Új privát üzeneted érkezett!

Na megint laptető!! :D De ezt már küldöm tovább a betegeskedőknek :arrow: :arrow: :arrow:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na még vacsi meg fürdés előtt egy gyors bekukk! :lol:

Judy!

Köszönömköszönöm a jó híreket! :lol: Így ma este már tuti jól fogok aludni! :lol: :wink: GRATULÁLOK MINDKETTŐTÖKNEK!!! :wink: :D Mármint Neked a melóhoz....na meg a spanyol sráchoz! :wink: 8) ....Ancsának meg hogy továbbra is ilyen lelkes maradjon a bölcsivel kapcsolatban és inkább hazahurcolni legyen nehéz, mint ott hagyni reggel! :wink: koppkoppkopp!!!!
Férjed gondolom nézte a tegnapi meccset és örömmámorban úszott! :lol: Grat a bandának! Bár tegnap én is Barcának drukkoltam.....ha már Margitka kiesett! :? Ma meg a Bajoroknak. Ma is néznek a fiúk meccset? Adja valamelyik csatorna? Irigyirigy!!! :lol: 8)

Vero!

Örülök, hogy még egyben vagy-tok! :lol: :wink: Nyúlpöri.....nem ettem még asszem. Ha mégis arra kerülne a sor, egy falatra beugranék! :lol: :wink: Hugyos nyulak....!!!! :lol:
Remélem vérvétel lelettel minden okés. Szofi mikor mehet oviba? Azt tudod már? És fülbit mikorra ígérték?

Tenci!

Hát angol döntő az már tuti nem lesz! :lol: :wink: Király volt a tegnapi meccs!!! :lol: :wink: Messi volt az Isten!!!! :lol:
Merre voltál ma Teeeeeeeeeee???? :D 8)

Most robogok vacsiztatni aztán meg fürdés, mese. És utána én is alszom.....vagy nem! 8)
Ja, még annyit akartam, hogy Bajoromat tegnap bevittük az autókereskedésbe+ mi is feltettünk hirdetést! :cry: :oops: :roll: Kíváncsi vagyok mikor kel el. Bár János ma már kapott egy telót....szóval érdeklődő már van....koppkoppkopp!!!! :roll:

Robogtam! Szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jó Reggelt!

TIMI-igen igen nem lesz Angol döntő :lol: sőt nincs is első négyben....
kedvenc Bajorjaid nyertek....és tényleg jók voltak :D megérdemelték-és innentől ki a favorit??? :lol:
hajrá,hogy hamar elvigyék régiverdád :!: :D
tegnap szinte egész nap anyáéknál itt volt Tesóm, Mikey meg van veszve Atiért :lol: Dunán voltak,csónakáztak haza sem akart jönni-illetve a Dunárol hazajönni :lol: Benedekkel is mentem de mint veszett egér állandóan a vízben lett volna-sikerült is seggel becsúsznia-úgyhogy téptünk haza-na azt a visítást :roll: :lol: :lol:
csajaid hogy vannak??Jázzal jövőhéten mentek vizsgálatokra a műtéthez?? :roll: vérvétel meg a többi???-vagy mi van ilyenkor??? :roll: :roll: :roll:

JUDY-remek hírek!!!Gratula!!!-aztán gyere és mesélj milyen....
Ancsa meg egy szupi csaj-csak így tovább.....
jaaa és Katival minket is állandóan kevernek,már most is volt hogy megkérdezték tőlem hol a harmadik??mondom még Kati pocijában :lol: :lol: :lol: :lol:

GIGI-ismerős a gyogyid amit szedsz-Kati is :D csak Ő még szurit is kapott....és folyamatos uh-kra járt, ídőzítés aztán akcióóóó :D
és hogy dokid megy...szülésznőd marad a régi kórházadban??
amúgy hogy vagy???kedved?
srácaid jól?? :D

VERÓ-talán a nyulakat kergetitek még mindig???? :D :D :D

ANCSA-merre vagy???remélem minden rendben....jöhetnél :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

 
 

Hali!

Tenci!

Mondtam én Neked, hogy Bajor az német! :lol: Sosem adják fel! Még 3-0-nál sem!!! :lol: :wink: Ezért nagyon szeretem és tisztelem őket!! :wink: Én most megmondom Neked, hogy Bayern-Barca döntő lesz! Tutter!!! :lol: :wink: De hogy az eredmény mi lesz..... :roll: Szerintem még az is meglehet, hogy hosszabbításos és talán tizenegyeses! :lol: 8)
Csajok jól! :wink: Adri már alig várja a délutánt! :lol: No meg a hétvégét is. Szombaton és vasárnap is buli, mert van aki a családból nem tud jönni, csak vasárnap. Hurrá! :roll: Nehogy má legalább egyik napom nyugisabb legyen! :roll:
Doki nénit 19-én kell felhívnom és akkor megmondja, hogy hova és miért menjünk. Szerintem vérvétel/vizelet az tuti, de hogy kell-e még más is azt nem tudom. :roll: Aztán ha minden okés, akkor 30-án műtét. :oops:
Benedek remélem nem fázott/fázik meg ettől a kis vizes esettől! Mikey-t elképzelem Atival és úúúúgy sajnálom Atit...... :cry: De ez az Ő döntése/döntésük. :?
De mit ígértem én Katinak? Legalább priviben írd meg, ha már nem vagy hajlandó felvenni nekem két napja a vonalast! :roll: :twisted:

Vero!

Akkor most lesz pöri vagy nem? Hogy készüljek? :lol: :wink: Vagy inkább vigyek pelust a nyusziknak? :wink: :lol:
Laci hazaért még tegnap? :roll: Vagy sógort haza is Ő fuvarozta?
Mi a mai menü Asszonyom? :wink: Nálunk tojásos nokedli, tejfölös ubisalival, meg a fagyasztóból előkaptam a gulyás leveskét! 8)


Na de eltűnt Mindenki! :roll: Uff-okra tessék jönni!!! :wink: Sissy, Szerimák, Boszi, Orsi, Adri, Steff, Brigi, Kati, Kriszti, Kriszta.....megatöbbiek!

Menek, előkészítem az ebédet a Kisasszonynak!

További szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ja és Tenc!

El ne felejtsd beadatni Benedeknek ebben a hónapban a 15. hós oltást! 8)
Mi műtét miatt átcsúszunk a köv. hónapra, mert műtét előtt ill. után 4 héttel nem lehet beadatni, úgy hogy nekünk majd májusban lesz meg. De a 18. hóst azt már majd együtt nyomjuk! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Judy, ez nagyszerű hír!!!!!!!!!!!! nagyon örülök, h sikerült!!!!!!!!!!! :D :D
snooopy
 
 


Sziasztok!

Lilluska, utólag is Boldogságos Születésnapot!!!

Judy, gratuuuuu a munkához!!!

Gigi, amit én tudok... :) :lol: Viccet félretéve. Talán azért nincsenek fent szülésznők és csecsemős nővérek a honlapon, mert nyugati minta szerint ún. nurse-ök lesznek, akik ugye ellátják babát/mamát. Amolyan klasszikus bába lehet, én legalábbis így gondolom.

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


látom nincs nagy aktivitás....de ezt érdemes megnézni-aki ezt felvette :D :D :D

Http://www.flixxy.com/bear-animal-nature-film.htm

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Lilluska!
KIcsit megkésve, boldog születésnapot!!!

Köszönjük az érdeklődést!
Sajnos nem túl jól!
Úgye Lara kezdte a hányást fosást (már bocsi) múlt hét kedden, aztán jött Apa és Anya, Apa nagyon rosszul volt húsvét vasárnap!
De Szofika szerencsére jól van!!!!
Aztán Lara 3 nap diétázás után, 2 este hányt, aztán tegnap előtt 40 fokos láza lett, és tegnap is 39,6 körül mozgott. Reméljük ma már jobb lesz! Dokinéni tegnap is látta, és mondta hogy ez a calici virus, ez 10 napig is tarthat, hol jobb hol rosszabb!

Szofika jól! Tegnap kapott három oltást, a 4 hóst, a BCG-t és a Rotát!
Ja de azért Ő is gondoskodik a nem alvásról! :wink: Szegénykémnek jön az alsó két foga! És megszenved vele! Bár már van Osink, de azért fáj neki!!!

Ma megyünk ide Szofival,
ha valakit érdekel.
http://www.craniosacralis.hu/index.php

na megyek, ha tudok jövök.
de most nem nagyon megy :oops:
Bocsi

Sok puszi mindenkinek!!!

ancsaboszi
 
 


Judy, megadnád priviben az orvosod nevét és elérhetőségeit? egy ismerősöm itt gyöngyösön ott fog szülni mert cukros és kérdezte kit ismerek onnan, de mivel senkit, csak téged aki ott szültél és jókat mondtál róla. köszi!
snooopy
 
 


sziasztok,

köszi mindenkinek a válaszokat,egyenlőre nincs több kérdésem :lol: :lol: de mondom,egyenlőre :mrgreen: sajnos nincs nagyon időm,hétvége elötti dili van nálunk :twisted: úgyhogy csak pár sor...

ancsa,
főleg miattad,nem tom voltál e már itt, de naggggggggggggyon jó helyet választottál,az orsi egy angyal :wink: és tudok még vkit aki angyal és craniozik is meg prananadizik is :wink: :lol: szólj ha kell 8)

puszi mindenkinek :lol:
Vendég
 


Szia gigi!
Üdv a csapatban!
Sajnos még nem volt időm visszaolvasni!
De sajnálom, hogy nincs vonalzód, és nem is értem, miért? :oops: :shock: KI bántott meg úgy hogy nincs vonalzó?
Legyen! :wink:

Nem, még nem voltunk, a Duna tv-s müsor után nem lehetett elérni őket. Mi is ott láttuk. és gondoltuk kipróbáljuk! Hátha segít Szofikának! 1,5 hónapot kellett várni, így kaptunk időpontot, és két hét volt mire felvették a telefont!
Sajnos nem az Orsihoz megyünk, mert hozzá nincs már idénre hely.
De reméljük tanitványa is jó lesz!
Ti voltatok itt? mire? segített? mesélj!
jöhet priviben is!
Köszönönöm
a másik módszer az micsoda? :shock: :oops: És az mire jó? köszönöm!

ancsaboszi
 
 


ja, és Lara evett egy piritost!!! és kér még!!!

ancsaboszi
 
 


ancsa,
felvettelek msn-re,ott megbeszéljük :wink:

és nem azért nincs vonalzóm mert úgy megbántottak :lol: :lol: hanem mert ennyire féltem az inkognitómat :roll: :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

mi megvagyunk, csak sokat vagyunk kint, és keveset a gép előtt!

Judy: gratula a melóhoz, és a sikeres bölcsi beszoktatáshoz. Így kell ezt csinálni!

Tigrincs: húsvét nálunk családozással telt, nyugisan. Szokás szerint Apa alkotta a húsvéti menüt.

Kedden megérkezett a mei tai hordozóm, amit múlt héten rendeltem, nagyon tuti, már ki is próbáltuk tegnap este, úgy tűnik, tetszett Zsadánynak.

Gigili: képeket én sem szeretek nyílt fórumra feltenni, a vonalzót is Tigrincs "unszolására" készítettem :lol:

MEgyek etetni, aztán irány a játszótér. A szomszéd kislány most döngetett el a motorjával a házunk előtt, így tuti lesz társaság!

szép napot mindenkinek!

Kép
szerencsemák
 
 


sziasztok,

csak gyorsan, mert anyu munkahelyéről lógtam be...
Szóval a bemenet ma is ugyanúgy - nemnemnem, aztán mikor hívták hintázni, akkor pápáanya - csak most nekem volt rosszabb otthagyni, mert taknyoska :( Valószínűleg megfázott, mert a kis lükelányom folyton lehúzza az összes zokniját ha egy pillanatra nem figyelek és mezítláb rohangál a hideg kövön :? Meg éjszaka is folyton lerúgta a takarót...

Orsi,
írtam privit.

bocs lányok, most ennyire futotta :oops: majd próbálok még jönni...de kicsit elhavazva szokás szerint :oops: Szép napot!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


jó reggelt!

Én is itt :D
visszaolvasni nem nagyon tudtam :? :oops: de láttam Judy megkapta az állást!!! :D hipp-hipp HURRÁ!!!!! :wink: nagyon ügyes vagy! Anna meg egy kis tündér bogár hogy ilyen jól beszokott! 8)

Ancsa!
:oops: jaj! ez nagyon nem jó! :cry: de örülök, hogy Lara most már jobban! hajrá pirítós! :wink: ez a furi nevü bigyó meg ... nagyon jól hangzik! bár ízléstelennek tartom az áraikat! :oops: :oops: nézve azt, hogy nem 1x megy az ember. :oops:

Timi!
még dereng hogy kérdezted Lacit és a fülbevalót ...
Laci szerdán megjött. Tegnap lement Nyíregy mellé. Talán ma haza is talál. :oops: Jövő héten se látjuk. Kezdődik a Construma. Úgyhogy viszem az egyedülálló anyák életét. Már lassan az a furi ha itthon van. :oops:
Fülbevaló: oh! azt már bő 1 hete elhoztuk! mármint a világos rózsaszín köveset :D úgyhogy alig volt pár napig Zsófi fülbije Szofi fülében. :D

még akartam valamit ... de mennem kell :oops: ha nem esik az eső, el akarok menni velük valamerre :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!


Hú, látom Mindenkinek sok dolga volt 7végén. 8)
Adri szülinapja megünnepelve 4-szer! :wink: Ezen is túl vagyunk. Hurrá! 8) Képeket már letöltöttem csak még kicsit "dolgozom rajtuk" és holnap vagy holnap után dobom őket! :wink:

Most megyek vásárolni meg Adriért! Este majd még jövök.

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Hali megint!

Úgy látom ez az én napom! :lol:

Két hét után végre elolvastam a leveleimet és...... :oops: 8)

Judy üzeni, hogy puszil Mindenkit és egy kis türelmet kér, de nagyon el van havazva munkával...még nem a spanyol sráctól :D ...... adóbevallás és társai cégeknek + Ancsa beszoktatás bölcsibe, de amint lesz egy szusszanásnyi ideje, jön! Egyébként minden rendben Velük! :wink:

Halihó Többiek!

Remélem Mindenki "egyben van" és csak azért nem jöttök, mert kint lógatjátok a lábatokat ebben a jó időben! :wink:
Vagyis a mai naptól eltekintve. :roll: És a hétre még sajna ilyen időt mondd, bár kivételesen most hétvégére/hétvégétől mondja a jó időt....19-20 fokot! :lol: Úgy hogy gyertek mán két szóra Asszonyok!!!!!! Plíííííííííííííííííííííííííííííííz!!!!! :wink:

Mentem, mert még fürdenem kell és mindjárt jön Gibbs ügynök! :wink:

További szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Hali Timi,
hát elég pocsék egy idő van. :( kolost alig lehet benn tartani mert én ki nem megyek esőben. :lol: már 100x megnézte a micimackót youtube-on és mickey egér is kedvenc.

Csajok, nincs vlkinek meg az eredeti micimackó dvd-n?? megköszönnöm ha átmásolhatnánk.
snooopy
 
 


Sziasztok!

én is itt :D három lány leadva :lol: én meg megyek rákszűrésre 11-re ill. tüdőszűrésre koradélután :P foglalkoznom kell magammal is! Lacit mostanság úgyse látjuk. Már aludni se jön haza, annyira dolgozik a sógorával a Construmás standján ... ma este 10-ig lehet szerelni a kiállítóknak, úgyhogy talán utána hazazavarják!!! :lol:

Lányok jól! Kata lelki békéje helyreállt, hogy tegnap óta Szofi is jár oviba. :D Szofit örömujjongással várták a csoporttársak. Oda volt meg 2x vissza hogy LACKÓT láthatta! :D ez a kis csaj tényleg szerelmes!!! :shock: :lol: Zsófi meg már nem hajlandó csak egyedül enni :shock: :? :D és ha nem túl folyós akkor elég kulturáltan is eszik :D

na jó most átmenetileg lelépek! még van egy kis dolgom ... puszi


Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Csajok, örülök Nektek! :wink: De várom a Többieket is egy-egy Uff-ra legalább! :wink:

Orsi!

Mondjuk nekünk tuti nincs meg eredeti Micimaci, de ez alatt, mit értesz, hogy EREDETI? Mi vagy melyik számít annak?
Nekünk Micimackó karácsonya meg Tavaszolás Zsebibabával van meg.
Elhiszem, hogy nehéz Kolit bent tartani, de azt is megértem, hogy Neked meg nincs kedved kint kóvályogni ebben az esős időben! 8)
Adriék is egy nap nem kint lét után, tisztára meg vannak kattanva az oviban! :shock: :roll: Úgy hogy tegnap délután óvó néni engedte Őket tombolni bent a teremben! :shock: :D De hogy ez mit jelent...azt nem tudom! 8) De a terem egyben maradt! :D Majd legközelebb megkérdezem! :wink:
Ma délelőtt meg oviszínház van, úgy hogy már nagyon várják! :wink:
Noel hogy viselte a 4 hós oltást? Remélem minden okés Vele! :wink:

Vero!

Hát ez igazán nagyszerű hír, hogy Szofi mehetett már tegnap oviba! Hurrráááá!!! :lol: :wink: Pötyik akkor most már teljesen elmúltak? És hát igen, a szerelem az öl-butít és néha nyomorba dönt! :wink: :lol: Remélem Szofiéknál minden a legnagyobb rendben alakul! :wink: És akkor utó szülinapja mikor és hol lesz megtartva? Gondolom Lackó kapja az első meghívót! :wink: :D
Katának is így már rendben a lelke, ez is jó! :wink: Tényleg, Nála nincs még szerelem? :wink: 8)
Ismét azt mondom, hogy ez a mi két KisCsajunk mielőtt megszületett, tuti, hogy együtt kolbászoltak valahol a világűrben! :shock: :wink: :D Ennyi hasonlóság és majdnem egy időpontban :shock: :D ki van csukva, hogy ezek Ketten nem ismerik egymást! :D Szóval Zsófit és Zizit kössük össze! :lol: Zizi sem hajlandó már 1 hete úgy enni, hogy etetem! :shock: :D Legalább is a kenyeret, zöldségeket, felvágottakat egyedül eszi. Az, hogy mennyire kulturáltan.....hát nézegeti a tányér alját! 8) De Neki nem szabad, csak egy-egy falatot rakni a tányérra, mert ha többet raksz, akkor tuti betömi a szájába az egészet! :shock: :D Egyedül az ebédjét hajlandó úgy megenni, hogy még én adom Neki! :wink: De azért néha megfogja a kanalat a kezemmel együtt. Ja, és még mindig annyit eszik, mint egy ló! :D :shock: Kire ütött ez a gyerek, azt nem tudom! 8)
És rákszűrésre akkor kihez és hova mész/mentél?
És tüdőszűrésről kaptál papírt, hogy menned kell, vagy csak magadtól elmész minden évben? Mert én már évek óta nem kaptam papírt, hogy menjek. :shock: :roll: Legutoljára akkor kaptam, mikor Adrit vártam, de hát ugye akkor nem mehettem. 8)
Ja és a lényeg....Remélem Lacit tényleg hazazavarják onnan, ha másképp nem menne! 8) Nyisd az ajtót vagy az ablakot! :wink: Hátha gyorsabban érkezik a vártnál! :D :wink:

Tenci!

Nehogy azt mondd, hogy ebben az esőben kint esz benneteket a fene? :wink: :D Vagy Mikey-ék bebújtatva tetőtől-talpig felszerelésben és nyomják esőben is, Te meg bentről figyeled Őket? :D Katinak üzenem, hogy a héten meg lesz, amit vár! Csak kicsit sokat kell írnom, sok felé! :oops: :roll:
Viszont a sok várakozás miatt, elviszem majd vásárolni A boltba! Becs szóra!!!! :wink: :D
Na szóval, ha hazaértél a kajálásból gyerünk és nyomjál legalább két sort! :D

Lányok!

Képek csak holnap lesznek, mert még nincs kész mind és nem akarom itt többe nyomatni. 8)

Most megyek és főzök a levesbe egy kis tésztát! :)

Szép napot Mindenkinek ebben a ramaty időben is!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi, köszi fiúk jól. Noel szerdán kapja a 4 hós oltást, megyünk 3ra fel pestre csípőszűrés-kontroll, és akkor beoltja a doki. de elég szokta viselni. voltam vele múlt héten védőninénél: 7200g és 64cm a kislegény. :) jó nagy. nem tudom kolos mennyi volt mert nem találom a füzetet amibe felírtam(költözésnél sok dolog "elveszett" vagy nem tudom hova pakoltam, még van egy csomó doboz a pincében, de úgy vagyok vele ami eddig nem hiányzott ezután sem fog :lol: ) szóval azt tudom, hogy 6 hósan volt 7600g...szóval Noel szerintem 1 hónap előnyben van.

felébredt...mindjárt folytatom...
snooopy
 
 


Timi!
:lol: szóval Adriék bent tomboltak? :lol: én is sajnálom a lányaimat, hogy most bent kell lenniük, de már nagyon várom a 7végét, mert akkor bepótolhatják a szaladgálást! Szerintem kinézünk Dunafüredre!!!! :wink: (bár itthon lesz a nevelőmamám, ő meg Kistarcsára hív ... :lol: )
Adrinak milyen színháza lesz ma??? mi a címe??? 8)

tüdőszűrés: én kaptam beutalót, de mindig vagy terhes vagyok, vagy szoptatok :lol: most épp Zsófi szoptatása alatt kaptam a legutolsót, így most pótolom :D
Ráksűrés: mivel papíron I. kerületi vagyok, így a Maros utcába mentem (Moszkva tér mellé) :D egy nagyon fiatal, jóképű pasi (bár most hogy Laci ilyen sokat van távol lassan a ragyás képű postásunk is sármos lesz! :lol: ) szóval kizárásos alapon, hogy ki rendel olyankor, mikor Zsófi bölcsiben van, jelentkeztem be egy dokihoz. Bár kedves volt, de volt egy rossz beszólása, amitől máris nem volt olyan szimpi, és pedig hogy kérdőre vont, mért nem mentem Mészi magánrendelésére!!!! :evil: mondtam neki, hogy mert nem voltam Mészivel megelégedve. :? :oops: Na mindegy!

na megint megyek ... lassan indulnom kell 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


na itt vagyok... szóval micimaciból azt keresem ami a legrégebbi. 1977es asszem és mint egy mese úgy van elmesélve, sinkovits a mesélő talán??
de lehet kapok egy ismerőstől itt gyöngyösön, de ő sem értette mi az eredeti. :lol: úgy látszik rosszul fogalmaztam.

visszatérve srácokra, noel fogzik, szinte az egész ökle a szájában. kapott borostyánláncot ő is... mikor ráadtam azon az éjjel nem aludt, sőt másnap is csak kézben, le is vettem róla h sz*rt sem ér. aztán kolos fel akarta venni, cserétek noellel -mert ugye mindig az kell neki ami noelé. :lol: de másnap visszacserélte, és azóta noel rendesen alszik, elvan a játszószőnyegen... lehet kolos nyugodtsága átragadt a láncra. :lol: de mind1, hogy hat-e vagy sem...vagy humbuk az egész, a lényeg h most jobb a helyzet.

Vero, örülök h lnyok jól és mindenki jár bölcsi-ovi. mi ma megyünk ovinézőbe, annyi van itt a közelünkben nem tudom hova irassuk K-t.
snooopy
 
 


Orsi!
Zsófinak is van! eddig használt! :wink: nekünk most jön a 12. fog :oops:

Timi!
Zizi :lol: megnézném őt is kajálás közben! :D biztos nagyon édi! :lol: nekem szinte semmit nem enged, hogy én etessek vele! csak ha a vágódeszkáról kap katonákat, de ha tányérba kap, neki is csak egyszerre 1 katonát szabad max a tányérre tenni, különben a korábban bekapottat kiköpi és bekapja az újjat :shock: :? :lol:
Nekem Zsófi sokat segít :D kérés nélkül összesedi a nagyok pizsijét a nappaliban és kiviszi a fürdőszobába :lol: megeszi a banánt és követeli, hogy ő dobhassa ki a héjját :lol: nagyon kis határozott :D sokszor kis erőszakos és már mond sok indent 8) Papí, mamí, Kata, Kata gyeje! poci, popó, kaki, autó, bana (=banán), kéjek (kérek), vau-vau stb. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok csajszik,

vagyok én is csak depis vagyok,nyalogatom a sebeimet és az idő is olyan sz@r :roll: majd jövök ha már nem sajnálom magam annyira :? :roll: :oops: :lol: de azért olvasok ám,úgyhogy tessék írni sokat :wink:

vero,
doki :twisted: én már így is úútálom :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Gigi!
:lol: hát igen! azt hiszik az sztk csak azért van, hogy onnan kanalazzák el a maszek rendelőikbe a fejős teheneket! :evil: én viszont kitartok annál, hogy az EÜ ingyenes! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Vero!

Moszkva tér és környékével (is) képben vagyok! Tudom melyik a Maros utca! :wink:
Jóképű és beszól?! :shock: :evil: Leveleeeeeee!!! Én(is) biztos mondtam volna neki egy "szépet"! :evil: Köze hozzá, hogy miért nem mész a "saját/ex" dokidhoz...SEMMI!!!!!
Akkor "új saját dokit" még nem választottál? Csak majd ha kell? 8)
Akkor inkább már a ragyás képű postás! :lol: :lol: Az legalább néha pénzt is hoz?! 8)
Zsófi akkor már tényleg szépen halad, ha már ennyi...és még több...szót ill. "kismondatokat" tud! :wink: Azért a 4 hónap különbség ilyenkor még sok(k)! :wink: Nálunk az Apa, apuci, ana, Ada=Adri, baba és mamama=adjál kaját anya! :lol: mennek!
De én barom :lol: 1 hete megtanítottam Zizinek az Apucit, na azóta az Ana szót kilőtte a szótárából! :cry: :twisted: :roll: Úgy hogy most én is Apa vagyok! :lol: De igazából egy szavam sem lehet, mert Zizi előbb mondta az Anát, mint az Apát! :wink: Csak most valahogy "elfelejtette"! :twisted: :D
Tüdőszűréssel kapcs. is remélem minden okés lesz! :wink:
Csak Szofi szülinapi kérdés maradt még talonban! :oops: :roll: 8) Bár annyit kérdeztem Tőled, hogy nem csodálkozom. :wink:
Oviszínház: Az annyit tesz, hogy az egész ovi bemegy a tornaterembe és jön egy vagy két néni/bácsi és bábjátékoznak nekik vagy ők maguk öltöznek be és úgy mesélik el a mesét! Ez általában 450ft-ba kerül és kb. 2-3 havonta van nekik!
A címét sajna nem tudom, mert Adri sem tudja nekem megmondani....sosem tudja 8) ......de azt mondja, hogy valami körtéről meg almáról szólt! :D Majd holnap megkérdezem az óvó nénit, hogy mi volt a címe. :D

Orsi!

Akkor drukkolok szerdára Noelnek!
Borostyán nyaklánca Zizinek is van, leendő keriszüleitől kapta még a szülinapjára, de bevallom én nem nagyon hiszek benne! :roll: Semmivel sem jobb vagy rosszabb az alvása. Az úgyis csak akkor lesz jobb....nyugodtabb alvásra gondolok, nem arra, hogy állandóan felébredne éjszaka.....ha kiveszik az orrmanduláját!
Fogzásával eddig sem volt gond! koppkoppkopp! Viszont elevennek eleven mint a fene! :lol: Ezen a lánc sem változtatott! :D De azért a nyakában hagyom. Baja biztos nem lesz tőle! :wink:
Adrinak sosem volt lánca, meg semmi "humbukk/varázs szerek"....nem akarok ezzel senkit megbántani!!!!!.....mégis tök nyugis baba volt. Se alvással, se fogzással nem volt soha semmi gondunk! És mondhatom, hogy míg nem járt oviba sokkal de sokkal jobb gyerek volt! 8) :D De hát a közösségi életnek nem csak a jó hatásait veszik át! :wink:
Egyébként semmi bajom azzal, ha valaki hisz az ilyen dolgokban és talán használ is a gyereknek! Ki tudja! Van akinek bejön és van akinek nem.

Gigi!

Mi a baj? Valaki megint megbántott? Huss depi!!!! Hajrá jókedv!!! Ha elmesélhető a dolog meséld el. Hátha jobb lesz! :roll:

Tenci!

Aszontam tessék jönni ebéd után! :twisted: :lol: Mi van, nem értél még haza??? :D Ha nem írsz ma egy sort sem, felhívom Anyukádat és megmondom Neki, hogy ne adjon addig Neked kaját, míg nem írsz! :mrgreen: :lol: :wink:
Adri azt üzeni Neked, idézem: "Szénát egyél hajnalon!" Nem tudom ez mit jelent, de Te biztos tudod! :wink: :lol: Itt mondja már vagy 5 perce, hogy ezt írjam le Neked! 8)

Na megyek, megnézem a Híradót. Aztán vacsi, fürdés, mese és ágyba a Banda! :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Szia Timi!
Tenci most hívott, hogy nézzem meg figyelmesen az utolsó hozzászólásodat! Hát néztem, néztem, és feltűnt, hogy 5 perccel ez előtt még csak 2 vonalzó volt! Most meg három?????
Hatalmas Gratuláció Neked! Remélem minden ok! Azért azt el kell, hogy mondjam, hogy én Kislányt érzek, ezért jobb, ha már most elkezded keresgetni a lányneveket! :D
Ha gondolod van egy listám, átküldhetem! :lol: :lol:
Gratulálok Még 1x!
Puszi: Kati

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


TIMI!!!!!!
MI VAN????????????? TE 4 és fél hónapos terhes vagy??????????? a kis sunyi!!!!! :lol: WOW! GIGA MEGA GRATULA!!!!!!!!!! :D :D :D alamuszi nyuszi nagyot ugrik???? :lol: de jó!!!!! nagyon örülök!!!! szóval ezért a nagy autó!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


pedig nem is frissítettem, hogy láttam volna Kati hsz-ét!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


tigrincs,

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez övön aluli volt :lol: :lol: :lol: :lol: gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kérem a bennfentes infókat :mrgreen:

és ari vagy hogy kérdezed,de nem nagyon akarok itt nyávogni,mást meg nem nagyon tudok most :oops:

puszi
Vendég
 


vero,
te hogy számoltad ki hogy 4 és fél hónap :shock: :lol: ?ezt sosem vágom,komolyan :roll: vagy 10 holdhónap vagy 9 naptári meg még egy hét.ebből hogy lehet ezt kiszámolni????????????????????????????????????valaki világosítson már fel hogy legalábbb majd harmadjára tudjam :lol:
Vendég
 


Gigi!!!!

:lol: egy terhesség 9 hónap azaz 40 hét!!! így 20 hét az a kilenc hó fele :lol: :lol: :lol: :lol: én így számolom :lol:

Timi!
Szofinak lesz Mc-is bulija, de még nem foglaltam le! még csak 1 hete hogy kiderült hogy oviba mehet :D
Te csaj! :D teljesen ledöbbentettél!!!! nem térek magamhoz!!! locsoljon már fel valaki!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


vero,
ok 8) és akkor hogy számolod ki hogy pl a 36.hét az hányadik hónap?????????????visszafelé?meg az se értem hogy mondjuk legyen a 36.hét a 9.hónap,de eleje vége vagy hogy van ez?vagy a 36.hét az még csak a 8.hónap?

értetlengigi :lol:
Vendég
 


Gigi!
:lol: nem vagy értetlen!!!! :lol: csak hát a dokik hetekben számolnak ... különben meg én se nagyon néztem, hogy hanyadik hónap is az, amiben épp vagyok???? én is mindig bajban voltam, ha egy "laikus" kérdezte, hogy "hanyadik hónapban is vagy?" :shock: :D :lol: :lol: mindig csak egy kb hónapot mondtam :D úgyse volt olyan fontos :lol: :lol: :lol:

Timi!
nem is kérdeztem, - csak még zuhanyozás közben is járt az agyam :lol: :lol: :lol: :lol: - te most hova és kihez is jársz??? Kútvölgyis maradtál???? :D és ki a dokid???

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!
Hát, most már kénytelen vagyok írni:

Timi! Nagy gratula! MOst már lértem ezt a Kútvölgy felé volt dolgom, meg hasonlókat, hihi. Tényleg alamuszi nyuszi...

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Veró-nekem is kellet a víz :lol: :lol: :lol: jóóó hideg zuhi :lol: :lol:

szóval TIMI-akkor itt is nagy nagy Gratuláció :D :D és igen ahogy mondtad megakadt a szemem a harmadik vonalzódon-és még jobban,hogy már a 20.héten vagy!!!! :shock: :roll: :D
nem semmi csaj vagy,így titokban tartani....nem is tudom,hogy bírtad ki.....nekem nem menne :D :D
már a felén túl vagy.....és úgy látom nem egy mutogatós pocilakód :lol: :lol: :lol: nem is kérdeztem-de döbbenet rajtam volt/van :D :lol: :lol: az eddig végzett vizsgálatok?-minden okés???
tünetek voltak/vannak???-mesélj!!!!! :D :D :D

miért is nem volt gyanús a hétszemélyes autó??? :roll: :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


figyelitek mekkora élet lett tigrincs vonalzójára :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


GIGI-na ez az :wink: :wink: :wink: egy újabb kismami be tud zavarni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


GIGI-gyere és mesélj....nem is tudsz Te nyávogni :lol: :lol: :lol: szívesen meghallgatunk.....és mikor is lesz akció időpont??? :D :D

VERÓ-de jó csajok oviban :D Zsófi meg milyen kis ügyi--egyedül flamó,otthon kis segítség.....el vagy Te kényeztetve :lol: :lol: :lol:
és mennyi fog......de jóóóóó :lol: :D
tüdőszűrés-én is 2006ban voltam utoljára....most már mehetek :lol: :lol:

TIMI-itt is tré idő...talán holnaptól jobb-nálunk gumicsizma esőcucc,szóval nem akadály az idő....de szigorúan az udvarban max az utcánkban :lol: :lol: :lol:
Adri idézet :roll: :roll: :roll: :roll: nem értem.....holnap Mikeyt megkérdezem :lol: :wink: :lol:


ORSI-jó látni téged is....akkor hajrá ovikeresés
:D :D
borostyánlánc-de legalább cool :wink: :wink: :wink:


ANCSA-meggyógyultatok???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


sziasztok,

Na éreztem, hogy be kell néznem :D

Timi,
már a 20. hét????? :shock: Leesett az állam... Szólok ha felvakartam a padlóról... Múltkor még itt sírtál, hogy te nem szülsz többet.... Gigamegagratula!!! :D :D
Hát igen, így már értem miért mentél bele simán az autócserébe :D

Orsi,
nekünk megvan az eredeti Micimaci :D - amúgy én értettem, úgyhogy nem fogalmaztál nagyon ködösen :wink: - de csak avi formátumban, vagyis csak olyan lejátszón megy, ami divx-et is tud játszani. Viszont ahhoz így kicsi, hogy dvd-re kiírjam (tán 700mega...) Nem jössz fel valamikor pestre? Kistarcsa közel van az M3-hoz, ha beugrasz felpakolom neked egy pendrive-ra...

Gigi,
mi a gond? Vagy nem publikus? Írd le nyugodtan, hátha az is segít...

Vero,
Zsófi már ilyen sok szót mond?? Akkor Ancsa ilyen nagyon lusta? Mi még mindig az apa-anya-nem-vauvau-sicc körben mozgunk... :? Semmi mást nem hajlandó mondani, hiába tanítjuk...

Rólunk: Ancsa hétfőre rájött, hogy ez a bölcsi-dolog nem csak pár napos volt... Úgyhogy tegnap óta sírás van reggelente, nem is gyengén. Tegnap még a babakocsiba is visszamászott, hogy menjünk innen :( És mindkét nap elsírta magát, mikor meglátott, hogy mentem érte. A szívem szakad meg. Ma reggel már én is jól kibőgtem magam a lépcsőházban miután eljöttem... Úgyhogy most elég nehéz ügy :( :roll: :cry:

Megyek, még van dolgom... Igyekszem jönni, csak most kicsit szanaszét vagyok esve... :? Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


TIMIIIIIIIIIIIII, aztaaaaaaaa, te aztán tudsz titkot tartani!!!! és hogyan mikor???? terveztétek????
nagyon nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
tényleg dokid?? kórház?? kút marad?
és miért nem mondtad eddig? miért pont most mondtad el? vlmi babona?? az lett volna ám poén, ha már megszületik és akkor nyomod be a vonalzót. néztünk volna ám. :))))) és mikorra vagy kiírva? 1,5 év lesz a két kicsi között kb?

tényleg és Zizinek a műtét mikor is lesz? nem most vlmikro??

Judy, köszi, legalább te érteded. :lol: holnap, vagyis ma megyünk fel pestre Noelt oltatni, de nem hiszem h tudunk arra kerülni, mivel mindig rohanásban vagyunk, sőt páromnak is el kell vlmit intéznie,
de majd vlmikor ráveszem h menjünk felétek. :) ha nem akkor meg posta.
szegény Ancsa! én is már mst rettegek, h fogom tudni az én kicsilémet otthagyni az oviban. :(

Tenc, jaja megvagyunk. fiúk? Benedek utolérte már Mikeyt? úgy értem h M mindig pörög ezerrel, B tudja tartabi a tempót?

és hogy mit csinálok itt hajnalban tőlem szokatlan módon?? Noel elkapta tőlem a náthát így szegénykém nem tudott aludni, jól felébredt a porszívó hagjára, most elvan a játszószőnyegen. én meg...hát majdcsak nem alszom el miközben írok. :lol:
snooopy
 
 


TIMI-sok sok kérdésre várjuk a válaszokat!!! :D :D :D :D ha már így belecsaptál a közepébe :lol: :lol: :lol: :lol:


ORSI-na mikor aludtatok???ha elvolt Noel akkor jó....és még gépezni is hagyott :lol: :lol:
Koli nem ébredt fel a porszívóra???
nálunk igen Benedek követni próbálja Mikeyt...még azért nagy az előny most is épp itt rallyznak-mivel ismét szuper tré idő van :twisted: :twisted:M-rollerrel B-mocival :lol: :lol: :lol: és hangzavar mintha kb 10gyerek lenne :lol: :lol: Mikeynak szófosása van Benedek meg csak sikoltozik..... :lol:
és Te/Ti mi alapján választotok ovit???vagy körzetekre van osztva a város??? :roll: :roll:

JUDY-hát ez van....lesz jobb is,de szerintem ez mindenkinél így van-először happy-aztán rájönnek mi a dörgés.....
és munka???

KRISZTA-ezt most nem nagyon értem amit írtál :? Hát, most már kénytelen vagyok írni: meeert amúgy neeeem???? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Tigrincs!
Ez igen! Gratulálok! Ezek szerint a neme még nem derült ki? Vagy nem is akarjátok tudni???

Judy!
Ez a bölcsi ilyen dolog... Az én lányom egy fél éven keresztül örömmel ment, aztán valami bekattant nála és akkor egy- két hónapig csak "anyáról sírva leválasztással" sikerült bevinni. Utána megint örömmel...A gondozónők szerint mindegyiknél eljön ez az időszak, csak valakinél előbb, valakinél később.

Szép napot mindenkinek!
Lilluska
Vendég
 


Na csak szép sorjában GYEREKEK!!! :lol: :lol: :lol:

Először a képek, utána jöhet a többi! :wink:

Húsvét:

Apa és a Lányok....
Kép

...Zizi és a teli kosár :D .....
Kép

....három a NagyKisLány. :D
Kép

Adri Kikás szülinap:

Adri a trónon....és a torta....
Kép

...egy össznépi. :D
Kép

Adri itthoni szülinap:

5 éves lettem én....
Kép

...itt is...
Kép

...Zizi is ott volt! :D
Kép

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Látom feladtátok a hirdetést!!! 8) Szép számmal írtatok! :lol:

Mivel nagyjából Mindenki ugyan azt kérdezi, ezért ha megbocsájtjátok, most kivételesen nem térek ki személyenként! 8)

1., NEM, nem terveztük Hármaskát...vagyis Apának Ötöske! :oops: 8)
2., NEM azért lett nagyobb autónk, mert jön Legeslegkisebb, hanem azért, mert egyébként is már 6-an voltunk és mint már írtam egy párszor, ha 6-an mentünk két autóval kellett mennünk és ez valahogy nem tűnt túl gazdaságosnak! Egyébként meg nagy autó miatt, János rágja/rágta már a fülemet vagy 1 éve!!! És ugye Legesleg nincs még 1 éves...sem! :wink:
3., Egy Tigris kikéri magának a "nyuszizást"!!! :lol: :lol: :wink: Egy enyhe "alamusziban" viszont kiegyezzek! :wink: :lol:
4., Dokim a régi. A magánjába járok egy hónapban egyszer, de ami tuti NEM SZÜLÖK 400EZERÉRT A KÚTBAN! :oops: :? Ez fix!! Ezt le is tisztáztam a dokival a legelején és elfogadta. Ha lenne annyi pénzem, akkor sem!!! Azt az összeget inkább másra költöm majd. :wink: Nagyon sajnálom egyébként, hogy már nem ott fog megszületni Legesleg! :? De azt nem játszom el, hogy itt rinyálok, hogy ennyi meg annyi pénzért nem szülök ott, aztán a végén meg majd mégis. :oops: Az nem én lennék! :roll: Hacsak ki nem találják addig a nagyokosok, hogy mégis csak lehessen ott TB támogatással is szülni! Bár kétlem, hogy ennek nagy esélye lenne. :?
Egyébként még nem tudom hol fogok szülni. Egyenlőre kivárok. Persze családomtól kapom az ötleteket, hogy hol melyikbe szüljek, de......majd meglátom. Időm mint a tenger! :D
Bár ahogy a legutolsó szülésem zajlott....lehet Hármaskám már útközben az autóban meg lesz! :shock: :lol: :wink: Bár azért ezt nem szeretném!! koppkoppkopp!!!!! :shock: 8)
5., Laborokkal, Afp-vel, Genetikai UH-val és ami a legfontosabb Gyerkőccel minden teljesen okés! :wink:
Rókákkal bőségesen találkoztam a 14. hétig! :roll: "Nagyon jó barátságba is kerültem velük"! :mrgreen: 8) Ami lecsúszott a torkomon az vissza is jött. Ledobtam még a legelején... a 6-7. héten.....kb. 4-5 kilót. Úgy hogy a 61 kilót számolom "kezdő súlynak" és most tartok nagy nehezen 63-nál. :roll:
Bár ennek azért most örülök, mert a Lányokhoz képest + 7 kilóval indultam.....volna, így viszont "csak" 3-mal. Enni-inni most sem kell nagyon semmi, gyomorégés továbbra is fent áll. Semmilyen "varázs szer" nem jön be. De nem hat meg nagyon, mert legalább nem tudok zabizni! 8) Az dokim és a védő nénim is teljesen meg vannak velem elégedve! :lol: :wink: Bár azért mondják, hogy "muszáj ennem és innom is". 8) Szóval nem tudom, hogy miből él odabent a Gyerkőckém...mert ugye most még csak az enyém! :D .....de szépen fejlődik és elvan mint a befőtt! :wink:
6., Nem vagyok babonás, de a 12.hetet, mint Mindenki azt én is szerettem volna megvárni. :wink: Azért nem mondtam el eddig, mert reménykedtem benne, hogy megmutatja magát a Kis büdös :D mert KONKRÉT VONALZÓT szerettem volna feltenni! Szóval szerettem volna tudni, hogy "Vero Bandájába vagy Lilluska Bandájába" :wink: :lol: fogok-e tartozni! De mivel nincs konkrétum a nemét illetően most már nem akartam húzni az időt! Legközelebb 4 hét múlva megyek doktoranduszhoz. Akkor csak megmutatja már magát!!! Aztán akár mutizik, akár nem a 26. hét környékén elmegyek 4D-re is! És most még megérzésem sincs, mint az első kettőnél, ahol ugye azért nem kérdeztem meg a dokit, mert a női megérzésem azt súgta, hogy lányok lesznek. A másodiknál is, de azért hagytam magam reménykedni! :D Doki meg nem mondta meg, rendes volt. Bár Adri is és Zizi is "premier plános" volt már a 14. héten!!!! :lol: De most ne kezdjétek el azt írni lécci, hogy akkor Ő meg tuti fiú lesz, mert nem szeretném magam beleélni. :oops: :roll: Lesz ami lesz, úgy is szeretni fogom!! Bár hogy Apukámat idézzem, azt mondta, hogy "Édes lányom. Az első kettőt nem akartad tudni, most meg hogy szeretnéd, nem mutatja magát! isten nem ver bottal....!" :wink: :lol: Lehet benne valami! :wink:
7., Elvileg augusztus 30-ra vagyok kiírva, de egyik Csajom sem bírt várni a kiírt időpontig! :wink: :D Jázmin és Legesleg között elvileg pontosan 19 hónap lesz. :shock: :D Úgy látszik ki kell próbálnom ezt is! 8) Mármint a kis korkülönbséget!
8., BOCSÁNAT MINDENKITŐL, de én nagyon jól tudok titkot tartani! :oops: :roll: Ezt valószínűleg az "önfejűségemnek'" is köszönhetem valamilyen szinten...ahogy Apukám mondaná!

Ráadás: :lol: Szóval a vonalzóm is azért ez...rózsaszín és kék kismadár a fészekben.....mert tényleg nem tudjuk, hogy ki bujkál bennem! Legkésőbb a szüléskor tuti kiderül!!!! :lol: :wink:

Vero-Tenci!

Remélem a "hideg zuhany" segített mindkettőtöknek! :wink: :lol: És már magatokhoz is tértetek! :D

Vero!

Lehet a végén nekem is köves fülbiket kell vennem, hogy meg tudjam majd Őket különböztetni?! :lol: :wink: Legfeljebb, hogy ne legyen "teljes leutánzás" :wink: én majd igyekszem a szemük színéhez választani vagy "fordított sorrendben a színekkel". :wink:
Laci egyébként hazaért tegnap? 8)
Aztán majd mondjad ám, hogy mikor lesz Szofi bulija, mert meglesném az ifjú párt! :wink: :D

Tenci!

Nem mesélek többet! 8) :D Ami elmúlt az elmúlt. Nem vagyok egy nyavalygós típus! 8) És különben is nem akarom magamra haragítani az állatvédőket!! :lol: :wink:
Ettől függetlenül a Vuk marad az egyik kedvenc mesém! :D
Adrit megkérdeztem mit akart jelenteni az amit tegnap üzent Neked, de azt mondta, csak vicc volt! :shock: :lol: Szóval nevess!!!! :D :D :D
Kismamijaink meg vannak még, csak már nem járnak ide. Szóval nem én leszek itt az "elsőnek szülő"! És most spec. nem Katira gondolok. Remélem azért jól vannak a Többiek is és minden okés Velük is meg a Pocaklakóikkal is! És ugye van akik beleférnek még a TB-s szülésbe, vannak akik meg nem. Evvan. De majd mindenki eldönti, hogy hol és mikor és mennyiért. Ez mindenkinek a magánügye! 8) :wink:

Judy!

Állad meg van már?! :wink: :D
Azért olyan simán nem mentem én bele ebbe az autócserébe! :roll: :oops: Én bőven elfurikáztam volna a Három Gyerkőmet a Bajorral is! :wink: De hát akinek "Gyerekes Pasija" van :D :wink: .....szóval inkább a 12 éves autót adjuk el...még ha kicsit meg is szakadt a szívem :oops: :roll: ......mint a 3 és fél éveset.
Ancsa bölcsihez meg kitartást! Mindkettőtöknek! Tényleg nem egyszerű dolog ez! :roll: Viszont az ovit, azt tuti már olyan akadály nélkül fogja venni, mint a huzat! :wink:

Gigi!

Feldobtam a topikot mi?! 8)
És látom azért téged is megmosolyogtattalak! Ennek azért örülök! Na majd a következő Te leszel, aki megmosolyogtat minket! :wink:

Orsi!

Egyébként amikor leírtad, hogy Sinkovits meséli azt az eredeti Micimacit, akkor már leesett, hogy miről beszélsz! :D Csak valahogy én sosem gondoltam úgy rá, hogy "EREDETI". :wink:
Bocsáss meg, hogy ezt írom, de az NEM poén lett volna részemről, ha csak akkor szólok, ha már megszülök, hanem az g..... dolog lett volna. :oops: Már csak azért is, mert még mindig ide járok és tartom veletek a kapcsolatot. :roll:
Az teljesen más lenne, ha már nem járnék ide, nem irogatnék és esetleg akkor írnám meg, vagy írná meg valaki. Én remélem, ha az illetékes "elvtárnők" megszültek, azért valaki legalább elmondja/leírja ide is, hogy minden okés velük. Érted? nem kell, hogy Ők jöjjenek, ha nem akarnak, de egyszer ide is "tartoztak" és azért kíváncsiak vagyunk itt szerintem többen is legalább arra, hogy kinek mi lett és hogy minden rendben zajlott-e. Ennyi!

Lillus!

Jó hogy jöttél te elveszett. Már egy hete vége a tavaszi szünetnek! 8) Vagy most a növények vesznek igénybe a kertben? :wink: Bogi is megy idén bölcsibe, Te meg vissza dolgozni? Vagy még nem? Bocsi, de szenilka közbe lépett! :roll: 8)

Kriszta!

Bocsáss meg, de.... egyet kell értenem Tencivel, hogy ez a "megjegyzésed" hogy most már kénytelen vagy írni..... :?
Eddig miért nem írtál? Gondolom suttyomban olvasol/olvastál....mint bárki más, néha én is!!!!.....így láthattad, hogy többen is kerestünk többeket.
Egyébként akkor amikor azt írod, hogy: " MOst már lértem ezt a Kútvölgy felé volt dolgom, meg hasonlókat, hihi." ezt most mire írtad? Arra, mikor bent voltam Sissynél?
Akkor azért mentem be Hozzá, mert épp a Nagymamám házától jöttem, ahol takarítani voltam.....mivel tavaly előtt meghalt.....mert addig is míg nem sikerül eladni a házát rendben tartjuk. És Máriaremetére a legrövidebb úton úgy tudok eljutni Érdről a kertek alatt oda és vissza, hogy a Kútvölgyi előtt is elmegyek. Sőt még a János kórház előtt is!
Írhattál volna még két sort, hogy hogy vagytok, mi van veletek, hogy telt a húsvét, stb. Mert egy-két oldallal ezelőtt ez is "körkérdés" volt. :roll: Mármint a húsvét kinek hogy telt.

Boszi!

?????????????????????????????????????


Na remélem meg vagytok velem elégedve! :wink: 8) Most megyek, mert Zizit ebédeltetnem kell! :wink:

Ha tudok, még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

A most már kénytelen vagyok írni csak egy szófordulat volt részemről, amúgy asszem írtam a húsvétról. Olvasok, igen, remélem, nem baj, de írni nem mindig van kedvem, meg időm. Érdekel, mi van, ezért gyorsan olvasok egyet. Velünk nem nagyon történik semmi extra amúgy.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Timi!
oké, oké! mindent értek és felőleg nyugodtan szülhetsz a Kútban is! én csak örülnék neki!!! nem sajnálom én senkitől! :lol: én a SOTE vezetőségére haragszom hogy eladták, nem pedig arra aki oda jár!!! nekem is szar volt máshova menni rákszűrűsre :oops: de ha Laci felfuttatja a business-t akkor szülök még én is egyet!!!! és akkor őt is a Kútban!!!! :D
Még 1 kérdés! ki a dokid? mert én így nem vágom hogy kinek ki a dokija! :oops: :roll: :D :D :D
ja! és hideg zuhany: :lol: azt hiszem még fog kelleni MINIMUM EGY!!!!! még mindig teljes a döbbenet! :lol: és irigykedem is JÓ ÉRTELEMBEN!!! én is akarok egy kis szarost!!!!! :D :D :D Laci különben azt hitte hogy azért voltam a dokinál tegnap mert hogy terhes vagyok!!! :D kérdeztem is hogy mi lett volna! mondta, hogy örült volna! :lol: köszi! :D
Szofi buli: szólok majd! még nem foglaltam le! :oops: :oops: :oops: legalább megnézem a pocid!!!! :lol:
LAci: nem, tegnap este SE jött haza!!! éjfélig építették a standot a Construmán, majd irány Újfehértó még egy adad cuccért, majd fordultak és mentek vissza az Construmára! Ma szaladt haza 10-kor átvedleni 5 percre :oops: :oops:

Tenci!!!
csak egy kérdés! te mint benfentes: TE MIKOR TUDTAD MEG?????????? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?