Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

A tegnap esti 2 szopihoz adagoltam Espumisan-t, így éjfélkor abbamaradt a nagy hiszti és aludt a drágám egézen reggel 10-ig :shock: :shock: :shock: , na persze azért 2x szopizott közben, de nem bőgött, amikor nyöszörgött bedugtam a szájába a cicit, aztán aludt tovább :lol: :lol: Így ma a hangulatom is remek, főleg, hogy már rendbe is szedtem magam egy kicsit, végre hajat mostam, meg szőrtelenítettem :lol: Már annyira nem érzem magam egy szőrös dromedárnak. Ja, ráálltam a mérlegre és újabb 2 kg ment le :lol: , remélem, ez tartós lesz, nagyon odafigyelek, hogy mit eszek, sőt inkább csak inni próbálok.

A gyerekorvos nekem aazt mondta, hogy csak a tehéntej gáz ebben a formában, ha fel van dolgozva ( sajt, túró, kefír ), akkor lehet nyugodtan. Egyébként meg ő mindenre azt mondja, hogy lehet, csak mértékkel, pl. ha megeszel 5 szem epret egy nap, attól nem lesz semmi baj, de nem kell egy tállal bevágni.

Végre ma kimozdultam itthonról, elsétáltunk szavazni, jó hűvös van odakint.

Na, a kisasszony eddig gyakorlatilag aludt egész nap, úgy hallom, kezd felkelni. :? De nem baj, inkább most üvöltse ki magát, és este legyen csendben. :lol:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Ma elég szaladgálós napunk volt :) elmentünk délelőtt szavazni, Brendonba Jázminnak venni egy két dolgot, utána a Tescoba. Persze, rohantunk haza etetni a kis manót, mert anyuék vigyáztak rá és nem tudtam lefejni tejet előtte, olyan kis bélpoklos :)
Akkor a kövi etetés után elmentem szoliba és kimentünk a Corába bevásárolni, utána a Mediába gyors képet kinyomtatni, mert apa holnap megy mamámékhoz és visz egy két képet. Szegény otthon 10 percet sírt, olyan éhes volt, pedig rohantam ahogy csak tudtam. A végén cicire raktam és olyan fáradt volt, hogy alig bírt szopizni! Szegényt úgy sajnáltam, pedig hát nem hagytam én el őt, meg neki vásároltunk főleg. A férjem egyedül nem mertem elküldeni elintézni a dolgokat, mert mindent vesz, csak amit kell nem :S :) szóval olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy csak na. Mondtam Jázminnak, hogy legközelebb ilyen nem lesz és csak egy dolgot intézek el egyszerre. Sajnáltam szegényt, pedig nem halt bele.
Most úgy alszik, hogy horkol :D :D :D

Holnap intézi el a férjem uram a dolgokat (gyes,családi pótlék...) már épp ideje volt, mert 1 hetet vártam, amíg kihozták a TAJ kártyáját a nagylányomnak :( szóval még két hét minimum mire pénzhez jutok!

Hajfestéket nem találtam magamnak persze, de miért is találnék :D amit én használok mire felkutatom :S

Szilvit már én is nagyon várom.

Úgy látom ma mindenki szavazni volt egész nap :D :D nagy volt a csend!

Tessék írni :P

Kép
Vendég
 


2. éjszaka sírás nélkül, Nyuszi aludt fürcsi után, fél7-től 11-ig, amibe fél9-től én is becsatlakoztam, majd 11-től 3-ig 2 szopi, 2 kakis pelus csere, majd intenzív cumizás ( nem érdekel, elrontottam a gyereket, de győzött a fáradtságom ) és szunya 3-tól 7-ig. :lol:

Majd még jövök, ja és egy csomót tudok mostmár lefejni, éjszaka meg reggel lejött 90ml, végre majd tudok eltenni, cserébe viszont tökre viszket a cicimen a bőr, vajon ez attól lehet, hogy nő, ahogy egyre több tejcsi termelődik benne és feszül a bőr, mint anno a pocakon? Hát ez szuper, szépen fog kinézni :cry:

Kép
ire81
 
 

 
 

Ciciviszketés ismerős... :oops: :)
Használj bármilyen testápolót,amit szoktál.Nekem 2 méretet nőtt,pedig eddig se volt kicsi. :shock: :( :(

Töpike reggel 9 óta ébren van...ami nem lenne baj,csak ágyban nem akart lenni egy percet sem és kisebb megszakításokkal egyfolytában eszik. :shock: :?
Pedig tudnék mit csinálni...

piki
 
 



dettó nálunk is...nem tudom letenni sem...
éhen haltam, mert főzni sem tudtam

Reni, ügyi vagy a sok tejcsivel.
Vendég
 


Panka aludt 3/4 órát,aztán újra felébredt... :roll: :?
Evett,aztán most megint elszunnyad,de ha nem alszik este fürdésig,én hülyét kapok... :x :D
kíváncsi vagyok,mi lesz ezek után éjszaka...gyanítom,nem az,amire én számítok... :oops: :lol:

piki
 
 


Déltől fél 3-ig üvöltés :cry: , utána kaja, persze espu-val :? , azóta szunya :lol:

Lelkifurkám van az espu miatt :cry:

Kép
ire81
 
 


Reni,komolyan nem értelek... :roll: :roll: :roll:
Az Espumisan miatt mér van lelkifurid???
Nem mákteát vagy pálinkás kenyeret adsz a lányodnak,hogy csendben aludjon,könyörgöm...a kicsiknek elég kellemetlen a pocifájás,ha ezt meg tudod könnyíteni valamivel,ami még csak NEM is GYÓGYSZER,akkor ez mért baj???
Nekem akkor lenne lelkiismereti problémám,ha nem próbálnék segíteni rajta...
Bocsi,nem akarlak kioktatni,csak megnyugtatni,hogy semmi rosszat nem teszel Esztikének,sőt!!!
OKÉ??? :lol: :lol: :lol: Mint egy igazi jó anya,aki nem akarja szenvedni látni a bébijét! :D

piki
 
 



Jaj, csak az a baj, hogy a gyerekdoki sztem telebeszélte a fejem, hogy ezek a szerek úgy hatnak, hogy bélmozgást teljesen lelassítják, kvázi, ő is így mondta "nehogy már a gyerek megtanuljon fingani és akkor csodálkozunk, hogy később is ilyen gondokkal küzdenek", így én csak attól tartok, hogy hosszú távon ne legyen neki ebből hátránya. Lehet, kicsit bonyolult módon fogalmazztam, de vmi ilyesmi a lényege a félelmemnek. De már akartam új vonalzót, csak még nem jutottam el oda, de lehet most gyorsba megcsinálom. Egyébként meg a "bármikor jöhet a baba" jelenleg már úgy értelmezendő, hogy "bármikor előjöhet a baba a sírással" :lol: :lol: :idea:

Kép
ire81
 
 


:lol: Van új vonalzóm! :lol:

Kép
ire81
 
 


Anna, Te már voltál szoliban? Gondolom, azért állóban? Jól nyomod, én egyelőre fodrihoz igyekszem eljutni, mert kissé már gipsy-s a lenövésem :lol:

Kép
ire81
 
 


A gyerekdokiddal egyáltalán nem értek egyet,sőt, a mi gyerekdokink sem.A bélmozgásra pedig semmi hatással nincs se az Infacol,se az Espumisan... :shock:
De bocs,hogy beleszóltam... :?

Az új vonalzód édi,olyan Esztikés! :lol:

Eszti???
El vagy havazva?Hogy sikerült az átrendezés? :D

piki
 
 


Üvöltés van egész nap...
Holnap de. jön bnőm, utána írok mindent...

Reni, nálunk Bibu infaclon élt és a mai napig tud rendeseket fingani...Sőt! Azt egy ffi is megirigyelné...már bocsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na, mi van, sehol senki?
Nálunk a csoda még 3 napig sem tartott, ma éjjel csak egy-egy órát sikerült aludni, se espu, se infacol nem hatott és a gyötrődés még délelőtt is folyt, még most aludt el 10 óta, azóta szenvedtünk.
Babateát próbált már vki?

Kép
ire81
 
 


Sziasztok

Na végre hazaértünk, most már én is itt vagyok újra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak gyorsba bejelentkezem, mert nemsokára jön a védőnő, és lassan Barni is kel enni, délután jövök visszaolvasok, és hozom a sztárfotókat! :P :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Nálunk is nyűglődés volt délelőtt,pont úgy,mint tegnap. :( :evil:
Alig aludt 1-2órát....és most újra kezdődik...megyek...

piki
 
 


Sziasztok!

Reni sztem is adj nyugodtan esput meg infacolt, mert inkább az minthogy fájjon a pocak. Én nagyon sajnálom Jázmint amikor görcsöl a hasa és muszáj tennem ellene! Max. ne adj minden etetés előtt, hanem két etetésenként. Én úgy csinálom.

Nekünk az éjszakánk nagyon jó, három óránként zaba, utána alvás. Lefejek 50,70 ml-t éjjelenként egy ciciből. Szóval gyarapodik a tejcsi :) :)

Marcsi én azért rakom el a tejet, mert ha már nagyobb lesz abból akarok főzeléket csinálni.....a kedves védőnőm is azt mondta, hogy jó ötlet. Én is tudom, hogy pár hónap múlva nem lesz már neki jó ez a tej amit lefejtem, de a főzelékekben...tejbegríznek tuti meg fog felelni. Remélem. Meg nem akarom kidobni, mert ha nem fejem le akkor folyik és az zavar így inkább fejem, kidobni meg azért nem dobom ki.

Ma nekünk is rossz napunk volt. Szinte egész nap fent volt és üvöltött. Egyszer túlette magát, utána bukott+fájt a hasa és üvöltött. Fél óra alvás, utána már éhes volt ,vártam két óra hosszát mire újra adtam neki cicit, nehogy bukjon, és most végre alszik és úgy nézem jobban van. Evett 80 ml-t. Kész vagyok én is.
Ma akartunk menni személyit csináltatni neki, erre persze nem jutottunk el olyan nyűgös volt :S még sosem volt ilyen napunk :S :(
Remélem nem lesz rendszer belőle.

Látom Esztiéknál is áll a bál. Legalább nem vagyok egyedül, már bocsi :)

Szilvi várjuk a képeket nagyon+persze mindenről számolj be :)

Reni jó a vonalzód :)

Nem vagyunk valami aktívak a topik alatt. Látszik, hogy a babák kint vannak :D

Holnap megpróbáljuk a személyit elintézni. Sajnos nem lett jó a fénykép amit csináltunk itthon igaz.képnek, ezért be kell vinni a csöppem. A férjemnek a héten van szabija és persze az okmányirodában nem kapok időpontot csak jövő hétre :S szóval ki kell várni a sort. Tegnap 35-en voltak az uram előtt. :S :S
Gyerekkel ez egy kicsit gatya. De azért legyen meg az okmány, mert még ingyenes is :) meg útlevelet is akarok majd csináltatni neki. Három évre 2500 Ft.

Itt nem jár Szegeden az Önkormányzattól egy fitying sem :(
Holnap megnézem a babakocsit is, mert még nincs, bár olyan ramaty idő van, szóval még ráér.

Jah és képzeljétek a védőnőm mondta, hogy akarom-e igénybe venni a szolgáltatását, mert ha nem akkor alá kell írnom egy papírt, hogy nem és Ő a gyámügy felé szól erről. Állítólag volt egy ilyen esete és majdnem elvették a nőtől a gyermekét, mert nem volt hajlandó a védőnői tanácsadást igénybe venni. EZÉRT ELVESZIK A GYEREKET???????????????????????????????????????????????????????? Sztem ez kamu volt. Csak ezért. Elég rossz is volna.
Tudjátok meséltem a sógornőm otthon szült...........................mert nem vette észre, hogy terhes.......szóval nem is ragozom. Érdekes tőle nem vették el a gyereket, pedig ez tényleg durva eset volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni a géped remélem hamar kész lesz :) :)

Kép
Vendég
 



Anna,nem is vettem észre,hogy írtál. :lol:
Igen,teljesen igazad van,főzelékbe tuti lesz a régi tejcsi is! :lol:

Nálunk eddig este ment a cirkusz,vagy éjjel,most kezdünk átállni a délelőttre.Éjjel csak enni kelt fel és rögtön vissza is aludt,de aztán felébredt 9-10 között és azóta feszt kínlódik...a karomban bealszik,mert persze hulla fáradt,de amint leteszem az ágyába,10-15 perc múlva felébred és kezdődik minden előlről...

Reni,én csináltam már neki többször teát,pl. amikor csuklott,meg gondoltam,hátha jót tesz a pocakjának is,de nem hajlandó meginni.1-2-t kortyol,aztán ki is folyatja a szájából...egyszer akartunk neki cukros teát adni,hogy tudjon kakilni,azt itta ész nélkül,aztán persze ki is hányta...van amelyik bébi szeret teázni,az enyém pont nem... :shock: :roll:

piki
 
 


Ha egyébként teát csinálsz,ne nagyon tegyél bele cukrot,ha nem muszáj,vagy csak nagyon-nagyon minimálisat.
Gondolom,azt tudod,hogy méz,citromlé tilos!

piki
 
 


Szia Szilvi! Üdv újra itt, remélem, tudsz majd jönni hamarosan a hírekkel, én amúgy azt vettem észre, hogy még az elején 1-2 napig nyugodt volt a gyerek, biztos még fáradt volt a születéstől, úgyhogy addig használt ki a lehetőséget! :lol:

Marcsi, nem akarom a teát ízesíteni sehogy sem, párat kortyol a vízből is, na nem sokat, nem igazán tetszik neki, de hátha segít vmit. :?

Anna, én is hasonló okokból teszem el a tejcsit, meg pl. arra az esetre, ha végre a közeljövőben el tudok menni egy-két helyre, akkor legyen kéznél.

Itt volt anya délután és ezt kihasználva aludtam vagy másfél órát, szuper volt!!! :lol: Már előre rettegek az estétől. :shock: :shock:

Kép
ire81
 
 


Így sírok, örüljetek, hogy hang nincs hozzá:

Kép

Cuki vagyok:

Kép

Alvós:

Kép

Kép
ire81
 
 



Cuki Panka baba.

Ezt a pihenőszéket mikortól lehet használni?

Kép
ire81
 
 


Esztike is nagyon édes kiscsaj,olyan szép,kis formás babóca! :lol:

A pihiszéket bármikor el lehet kezdeni,mert általában vízszintesig dönthető,így kényelmes a bébinek.

piki
 
 


Na, akkor ez az egyik, amit kérni fogok a látogatóktól! :lol:

Kép
ire81
 
 


Helyes!

Tök jó,mert ha szereti,sokáig el van benne és bárhová magaddal viheted a lakásban,az se nagy baj,ha elalszik.
Mondjuk azért ahhoz,hogy igazán élvezni tudja,még kell 3-4 hét,szerintem.6 hetesen már többet lesz ébren,elkezd nézelődni,stb.

piki
 
 



Na hoztam a beígért képeket:

Kép

Kép
Kép
szilvancska
 
 


na a többinek meg nagy a mérete, mindjárt segítek rajtuk :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Reni elfelejtettem írni, hogy álló szoliban voltam melltartó+bugyiban. Nagyon jól esett az a 6 csodás perc :) nyugalom :D :D

Nagyon aranyosak a csajok. Amikor sír Jázmin le sincs fényképezve :S Esztike nem olyan vörös mint az én lánykám :) sírás közben.

Igazából a mi sírásunk olyan érdekes hangon megy. Állandóan az eeeeeeeee,eeeeeeeeee megy. Szóval ügyesen tudunk már egy betűt :D most alszik egy ideje, most szopiztam meg és elaludt közben. Hagyom szegényt a büfivel, mert ha felzargatom vége :S utána majd kibüffenti :)

Kép
Vendég
 



Kép
Kép
szilvancska
 
 


na ez a képfeltöltés nem megy nekem... :? :D

Köszönjük szépen Lányok a gratulációkat! :D :D :D

Hát nem volt egyszerű a szülés... :( :( :(
Holnap leírom, ha rá gondolok elkap a sírás, annyira megviselt, és olyan nehéz volt, főleg elviselnem a fájdalmat... pffúúúúúúú :cry:
DE! Lett egy gyönyörű Kisfiam:D:D:D:D
2 napja mindig elkap a sírás, még érzékenyebb lettem mint előtte, dolgoznak a hormonok.

Tényleg mennyit kell/szoktak enni az ilyen pici babák?
Nekem ma 20 ml tej jött le a bal cicimből. Az kevés nem? :?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Az eeee betűs sírás nálunk is megvan. :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Nagyon szép Barni baba! :o
Annyira kis fiús pofija van,igazi kis pasi! :lol: :lol: :lol:

IKEA-s pléd mindenkinek bejött,úgy látom! :lol: :lol: :lol:
Nekünk kék és narancssárga van...

Szilvi,tényleg pocsékul nehéz lehetett,ha még most is ilyen hatással van rád... :(
Azért egyszer majd meséld el!

A 20 milli most még elég lehet,ha 2-3 óránként eszik.De ez csak az első néhány életnapra igaz.
Az ajánlott adag egy napra 150 milli,testsúlykilogrammonként.
Mennyit vesztett a születési súlyából?Fejsz vagy szoptatsz végül?
Remélem,jól telik majd az első otthoni éjszakátok! :lol: :lol: :lol:

piki
 
 


Újra van gépem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nincs időm visszaolvasni, de holnap jövök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Köszi Marcsi! :D
Nekünk zöld és narancssárga van. :D
Végül arra jutottam, hogy szoptatni szeretném. :)
3800 gr-mal születtünk, és 3750 gr-mal jöttünk haza. Az előbb szopizott, lemértem előtte, és utána , és elvileg 10 grammot evett. :shock: 5-kor evett utoljára, de akkor nem mértem.
Most megy szuszókál a Drágám. :D

Marcsi el is felejtettem megköszönni, hogy informáltad a többieket, és Mindenkinek köszönöm, hogy aggódott értünk! :oops: :D :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Barni nagyon aranyos kisfiú :) igazi pasis.

Sajnálom, hogy így megviselt a szülés :( akkor ezek szerint ebben a csapatban nekem volt a legkönnyebb. Remélem, hogy a másodiknál mindenki jobb élménnyel vagyis nem is tudom hogy írjam gazdagodik :)
Azt mondták nekem azért volt könnyű, mert Jázmin 3050 gramm volt. Sztem nem ezen múlt.

Ne aggódj fogsz Te még sírni :D mert pl. én a Klinikán amikor behozták állandóan könnybe lábadt szemmel néztem rá :) és amikor meghallgatom a Szekeres Adrienn Kicsi szív dalát akkor is állandóan elérzékenyülök :)
Amikor szurit kapott akkor is bőgtem+amikor fáj a hasa akkor is van, hogy elérzékenyülök, hogy nem tudok rajta segíteni. :(

Milyen teát adtok a kis lurkóknak? Nekem a védőnőm kifejezetten lebeszélt róla. Én forralok vizet és azt adom neki, bár egy ideig jól megszívja a cumisüveget, majd rám néz és egy nagy fintor van az arcán, hogy Te jó ég anya ez nem is a tej :P a másodiknál már tudja, hogy nem kell megszívni az üveget.

Marcsi miért nem lehet adni nekik citromlevet. Mármint pár csepp citromot, mert anyum mondta, hogy cseppentsek bele a vízbe két cseppet és mondom, hogy nem szabad, mert a védőnőm és itt is mindenki ezt mondja. Nem értem, mert én így nőttem fel tesómmal együtt és még élek :)

Amúgy nagyon rafinált, mert amikor leteszem az ágyba, hogy szopizunk, ránéz a cicire és annyira szopja már a levegőt, hogy majd bele szakad :D :D

Fanni örülök, hogy újra köztünk.

Eszti nagyon eltűnt. Remélem azért tud pihenni is egy kicsit a csajsziktól.

Kép
Vendég
 


Nekünk is van Ikeás takarónk. Barna színű :)

Katasztrófa volt az éjszakánk. Rettentően fáj a hasa. Kő kemény. Pedig büfiztetjük, kakilt is, de semmi nem jó :( sírni ritkán sír, szegény már hulla fáradt meg mi is :S :S Elengedi a hasa, utána kő kemény lesz. Nem értem, pedig Infacolt is adok neki :S :(

Remélem nektek jobb volt az éjjel.

Kép
Vendég
 


Szilvi, csodaszép kisfiad van!!! :lol: Olyan kisimult az arc.a Ne aggódj, ez aaz eeeeeeeee-s sírás 2-3 naapig tart, utána majd fog torka szakadtából üvölteni. :lol:
Majd én is kiváncsi vagyok a szülésre, ha visszaolvasol, az enyém sem volt egy leányálom, de a végeredmény a lényeg! :lol:

Csajok, felejthetetlen éjszakám volt, pedig egyedül voltam az ágyban :wink: , egyszer nem sírtunk éjszaka, úgy tűnik - le is kopogom - hogy nálunk a kaja előtt beadott espu jön be. Aludtunk fürcsi után 11-ig, majd éjféltől 3-ig, végül fél 5-től majdnem 8-ig. Nem is kívánhatok ennél többet jelenleg. Végre én sem vagyok annyira zombi, jut majd energia egy kis házimunkára.

Anna, én tegnaap főztem először Herbáriás babateát, nekem is azt mondta a védőnő is és az orvos is, hogy a tea inkább ne, az csak gyógyszer, de én ezzt most gyógyszerként adom neki hasfájás ellen, amúgy sem ízlik neki, így 2 -3 kortynál többet nem is nyel le. Én nem ízesítettem semmivel.

Na megyek rendezkedni, majd még jövök napközben.

Kép
ire81
 
 


Az én éjszakám is felejthetetlen volt. :( :( :?
Bár jó lenne,ha el tudnám felejteni,mert ha nem,akkor nem lesz tesóbaba! :D

Hajnal 3kor feküdtünk le,Panka addig szenvedett.Csak és kizárólag kézben óhajtott aludni,amint a kis popója érintette az ágyat,kipattantak a szemei és nyafizott,hol kisebb,hol nagyobb intenzitással.
3kor bealudt,aztán 6kor ébredt enni,7ig altattam,aztán 8 után pár perccel újra ébredt...most megint kezdjük előlről...mióta ilyen szutyok az idő,nem lehet vele bírni... :( :( :(
Az én kis mintagyerekem...aki hetekig csak enni ébredt fel... :wink:

piki
 
 


Citromlé:igen,mi valóban úgy nőttünk fel,hogy ha csuklottunk,anyánk ezt csepegtette a szánkba...tényleg túléltük,ez is igaz...
Amiért nem javasolják:erősen allergizál,valamint irritálhatja a baba még amúgy is érzékeny nyálkahártyáit és a kialakulatlan bélflórának se tesz kimondottan jót,mivel erősen savas.
Ezt tanultam gyerekgyógyászatból. :lol:

piki
 
 



Na,még valami,aztán bedugulok,ígérem. :)

Anna,ha kemény a pocakja,az a sok levegőtől van.Nem csak azért,mert nem büfizik eleget,hanem a tej miatt,ahogy lebomlik.
Próbáltad már tornáztatni?Nekünk egyedül az segít.
A hátára fektetve a lábait térdben behajlítva közelítsd a pocakjához,amennyire csak lehet.Azt úgyis látod rajta,ha már nem kellemes neki.Ezt ismételgesd párszor,közben kicsit lehet masszírozni a pocakját és így extra adag levegőt ki lehet nyomni belőle.
Csak arra vigyázz,hogy ne evés után csináld,mert akkor kibukhatja a tejet.
Szerintem próbáld meg,de ha így se megy,vegyél szélcsövet esetleg.
Néha nem árt,bár hozzászoktatni nem szerencsés... :roll:

piki
 
 


Minden ok, el vagyok havazva, ha letettem Bibut és Lillus is nyugis jövök.
Vendég
 


Na megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mit ajánl. Szóval infacol helyett az esput javasolja. Elmegyek meg is veszem. Kávéskanálban 25 csepp. Nem sok ez egy kicsit? Az adagolást elfelejtettem kérdezni.
Sokat azt írják a neten, hogy 6X8 cseppet adnak a picinek. Meg kell mérnem, hogy mennyi és pénteken el kell vinnem, hogy megnézze nem -e fogyott...........és minden oké-e vele!!!!!!!!!!!

Még jó, hogy van infacolunk is ami alig lett használva.

Nagyon gáz ez a hasfájás. A szomszédok gondolom örülnek :S

Bár ez cseppet sem izgat, csak ne fájna neki :(

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Na vissza is olvastam mindent! Még jó, hogy nem voltatok túl aktívak! :)
Azt se tudom, hol kezdjem..

Tej, nálunk most megint van bőven. De már 2x volt hogy sokkal kevesebb volt, nem feszült és fele annyikat evett.. na akkor én is be voltam sz***va, de két nap és újra minden visszaállt.. + azt vettem észre, hogy ha nem eszem egész nap folyamatosan, hanem kihagyok 3-4 órát két kaja között akkor több termelődik. Lehet a szervezetem nem az emésztéssel van akkor egész nap elfoglalva..

Kiütések nálunk is vannak, a védőnő nekünk is azt mondta hogy a tejtermékektől van.. a doki szerint a hormonoktól, de szinte óráról órára változik. Most nagyon alaposan megmossuk az arcát is fürdetéskor ( eddig eléggé óvatosak voltunk) és most mintha jobb lenne..

Pocakfájás, nálunk pár napja kezdődött.. még mindig nem olyan vészes, hogy adjak neki bármilyen szert. A torna nálunk is mindig segít, látszik rajta, hogy megkönnyebbül.

Nekem a gyerekdoki, meg a kórházban is mondták, hogy legalább 2,5 óra legyen két szopi között, hogy még az előzőt meg tudja emészteni.. attól is lehet pocakfájós, ha folyton ráeszik.. Nem tudom hogy így van e, mi az elejétől kezdve így ettünk. Bár a cumit elfogadja és ha tudom hogy éhes nem lehet, akkor kap pár percre cumit és attól teljesen lenyugszik. Pl most éjszaka 4-kor evett, majd fél 6kor ébredt egy óriási kaksira és utána sírás.. na akkor jött a cumi is vissza is aludt pár perc alatt, de cumi nélkül nem tudtuk megnyugtatni..

Kilók, nekem szülés óta egy deka sem ment le.. nagyon odafigyelek, de így sem.. legalább nem hízok :lol:

Kedvesek vagytok hogy így hiányoltatok!!!! :D Már olyan elvonásom volt, hogy fel kellett hívnom Marcsit! Ha megvan a többiek száma is, tuti hogy mindenkit körbetelefonálok!!!! :lol:
A gépem újra kellett telepíteni, már be sem lehetett kapcsolni, csökkentett módban se.. szerencsére nagyon profi ismerősöm van, aki le tudta menteni a képeket :D
Bár nem igazán akartam idáig eljutni, mert elég kíváncsi.. és tuti végignézte az összes képet :oops: :oops: :oops:

Jó újra itt :lol: :lol:

MOst aztán nem szabadultok!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szép kezdet!! Laptető :lol: 8) 8) 8)
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?