Na és akkor
Igen Suzy, Én már érezztem, hogy valami nem koser nálam...Itt vagyok egyedül a munka helyemen és figyelgettem magam, de nem írtam meg nektek...Mert tuti, azt írtátok volna, hogy "beképzelem" és ugyan Én is ezt mondtam itt magamban!!!Pénteken a Gyros kegyetlenül szarul esett...Bimbóim ennyire érzékenyek még soha nem voltak...Esténként nagyon megfájdult a derekam, soha nem volt ilyen...és este jött rám a megjönn érzés...
Na és akkor Szombaton mikor felkelltem egy szép pozi tesztet állmodtam meg!!!És meg is csináltam a lilyvel, de baromi halvány volt, és azonnal hívtam a barinőmet aki megerősítette...Aztán vele csináltam délután a Corexet is...
Persze ezt mind csak ő tudta, a párom melozzot!!!Én kitaláltam, hogy veszek neki egy body és arra ráteszem a tesztemet, és beteszem a fiókjában...Mikor haza ér mindig oda pakolászik!!!!
Na alig vártam, hogy haza érkezzen, du, fél 5 volt, már remegtem, anniyra izgulta..Szegény besemm ért a lakásba és már mosolyogtam
erre ő mondja, na mi ez a jó kedved???mondom semmi...Akkor mit vettél magadnak????Mondom semmit!!!!Akkor hova költötél egy csomó pénzt???Mondom sehová...
Neked vettem valamit! Nekem???Igen!és hol avn??? A fiókban...
Aj jaj atya mária, mondja...és nevetet..mondom neki nyisd ki és nézzd meg...Erre ő mondja elöbb elmegyek megmosom a kezeimet nehogy befolyásoljon valamit...na mondom ez levágta....aztán kijött a fürdőböl...egy nagyon picit kinyitotta a fiókot, be pillantot és becsukta...de akkor már könyezet a lelkem
aztán jobban kinyitott és felkiálltot jesszus mária, hát ez hát ez hát ez?!?!?!?Hát ez hihetetlen...ez nem igaz...akkor ez az jelenti, hogy Én leszek Apu???Te meg Anyu??Mondom neki ugy nézz ki...és elkezdet zokoni....
Aztán mondja nekem, lefényképezzem a gyerekemet és elküdöm a barátomnak
Nagyon édes volt
Aztán kiosztot, hogy mit csinálhatok, mit nem, mit ehetek meg stb...
Nagyon izgul azt mondja...de láttom is rajta!!!!megbeszéltük, hogy szülöknek adddig nem szólunk ameddig nem bizti, hogy minden oké!!!!
De hát Én nem bírtam ki és tegnap anyuval mikor elmentünk szavazzni, sétáltunk és elmondtam...Kisemm tudtam mondani már rá vágta, hogy tudom, mit szertnél mondani: terhes vagy...
Nem is lepődött meg...Fel volt készülve rá, csak reménykedet, hoyg okosabb vagyok, és még várok, mert hogy nem ártana egy uj szekrény meg egy uj kanapét vennünk...csak mondta, hogy biztos??nem lehet, hogy késik mégiscsak???megbeszéltük a tomival, hogy akarjuk???nem vagyunk lekésve semmiről...még izagán várhattunk volna...kellne még egy két bútor meg stb...Mondom anyu így is jó a lakás ahogy van!!!nem kell mindenek ujnak lennie!!Másnak még ilyen semm!!!
na aztán mondta, hogy nem mondja meg apunak!!!De, hogy még ne menjek orvoshoz, mert lehet késik...mondom nem késik hid el...akkor meg jól beszéljük ezt át, mert ez nem szorakozás!!!
na és Én ezt kibaszottul nem szerettem...de persze mindig oda tette, hogy de ez a Ti döntésetek, nem akarlak lebeszélni semmiről...Hát nem úgy tünik kösz!!!!
Aztán elválltunk és kaptam telefonon a hívást...hogy holnap majd hívhjam fel, hogy döntöttünk délelött!!!mert azt elfelejtette mondani, hogy van olyan is, hogy nem abortusz, hanem csak egy szuri!!!Na és akkor Én teljessen kibutam...Szerencse, hogy anyóséknál voltunk , mert tuti zokogok és megmondom neki a telefonban, hogy ez van ha tetszik hanem Én szülni fogok!!!
Szóval szerintem az Én anyukám, annyira nem tudja ezt elfogadni!!!nekem úgy tünik, szerintettek???És az a baj, hogy most ez nekem így kurva szar érzés...hogy még is csak az ellenkezőjét mondja és nem bíztat, nem mondom, azt, hogy nem szertnék gyereket, mert nagyon régóta erre vágyom, csak ezzel ő most, hogy ilyenel jönn, teljessen szarulesik és ez van csak a fejemben...