Sziasztok!
Hétvégén esélyem sem volt jönni, szokás szerint betábláztuk magunkat, szombaton mi mentünk, tegnap meg hozzánk jöttek vendégek. Mindegyik nagyon jól sikerült. Közben meg persze takarítás, bevásárlás stb.
Szavazni mi is voltunk, elsétáltunk, Lili élvezte nagyon, ő dobhatta be a borítékokat, meg meg is mutatta, kire szavazzak.
Amúgy Winchivel meg Bezével értek egyet, nem lepődtem meg az eredményen, viszont nem várok túl sokat tőlük én sem. Nekem is jobban tetszene egy vegyesebb parlament. Max. majd kellemesen csalódom.
Jaffa, Betti, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!!!
Jaffa, melyik oviba megy Milu? Már viheted 3 éves kora előtt?
Nőiesség: most hamarabb jött elő, mint Lilinél. Legalább a szemem igyekszem kihúzni, ha kimozdulok valahová és igyekszem csinosan felöltözni. A játszótérre mondjuk nem sminkelek, oda farmer, póló, sportcipő ált. a felszerelés. Mikor visszamentem dolgozni Lilinél, nem győztek a kolléganők dícsérni, minidg milyen csini vagyok. Hja, mondtam, már hiányzott is a játszótéri szerkók után. És az a jó, hogy a férjem is mindig megjegyzi, hogy csini vagyok, érdemes kicsípni magam. (Mondjuk tény, hogy nekem ruhatárat nem kellett cserélnem, egy-két gatyám nem jön rám csak...)
Bende, ez az őszinte gyermeki öröm engem is mindig meghat. Szerencsére még Lili is minden apróságnak tud örülni, pl. ha megvarrom a kedvenc harisnyáját vagy veszek neki pl. egy új fogkefét. Kapott egy plüssnyuszit húsvétra öcséméktől, azóta vele alszik, pedig 100-nál is több plüssállatunk van már itthon.
Any, ahogy a múltkor írtam Jaffának, Lilinél is harmadszori próbálkozásra sikerült a szobatisztaság. Erőltetni nem szabad(tudom, úgyse tennéd), szerintem az már jó, hogy érdeklődik a bili iránt, pár hét múlva vegyétek elő újra. Ja, most olvasom, hogy mégis van remény, akkor viszont még próbálkozzatok.
Tünci, sógornőm anno a császáros sebére Contractubex nevű krémet használt, jókat mondott róla. Esetleg próbáld ki a gátsebnél.
És most Natival nem Laktoherb, hanem Fitolac teát ittam, ez Naturlandos, esetleg próbáld ki, hátha van különbség.
Barátnőd kisfiának nagy-nagy drukkok a szeme világához!!!++++++
Winchi, édes a kis kertészlegény!
Ez az időjárás, basszus!
Nati ki is dőlt fél 11-kor, pedig már napok óta nem aludt délelőtt. Én is tudnék, mi is sokáig néztük a választási műsorokat, de csomó dolog van.
Katinka