Látom feladtátok a hirdetést!!!
Szép számmal írtatok!
Mivel nagyjából Mindenki ugyan azt kérdezi, ezért ha megbocsájtjátok, most kivételesen nem térek ki személyenként!
1., NEM, nem terveztük Hármaskát...vagyis Apának Ötöske!
2., NEM azért lett nagyobb autónk, mert jön Legeslegkisebb, hanem azért, mert egyébként is már 6-an voltunk és mint már írtam egy párszor, ha 6-an mentünk két autóval kellett mennünk és ez valahogy nem tűnt túl gazdaságosnak! Egyébként meg nagy autó miatt, János rágja/rágta már a fülemet vagy 1 éve!!! És ugye Legesleg nincs még 1 éves...sem!
3., Egy Tigris kikéri magának a "nyuszizást"!!!
Egy enyhe "alamusziban" viszont kiegyezzek!
4., Dokim a régi. A magánjába járok egy hónapban egyszer, de ami tuti NEM SZÜLÖK 400EZERÉRT A KÚTBAN!
Ez fix!! Ezt le is tisztáztam a dokival a legelején és elfogadta. Ha lenne annyi pénzem, akkor sem!!! Azt az összeget inkább másra költöm majd.
Nagyon sajnálom egyébként, hogy már nem ott fog megszületni Legesleg!
De azt nem játszom el, hogy itt rinyálok, hogy ennyi meg annyi pénzért nem szülök ott, aztán a végén meg majd mégis.
Az nem én lennék!
Hacsak ki nem találják addig a nagyokosok, hogy mégis csak lehessen ott TB támogatással is szülni! Bár kétlem, hogy ennek nagy esélye lenne.
Egyébként még nem tudom hol fogok szülni. Egyenlőre kivárok. Persze családomtól kapom az ötleteket, hogy hol melyikbe szüljek, de......majd meglátom. Időm mint a tenger!
Bár ahogy a legutolsó szülésem zajlott....lehet Hármaskám már útközben az autóban meg lesz!
Bár azért ezt nem szeretném!! koppkoppkopp!!!!!
5., Laborokkal, Afp-vel, Genetikai UH-val és ami a legfontosabb Gyerkőccel minden teljesen okés!
Rókákkal bőségesen találkoztam a 14. hétig!
"Nagyon jó barátságba is kerültem velük"!
Ami lecsúszott a torkomon az vissza is jött. Ledobtam még a legelején... a 6-7. héten.....kb. 4-5 kilót. Úgy hogy a 61 kilót számolom "kezdő súlynak" és most tartok nagy nehezen 63-nál.
Bár ennek azért most örülök, mert a Lányokhoz képest + 7 kilóval indultam.....volna, így viszont "csak" 3-mal. Enni-inni most sem kell nagyon semmi, gyomorégés továbbra is fent áll. Semmilyen "varázs szer" nem jön be. De nem hat meg nagyon, mert legalább nem tudok zabizni!
Az dokim és a védő nénim is teljesen meg vannak velem elégedve!
Bár azért mondják, hogy "muszáj ennem és innom is".
Szóval nem tudom, hogy miből él odabent a Gyerkőckém...mert ugye most még csak az enyém!
.....de szépen fejlődik és elvan mint a befőtt!
6., Nem vagyok babonás, de a 12.hetet, mint Mindenki azt én is szerettem volna megvárni.
Azért nem mondtam el eddig, mert reménykedtem benne, hogy megmutatja magát a Kis büdös
mert KONKRÉT VONALZÓT szerettem volna feltenni! Szóval szerettem volna tudni, hogy "Vero Bandájába vagy Lilluska Bandájába"
fogok-e tartozni! De mivel nincs konkrétum a nemét illetően most már nem akartam húzni az időt! Legközelebb 4 hét múlva megyek doktoranduszhoz. Akkor csak megmutatja már magát!!! Aztán akár mutizik, akár nem a 26. hét környékén elmegyek 4D-re is! És most még megérzésem sincs, mint az első kettőnél, ahol ugye azért nem kérdeztem meg a dokit, mert a női megérzésem azt súgta, hogy lányok lesznek. A másodiknál is, de azért hagytam magam reménykedni!
Doki meg nem mondta meg, rendes volt. Bár Adri is és Zizi is "premier plános" volt már a 14. héten!!!!
De most ne kezdjétek el azt írni lécci, hogy akkor Ő meg tuti fiú lesz, mert nem szeretném magam beleélni.
Lesz ami lesz, úgy is szeretni fogom!! Bár hogy Apukámat idézzem, azt mondta, hogy "Édes lányom. Az első kettőt nem akartad tudni, most meg hogy szeretnéd, nem mutatja magát! isten nem ver bottal....!"
Lehet benne valami!
7., Elvileg augusztus 30-ra vagyok kiírva, de egyik Csajom sem bírt várni a kiírt időpontig!
Jázmin és Legesleg között elvileg pontosan 19 hónap lesz.
Úgy látszik ki kell próbálnom ezt is!
Mármint a kis korkülönbséget!
8., BOCSÁNAT MINDENKITŐL, de én nagyon jól tudok titkot tartani!
Ezt valószínűleg az "önfejűségemnek'" is köszönhetem valamilyen szinten...ahogy Apukám mondaná!
Ráadás:
Szóval a vonalzóm is azért ez...rózsaszín és kék kismadár a fészekben.....mert tényleg nem tudjuk, hogy ki bujkál bennem! Legkésőbb a szüléskor tuti kiderül!!!!
Vero-Tenci!
Remélem a "hideg zuhany" segített mindkettőtöknek!
És már magatokhoz is tértetek!
Vero!
Lehet a végén nekem is köves fülbiket kell vennem, hogy meg tudjam majd Őket különböztetni?!
Legfeljebb, hogy ne legyen "teljes leutánzás"
én majd igyekszem a szemük színéhez választani vagy "fordított sorrendben a színekkel".
Laci egyébként hazaért tegnap?
Aztán majd mondjad ám, hogy mikor lesz Szofi bulija, mert meglesném az ifjú párt!
Tenci!
Nem mesélek többet!
Ami elmúlt az elmúlt. Nem vagyok egy nyavalygós típus!
És különben is nem akarom magamra haragítani az állatvédőket!!
Ettől függetlenül a Vuk marad az egyik kedvenc mesém!
Adrit megkérdeztem mit akart jelenteni az amit tegnap üzent Neked, de azt mondta, csak vicc volt!
Szóval nevess!!!!
Kismamijaink meg vannak még, csak már nem járnak ide. Szóval nem én leszek itt az "elsőnek szülő"! És most spec. nem Katira gondolok. Remélem azért jól vannak a Többiek is és minden okés Velük is meg a Pocaklakóikkal is! És ugye van akik beleférnek még a TB-s szülésbe, vannak akik meg nem. Evvan. De majd mindenki eldönti, hogy hol és mikor és mennyiért. Ez mindenkinek a magánügye!
Judy!
Állad meg van már?!
Azért olyan simán nem mentem én bele ebbe az autócserébe!
Én bőven elfurikáztam volna a Három Gyerkőmet a Bajorral is!
De hát akinek "Gyerekes Pasija" van
.....szóval inkább a 12 éves autót adjuk el...még ha kicsit meg is szakadt a szívem
......mint a 3 és fél éveset.
Ancsa bölcsihez meg kitartást! Mindkettőtöknek! Tényleg nem egyszerű dolog ez!
Viszont az ovit, azt tuti már olyan akadály nélkül fogja venni, mint a huzat!
Gigi!
Feldobtam a topikot mi?!
És látom azért téged is megmosolyogtattalak! Ennek azért örülök! Na majd a következő Te leszel, aki megmosolyogtat minket!
Orsi!
Egyébként amikor leírtad, hogy Sinkovits meséli azt az eredeti Micimacit, akkor már leesett, hogy miről beszélsz!
Csak valahogy én sosem gondoltam úgy rá, hogy "EREDETI".
Bocsáss meg, hogy ezt írom, de az NEM poén lett volna részemről, ha csak akkor szólok, ha már megszülök, hanem az g..... dolog lett volna.
Már csak azért is, mert még mindig ide járok és tartom veletek a kapcsolatot.
Az teljesen más lenne, ha már nem járnék ide, nem irogatnék és esetleg akkor írnám meg, vagy írná meg valaki. Én remélem, ha az illetékes "elvtárnők" megszültek, azért valaki legalább elmondja/leírja ide is, hogy minden okés velük. Érted? nem kell, hogy Ők jöjjenek, ha nem akarnak, de egyszer ide is "tartoztak" és azért kíváncsiak vagyunk itt szerintem többen is legalább arra, hogy kinek mi lett és hogy minden rendben zajlott-e. Ennyi!
Lillus!
Jó hogy jöttél te elveszett. Már egy hete vége a tavaszi szünetnek!
Vagy most a növények vesznek igénybe a kertben?
Bogi is megy idén bölcsibe, Te meg vissza dolgozni? Vagy még nem? Bocsi, de szenilka közbe lépett!
Kriszta!
Bocsáss meg, de.... egyet kell értenem Tencivel, hogy ez a "megjegyzésed" hogy most már kénytelen vagy írni.....
Eddig miért nem írtál? Gondolom suttyomban olvasol/olvastál....mint bárki más, néha én is!!!!.....így láthattad, hogy többen is kerestünk többeket.
Egyébként akkor amikor azt írod, hogy: " MOst már lértem ezt a Kútvölgy felé volt dolgom, meg hasonlókat, hihi." ezt most mire írtad? Arra, mikor bent voltam Sissynél?
Akkor azért mentem be Hozzá, mert épp a Nagymamám házától jöttem, ahol takarítani voltam.....mivel tavaly előtt meghalt.....mert addig is míg nem sikerül eladni a házát rendben tartjuk. És Máriaremetére a legrövidebb úton úgy tudok eljutni Érdről a kertek alatt oda és vissza, hogy a Kútvölgyi előtt is elmegyek. Sőt még a János kórház előtt is!
Írhattál volna még két sort, hogy hogy vagytok, mi van veletek, hogy telt a húsvét, stb. Mert egy-két oldallal ezelőtt ez is "körkérdés" volt.
Mármint a húsvét kinek hogy telt.
Boszi!
?????????????????????????????????????
Na remélem meg vagytok velem elégedve!
Most megyek, mert Zizit ebédeltetnem kell!
Ha tudok, még jövök!
Szép napot Mindenkinek!