De talán már a lányoknak őszre-télre van most már mindenük. Igaz apa szerint mindig ezt mondom, és szinte minden héten kapnak a lányok valami rucit...De mert mindig eszembe jut, hogy térdzokni, harisnya, felső alá trikó stb...

Panka!
A Gézengúz kb. a Napsugár melletti kapualjban van jobbra.
Délelőtti Népkerti tali nekünk is jó.

Dodus!
Jó volt olvasni a soraidat.Kép

Kata!
Merre jársz? Hol szoktatok játszózni Dórival, és mikor? Kéne néha Hangának egy kis társaság.Kép Innen a játszóról minden gyerkőc ovis lett.

Neva!
Mélt megkaptam, a jövő hét (hétfő kivételével) nekem is megfelel, majd mélben egyeztetünk.

Koda!
Majd jelentkezz este a MSN-en. Köszi.

Kriszta13!
Engem érdekel a diavetítő, milyen típusú, mennyiért.

Krisztina!
A lányok hova járnak oviba, bölcsibe? Egész nap, vagy csak délig? A bölcsi engem is érdekel, bár inkább csak fél napra.

DKriszta!
Hogy vagytok? 2 hete az ovi felé sem mentünk, mert Gyöngy köhögése nem szűnik. Kedden viszem vissza a dokihoz, talán már szerdától mehet..

Marika!
Hát őszintén szólva, én már 1 éve nem szoptatok, de még mindig van egy kis tejci... Készülök a dokimhoz, rákszűrés miatt is, csak mindig tolom.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ditta topikja itt található.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... POST363600

Gyöngyöske
gyöngyöske

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?