Sziasztok!
Reni sztem is adj nyugodtan esput meg infacolt, mert inkább az minthogy fájjon a pocak. Én nagyon sajnálom Jázmint amikor görcsöl a hasa és muszáj tennem ellene! Max. ne adj minden etetés előtt, hanem két etetésenként. Én úgy csinálom.
Nekünk az éjszakánk nagyon jó, három óránként zaba, utána alvás. Lefejek 50,70 ml-t éjjelenként egy ciciből. Szóval gyarapodik a tejcsi
Marcsi én azért rakom el a tejet, mert ha már nagyobb lesz abból akarok főzeléket csinálni.....a kedves védőnőm is azt mondta, hogy jó ötlet. Én is tudom, hogy pár hónap múlva nem lesz már neki jó ez a tej amit lefejtem, de a főzelékekben...tejbegríznek tuti meg fog felelni. Remélem. Meg nem akarom kidobni, mert ha nem fejem le akkor folyik és az zavar így inkább fejem, kidobni meg azért nem dobom ki.
Ma nekünk is rossz napunk volt. Szinte egész nap fent volt és üvöltött. Egyszer túlette magát, utána bukott+fájt a hasa és üvöltött. Fél óra alvás, utána már éhes volt ,vártam két óra hosszát mire újra adtam neki cicit, nehogy bukjon, és most végre alszik és úgy nézem jobban van. Evett 80 ml-t. Kész vagyok én is.
Ma akartunk menni személyit csináltatni neki, erre persze nem jutottunk el olyan nyűgös volt :S még sosem volt ilyen napunk :S
Remélem nem lesz rendszer belőle.
Látom Esztiéknál is áll a bál. Legalább nem vagyok egyedül, már bocsi
Szilvi várjuk a képeket nagyon+persze mindenről számolj be
Reni jó a vonalzód
Nem vagyunk valami aktívak a topik alatt. Látszik, hogy a babák kint vannak
Holnap megpróbáljuk a személyit elintézni. Sajnos nem lett jó a fénykép amit csináltunk itthon igaz.képnek, ezért be kell vinni a csöppem. A férjemnek a héten van szabija és persze az okmányirodában nem kapok időpontot csak jövő hétre :S szóval ki kell várni a sort. Tegnap 35-en voltak az uram előtt. :S :S
Gyerekkel ez egy kicsit gatya. De azért legyen meg az okmány, mert még ingyenes is
meg útlevelet is akarok majd csináltatni neki. Három évre 2500 Ft.
Itt nem jár Szegeden az Önkormányzattól egy fitying sem
Holnap megnézem a babakocsit is, mert még nincs, bár olyan ramaty idő van, szóval még ráér.
Jah és képzeljétek a védőnőm mondta, hogy akarom-e igénybe venni a szolgáltatását, mert ha nem akkor alá kell írnom egy papírt, hogy nem és Ő a gyámügy felé szól erről. Állítólag volt egy ilyen esete és majdnem elvették a nőtől a gyermekét, mert nem volt hajlandó a védőnői tanácsadást igénybe venni. EZÉRT ELVESZIK A GYEREKET???????????????????????????????????????????????????????? Sztem ez kamu volt. Csak ezért. Elég rossz is volna.
Tudjátok meséltem a sógornőm otthon szült...........................mert nem vette észre, hogy terhes.......szóval nem is ragozom. Érdekes tőle nem vették el a gyereket, pedig ez tényleg durva eset volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanni a géped remélem hamar kész lesz