Sziasztok!
Tegnap ismét bent voltam a munkahelyemen, az utódomat tanítgatni. Az elején el voltam tőle ájulva, hogy miket tud, meg a tapasztalat, stb, de most... Heti rendszerességgel bemegyek, de hogy haladna a munkával, azt nem látom. Egyszerűen, mintha nem csinálna az ég világon semmit.
Persze lehet, hogy neki van igaza.
Az uh-s képre köszönjük a dicséreteket. Nekem is olyan jó érzés látni, hogy már ilyen szép kis fejecskéje van, mint egy igazi babának.
Koda!
Méghogy Neked is ez ugrott be... Na majd teszek fel olyan képet is, ahol a papa is látható, bár nem tudom, hogy a postás hagyja-e magát fényképezni.
Panka!
Na, ezzel a paprikás krumplival nem segítettél ki. Szóval kívánósak vagyunk? Az jóóóó, hogy nem csak én. Bár én általában egy dolgot kívánok, méghozzá édességet, leginkább csokit.
De most már muszáj lesz leállítani magamat, mert rohamos ütemben hízok. (Bár a védőnő még nem szólt semmit, csak megkérdezte, hogy még mindig olyan jó az étvágyam?
) A bútorokat az Iroda 2000-ben vettük, a kiságyat matraccal a Napsugárban és tegnap a babakocsit a Babacenterben.
Szóval mindenfelé vásárolunk.
A sulit egyelőre halasztom. A szakdoli írással valószínűleg még boldogulnék most ősszel, de februárban egy államvizsgával... Hát nem tudom. Majd egy év múlva befejezem.
Betti!
Hajrá, hajrá! Már a következő babával. Ahogy fentebb is írtam, majd keresek olyan fotót, ahol a papa is látszik. És igazad van, az a pocak már sokat nőtt azóta. Majd azt is frissítem.
Búzaszem!
Már 20 hetesek vagytok? Hogy repül az idő! Fantasztikus! Mi meg már 31. Alig tudom elhinni, hogy még normálisan ideférek az íróasztalhoz.
Egyébként a manó kisfiú lesz, ha minden igaz. Ha nem, akkkor szemüveget rendelek a páromnak.
Marika!
Köszi Neked is a dicséretet. Majd írok mélt, hogy mikor tudjuk összehozni a családi randit. Remélem Dorka már jobban van. Kár, hogy nem jöttetek csütörtökön. Jó, hogy a dokid mindent rendben talált, de majd írok ezzel kapcsolatban is Neked magánba!
Emese!
Ez nagyon-nagyon jó hír, hogy van/lesz munkahelyed! Ez manapság olyan ritka, hogy egy kismamát visszavegyenek. Gondolom Ti is rettentően örültök neki. Akkor így a bölcsiben is előre kerültök a listán, ugye?
Neva!
A páromnak már meg sem merem mutatni Laura képeit, mert azt akarja majd, hogy cseréljük be a kis tököst egy ilyen kislányra!
És valóban, Laura tényleg ilyen az életben is. Ezek a pillanatok, amiket elkaptál, nem egyszeriek. Jó tanulást!
Ditta!
Neked is köszi. Úgy nézem ma is szép, napos idő lesz, reméljük Kassán is, nemcsak itt.
Most elszaladok(ha-ha-ha)A BOLTBA (KÖZBEN MEGYHÜLYÜLT A BILLENTYŰZETEM) ÉS FŐZÖK VALAMIT EBÉDRE:
PUSZI? DODUS