Biztos igazatok volt a frontot illetően, ugyanis tegnap este 11kor mintha elvágták volna a nyüglődést, azóta gyakorlatilag alszik, éjszaka csak kajálni kelt fel, mint egy kis angyal olyan békés, végre
Így legalább Apával is megragadtuk az alkalmat és reggel jól összebújtunk, na persze szexmentesen, de ez is olyan jól esett, egy kicsit összeölelkőzni. Már alig várom, hogy leteljen ez a fránya 6 hét
Remélem, Mindenkinek hasonlóan jó éjszakája volt.
Szilvi, én személy szerint nagyon örülök, hogy a szoptatás mellett döntöttél, és a tejcsi gyarapodásnak tényleg csak az a titka, hogy minél több inger érje a cicit, az a legjebb, ha Barnus csüng rajta, vagy a mellszívóval jól kiszívni és meglátod, dőlni fog a tejcsi.
Már többször is említettem az lll.hu honalpot, de berakom linkbe is, ezek szerintem tök hasznos infók, főleg a tej mennyiségének növelése témakörben, vannak hasznos tanácsok:
http://www.lll.hu/leche [url][/url]
Tegnap mindenféle bejelentés nélkül beállított a védőnő, még jó, hogy rend volt, bár Szabikám pont a WC-n ült
. Nem szeretem ezeket a meglepi látogatásokat, és ha amúgy meg nem vagyunk itthon? Nem kötelező nekem egész nap itthon lennem, még ha 2 hetes a gyerek, akkor sem. Pont a gyerekdoki is mondta, hogy ha levegőztetni akarom, inkább menjek el anyukámékhoz, mert ők a város szélén, kertvárosi övezetben, az erdő mellett laknak, mi meg a belváros kellős közepén, inkább ott tegyem ki a gyereket a friss levegőre.
A teát én is kiborítottam ( persze a védőnő azt is kiszúrta egyből, láttam rajta, hogy nem tetszett neki , bár nyilván én sem jókedvemből adtam, hanem végső elkeseredésemben. )
Most tegnap este óta az Infacolt adom neki, nem tudom, hogy a váltás tett-e jót neki, vagy csak tényleg vmi más miatt volt nyűgös.
Anna, az espu és az infac tényleg ugyanaz a hatóanyag, de én azért próbálom mind2-t, mert lehet, hogy vmilyen más összetevő miatt esetleg mégis máshogy hat a picikre, lehet ez hülyeség, de még az is lehet, hogy az lesz a jó, ha felváltva 1nap ezt-1nap azt adva lesz neki jó. Azért próbáld ki az esput is.
Fanni, jók a képek és a hurcolka is, de én még annyira picurinak látom Esztit egy ilyenhez, meg megnéztem, hogy kell beletenni a gyereket, hát nem tudom, mit összeszerencsétlenkednék vele, ez nálam sztem 2 emberes mutatvány lesz
Eszti, barinőd még egyben?
Marcsi, Esztike nekem is vágott savanyú pofákat a tea közben, szegénykém nagy hévvel belekortyolt, azt hitte vmi jó kis tejcsike, aztán tessék. Tegnap meg még külön is meg is "kínoztam" szegényt, először kellett neki beadni a K vitamint és a Vigantol cseppet.
Úgyhogy kapott neki nem tetsző dolgokat tegnap, lehet ebbe fáradt bele
Haha, nem akarok dicsekedni, mert nekem aztán tényleg volt miből, de még 4 kg ment le, mióta itthon vagyok
de ne aggódjatok, még így is van bőven mit leszoptatni
De azért ennek is örültem egy kicsit.
Na szép napot Mindenkinek, én kihasználom a csendet és relaxálok kicsit, ki tudja, mit hoz az éjszaka