én már nem tudom mit gondoljak az egészről.
most akkor hazahozok egy egészséges kisbabát,aki addig egészséges míg vki azt nem mondja,h nem az.
tehát ha jövő hétig nem múlik a remegés,akkor ki kell tenni egy pár fájdalmas v kellemetlen vizsgálatnak,esetleg hordjam a nagy semmi miatt gyógytornára,pedig többen mondjátok,h nálatok is volt/van.
Bende,
értem,h mit mondasz,de hogy kell azt csinálni,h ne hallgasson az ember állítólagos szakemberekre??melyiknek higgyek?aki azt mondja h minden oké,v aki azt h nem??
Katinka,
aranyos vagy ,de nem tudom más orvoshoz vinni,minthogy autónk nincs,nem tehetem meg,h akármikor egy beteg gyerekkel buszra szálljak,mondjuk lázasan.
Betti,jót vigyorogtam,h három hónapig kell kitartani..és ha Ati nem tartja magát az ütemtervhez?
ne úgy legyen,de azért számíts rá,h a hasfájása nem biztos h júni 11-én hajnalban megszűnik.
azt h otthagyjátok sírva,azt hogyan kell csinálni...???????????
párszor megpróbáltam,de csak az elhatározásig jutok..reggel fél hat óta vann fennt,addig nem sír,amíg most harmadszor szoptatom.egyébként megállás nélkül,semmi se nyugtatja meg..a táp bazi jó ötlet volt,mert kapott 4* és azóta eltelt majdnem két nap és nincs kaki,semennyi..van helyette ordítás és iszonyatos bélhangok.itt a mintavételes dobozka,amit fel kellene adnom,csak nincs mit tenni bele.a tápot vajon hány napig emészti?És mi történik,ha csak bemenő forgalom van??szopik,de nem jön ki semmi???
áhhh..
Bede,manapság egy csomó munkahely ilyen,még jó,h nem akkor derülnek ki,amikor már egy-két napja munkába álltál.
Zsófi,remélem hamar belejöttök az ovizásba!
Jaffa,nahát nagyon kedves a férjed,könnybe lábadt a szemem,néha egész meglepőek a férfiak.
Gégéé,ha csak rosszidőben bújsz elő,akkor küldök felétek esőfelhőket!
átaludt éj:a suttogóban olvastam egy kérdező levelet,h mit tanácsol a szerző az anyukának,aki szeretné,h a 7 hetese átaludja az éjjeleket.Azt tanácsolta,h az anyuka térjen jobb belátásra!
Betti,hány kilo most ,h a védő szerint felső határos?