Én is itt!!!!!
Meleg: jöhet!!!!!!!!!!Bármennyi ideig
Nekünk is jól telt a Húsvét: a fiam du. 5-ig locsolt a zapjával!! Hogy mi mindennel felpakolták őket, az már kész kabaré!!!!
És
Nono: azt az édességhalmot, ami itt nálunk is összegyűlt!!!!
Asszem nem ártana egyik-másik nyuszi petevezetékét elköttetni itt is!!!
A lányomnak is szerveztem locsolótábor, jöttek ők is szorgalmasan
-bár anyós szerint váráoson nem szokás a locsolás. Na, hát majd szokásba tesszük újra!
A tojásfestést is nagyon élvezte Fanni, (a sütögetésről nem is beszélve- de hát amiben benne lehet 2 kézzel, meg nyalakodhat, az mindig nyerő nála ) beavattam a harisnyás-növénymintás festés rejtelmeibe.
Szóval nem fogunk elhervadni egy évig tutira!!!
Panny: megy a drukk innen is!!!!!
Giligili: segítségnek:
http://maternity.hu/
Sokat én sem tudok amúgy. Márc. 1-től fizetni kell a vizsgálatokért (egy Uh 12 ezer, egy tapogatás 15 ezer, egy CTG 4ezer), és ha megnézed az előző oldalon az egyik hsz-mat, akkor ott részletezem is egyik tapasztnyalatomat) Ugye erről eddig nem volt szó, csak arról, hogy nyártól fizetős lesz a szülészet: ezt csak úgy, gondolom bemelegítésnek vezették be. A szülészed nyárig ingyenes, azaz csak a szülésért nem kell fizetni.
Azt hallottam, hogy abban a 400-ban majd benne lesz minden vizsgálat+a szülés is -de hát ugye mi biztos a mai világban???
Előző 2 tapasztalatpom alapján teljesen bababarát kórház (bármikor le lehet adni vagy el lehet hozni a kölköket) a kútvölgyi - jófejek a szülésznők, a csecsemősök nagyrésze és az egyik gyerekdoki is.
Nekem nagyon bejött, és ezért is bosszant, hogy most "szétverik". A szülőszobái is profik: vihettél be kedvenc CD-t a szülésre, vajúdhattál labdán, zuhanyozgathattál, és nagyon értettek a homeotátiához is a szülésznők (össze is jött nekem a gátvédelem Niminél).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2010.04.06 09:45-kor.