Új privát üzeneted érkezett!

50 fok???? Az már a sütő!!!! Hogy lehet kibírni??? Hogy lehet levegőt venni? És nappal senki sem megy ki a lakásból? :shock: :shock: Anyáááám. Jobb ha nem szólok semmit h itthon néha 4-6 hétig is van 30 fok nyáron. Tovább ugye sosem. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Igen, elég kemence nyáron Vegas. Persze nem folyamatosan van 5O, néha csak 4O-45. 8) Ja, és száraz meleg, úgyhogy nem érzed annyinak.
Mindenhol légkondi van, csak az autótól az épületig kell kibírni. Játszótér mint program nem játszik, hacsak nem reggel 9 előtt megyünk vagy este miután lement a nap. Viszont van medence. Május közepétől szeptember közepéig pancsi van. :wink: Az idén beíratom a fiúkat úszásoktatásra. Tényleg, kinek a gyereke tud úszni? Hogyan tanult meg?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Ma jöttem haza a kórházból de csak úgy hogy isi-bizi fekszem egész nap minimum 3 hétig.

Az van hogy van egy 9 hetes pocaklakóm(bocsi csajok de babonából nem írtam meg...Nono tudta de tettestársam volt :wink: )

Végülis 22.-én mentem dokihoz valami Isteni megérzés miatt(amúgy csak 26.-án mentem volna)...amitől annyira féltem h nem lesz szívhang az egyből volt...Isteni volt :wink: de lett utána rossz kedvem azonnal mert van egy hematómám is a petezsák mellet.Az a baj hogy akkor 10x akkora volta mint a baba.Azóta 2 naponta uh volt a kórházban és a hematóma kezd szervülni(felszívódni)de még mindig 5x nagyobb mint a baba..és nincs a hematómába véráramlás ami jó mert nem töltődik utána.A 12.hétig fennt áll a veszély a vetélésre,úgyhogy még 3 hetet kell kihúzni és feküdni.Amúgy babuci szépen fejlődik,már majdnem 2 cm és látszanak a kis keze és lábkezdemények és a fejecskéje is.

Jól jönnek a drukkok!!!

puszi,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Panny
Drukk megy ezerrel! :wink: Csak pihengess és majd a 12 hét után hangosan is gratulálok! :D Remélem hamarosan én is várhatok UH-ra és dobogó szivecskére. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Panny,

pihenj és én is drukkolok, h minden rendben legyen!!! mitol van az a hematoma???

Egcsi,

50 fok??!? elképzelhetetlen. itt ahol mi lakunk, nyaron 25 - 30 fok az atlag. nem is megyek haza nyaron, mert én a 35 - 39 fokot mar nem birom, foleg pici bababval szoptatva.

az én fiaim tudnak uszni. mind a kettot 4-5 évesen kezdtem hordani, csoportos uszasra jarnak (5-10 gyerek / csoport) hetente egyszer + hetente egyszer az iskolaval, de azt csak fél évig.
nekem az volt a tapasztalatom, h jobb a csoportos uszastanulas, mert ugy jatszanak sokat stb... legeloszor a magantanart probaltuk Maténal 4 évesen. szuper volt a csaj, technikailag nagyon jok voltak az orak, de a gyerek nem élvezte. aztan utana a csoportos orakon olyan lett, mint egy ebihal.
Mind a kettonél eljott az a pillanat, hogy egyik hétrol a masikra elkezdtek uszni. megnyugodtak, h nem fulladnak bele és ezek utan, mar minden megy, mint a karikacsapas.

Nono,
ugyes vagy! a lakast is igy kellene!!

Ma én is voltam a 32 hetes UH-n. Megnyugtatott a doki. per pillanat 40 cm-nek és 2kg-nak saccolja a babat. Varhato szuletési suly 3,5 kg, viszont szerinte kicsi lesz, 49 - 50 cm és tul fogom hordani, min 5 nappal. varhato idopont jun 1.

Egcsi
neked is szoritok, h babasodj hamarosan!
s.orsi
 
 


panny: sztem tudták a csajok csak nem mondták, volt itt vki aki említette h látott a novemberi babavárók között én is akkor néztem be pedig akkor már tudtam h terhes vagy. 8) Hajrá picur, a hematóma meg monnyon le!!! Remélem megmarad ez a kisbaba és semmi bajotok nem lesz. Azt nem tudom h bírod h feküdni 3 törpi mellett meg a lakás....hűűűű, nehéz ügy lehet. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Orsi
Akkor neked is megvolt az előirányozott adag UH-d. :D Honnan tudja doki, hogy legalább 5 nappal túl fogod hordani? A méretekből? 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


igen, az aktualis méretekbol gondolja
s.orsi
 
 


Köszi a drukkokat!

Nono!

Úgy bírom kivitelezni a pihenést itthon hogy hétközben a kicsik anyunál laknak(hétvégén vannak itthon amikor apa is),csak Márk jön haza..vele fekve is tudok tanulni és ő már amúgyis önellátó.A ház meg fut :lol: :lol: de most azt leszarom...amit apa tud gyorsan megcsinálja.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok,

ad hock jelleggel ismét itt :lol:

fanetta,
ha jó emlékszem akkor lehet tudnál nekem segíteni :oops: ugye te a kútvölgyiben fogsz szülni?úgy fest hogy a dokim átmegy oda,úgyhogy valszeg én is...nem tom ennek örüljek e vagy ne szóval mesélj légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.azt tudom hogy júliustól 400.000 és ebben minden bennevan a 38.héttől.de a hopnlapjukon pl azt találtam hogy a 41.héten befektetnek :evil: ez tényleg így van,vagy ez orvosfüggő?????????????????feltételezem hogy új meg szép meg tiszta..és mennyire természetességpártiak?minden érdekel ami eszedbe jut :lol:

köszi
gigi
Vendég
 


Mennyi??400.000ft???????Jézusom!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tudom h manapság már a levegővétel is szinte pénzbe kerül,de ez azért mégis csak túlzás....
Magánkórház lett??

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát igen, a Kútvölgyi is....

Panny!
Válaszoltam priviben hematóma ügyben.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


A 4OO ezer engem is szíven ütött...ez csak a szülés terhesgondozás nélkül? Tiszta Amerika...itt is ennyi egy sima szülés. :shock:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Háj!

Volt sok locsolótok?
Hogy teltek az ünnepek? Nekünk nagyon jól. Szombaton voltunk a nagymisén, törpik szuperül bírták pedig 2 óra volt. És mindketten olyan szépen jöttek a körmenetben és tartották a gyertyát, anélkül h bárkit felgyújtottak volna. :D Aztán utána sonkáztunk, vasárnap nagyiztunk, hétfőn is nagyi na meg az új autó próbálgatása volt a menu egész hétvégén. Komolyan mondom mint a gyerekek. :lol: ippeg közel harc nem ment a kormányért! 8)

Szval szuper volt a hétvége.

Nézegettem az álláshirdetéskete. Jú csajok ha azt mondom elkeserítő akkor még nem mondtam semmit. De majd csak lesz v.hogy.

Előkerültek a tavaszi holmijaim....khmmm, ismer vki egy fogyikúrát? :oops: Megaciki. Azt hiszem elkezdem a 90 naposat. De ha tudnátok mennyi csokit tojt a nyúl....megabrutál. És a gyerkők nem igen esznek csokit.....és az a sok csoki engem figyel.....hát mit ne mondjak nehéz ellenállni nekik. :oops: 8) Azt hiszem bezsákolom. Tavaly egy csomót kitettem a hajléktalanoknak. Nagy kukatárolónk van és van benne egy csap és a jó holmikat (pl ingek) oda szoktuk akasztani nekik egy tiszta zacsiban. CSerébe mikor guberálnak akkor nem hányják szét a szemetet. Nem sok jár erre csak egy kettő megszokott (lakótelepeken mindig vannak).

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


panny: jól vagytok?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


hahó,

nem akartam ám botrányt kirobbantani :lol: :lol: :lol: azt hittem a telki árakkal kb mindenki tisztában van,úgyhogy ez nem okoz meglepetést :oops:
Vendég
 


gigili: nin cs botrány! 8) Én tisztában vagyok és szültem volna ott ha a dokim hajlandó lett volna odajönni de nem akart mert így is sok a dolga. Szval maradtam ott ahol ő van.....így spóroltam pár forintot :lol: csak rémálom volt a kórházi napok.....hát evvan.

Meghalt az általános osztályos oszifőm. :cry: Csütörtökön lesz a gyászmise. Apa azt mondta szabizik ha tud (úgy néz ki tud) és elmegyek. Majd mindenki megy a régi osztályomból. :cry: Rákos volt. Sajnálom. :cry:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Én is itt!!!!!

Meleg: jöhet!!!!!!!!!!Bármennyi ideig :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk is jól telt a Húsvét: a fiam du. 5-ig locsolt a zapjával!! Hogy mi mindennel felpakolták őket, az már kész kabaré!!!! :shock: :shock: :shock: És Nono: azt az édességhalmot, ami itt nálunk is összegyűlt!!!! :shock: :shock: :shock: Asszem nem ártana egyik-másik nyuszi petevezetékét elköttetni itt is!!! :lol: :lol: :lol:

A lányomnak is szerveztem locsolótábor, jöttek ők is szorgalmasan :P :P :P -bár anyós szerint váráoson nem szokás a locsolás. Na, hát majd szokásba tesszük újra! :lol:
A tojásfestést is nagyon élvezte Fanni, (a sütögetésről nem is beszélve- de hát amiben benne lehet 2 kézzel, meg nyalakodhat, az mindig nyerő nála ) beavattam a harisnyás-növénymintás festés rejtelmeibe.
Szóval nem fogunk elhervadni egy évig tutira!!!

Panny: megy a drukk innen is!!!!! 8)

Giligili: segítségnek: http://maternity.hu/
Sokat én sem tudok amúgy. Márc. 1-től fizetni kell a vizsgálatokért (egy Uh 12 ezer, egy tapogatás 15 ezer, egy CTG 4ezer), és ha megnézed az előző oldalon az egyik hsz-mat, akkor ott részletezem is egyik tapasztnyalatomat) Ugye erről eddig nem volt szó, csak arról, hogy nyártól fizetős lesz a szülészet: ezt csak úgy, gondolom bemelegítésnek vezették be. A szülészed nyárig ingyenes, azaz csak a szülésért nem kell fizetni.
Azt hallottam, hogy abban a 400-ban majd benne lesz minden vizsgálat+a szülés is -de hát ugye mi biztos a mai világban???

Előző 2 tapasztalatpom alapján teljesen bababarát kórház (bármikor le lehet adni vagy el lehet hozni a kölköket) a kútvölgyi - jófejek a szülésznők, a csecsemősök nagyrésze és az egyik gyerekdoki is.
Nekem nagyon bejött, és ezért is bosszant, hogy most "szétverik". A szülőszobái is profik: vihettél be kedvenc CD-t a szülésre, vajúdhattál labdán, zuhanyozgathattál, és nagyon értettek a homeotátiához is a szülésznők (össze is jött nekem a gátvédelem Niminél).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2010.04.06 09:45-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


fanetta: két hét van hátra már csak?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Ne is mondd Nono!!!!
És még nem rendeztük át a szobákat, és még babakocsink sincs!! (nincs valami ötletetek, hogy hol lehetne nem túl drágáé babakocsit venni, amit ki is lehetne előtte próbálni?)

Egyébként igen: egyelőre azért szurkolunk hogy 2 hétig még maradjon bent Zétény, oszt utána zöld utat kap a kölök!!! Monnyuk április 22 után má gyühet!!! :lol: :lol: :lol:
Talán már mondtam, de nagyon-nagyon érzem már, hogy kezd nagyon nem férni a kölök a bőrömben: mintha tovább akarna nyújtózni, mint ameddig a pocakom ér :lol: Hol itt feszegeti a hátárait, hol ott. 8) 8) 8) Néha a fenekét nyomja ki, máskor meg a lábaival rugdos!!!!
Ugyanakkor igyekszem nagyon megjegyezni ezeket az érzéseket, mert ugye egyelőre...

Írtam amúltkoriban, hogy érdekes, hogy bár Fannit nagyon foglalkoztatja a kistesós ügy, még nem tette fel az ominózus "hogy került be" és "hogy jön ki onnan"kérdéseit.
Erre tegnapelőtt azt mondja nekem, hogy akkor amikor születik majd a kisbaba, akkor is vigyem be őt is a doktorbácsihoz :lol: :lol: :lol: . Szóval ezért nem lacafacázik a kérdésekkel!! Egyből, zsuppszt, beleugrana a közepébe inkább :lol: :lol: :lol: (bakker, mintha az annyára ütött volna :roll: :roll: )

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


nono,
akkor megnyugodtam :lol: lehet addig még enyim doki is a telkiben landol,ki tudja :lol: :lol: :lol:

fanetta,
köszi,honlapjukat én is megtaláltam már,csak vmi kis bennfentes infó kellett volna :wink: hát én elég biztosra hallottam azt hogy a 38.héttől lesznek csak benne a vizsgálatok...de nekem igazából mindegy is,mert én csak szülni megyek oda,a többit máshol csináltatom de kifizetem nekik a 400at oszt kész 8) figyi,
azt még elárulod ki volt a szülésznőd?jöhet priviben :wink: nekem pont egy ilyen kéne :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


nincs olyan Giligili!!! eddig sem volt - mindegyik bejött eddig, és még nem is hallottam rossz szülésznőről ott!!! Különben is a dokim bent volt a szüléseknél, és ez elegendő biztonságot adott nekem.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono
Nekem a fagyi a gyengém. 8) Mi is veszünk nemsokára kocsit, apjuk már nagyon lelkes. :lol:
Sajnálom az ofődet. :(

Fanetta
Tesz-vesz-en nincs babakocsi? Hú, már közel a vég! :D

Nálunk is jó volt a húsvét, igaz itt csak vasárnap az ünnep. Hétfőn azért kaptunk locsolást, esett az eső. :D

Ez a 4OO-as szülés szerintem nagyon durva.... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


csak vigasztalasként: Pragaban laktam 3 évet. tobb baratnom szult, mint expat. ugy emlékszem 1 millio fFt elett volt a terhesgondozas+szulés!
s.orsi
 
 


Istenem! mindig félre gépelek!
szoval 1 millio Ft felett
s.orsi
 
 


Orsi
Na, az egy milláról ne is beszéljünk... :roll: Legalább lehet részletfizetést kérni? Mert mi úgy fizettük ki a kórházi számlát....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Naja. És akkor örülhetünk h azok ott fenn, jelzőket tudnék szép számmal, szval azok ott fennt nem tudták keresztül vinni h biztosítóknál legyen az e.ü. Kész katasztrófa lett volna. Ahogy elnézem a mai társadalmat lett volna kb 10ezer biztosított a maradék otthon szülő lett volna....sőt, így aztán megjelenik a sufni tuning: vakbél kivétel félpénzen a portán...... :roll: Jó h itthon alanyi jogon jár a dolgozóknak és ha fizetni is kell érte az havi 5000 körül van. Usa ebből a szempontból sztem szörnyű (bocs egcsi).

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


mi van a 3 gyerekes mamiainkkal? Nem sokat írnak! Írjatok!!!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


....hát a többiek is nagyon el vannak veszve mostanság!!!!!!! pedig má 2 napja nincs is hétfő!!!! :roll: 8)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Itt vok...döglök egész nap..már kezdem unnnnniiiiiii :evil:

Ez a 400.000ft-os szülés sztem akkor is horror...vagy lehet csak nekem??!!!Úgy látszik el vok tévedve de én azt hittem a mai családok nem engedhetnek meg "csak"egy szülésért 400.000ft-ot :shock: :shock: :shock: :shock: ez csak az én véleméynem...lehet csak mi vagyunk ilyen "csórók" :lol: :lol: :lol:

Köszi Boeske a gyors,kimerítő és bíztató választ!!!

Fanetta!

Mi is tartjuk a locsolást pedig mi is városban lakunk...sőt én kimondottan ragaszkodom a hagyományokhoz nagyon!!Az én fiaim is sok(k) mindennel tértek haza :lol: :lol:

Nono!

Egyet értek...nagy-nagy káosz lett volna itt ha bevezetik az usa féle biztosítást

(én már nagyon izgulok vasárnap miatt!!!)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


2 éve a Schöpf-Méreiben 250 000 Ft-ot fizettem. Az se volt kevés, de ragaszkodtam az orvosomhoz. (Legközelebb viszont már nem fogok, ha csak fizetős helyen dolgozik.)

Panni!
Szívesen!

A vasárnap tényleg izgalmas lesz.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


panny: nem sokan engedhetik meg maguknak. Mi sem. Nem mi fizettük volna ki. Nagymama ajánlotta fel ha szeretném. De én dokihoz ragaszkodtam nem pedig a szuper szobához...nem lett volna rossz beadni a gyereket pár órra szunyálásért...de túléltem és ippeg nem örültem meg a kimerültségtől...ippeg....a szte istvánban nem vették be a fiam pedig sírtam és könyörögtem. És mondtam nekik nincs tejem előtej sem és sír. Adjanak neki tápit, cukros vizet akrámit. És hagyták sírni és visszaadták és nem volt tejem sem. Hazajöttünk du. Másnap elment a férjem tápi receptért és a fiam aki egész éjjel megállás nélkül visított lehízott 60ml(!!)-t és aludt majd 5 órát. Szegényke olyan éhes volt. És tudtam h nem jön a tej hisz láttam és ő sem kortyolt....már csak vért nyelt...szörnyű volt és a nagy szopibarát kórházban hagytak szenvedni.....szval rémálom volt. Elsőre is meg másodjára is.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


panny: mikor lesz uhu h h áll a hema?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


panny: jó h meg tudod oldani h fekhess. Én nem tudnám. Senki nem tudna segíteni. Ha nem bírná a baba elmenne mert lehet h nem takarítanék de főznöm kékne vmit és a játszótérre is ki kéne mennem velük. :roll: Rémes lenne.....nem is tudom mi lenne ha lenne harmadik és ez lenne. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Ne kérj bocsánatot, egyetértek. És most köszönhetően az új törvénynek, pár év múlva még pénzbüntetést is kapsz, ha nincs biztosításod. :shock:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: igen hallottam. És az hagyján h nincs biztosításod de ráadásul sokszor nem is az emberek hibája. Pl nem köt a rühes biztosító veled ha nem vagy tök egészséges meg mittoménmi de ha meg köt rámegy az ember inge gatyája. És attól h kötelezik h kössön az emberekkel.....hát nem tom....lehet h olyan feltételek lesznek burkoltan ami itthon sem ritkja pl egy életbiztosításnál h a v égén majd úgyse fizet....pénz alapon nem lehet mérni az egészséget.... na mindegy.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


hahó,
mondom én hogy felkavartam az állóvizet :lol: :lol: :lol: :lol:
nem,egyébként tényleg nem kevés a 400.de én azt gondolom mindenkinek arra van pénze,amire akarja :oops: mi se aranybánya vagyunk de majd máshol megfogom a pénzt hogy erre jusson.mert nekem ez fontos.és nekem se a luxus a lényeg hanem a dokimhoz ragaszkodom 8) és ő nekem megér ennyit :lol:
Vendég
 


Hali!

Jaj félre ne értéstek én senkit nem kövezek meg vagy ilyesmi mert ennyit költ egy szülésre!!!!Szó sincs erről...hisz mások vagyunk és tényleg igaz h mindenki annyit és arra költ amire akar és tud....ez csak az én értékrendem szerint sok.
Imádom a dokim mert iszonyat jó szakember és jó fej,humoros,emberileg is csúcsszuper de tuti nem követném olyan helyre ahol ennyi egy szülés...de ezért is vagyunk mások és ismétlem nem ítélek el senkit aki másképp gondolkodik!!!!!!!

Nono!

12.-én megyek uh-ra...fosok is tőle rendesen :shock: :shock: :shock:

Hát a családnak nagyon össze kellett fogni hogy meg tudjuk oldani a fekvést...de sikerül még 3 gyerek mellett is :wink: ..de hozzáteszem hogy anyu nélkül nem menne az tuti....sajna apa kevés lenne hozzá.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok csajok! beleolvasok néha, de megint el vagyok havazva. Munka ezerrel, férjem kulfoldon és tegnap még latogatoba jott egy baratnom (az, akit ott hagyott a férje a 3 kicsi gyerekkel). HUUUU. azok a gyerekek! komolyan mondom, nem tudom hogy birja az anyjuk, én biztosan idegosszeroppanast kaptam volna. Micsoda eros tud lenni egy no!

Na ilyenkor relativizalok, h az én gyerekeim angyalok hozzajuk képest! olyan buszke vagyok rajuk!

Jovo héten ismét két hét tavaszi szunet. szuper ez a fr. suli... allandoan szunet van és ilyen hosszu! de szerencsére jonnek anyamék és akkor végre kimosom a babakelengyét, stb... Nagyon no a hasam és majd leszkad a derekam, mar most. Mi lesz itt majus végéig??

kérdés: a fizetos dokinal is kell még Mo-on a csuszopénz? Vagy legalabb azt megusszatok? Itt nincs ilyen, h csuszopénz, szerencsére. Minden nagyon draga, de akinek jo biztositasa van, mindent megtéritenek. Pl egy agyas szoba 55 €/naponta, de a biztosito napi 170€-ig fizetné. Ezért mondom nektek mindig, h Fro-ban a magas szuletési arany azért van, mert a rendszer annyira szocialis, h szinte abnormalis. ezért is van eladosodva az orszag itt is, nagyon!
s.orsi
 
 


Reggelt! :D

A fiam ma megmozgatott rendesen. Kitalálta, hogy rollerozva akar hazajönni a suliból. Szóval ma sétáltam egy órát a verőfényes tavaszban. Délután persze még játszóra is kellett menni, úgyhogy a kilométerem megvan mára. :roll:
Egy hónap múlva vége a félévnek, most állandóan teszteket írunk.Azért is vagyok még ébren, tanultam... Hétfőn egy kis sejtosztódás genetikával és öröklődéssel megspékelve...
Lehet, hogy felfáztam, mert már napok óta szurkál az alhasam. Szerintetek meleg jó lenne rá?
Na, megyek aludni, itten a túlvégen már elmúlt este 11.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Múlt héten a szüleimnél "nyaraltam" egy kicsit a két kicsivel. Emi meg anyóséknál pihizett. :D

Eheti programunk dokijárás: ma délelőtt fülszent Benivel, délután Samó csípőszűrés, csütörtök Samu oltás, tanácsadás, pénteken gyógytornász... És valahová még egy bőrgyógyot is be kéne iktatni, Smaunka semmire nem javul a koszmója, egyre csúnyább. :(

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi
Szia! Jó, hogy benéztél, gondoltam, hogy nem véletlenül tűntél el. :wink: Drukk a dokikhoz...csak ügyesen! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok,

Panny üzenetét hoztam:

"Hematóma elmúlt,de nincs szívhang,nem tudom ezt már hogy lehetne kibírni,egy jó ideig nem fogok fórumozni,ne haragudjatok. "


Én nem tudtam mit mondani. Le vagyok sújtva. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Panny!

ha mégis benéznél, sok sok sok erot kivanok! én is atéltem ugyanezt egy éve, annyi kulonbséggel, h semmi elojele nem volt!

Most tudom, nagyon nagyon szornyu, de erosnek kell lenned! hidd el az ido majd megoldja a dolgot! én annak idején azzal vigasztlatam magam, h valoszinu beteg lett volna a baba, ha megmarad. sovany vigasz, de van mar 3 makk egészséges gyereketek, a 4. is ossze fog jonni, ha itt az ideje.

nagyon egyutt érzek veled és ha sikerult tul lenni ezen a borzaszto élményen, varunk vissza!

Orsi
s.orsi
 
 


panny,

egyszerűen nem találom a szavakat,persze,lehetne mondani hogy hit,meg kitaratás meg úgyis összejön,de ez nem olyan egyszerű azért... :cry: veled vagyunk!

csajok,
ha valaki beszél pannyval...kérdezzétek már meg tőle hogy csináltattak e már neki inzulinrezisztencia vizsgálatot...ugyanis mindezért az is felelős lehet :shock: nálam is ez van de nem részletezem,ha pannyt érdekli mondjátok meg neki hogy keressen meg priviben,elmondom neki amit tudok.
Vendég
 


Sziasztok.Remélem nem gondd ha csatlakozom hozzátok..
Nekem még csak 2 gyerkőcöm van mindketten kislányok..
És jövö ilyenkor szeretnénk neki állni a köv.babynek.Felőlem jöhetne előbb is de apa még élvezni akarja hogy csak 2 hercegnője van..

A nagyobbik lányom most 6 éves,szeptemberben kezdi a sulit,a kisebbik meg 16 hónapos.,.Igaz vagány csajok.:D

Én 23 éves vagyok és minden álmom hogy még egy babym legyen.Igy leszek teljes..
Látom vannak itt kismamik is..Ugyhogy remélem elláttok majd pár hasznos tanáccsal hogy felkészüljek a 3 gyerekes anyaságra:D

Nicky
marko1106
 
 


Húúú Pannyyyy!!!!! Sok-sok-sok erőt neki!!!!!!!!!!!!!
(amennyire kitartó ez a csajszi, előbb-utóbb csak sikerül neki!!!)

Giligili egyetértünk! Arra van pénze az embernek -többnyire- amire akarja.

És ma megvolt az első NST is, amúgy minden rendicsek!!!! Kiskölök még nem mutat jeleket, hogy ki akarna kijönni, de jól is van ez így! Még van ideje!.

Uxi: kellenek ezek a jó kis "nyaralások"!!!
Látom te sem érsz rá unatkozni amyúgy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egcsi: igen, erre is jók a kölkök, hogy kondiban tartanak :roll: (minden szempontbóóóól) :D :D

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


panny: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sok erőt ennek az elviseléséhez. Remélem nemsokára eljön a ti időtök is. Sejtettem h vmi baj lehet. Megérzés. Sok erőt.

nicky üdv köztünk! Merrefelé lax?

fanetta: 36 hét. ez már komoly! Akkor jó egy heted van hátra? Vagy vajon ez a törpi lesz aki végig kiveszi az albit?

Most találtam egy cikket arról h miért nem jó ha buktatunk. A cikk érdekes de én nem értek egyet vele h nem buktatnak. A bukás nem csak a gyereknek figyelmeztetés hanem főként a szülőnek. Aki ha nem foglalkozik vele többet v nem viszi fejlesztésre akkor az ő hibája. Azzal ha a gyerek bennmarad az osztályban és nem bukik azon kívűl h zavarja a többi fejlődését nem lesz neki sem húzó erő h a közösség tagja maradjon hisz ígyis úgyis az marad. Aki megbukik de amúgy nem szorul speciális nevelésre az az ismétléssel fog fejlődni. Elsőben meg kell tanulni az abc-t a számokat 20ig összeadni kivonni és ez elég nehéz pláne ha a szülő otthon nem segít és itt sokszor így van sztem. Ezen csak úgy tudnak segíteni ha ismétlésre kötelezik és elölről kezdi a tanulást. A buktatás nem rossz sztem mégha fájdalmas döntés is de enélkül nincs előrelépés. Sokszor "elbukik" az ember aztán felkel és folytatja. Ha nem bukunk el nem tanulunk a hibáinkból, jelen esetben az abc-t nem fogja tudni. nem fog tudni olvasni írni és késöbb mégjobban lemarad. sztem. Én egyet értek a buktatással és ha nem ajd Isten oda jutna a gyerekem akkor tudomásul venném h vhol ecsesztem. Mégha nagyon rosszul esne is. Ha a gyerek tovább lép a köv osztályba nemcsak az abc-t nem fogja tudni behozni hanem már a köv osztály anyaga is a nyakában lesz és a nyár nem arra való h áttanulja. Pihenésre való. Én tudom mennyire kivoltam már mire elkezdődött. Sok az az egy év és kell az a 2,5 hónap. Sztem.

megkeresem a cikket aztán beteszem

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


marko: persze hogy jöhetsz!! Örömmel látunk. Nem semmi, hogy ilyen fiatalon már 2 gyereked van!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


http://koloknet.hu/1123-buktassunk-vagy-ne

markó: én Nickynek címeztem a hszem, főleg azért mert az aláírásodban azt láttam, de majd figyelek, bocs, szval neked szólt h üdv itten!!!! :oops:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?