Sziasztok!
Ádibaba, pont ez a jó a youtube-ban, hogy csak akkor megy, ha bekapcsolom. A tévére nagyon figyelünk, hogy minél kevesebbet nézze Betti, napközben sosem megy, csak reggel nézi apa kávézás közben, meg néha este a híreket, de ált. mát Betti alszik, amikor bekapcsoljuk.
Boszi, de jó, hogy megmuttatad ezt a képet! Mi - elvileg - májusban megyünk Zalakarosra, és nagyon örülök, hogy látom ezt a bébi-csúszógumit, így majd biztonságban tudom Bettit!!!
Dbea, jaj de jó, hogy Marcus teljesen meggyógyult! Csak minél tovább maradjon is így! Akkor fogtok megint járni
Orew-ékkel úszni?
Angelita, igen, nálunk is az emelet még teljes felújításra vár. Nekünk meg is van a kezdő dátumunk: május 8 - akkor lesz lomtalanítás...
Kidobjuk a sok bútort meg ócskaságot, amit még ideköltöztettünk, de azóta sem használunk (5 éve)... Versenyzünk, ki lesz kész előbb?
"Feltettem" a Gumimacit Bettinek, érdeklődve nézte, de tényleg idegesítő - legalábbis nekem, lehet, hogy Bettinek nem...
Linacska, igen, köszi, én is kérem a Kisvakondokat!!!
Hogy legyen, küldjek üres DVD-t? Megírod pü-ben a címed? Előre is köszi!!!
Sissi, utólag is boldog 10hónapos szülinapot Atinak! Nagyon nagy már, és mennyi mindent eszik!!!
Aranyos lehet, ahol dumál!
Beusmimi, köszi a képeket, de jó újra látni Marcust! Mekkorát nőtt!
Az első képen extra édi két oldalt azok a különösen világos hajtincsek!!!
Irdab, köszi a hiányolást!
Nagyon aranyos Zora is - erről jut eszmbe: akartam már kérdezni a nagyobb hajú babásoktól, hogy szoktátok-e hajszárítóval szárítani a babák haját? (Pl.
dbea is) Lassan nálunk is akkora lesz Betti haja, hogy nem elég törölközővel áttörölni.
Oui, csak nehogy akkor derüljön ki, hogy mégis használja más is a házatokból az udvart, amikor az érett terméseket leszedik - mondván, közös a kert...
Dbea, hű de jól néz ki ez a hely, ahova mentek!!!Érdekes, hogy a gyerekeknek is kell szállást fizetni - vagy azért az ilyen piciknek még nem kell? Van ott gyerekágy, vagy visztek, vagy mellettetek fog aludni Marcus?
Orew, az igaz, hogy minket is tejjel itattak, de akkoriban az még nem volt annyira kezelve, mint manapság - szerintem. Meg ma már simán tejnek adják el azt is, ami csak tej-készítmény...
(Meg a kakaóban sincs tej, hanem kakaós ital - kivéve, amire az van írva, hogy kakaós tej...)
Nem is kell csodálkozni, hogy Zarus ilyen jól viselkedett - aki már repülős úton is volt, annak egy "sima" kirándulás meg se kottyan!