Új privát üzeneted érkezett!

Bende, hova adtad be a jelentkezésed?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!
Olyan szép szám ez a 25... :lol:

A családom nagyon kitett magáért. Szüleimtől egy Nestlé Dolce Gusto kávéfőzőt kaptam és egy isteni trüffel-tortát. Férjemtől pedig 2 jegyet a Madáchba a Macskákra. Már annyira régóta meg szeretném nézni. A legjobb az egészben pedig mégiscsak az, hogy tényleg figyeltek az elejtett mondataimra és azt kaptam amire vágytam. Bátyámék sajnos nem tudtak itt lenni, mert ő a választások miatt dolgozik.

Nézem az m1-et és meglepődve tapasztalom, hogy valahol még órákig nyitva lesz a szavazóhelység, mert annyian várnak még arra, hogy leadják a voksukat. És felmerül bennem az a kérdés, hogy vajon mennyien nem fogják leadni a szavazatukat, mert órákat kellett várniuk.
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre és remélem a legJOBBakat! :D

Addig is éljen a valószínűségszámítás!!!!!!!! 8) Mentem gyakorolni, mert holnap reggel megyek matektanárhoz.

Ja és holnap íratom be Milut az óvodába.

Kép
jaffa4
 
 


jaffa!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

betti!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
[/b]
Vendég
 

 
 

nah, amilyen lelkesen indult, úgy döntöttem várok még a bilizéssel.
egyelőre már az is eredmény, hogy ücsörögtünk.
aztán majdcsak belekerül az a pisi. :)
ma is hozta a kisbugyit reggel, ráadtam, de láttam, hogy valami lesz. szinte keresztbe állt a csajszim lába. úgyhogy elő a bilivel. nem sikerült. ahogy felhúztam a bugyit meg a harisnyát már jött is a kis niagara. Zsófi megijedt, és nagyon sírt.
ha kéri, megpróbáljuk, ha nem, megvárjuk a nyarat.
Vendég
 


mi nem szavaztunk. nekem nem volt lehetőségem elmenni a jegyzőhöz a megfelelő papírért, a férjem meg inkább az anyjával foglalkozott, nem a jegyzőhöz szaladgált.
de azért várom az eredményeket. bár nem hiszem hogy nagyon meg fogunk lepődni.
Vendég
 


Sziasztok!

Betti: a Gripe haszn. leírása rosszul van fordítva, egy kávéskanálnyi az 3 ml, egy teáskanálnyi pedig 5 ml. annó én is az infacolos pipettával adtam a Milónak, de adhatod neki pici injekciós fecskendővel is. én a vitaminokat, normaflore-t is azzal adtam be neki. gyógyszertárban lehet kapni fecskendőt ill pici műanyag mérőpoharat, amit könnyű elmosni, kiforralni

örülök, h segít, nekünk is ez vált be a legjobban! :wink:

Jaffa: sok boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!!

Attilának pedig boldog hófordulót :lol: :lol:

Tünci: a nőiességről...én a Milóval 20 kilót híztam, az akkori 36-os méretem 42-re nőtt meg, a csípőm nagyon kiszélesedett és felül is igencsak megasszonyosodtam, elég elszomorító volt, h cserélhettem fel a ruhatáramat...
másik, h a szopitól a hajam erősen hullott, szó szerint látszott a fejbőrőm, pedig előttem sok hajam volt, vékony szálú ugyan, de sűrű. majd amikor hullani kezdett, szinte mindig összefogtam copfba, de így is gáz volt.

kb. egy év telt el, h kinőttek az új babahajak és kezdett újra visszasűrűsödni a hajam

most ott tartok, h van még rajtam 5 kiló plusz, a szülés előtti súlyomhoz képest, és a ruhaméretem 38-asra már visszaállt.
elkezdtem otthon tornázni is, mivel sajna pocak még van egy kicsi.

kezdem a sportos-kényelmes ruhatáramat újabb nőiesebb ruhákkal kicserélni, mivel a régiek nem jönnek még rám, és valszeg nem is fognak, viszont a szülés után vásárolt ruháim meg már bők rám. tiszta anyagi csőd :lol:

lassan, nagyon lassan kezdem újra az önbizalmamat visszanyerni, mert szülés után a nőiességem szinte elveszett, abszolút nem éreztem magam nőnek, csinosnak meg végképp nem, kövérnek, kopaszodónak és a szoptatástól a hormonok miatt állandóan izzadtam, ami csak tetézte az örömömet :shock: :lol:

szexivel kapcs.-ban a csajok már leírták, h a term. úton szülő nőknek sajnos a gátseb, maga a heg egy rugalmatlan kis bőrrész, emiatt az első pár alkalom bizony nagyon fájó lehet, de fő a fokozatosság és persze nem utolsó sorban a türelem. pár alkalom és újra a régi leszel :wink:

Bátorka gyönyörű, büszke lehetsz rá!!!!!

Kép
naspolyácska
 
 


Kriszta: örülök, h Lottiról végre lekerült a gipsz, és már próbálgatja a lábát. biztos h nagyon gyenge még a lába, de hamar megerősödik :wink: :wink:

Kép
naspolyácska
 
 


Navared: én anno a nődokimmal írattam fel magnézium port, amit a gyógyszertárban kutyulnak, jóval olcsóbb, mint a magne b6, és sokáig elég, asszem egy dobozban 100 zacsi volt és napi 3-at ittam, teába keverve. ráadásul nekem a magne b6 a b6 vitamin miatt farkasétvágyat is csinált :lol: :oops: :lol:

Betti: mi a szélcsövet több hós koráig használtuk, nem lett tőle semmi baja, uúgy tudott kakilni anélkül is. sztem ha több napig nincs kaki, akkor próbáld meg a hőmérőt, és ha az sem segít, akkor a szélcsövet. mert ha most a gripe beválik nektek, akkor igazából a szélcsőre már nincs is szükség

Kép
naspolyácska
 
 


jó reggelt hétalvók!!

Bettinek és Jaffának sok boldogságot,Isten éltessen Titeket!!!

(Jaffa életkora még mindig felháborító.. :D :P )

Naspi,jaj,ne is mondd,én is lesem a hajam,Viola után tincsekben hullott vagy fél évig..azt hiszem ,h nekem is kell új ruhatár ,a régi ruháim még igen messze vannak,s nem járhatok hónapokig melegítőben.de azért remélem nem maradok így ,viszont akkor meg pénzkidobás..

nem okozott nagy meglepit a szavazás eredménye.majd kiváncsi leszek a nemzetközi visszhangra.felváltva mentünk urammal,este meg néztük a katasztrófális színvonalú választási műsort... :?

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci!

Emlékszel anno, mit mondtam Neked a családdá válásról??? Azt, hogy nehéz dió. Ekkor beszlgettünk a nőiességről, a férjek igényéről is...
Remélem hamar magadra találsz. :)
A gátsebet már írtam, Viszont nekem a hajam csak most kezd rendbejönni. Már 10 hónapja nem szoptatom a Nikit, úgy látszik nálam nagyon sok időbe telt, hogy ez is visszarázódjon. Most viszont tele vagyok babahajjal...ja szülés után 3 hónappal kezdett durván hullani. Ekkor rövidebbre is vágattam.
Nem kell a gyerek születése után 1 hónappal a toppon lenni. A nyári nagy séták majd megteszik a hatásukat. Gyönyörű barna leszel és szépen elkezdesz fogyni. Ahogy kerekedik Bátor, úgy karcsúlsz Te is.
Majd ha túljutsz ezeken a kezdeti nehézségeken nőként is másképp fogod magad értékelni. Látod Betti is írta, hogy eltelt egy hónap és már kezd kialakulni minden.
Szépen vissza fog térni az önbizalmad.

Mi is elmentünk szavazni, Nyanyóra ráadtuk a gumicsizmát, így örömmel ugrált a pocsolyákban. Akkorákat toppantott, hogy egy méterre álltunk tőle, mégis beterített minket. Annyira jó nézni, hogy ilyen apró dolgok mekkora nagy örömet szereznek Neki. A pocsolyázás, a játszóterezés, az, hogyha séta közben kap egy tölcsért...
OLyan jó volna, ha ez még nagyon nagyon sokáig így maradna és nem szippantaná be a mai márkákon, káromkodásokon és anyagiasságon rangsorolt világ.

Beze: kérek szépen türelmi időt:) ha jól alakulnak a dolgok, pár napon belül elárulom, hogy hova pályáztam.

Winchi: klassz hogy vissza mehetsz a régi helyedre. Ezt kötötték Matyi kétéves korához, vagy Te döntöttél így? Hol dolgoztál?
bende
 
 


Jaffa nagyon nagyon boldog szülinapot!

Bettinek szintén sok sok boldogságot!
bende
 
 


Szerintem a váalsztási műsor jó volt, a váalsztás körülötti herce- hurca az viszont nem.

Nekem különösen tetszett, hogy az m1- en Süveges Gergő a netről olvasott be kommenteket, blogokból idézett...atb.

Pl. kampánycsend alatt a neten már rég keringtek eredmények, erre valaki ezt írta:
Éjfélre már mindenki tudni fogja, a pontos eredményeket az egész országban, csak OVB nem...
bende
 
 


Sziasztok!

nőiesség: Na nálam ez kemény dió... Itt köztetek én vagyok a bálnák bálnája, sose voltam vékony illetve de 16 évesen voltam 65 kiló, de annyi azért nem szeretnék lenni.
Most ott tartok, hogy foggalmazódik bennem valami, már van hogy teszek is érte de amilyen határozott próbálok lenni a fiammal szemben, magammal szemben annyira tutyimutyi vagyok... Tréningezem magam előbb utóbb csak sikerül.
Termetemhez képest azért igyekszem kultúráltan felöltözni itt a faluban sem vagyok képes melegítőben boltba menni.

Gumicsimmát én is akarok Matyinak, esőnadrágja már van az is tök jó dolog :lol:

A szociális szférában dolgoztam az iwiwen megláthatod Bende, hogy hol :wink: Én döntöttem úgy, hogy már 2 éves korában visszamegyek sajnos az anyagi okok miatt.

Választás: Nem volt meglepetés, kiváncsi vagyok mi lesz belőle én azért annyi jót nem várok tőle mint a tömeg, elvakultság és szélsőség nem jó a politikában ezért szavaztam a legkisebb bejutott pártra, szerintem több kis párt kellene mint 1-2 nagy.

KépKép
winchi
 
 


Betti BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Betti: Boldog Szülinapot!

Bende: Dr. Somos János-hoz hova jársz? Magánba, vagy a kórházba? Csak "sima" fogdolgaid voltak vele, vagy műtött is? Nekem van egy bölcsességem fogam, ami nagyon-nagyon rosszul nőtt ki, és most már rossz is, muszály kihúzni, de az én dokim azt mondta, hogy nem meri, ne őt szídjam. Ezért keresek szájsebészt, úgy mondják ezt már "műteni" kell.

Winchi: Én tudom, hol dolgoztál, és le a kalappal. Nagyon becsülöm, akik bírnak ilyen munkát végezni.

Szavazás: Nagy csodát persze én sem várok, de azért remélem jobb lesz. Ennél már csak jobb lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szosz 2010.04.12 08:54-kor.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jaffa! 25 :lol: Én az iwiwen megkukucskáltam! Fiatal vagy, de azért nem ennyire! :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi!
Ha lesz szabad pillanatom belépek az iwiw- re, de mióta egy csomót újítottak rajta, dög lassú, ezért elég ritkán használom.

Szösz! voltam nála az sztk- ban is, meg a magánrendelésén is. Mikor terhes voltam, azt kérte, hogy először az sztk- ba menjek. Ott előrevett és megkukkolta kell- e valamit csinálnia a fogaimmal. Aztán a magánrendelésére mentem, de kismamaként nem kellett fizetnem ingyen leszedte a fogkövet, mást meg szerencsére nem kellett csinálnia.
Anyunak az sztk- ban húzta ki az egyik fogát, ami már darabokban volt. Amikor Anyum sápadtan bement hozzá, megkérdezte tőle, hogy Fél Asszonyom? Anyum bólógatott. A doki meg: Az nem jó, mert ha maga fél, akkor én is elkezdek- közben meg vigyorgott.

Nagyon kedves és ügyes doki. Tökéletesen adja be az injekciót, szinte alig érzed. Szerintem nem fogsz csalódni, ha hozzá mész el. Először sztk- ba menj, mert valószínűleg szükség lesz egy röntgenre is. Anyuét is megröntgenezte és utána szedte ki. Ott sztk alapon, nem pénzért!
bende
 
 


Ha kell megkeresem az elérhetőségét.
bende
 
 


bende!
nekem is átküldöd az elérhetőségeket?
lehet, hogy nem ártana itt is egy rendes fogdoki.
Vendég
 


a választáson nem vagyok meglepődve. de vajon megint az lesz, hogy rosszabbul élünk, mint 4 éve? vagy ennél rosszabb már nem lehet?
Vendég
 


Bende: légyszi küldjed! köszi!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Betti, boldog születésnapot!

Winchi, teljesen egyetértek veled, szerintem is több kis párt kellene. Az eredményen én se lepődtem meg, én semmi jobbat nem várok... :(

Bende, oké, akkor drukkolok, hogy sikerüljön! :D

Hajam nekem is hónapokig hullott, azt hittem, kopasz leszek... :? Kevés is van és vékony szálú, borzalmas volt, de mára rendbe jött, igaz, nincs több, mint ami volt eredetileg.
Amit leirtatok a nőiességről, teljesen egyetértek, engem az zavar nem kicsit, hogy a 80b-s méretem lecsökkent 75b-re, a ciciket szinte nagyítóval kell keresni... :( Egy szivacsos melltartót már vettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Hát ez engem is nagyon zavar! Amióta nem szoptatok még nem szoktam meg az új mini-méretet! Nekem mindig is a legkisebb méret kellett melltartóból, de az elmúlt két évben már kicsit elszoktam ettől. :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Bettinek Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D :D :D :D :D Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jaffa:Örülök hogy jól sikerült a szülinapod :D :D :D :D 25 :lol:

Naspi:Te is most mész vissza dolgozni?

Anyany:Még ráérünk a bilizéssel,szerintem nyáron sokkal könnyebb lesz :wink:

Szösz,Beze:Én meg a másik véglet vagyok sajnos :cry: :cry: :cry: :cry: olyan nagy a cicim :oops: és hiába fogytam már onnan semmi nem ment le :(

Winchi:Héj én is bálna vagyok :lol:
Igen már bennem is sokszor fogalmazódik de sajnos még csak ennyi valahogy a suli mellett nincs energiám tornászni is :oops: de majd rászánom magam most már muszály lesz.

Bende:Igen ezek a kis picurok minden kis apróságnak őszintén örülnek,imádom :D Niki nagyon menő lehet a kiscsizmába :D
Vendég
 


Köszönöm a köszöntéseket! 31....hát igen.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Annyira úúúúúúútálom ezt az időt!!!!!! Legszívesebben bebújnék az ágyamba és aludnék addig, amíg ki nem süt a nap...

Beírattam Mazsolát óvodába. Novembertől kezdhetjük, Nyuszi csoportba fog járni és pillangó lesz a jele. Sajnos a virág már foglalt volt és így nem tudjuk tovább vinni a bölcsis jelünket.
Mire jön a december és az ünnepek, addigra már be fog szokni.

Az, hogy 25 vagyok vagy voltam olyan kis különbség, nem??? :lol: :lol: :lol: Néha szeretném ha megállna az idő és minden így maradna ahogy vagyunk. Fiatalon egy pici cserfes két évessel, aki boldoggá teszi a mindennapjainkat. Nem ám "öregebben" egy lázadó tinivel, aki az övét használja miniszoknyának...

Választás: megvártam a hivatalos eredményt, addig pedig az origón olvasgattam a hozzászólásokat. Némelyik annyira találó volt. A legjobban ez tetszett: Hogyan lehet megakadályozni, hogy megalakuljon az új kormány? Bemész egy szavazófülkébe és nem jössz ki 4 évig. :D

Kép
jaffa4
 
 


Küldjetek már napot!
Bár mentem esőben is sétálni, van esővédőnk, de hol az a jó kis tavasz már?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti!

Most tűnt fel, hogy miért 0412 szerepel a neved mögött.

Boldog szülinapot!!!

Hogy telt az első gripew-es éjszakátok?


Tünci!

Köszönöm a linket! Tegnap este nézegettem Bátort képeit. Férjem mellém ült és kérdezte ki ez a kismanó? Mondtam neki a Tünci kisfia. Kérdezi, hogy minden rendben van velük? Mondom igen, szerencsére. Erre ő: Jaj, én annyira izgultam ám értük. Nem is ismerem, de úgy aggódtam, hogy minden rendben legyen.
Teljesen ledöbbentem...nem szoktak ilyen megnyilvánulásai lenni.

Kép
jaffa4
 
 


Bilizés

Tegnap nem adtam rá pelust napközben mikor itthon voltunk. A limitidő 20 perc volt. Ennyit bír ki pisilés nélkül. Ha már ennél több volt, akkor becsurgott. 2x fordult elő baleset. Elég melós a dolog, mert a pelenkát csak ráadom és kész. Így meg állandóan figyelni, kérdezgetni...nehéz, de annyira boldog vagyok, hogy elkezdtük. Kakilni most már 80%-ban oda sikeredik. Mindenkinek el is meséli, hogy hova szokott pisilni.

Kép
jaffa4
 
 


hááát...
akkor én vagyok az egyedüli, akinek nagyobb lett? 75b-s volt. igaz, még van rajtam 5-6-7kiló, de teljes tejjel 80-85c-d voltam. most egy kosármérettel nagyobb is. 75c maradtam. ez kb 70cre fog visszamenni. amikor fogytam régen is, 70-75 b-s voltam.
kicsit megereszkedett, úgyhogy a melltartó muszáj, ez van.
Vendég
 


képzeljétek!
reggel úgy ébredtünk, hogy száraz volt Zsófi pelusa. kérte a bilit is, de sajnos oda még nem sikerült. úgyhogy a pelust adtam rá vissza. 5 perc múlva közli, hogy kaki. persze csak pisi volt.
úgyhogy nem reménytelen. majd próbálunk még bilizni.
Vendég
 


Sziasztok!

Hétvégén esélyem sem volt jönni, szokás szerint betábláztuk magunkat, szombaton mi mentünk, tegnap meg hozzánk jöttek vendégek. Mindegyik nagyon jól sikerült. Közben meg persze takarítás, bevásárlás stb.
Szavazni mi is voltunk, elsétáltunk, Lili élvezte nagyon, ő dobhatta be a borítékokat, meg meg is mutatta, kire szavazzak. :lol: Amúgy Winchivel meg Bezével értek egyet, nem lepődtem meg az eredményen, viszont nem várok túl sokat tőlük én sem. Nekem is jobban tetszene egy vegyesebb parlament. Max. majd kellemesen csalódom.

Jaffa, Betti, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!!!

Jaffa, melyik oviba megy Milu? Már viheted 3 éves kora előtt?

Nőiesség: most hamarabb jött elő, mint Lilinél. Legalább a szemem igyekszem kihúzni, ha kimozdulok valahová és igyekszem csinosan felöltözni. A játszótérre mondjuk nem sminkelek, oda farmer, póló, sportcipő ált. a felszerelés. Mikor visszamentem dolgozni Lilinél, nem győztek a kolléganők dícsérni, minidg milyen csini vagyok. Hja, mondtam, már hiányzott is a játszótéri szerkók után. És az a jó, hogy a férjem is mindig megjegyzi, hogy csini vagyok, érdemes kicsípni magam. (Mondjuk tény, hogy nekem ruhatárat nem kellett cserélnem, egy-két gatyám nem jön rám csak...)

Bende, ez az őszinte gyermeki öröm engem is mindig meghat. Szerencsére még Lili is minden apróságnak tud örülni, pl. ha megvarrom a kedvenc harisnyáját vagy veszek neki pl. egy új fogkefét. Kapott egy plüssnyuszit húsvétra öcséméktől, azóta vele alszik, pedig 100-nál is több plüssállatunk van már itthon.

Any, ahogy a múltkor írtam Jaffának, Lilinél is harmadszori próbálkozásra sikerült a szobatisztaság. Erőltetni nem szabad(tudom, úgyse tennéd), szerintem az már jó, hogy érdeklődik a bili iránt, pár hét múlva vegyétek elő újra. Ja, most olvasom, hogy mégis van remény, akkor viszont még próbálkozzatok.

Tünci, sógornőm anno a császáros sebére Contractubex nevű krémet használt, jókat mondott róla. Esetleg próbáld ki a gátsebnél.
És most Natival nem Laktoherb, hanem Fitolac teát ittam, ez Naturlandos, esetleg próbáld ki, hátha van különbség.
Barátnőd kisfiának nagy-nagy drukkok a szeme világához!!!++++++

Winchi, édes a kis kertészlegény! :D

Ez az időjárás, basszus! :evil: Nati ki is dőlt fél 11-kor, pedig már napok óta nem aludt délelőtt. Én is tudnék, mi is sokáig néztük a választási műsorokat, de csomó dolog van.

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Nekem ugyanolyanra visszaállt a cickóm, kicsit jobban lóg mint szopi előtt. Párommal az egyik kedvenc viccünk, öregkorunkba ilyenek leszünk:
papa vegyek ma melltartót?
vegyél mama mert sár van :lol: :lol: :lol:

Én is néztem Bátor képeit, Tünci anyás kép miért nincs??? Annyira szép az a kölök :lol: :lol:

Ügyesek a csajszikák a bilizéssel!

Én is jó időt szeretnék ez nagyon fostalicska! :evil:

Matyi köhög kicsit de más baja nincsen ha nem muszáj nem akarom dokihoz vinni, kapja a stodalt, c vitamint.

KépKép
winchi
 
 


Matyinak gyógypuszik!

any, Zsófi nagyon ügyes, mi nyáron gondoltunk venni egyet, aztán majd meglátjuk...
Szoptatós melltartóm nekem is 85c volt.

Lara, ha hízom, hasra, csípőre, combra, ha fogyok, ciciből megy. :(

Betti, hamarosan én is ennyi leszek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Tegnap nem tudtam belépni írni. :(

Beze: Szerintem szinte mindenki így szokott hízni, és fogyni. Én is! :oops: :lol:

Nőiesség: Én is igyekszem itthon is normálisan kinézni. Kinyúlt melegítőt nagyon nem veszek fel, max takarítani, ha csak Petivel vagyok. :) Persze attól még nem hordok itthonra nagyestélyit. Csak egy sima normális melegítőt, pulcsival. A faluba azért nem megyek ki benne, akkor legalább egy farmer. :) Smink az csak néha van, ha megyünk valamerre (mármint a falunál messzebb), de nem viszem túlzásba. 5 perc az egész kb. Sokszor már akkor is tűkön ül a férjem.

Any: Én is 75B voltam, és most a legkényelmesebb melltartóm 75D, vagy 80D. Viszont egy csomóféle kosárból kimászik a mellem. (nem bánnám, ha a második gyerek szoptatása után újra kis cicim lenne, de tudom, hogy olyan már nem lesz, mint volt)

Betti: Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Jaffa: Neked is boldog születésnapot!

Winchi: Én sem várom el az új kormánytól, hogy tejjel-mézzel folyó Kánaánt csinál. :) Már annak is nagyon örülnék, ha kicsit több munkahely lenne (nem egyre kevesebb), és erősebb lenne a Ft. :)
Szerencsére engem is várnak vissza a munkahelyre, így én is szeretném majd kistesót 2 évesen bölcsibe adni. Jó lenne, ha addira lenne hova. (bár most úgy hallom, hogy itt is elkezdtek bölcsit létesíteni, pont addigra meg is nyílik!)
Mondjuk engem aztán nagyon nem érdekel, hogy ki van kormányon, csodát senki sem tud tenni, ezt mindenki sejtheti. :?

Kép

Kép
nikuc
 
 


nikuc!
néha az enyém is mászik... olyan kell, ami nem pushupos. :) régen szerettem, de ma már nem bírom őket.

vettem homeos étvágycsökkentőt. tegnap meg ma vetem be belőle. egyelőre annyi az eredmélnye, hogy csoki helyett amit szeretnék enni az a gyümölcs meg a joghurt. :)
és pont csokiból van a legtöbb itthon.
azért remélem ér valamit. hosszabb távon is.

a contratubexet én is használtam. hegesedésre elég jó. mondjuk nekem az arcomra kellett. drága, de jó.


az időjárás is béna, a férjem ma megint hülye. Zsófi nyűgös, elaludt a babakocsiban, 5perc múlva otthon voltunk. evett, letettem, és alvás helyett énekelt.
csóka csóka csip csóka tyúkok hess csóka ...
Vendég
 


any, erre az étvágycsökkentőre kíváncsi leszek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Van netem!!!
Holnap jövök délelőtt. Este esélyem sem lesz kitúrni apát.
Vendég
 


Mancsa, de jó!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mancsa: HURRRRÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: Várunk!

Anyany mi a neve annak amit vettél bogyót? Tegnap nézegettem a neten én is a homeós felé hajlok. Ja meg elhűltem, hogy a hirdetett szuper Alli milyen piszok drága...

KépKép
winchi
 
 


cefamadar. egyelőre annyit érzek, hogy nem kívánom az édeset- annyira. nem volt gusztusom megenni a Zsófi tejbegríz maradékát, meg alig ettem ma csokit is.
egyébként ez is aranyáron van. 5200ért vettem. még jó hogy adják egészségkártyára is. :oops:
Vendég
 


szia Mancsa! most látom, hogy újra itt!
Vendég
 


Húú Lányok, ez a Gripe Water tönkrevágta az éjszakáinkat. Nagyon sokat pukizik éjjel és álmában egyfolytában nyög és feszíti magát, semmit nem aludtunk. Vagyis ő próbál szegény, álmában feszeleg, én meg mint a hülye, kelek 5 percenként, hogy most akkor mi van.
Most beájult szegény, de lehet nem adom neki. Nem ér annyit, hogy a jól kialakult éjszakáinkat elszúrja.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Anyany én is a cefamadaron gondolkoztam el. Majd tudósíts folyamatosan, kiváncsi vagyok rá! :wink:

Betti és mikor adtad be a gripet? Arra emlékszem, hogy Matyinak mindjárt reggel adtam, h napközben hasson.

Ma is esik folyamatosan, Matyi újra babakocsiba kerül, jó rég ült már benne.

KépKép
winchi
 
 


Lányok, nincs kedve ma délután valakinek játszóházazni? Én a Kenguruba készülök a Lányokkal, de rugalmasak vagyunk, van autónk. Muszáj valahová kimozdulnunk, ha már a levegőre nem mehetünk ebben a pocsék időben.

Majd még jövök.

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka!

Mi beneveznénk egy Kengurura! Hány órától mennétek? Nekünk fél 4 után lenne jó.

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa, nekünk is jó, inkább 4 körül, max. Nati alvása zavarhat be, de nem hiszem, hogy gond lesz.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka!

Akkor majd ott találkozunk! :D

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Betti, gripe-al nincs tapasztalatom, nem tudom, mikor lehet adni, a sab-ot adtam este is, ha kellett, nem volt gond éjszaka.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?