Új privát üzeneted érkezett!

gabi: örülök, h minden rendben veletek!!!! gondolunk rátok és a csodálatos esküvőre :)

bibar: sajnálom olivért és persze titeket is, remélem mostanra jobban vagytok!!!! gyógy+++++++++++++ nektek!

zsofka: remélem te is jobban vagy és "csak" a pocidat rontottad el!!! gyógy++++++++++ neked is!! boldog szülinapot és névnapot(?) apának :)

edi: neked is gratu hétforduló :) jajj, de jó, h minden eredmény rendben, bár tudtuk, h így lesz :wink: ma én is tojtam a világra, ettem 2!!!! sütit :)

dodó: persze, h örömmel olvasnám soraidat, h rendben világra jött kicsikéd!!! :) neked az én számom is külföldi :wink:

freyja: dobozlakó cica :) nagyon szupi a házikó, többek közt azt a hatalmas szekrényt elfogadnám!!!!!!!!!!!!!!!!

niki: ti milyen ügyesek vagytok! már meg is van minden :shock: és a fiúk is ügyesek, látom sikerrel locsoltak: ekkora nyuszikat :)

fóka: sajnálom a savat, úgy látszik akinek volt az elején, annak visszajön?! :shock: nagyon ügyes vagy, nekem tetszik a nyuszitorta!! és ahogy kisfiadat elnézem, nemcsak szép, finom is volt :)

anyamaci: a te szavaid hogy is mondjam?? átjönnek :lol: :lol: mindíg szívesen olvasom!!!! kicsit rácuppantunk a jégkrémre??? ha jól esik, csak bátran, egészségetekre :)

moki: neked is gratu!!!

maki: a keményedés nálunk is gyakoribb, főleg, ha sokat vagyok talpon :( széééééééépppppp poci!!!! és tündéri a babaruci! köszönöm, jobban vagyok!

poci: az jóóó, ha tudsz matatni otthon, de figyelj rá, h nehogy most túlzásba vidd!!!!!!!!!!! mindíg piciket, közte pihenés!!!! a másodikat majd jobban bírjuk, addigra hozzászokik a szervezetünk :) jó lenne akkor is együtt :) nem tudom a minap célba ért-e a tabis üzenetem (a fele eltűnt, amit írtam...) szóval nekem nagyon bevált, ha felet veszek be! nem szedem minden nap, így még nem lettem rá immunis, szerencsére!!! én hálás vagyok, h küldtél és biztos máskor is elfogadom :)

niki: hát, a gyerek előtt biztos nem jó, ha összekap az ember, mindegy hogy a párod vagy anyukád a másik fél! abban mondjuk egyet értek, h nem szabad előtte másokat bántani! lehet, h a közlés módja nem volt megfelelő, a tartalma viszont mindenképp! én mindíg elszörnyedve hallgattam, ha vki ilyet kérdez, h kit szeretsz jobban vagy fordítva: szted ki szeret téged jobban.... ez nekem halálom! nekem kiskoromban elváltak a szüleim és egyébként is nagyon rossz érzés volt, állandó zavarban voltam ezektől! sztem nem normális, aki ilyen kérdést felvet!!!! sajnos rivalizálás majdnem minden családban van! mondjuk nálunk most "megoldódott", egy nagypapát elvesztett a gyermekem :(

freyja: örülök, h nem csak tőlem kérdezik a két gyereket :) :) :) remélem azért mihamarabb jössz majd, de azért az fontosabb, h kicsit kettesben lehettek apával :wink:

Kép
zsani78
 
 


mercy! remélem ti is jobban vagytok már, régóta nem jöttél!

Kép
zsani78
 
 


Niki,
abszolút megértele :(
Sanjos nálunk is gyenge pont az anya-lánya kapcsolat :( :( :(
A legnagyobb gondom, hogy én ész érvekke, humorral sok mindent el tudok rendezni - NO DE, anyám makacs asszony, ész érvekről nem is hallott és humora sincs :(
Hiába tudom a pszichológiai hátteret, amikor találkozunk, fél perc alatt fel tud forrósodni a hangulat ...
Így, ha most azt mondom, hogy
Anyukád valszeg más életet képzelt el magának fiatalon, így mostanra talán minden látszat ellenére egy megkeseredett asszony, aki vagy kicsit, vagy nagyon, de irigyli mások sikerét.
Talán édesapádba se volt szerelmes igazán, talán valahol hátrahagyott egy nagy szerelmet, most meg azon filózik, hogy mi lett volna ha ... tudod, amikor a múlton rágódsz, az a jelenben mindig felszültséget szül ...
Plusz, lehet reménykedik benne, hogy a jövője még kiteljesedhet, hiszen belül nem érzi magát öregnek, de lássuk be, ebben a korban az ember a legnagyobb sikereit családi körben éri el, mert annál szebbet és jobbat, hogy ő legyen a legszuperebb nagyi, már nem fog tudni produkálni ... ha nem itt keresi a sikereket, csak csalódások érhetik ...
(max. művészi pályán tudna kitlejesedni, az nincs korhoz kötve, de sajnos a "vonzónak találnak a férfiak" játékhoz sok adu már nincs a kezében, legalábbis nem a külsőségekben! Az igazi siker a lélekből indul ki, de ha veletek nem tud teljes életet élni, akkor mennyi az esélye, hogy a társával "emberséges"?
...
Kb. anyukámról mesélek ... apámmal él, de látom, hogy nem boldog, valamit hátrahagyott ... persze nem mondja, talán megfogalmazni se tudja, de most nagyon úgy tűnik, nem így képzelte fiatalon az életét ... ergo, pl. én, a gyereke sem hoztam meg a várva várt "megváltást" ... plusz, lássuk be, azért ma Magyarországon a szüleink korosztályának (a többségnek) sem túl könnyű élni ...
ÉS, ők más neveltetést is kaptak, akkoriban még nem volt divat az anyja-lánya közötti "problémák" megbeszélése, nálunk pl. anyukámnak sem a képessége, sem az igénye nincs meg rá, hogy beszéljünk a problémáinkról.
Egyszer sikerült, kb. 2 évig béke volt, de akkor annyira mélyponton volt, hogy itta minden szavam, akkoriban azt mondta, ha ő ennyi idősen ennyi mindent tudott volna az emberekről, az emberi lélekről, az emberi kapcsolatokról, milyen jó lett volna ...
Haj de régen volt, talán igaz se volt ...
Azóta csak a makacs ellenállás, az örök "én jobban tudok mindent" hozzáállással találkozom ...
És a türelmem?
Na, az egyedül nála nincs!
Ráadásul csalódott is vagyok, hogy egy anyának nem ilyennek kellene lennie, szomorú is vagyok, hogy ez már így marad, és igen, ember vagyok, néha csak úgy én is igazságtalan vagyok ...
Hát így ...

Tanács?
Nincs!
Tőlem nincs!

Vajon nem az a legnagyobb baj, hogy anyáinkkal szemben tele vagyunk illúziókkal? Hiszen nekik ugye örökkön-örökké így vagy úgy, de mellettünk kellene állniuk, főleg, amikor mi is anyává válunk ...
Tényleg kellene?
Meddig anya egy anya?
Én önként vállalom, hogy ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ :) :) :)
De másnak talán joga van elvágni a lelki köldökzsinórt ...
Vajon, ha elhatározzuk, hogy mi mások leszünk, mint anyáink ... mennyiben sikerülhet?
Mennyire erős az anyai minta?
Remélem nálunk nem nagyon :oops:
(ne tartsatok egy dögnek emiatt)

Hogy én mennyire irigylem pl. Edit az anyukájával való kapcsolata miatt :) És a többieket is, akinek ez a viszony teljes, egész és tökéletes :)
Vendég
 

 
 

freyja,
nálam nem az ikerterhesség gyanúja él ... engem mindenki küldene már szülni :oops: :oops: :oops:
Kolléganőm: még ennyi időd hátra van? nem nagy ahhoz a hasad?
NEM BANYEG, KÉPZELD, NEM NAGY!
Én a hős, nem mondtam ám a szemébe, helyette:
Remélem csak nagyobb lesz, hogy egészséges, szép, nagy babám legyen! Csííííííííííz, és távoztam!

zsani,
a jégkrém kissé drogszerű hatást vált ki nálam, ma pl. nem ettem, 2 órája ezen agyalok, hogy jaj, a jégkrém, hogy hiányzik ...
assszem ideje betankolnom a fagyasztóba :)
Vendég
 


anyamaci: én egy egész liter fagyit falok épp :P :D

Kép
freyja
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:22-kor.
Vendég
 


No a jégkrémmel még nem is probálkoztam.... nekem a süti meg a csoki ilyen... csak ezek a kilók úgy ugrálnak fel rám, mintha nem lenne jobb dolguk... :twisted: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

A múltkor valaki javasolta a magnézium citrátot, kiirattam a benti dokinénivel, sokkal olcsóbb mint a magnerot. Most viszont akálciumot kéne szednem 1500 mg-ot naponta, de baromi drágák a pezsgőtabletták. Erre nincs valakinek ötlete????
Zsofka: nekem is a vádligörcs miatt kell szednem a kálciumot, a babuka most nagyon nő és gondolom elveszi anyától ami neki kell.

zsani: nagyon szép a házikótok!

évi: nektek meg a lakás gyönyörű

maki: nagyon szép lett a pocakod, szép gömbölyű

edi: ugye majd elhozod a kendődet a talira, ha lesz. nagyon érdekelne már, hogy hogyan kell használni.

fóka: gyönyörű a kisfiad én még nem láttam



Ti már utánanéztetek, hogy mennyi papír kell majd a babának? Jó sok utána mászkálás. És én csak most tudtam meg hogy van apanap, ami az apukának jár +5nap szabi. Tök jó!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Zsani!Nagyon klasszul alakul a házikó!!!!!!! Csudaszép lesz!!!!

Anya maci! Nem vagy semmi hallod!!!!!Szerintem is pont erről van szó az én anyummal kapcsolatban,amit leírtál. Hihetetlen vagy!!!!!! :shock: :D Egyébként valójában sajnálom őt. Nála magányosabb ember kevés van. Mert vagy A. nem képes senkit feltétel nélkül szeretni vagy B. Képtelen bárkit is feltétel nélkül szeretni.....önmagán kívül. Szóval nincs sok út. Tudom rossz volt neki, a szüleivel sem volt egyszerű. De én pont azt akarom megadni a gyerekeimnek,amit én nem kaptam meg. Akkor ő miért így áll a dologhoz?Hogy lehet sajnálni valamit a SAJÁT GYEREKÉTŐL??????
Áááá, mindegy is, hagyjuk!!Köszönöm lányok a vígasztaló szavakat.Igyekszem kevesebb segítséget kérni, és jobban uralkodni magamon, hogy legalább TŐLEM ne ezt lássák a kicsik.Mert nekem tényleg ők a mindenek!!!
Na megyek fürdés és alvás. Manót letettem már, remélem tud majd alukálni éjjel megint.
Mindenkinek szép álmokat!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok Lanyok!

csak bekukkantottam en is. A napom eleg jol telt, bar teljesen egyedul voltam mar megint, a ferjem dolgozik.

Zsani: szupi a haziko, a ferjedek nagyon ugyesek, egy het es kesz minden.
Orulok, hogy bevalt a tabletta, en most napi felet szedtem, de pont ma csokkentettem negyedre, mert reggel mar mindig szaladnom kellett, igy asszem most eleg a kevesebb is mert melle rengeteg gyumolcsot is eszek.

Niki: sajnalom a szitut Anyuddal

Freyja: ugy erzem az irasaidbol, hogy mar megnyugodtal, na ez a beszed. Hasznald ki ezt a par napot Apaval, amig nincs se tv se net. :wink:
pocaklako
 
 


Gabi
persze elviszem a kendőm, ha tali lesz.... Sőt a kötését is megmutatom, sokkal jobban rögzül mint a képek alapján szerintem :)
Én ezt szedem CALCIVID
http://www.pirulapatika.hu/210170142/adatlap
Napi 1 szem 1500mg Calcium Carbonat formában, 2600.- ft és 60 napig elég. Nézd meg az oldalon, ha gondolod.


Tényleg Maki, kérdezted milyen Magnéziumot szedek 3X2 szemet.
Én normál Magne B6-ot szedek, 48mg Magnézium, 5mg B6. a papírja szerint :) Ebből 3X2 1hétig, utána 3X1 már csak. Csak azért kellett a 3X2, mert az az éjszaka brutál rossz volt...
Vendég
 


poci: szo-szo... ma is kereste a "hölgyemény" :evil: :evil: :evil:

Kép
freyja
 
 


én több helyen hallottam már (többek között a védőnő sem ajánlja), h a magne b6 nagyon étvágynövelő és hízlaló bogyó a b6miatt :shock: én egyébként dmben szoktam venni magnéziumot, ami mg+c vitamin és egy tabi 300mg-t tartalmaz, így nem kell napi 3xbevenni.

edi: a kendőt én is szeretném majd látni :) mikor lesz a tali??? még akartam kérdezni, h neked nem kezd még kényelmetlen lenni a vezetés??? én pár napja érzek (mióta a szeméremcsontom is fáj) nyomást a mellkasomban, közvetlen a mellem alatt, de nem tudom pontosan mit nyom a méhem - gondolom, h az csinálja :shock: hátrább kellett állítanom az ülés támláját, kicsit furi ez a pozíció!

Kép
zsani78
 
 


Először "önzősködöm", és mesélek.

A mai napunk ismét szupi volt....fél 1-kor még itthon megetettem Lizyt, aztán 1-kor mentünk grillezni. Csak a szomszéd utcába, ahol a Viktorék laknak... van erre kialakított hely is, de mellette játszótér is...ideális volt a gyerekeknek. Igaz sokszor elment a nap (bár igy is sikerült "elérni", hogy leégett az arcom), de ez a kedvünket nem szegte.
Jót grilleztünk, gyerekek (6 gyerkőc) jót játszottak...csak néha kellett egy-egy pillantást vetni rájuk, a nagyobbak (8-9 évesek) kordában tartották a kicsiket, és nagyon szépen játszottak velük.
Egy szem 8 éves fiu volt. Na, Lizy kiszemelte magának... és mindig mondta, hogy fiú-fiú, gyere játszani! Aztán mondtam, hogy Bálint a neve. Lizy sajátos módon elnevezte "Badalin"-nak. Innentől csak ezt a nevet hallottam a szájából....Mikor hazaértünk (fél 7-kor), nem működött sajna a lift. 4.-en lakunk. Nekem alapból nem ildomos a sok keményedés miatt lépcsőznöm (de hát muszáj volt), igy Lizyt semmi esetre sem cipeltem. Atinak meg ott volt a babakocsi, és még egy karton (12 liter) tej is volt benne, amit Viktoréktól el kellett hozni. Igy a lépcsőn elöl baktatott Lizy (olyannyira fáradt volt a 6 óra levegőn léttől, hogy négykézláb mászta meg fokonként a 4 emeletet), én mögötte vigyáztam le ne essen, Ati meg én mögöttem a babakocsival, benne 12 l tej. Nem mondom, hogy nem fáradtunk ki! :)
Aztán mikor vetkőzött Lizy (mostanában egyedül akar mindent), én már a konyhában rakodtam, mikor hallom hogy mondja "Jó volt Badalinnal játszani!" :)
Altatni nem kellett sokat a csajszit...máskor még csak ilyenkor fürdetünk, most meg már fél órája alszik.



d.dodó
 
 


Zsani!
neked is Grat a hétfordulóhoz!!!
És a házhoz is!! Nagyon ügyesek ezek a fiúk, hogy ilyen gyorsan haladnak. Szupi lesz!

Niki!
Hát nem könnyű eset. Annyira visszataszító számomra, mikor valaki szemrehányást tesz valakinek egy 3. személy miatt, amihez igazából sok köze nem lenne, hogy milyen kapcsolatban vannak.... :? Szomorú az ilyen!

Pocak!
Sajnálom, hogy egyedül voltál ma is!!

d.dodó
 
 


Zsani
Nekem semmit nem nőtt az étvágyam a Magne B6-tól... :) Én a kivételek közé tartozom :D:D:D Nekem egyébként a doki mondta, hogy ezt szedjem, de gondolom ez is olyan eltérő mint minden, ahány orvos annyi féle. A kismama vitaminoktól Femibion pl. attól igen... B6, B12, stb stb... nem is szedem már egyáltalán.
Nem, még nem kényelmetlen a vezetés, ugyan olyan pózban vagyok még mint eddíg :D Bálinttal is a 40. héten még vezettem :D, hát Botival nem fogok, mert nem marad addíg benn hihi :lol: :lol: :lol:
Lehet a méhed nyomja felfelé a dolgokat odabenn, és attól nem kényelmes a póz. Ezek szerint lassan le kell állj a vezetéssel....
Nem tudom mikor lesz tali.... Lányok???? Szerintem 2-3 hét múlva már jó az idő, és akkor csinálhatnánk valami szabadtérit hm???
Vendég
 


Bibar: Sajnálom, hogy nem jött össze a börze, és Olivér beteg nagyon. :(
Vigyázzatok magatokra!!! Gyógyulgassatok!!!

Mamaki: Nagyon helyes a pocid, na és az a Tescos szerzemény!!! :) Írtó édi! :D

Niki: Teljesen egyetértek veled anyukáddal kapcsolatos story végett. Nem szép dolog, sőőőt nem szabad a gyerek előtt negatív színben feltüntetni a másik családtagot. De szerintem ezt anyukád ugyanúgy tudja!!! Max nem gondolt rá...hiszen Riki már "csak" az unokája, nem a gyereke.

Poci: Köszönöm, de megvoltam délutáni szundi nélkül is. Nem is voltam fáradt, csak az éjszakai ébrenlétet nem nagyon viselem. :(
Na de lassan úgyis hozzászokunk! :D :D :lol:

Zsani: Még mindig ügyesek a fiúk a házatokkal! :)

Dodó: Örülök, hogy jól telt a napotok...cuki lehetett Lizy! :)

Ma szokás szerint anyóséknál töltöttük a délelőttöt úgy 2 óráig.
Aztán tévézgettünk, pihengettünk...semmi extra.
Holnap főzés, mosás, takarítás, szavazás, bevásárlás... :shock:
Na de túléljük!!! :)

Pocaklakóm folyamatosan mozgolódik, rugdosódik odabent...szinte egész nap meg sem áll! :)
Biztosan jól érzi magát...a poci meg rendesen feszül. :D
Bizti terpeszkedik a kisasszony! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Jó éjt lányok :)
Vendég
 


Mindjárt felrobbanok :evil: !
Hosszú idő után most először nem Word-ben írtam meg előre a hozzászólásomat, erre úgy jártam, ahogy talán Zsani szokott, elszállt amit az elmúlt 20 percben írtam nektek :evil: :evil: :evil: !

Bocsi, de nem írom le újra a teljeset, csak röviden...

Csajszik, aranyosak vagytok, köszi a pocakdicsiket, igyekszünk "felzárkózni" mi is :wink: !

Niki, anyukám detto, együtt érzek veled :( ! Tavaly egyszer volt nálunk, idén pedig még egyszer sem. Ezzel asszem mindent elárultam :oops: ...

Bibar! Szegény pici fiad :( ! Remélem, nem kaptad el te is annyira, hogy belázasodj :oops: ! Hatalmas gyógypuszi az egész családnak!!!

Edi, köszi, én most pár napja 2x250 mg-os Béres Magnéziumot szedek, de még így is keményedek :roll: , remélem, holnap már jobb lesz.

Emi, jó kis pihis napotok volt :) !

Dodó, örülök, hogy nektek is ilyen szupin telt a nap :wink: !

Most én is elköszönök, jó éjt Lányok :) !

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


korán reggel morognom kell!!!! :twisted: :twisted: megint megírtam, egyszercsak frissítés és totál bezárta a lapot... :twisted: :twisted:

most nem futok neki mégegyszer, inkább reggelizem vmit.

remélem nektek jól indul a reggel :lol:

Kép
zsani78
 
 


ó reggelt!

Dodó, örülök, hogy jól szórakoztatok tegnap!!! Lizy édes a Badalinnal!!!!!!!

Még azt akartam mondani, hogy mamámtól is olyan rosszul esett ez a hozzáállás, mert mikor ők vesznek össze és felhív,akkor nekem végig kell hallgatnom őt és vigasztalnom, bezzeg, ha valamikor is én panaszkodom,akkor katonásan muterom mellé áll.Ha legközelebb felhív panaszkodni úgy éljek le is teszem a telefont!
Mi meg ma babaúszunk délelőtt. Szép, nyugis napot szeretnénk ma, lehet még a telót is kikapcsolom. Szép napot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jo reggelt Lanyok!

A reggel itt is eleg nyugodt, persze piacnap van, szakad megint az eso. Ejszaka megint vihar volt, remelem nem zuzta porra a satrat az a hulye szel. A ferjem most indul megnezni, meg nyitni, mar ha lesz mit es kinek, mert ilyen esoben mindenki otthon ul.
Igy ma is egyedul leszek, de delelott jon hozzam a fodrasz, vegre megszabadulok a nagy loboncomtol. A melirt nem vallalta, azt mondta jobb lesz szules utan. Igy csak egy jo kis rovid serot csinal.

Majd benezek meg ma,
mindenkinek szep napot Lanyok!
pocaklako
 
 


poci: drukk, h egyben legyen minden és vevő is akadjon ++++++++ sajnálom, h ilyen sokat egyedül vagy!!! bár már nem sokáig :) jó lenne nekem is egy fodrász, már szinte mindenki átesett rajtam kívül :( bár legutóbb magamnak vágtam, mikor begurultam :)

maki: igen, sajna én járok így rendszeresen!!!

bibar: ugye jobban vagytok már????!!!!!!

emi: örülök, h nálatok is nagy a nyüzsi odabenn, biztos remekül érzi magát a kisasszony :)

niki: sajnálom anyuddal történteket, remélem nem tart sokáig... ha nem írtad volna, h már százszor megbeszéltétek, mondanám, h ülj le vele kettesben.... így csak a türelem marad! persze, h mami anyudat védi, hisz neki ő a GYEREK!

dodó: badalin :lol: :lol: :lol: örülök, h jól éreztétek magatokat, egy kis grillezet cukkinit én is megennék, imádom!!! rántva is, ha nem nekem kell panírozni :)

Kép
zsani78
 
 


Jó reggelt!

Bibar hogy vagytok? Gyógyultok?

Képzeljétek nem is irtam, ugy néz ki rögtön a félszobát kapja mg a manó mert különben nem fér be az ágya már hozzánk :shock:
részben talán jó részben nem h nem velünk lesz még az elején...
de saját kis birodalma lesz :D

Na meg nem is meséltem ám az újdonságot :D már én is látom kivülről... :D olyan kis vicces, belerúg a hasamba és az beremeg mint a kocsonya :lol: :lol: :lol: a vándorlást még nem látom csak a kocsonyarezgetést :D apa kezétől viszont megilletődik. miért? :roll:
boogie van és apa ráteszi a mancsát és csend lesz.... :?:

Kép
freyja
 
 


Freyja: Ez ismeros, hogy Apa kezetol megilletodik. A ferjem nem olyan tipus aki mindig fogdosna a pocakom. HA ne mondom neki, hogy na akkor most tedd ide a kezed oda teszi, amugy nem. Azert lehet, mert Mano nem ismeri Apa kezet, igy mi is szoktatason estunk at. Kisse rosszul is esett neki, hogy mindig csak nekem rugizott, par alkalom utan viszont mar neki is, ugyhogy gyakoroljatok.
Szupi, hogy lesz kulon birodalma a Picurnak!

Zsani: szerencsere nem tort darabokra a sator az ejszaka, es kezd mar az ido is tisztulni, na nem itthon, hanem ahol arulunk. Itt kokemenyen szakad az eso. :(

Niki: jo uszit Nektek...jaj amikor mar mi is visszuk a Manofalvit..mar alig varom...
pocaklako
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!

pocak!
Jó szépülést! Majd a gmailra löksz egy fotót a hajadról??

edi!
Tényleg te küldtél már képet a hajadról??

Freyja!
Szupi, hogy már kívülről is látod!! :)

d.dodó
 
 


Sziasztok, én is vagyok, kíváncsi vagyok, hogy rendben átmegye-e amit írok mert tegnap és tegnapelőtt is úgy jártam, hogy nem tudtam írni vagy belépni nem engedett. :twisted: A dokinál a méhszáj változatlan volt, szóval továbbra is fekvés, de azért a sok szuggerálás használt, mert kevésbé volt felpuhult, így mantrázom tovább, hogy zárva legyen :D Az orrom még mindig elég vacak, el van dugulva valahogy fekve nem tud ürülni :shock:

Most családozás van, de jövök még, sajnálom, hogy most csak magamról tudtam írni, de holnap pótolok!

Kép

Kép
bébike4
 
 


pocak!
Nem biztos, hogy apa kezétől meg vannak illetődve! Szerintem inkább a nagy meleg tenyér érzetén megnyugszanak, belesimulnak. Pocaklakó nálunk is ilyen.

d.dodó
 
 


[quote="d.dodó"][ írta:d.dodócolor=green]Zsófi!
Semmit nem tanítok...ezt honnan gondoltad??[/color]


Öööööööööööööööööööö :oops: Mintha iskolát írtál volna, meghogy órád van.... de ezek szerint tanulsz, és nem tanítasz? Vagy mindent teljesen keverek... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsofka83 2010.04.11 09:49-kor.

zsofka83
 
 


zsófika!
Csak tanulok!! :lol:
Svédet még mindig.... a bevándorlói svédet már megcsináltam, most második anyanyelvi szinten tanulom, ösztöndíjjal (magyarul kapok érte pénzt).

d.dodó
 
 


Freyja nagyon jó lesz a lakás, a makka pedig tök jó fej! :D

Edi gartulálok a cukoreredményhez! Hogy csináltad, hogy a terheléses még alacsonyabb, mint az éhgyomri? :D

Fókaa torta nagyon jól néz ki, a kisfiad pedig nagyon cuki!

Niki! HundM-et én a Camponában tudok, az itt van a mi kerületünkben (XXII., Budafok). Te kisfiad is nagyon cukorfalat! Vörös haja van, vagy csak a kép csalós?

Telefonszám: Azt néztem, hogy Edi és Freyja is „távolabb” vagytok tőlem időben, esetleg küldhetném Nektek a hírt?

Bibar jobbulást Nektek! Remélem holnapra az egész család jobban lesz!

Mamaki hogy Te milyen csinos vagy! Szép nagy pocid van, de amúgy nagyon csini vagy! És ez a kisgatya is rettentő édes!

Niki! Anyukádtól valóban nem szép, hogy a gyerek előtt a másik nagyszülőket szidja.
Tudom, milyen nehéz velük, én is időnként idegzsábát kapok a saját családomtól, de én valahogy azt vettem észre, hogy ahogy ők öregszenek, egyre inkább olyanok, mint a kisgyerekek. Kezdek rájönni, hogy nekem kell sokkal türelmesebbnek lennem velük, mert különben mindig csak a vita van. És nem rosszindulatból csinálják ám, hanem unalom, vagy kötözködési hajlam, vagy a tök tudja. nekik ez a történés az életükben.
Az nem jó, ha úgy érzi, hogy a párod családját jobban szereted, mint őt :( Próbálj meg erről nyugodtan, higgadtam elbeszélgetni vele, esetleg kérdezd meg tőle, hogy mért gondolja így.
A picivel pedig nincsen semmi baj, ezt múltjkor nálunk is mondták a szülésfelkészítőn mikor szóba került, hogy simán csinálnak ilyen hisztit a gyereke, hogy verik a fejüket a földbe, meg ahova éppen érik, mert így fejezik ki a nemtetszést. Ott is azt mondta a csajszi, hogy ő ilyenkor berakja a saját gyerekét a kiságyba, ott a puha matracba verheti a fejét, nem lesz semmi baja. Szóval no para, anyukával meg csak türelmesen! :)

Zsani de jó! Nagyon jól haladtok!!!!! Tényleg szuper ügyesek a fiúk, hogy ilyen gyorsan, hatékonyan és jól dolgoznak!
Köszönöm a ++++++-t, már jobban vagyok, lehet a cukros lötty ment át rajtam csak tényleg! Apának mindkettő volt, igen :) Illetve tegnap volt a névnapja (Zsolt), és 15-én lesz a szülinapja (32.) :)

Anya maci Te már megint nagyon ütőset írtál!!!! Mi a foglalkozásod, ha nem vagyok indiszkrét????
A kérdésre, hogy mi mások lehetünk-e, mint anyáink, a válasz egyértelműen igen. Hiszen az ellenpélda is jó példa arra, hogy milyenek ne legyünk!
Tehát ha Te azt tartod szem előtt, hogy milyen rossz volt az a viszony, ami anyukáddal volt, arra fogsz törekedni, hogy a Te kapcsolatod a gyermekeddel ne ilyen legyen! Amihez teszem hozzá két ember kell, tehát ha a Te gyereked nem olyan lesz, mint Te, akkor akarhastz Te családi összhangot, nem fogod elérni, és nem szabad csalódásként megélni azt sem, ha majd a gyereked nem akar annyira ragaszkodni hozzád, mint Te ragaszkodnál anyukádhoz!
Na ezt jó bonyin írtam le, de remélem a lényeg kihámozható belőle :D

Edi hát tudod „nagyanyád”….. Jobb is, hogy távol tartod magad tőle, hogy mondhat ilyet bárki is?????

Sakura! Pezsgőtabit én nem nagyon innék, főleg nem napi rendszerességgel, nekem legalábbis azt mondták, hogy a benne levő aszpartám miatt nagyon nem jó a szervezetnek!
Én mindenféle vitaminból Bérest szedek. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de nekem eddig minden Béres termék bevált, és legalább magyar :D
Én most ezt szereztem be: http://www.pirulapatika.hu/8880000165747/adatlap
Nem tudom a pezsgőtabihoz és a többi ilyenhez viszonyítva milyen árnak számít…. Ugyanitt megtalálod a betegtájékoztatóját is a másik fülre kattintva.
Én magnéziumból is Bérest szedek, C-vitaminból is, illetve terhes-vitaminból is a Gravidát szedtem.
Mondjuk nekem egyik kolleganőm férje a béresnél dolgozik, és így jobban meg is bízok az ő készítményeikben. (ha lenne Richteres cucc akkor persze azt szedném, ha már egyszer ott dolgozok :D). Nekem azért ilyeneknél is előjön a „magyart veszünk amiből lehet” szemlélet….
Na most nézem, hogy Edi ugyanezt linkelte be :D

Dodó örülökk, hogy jól sikerült a tegnapi nap :D Édes lehetett a kislányod „Badalinnal” :D

Poci sajnálom, hogy ilyen sokat vagy egyedül :( De hát a munka az munka! Hozol majd képet a rövid hajról?

Bébike örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Huh, végigolvastam mindent!
Nálunk tegnap megvolt a nagy vendégség, jól el is fáradtunk (igen, Máté baba is, este már nem is nagyon ficánkolt, mondom jó sok dolga volt ám neki is! :D).
Mára van még egy kis romeltakarítás, apa a kertet csinálja, aztán megyünk anyósékhoz ebédre, meg szavazni, meg bemegyünk keresztlányomékhoz, mert múlt hét óta nem voltak itthon, így a nyula még itt csücsül az asztalon :D
Én olyan hülyesége álmodtam ma!
Megszületett a baba (teszem hozzá pikk-pakk, kb. 10 perc alatt:)), és jöttünk hazafele, de nem apa volt velünk, hanem valami nőnemű lény, már nem emlékszem ki volt. És összetalálkoztunk valakivel, aki kérdezte, hogy hogy hívják a babát, mire én mondtam, hogy Máté. Ő meg elkerekedett szemekkel kérdezte, hogy de hát az hogy lehet, mert kislány.... Én meg mondtam, hogy ja, az nekem nem tűnt fel, akkor ebben az esetben Tamara :)

Asszem megfeküdte a gyomromat az esti pincepörkölt evészet.... :oops:

Na megyek is, nekiállok a takarításnak, legalább hamarabb túl leszek rajta! Ezt utálom a vendégségben egyébként, az ember takarít előtte, aztán takarít utána! Jövő hétvégén meg a barátok jönnek, mondtam, hogy aztán elég is lesz egy darabig, ne jöjjön senki, most már mi megyünk :D
Na ja, csak utána meg itt az én névnapom lassan….
Később majd még jövök, szép vasárnapot Nektek lányok!

zsofka83
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert csütörtökön elég ramatyul voltam, sehogy sem javultam és sokat keményedtem a köhögésektől... így gondoltunk egyet és összepakoltunk, majd elutaztunk Anyósomékhoz, akik kb.200 km-re laknak tőlünk. Egyrészt tudtak Nórival foglalkozni, én meg tudtam kicsit lazítani, gyógyulgatni, illetőleg náluk szoktuk tárolni a téli/nyári gumikat a kocsihoz, így ideje volt lecseréltetni a télit a nyárira. Szóval 2in1 utazás volt. Meg is tette a hatását, mert sokkal jobban vagyok. Még mindig köhögök időnként és a nózim is eléggé szereti még a zsebkendő társaságát, de mondhatni, hogy már javulok és remélem, tényleg 2-3 napon belül teljesen elmúlik. Pocakom sem keményedik úgy, mint a héten többször.
Holnap megyünk dokihoz, már nagyon várom :) Még ha nem is manókukucsra, de azért valószínűleg lesz flowmetria, hátha látok az én kis Drágámból valamit, mert már olyan régen láttam, hogy csuda. És a 4D UH is még baromi messze van, hó végén :(
Egyébként Manócskám nagyon élénk még mindig. Mintha meg is fordult volna, eddig faros volt, de most inkább felül érzem a rúgásokat. Remélem, ez is kiderül holnap.

Edi: de jó, hogy Te is túl vagy ezen a cukros lötyin. 3 dl víz maradt? Te kis mááááááázlista :)

Maccs77: üdv.köztünk, drukk a 28.heti UH-hoz, hogy szépen mutassa magát a Babóca

Zsani: remélem, jól vagy!
Házikó látom, nagyon szépen készül!
Gratu a 28.héthez!
Köszi a hiányolást!

Emi: nagyon cukkancs lehet a kutyitok :D Fény szűrődik a szemébe és nem tud aludni :) Akár csak az én párom :) Na, majd takargatom én is Őt. Mert mindig totál lehúzza a redőnyöket, mondván, hogy nem tud úgy aludni, ha beszűrődik a fény.
Gratula Neked is a 28.-hoz!

Meme: hétfőn mész cuki vizsgálatra? Ne aggódj, ha azt mondták, hogy tej+zsömi, akkor bizti nem itatnak Veled lötyit, mivel totál más eljárással működik. Mert ott ugye éhgyomorral kell menni. Szóval ne izgulj!!! Nórival egyébként én is a tejes zsömis variáción voltam a 16. és a 24.héten is. Most a 16.-hetit megúsztam szintén tej+zsömlével, de a legutóbbit már neeeeeeeeem. Na, mindegy, így jártam. De Nálad ezzel nem lesz gond!
Köszi Neked is a hiányolást, kicsit ráncba kellett szednem magam :)
Nagyon szuper a sok disney rajz. Olyan ügyi vagy!!!!!!!!!!!

Moki: óóó, micsoda vendég?! :) Átjött szomszédolni a kis macsek :)
Én is szeretnék mégegyszer 20 lenni, így most irigykedem egy kicsit :)

Bébike: örülök, hogy Te is jobban vagy már! De-de a pocimat jól megviselte a köhögés sajnos. Sokat keményedtem :(

Freyja: örülök, hogy a párod úgy döntött, hogy marad a fenekén és otthonról irányítja a dolgokat. Ez azért sokat sejtet! Szuper!
Szépséges a lakásotok! Jól haladtok! Csak így tovább!!!

Dodó: gratula a hétfordulóhoz!

Bibar: Neked is gratula, indul a 28. :)
Ó jajj, most olvasom, hogy a kis Oli ennyire lázas lett. Remélem, minden okés vele és tudjátok a hűtőfürdővel, lázcsillapítóval kordában tartani a hőt! Jobbulást kívánok szegény pici Kiscsillagnak!

Mia is régen járt itt valóban és Kitudjakivagyok Móni is (ha jól emlékszem, moni0825 lett az új nickje). Mi újság van Veletek lányok?

Fóka: sajnálom, hogy Te sem tudtál csüti éjjel aludni. Nálam is csak az olvasás volt a terv, aztán gondoltam, ha már ott ülök, akkor válaszolok is :)
Tök jó lett a nyuszi torta!!! Tényleg!! És bizti fincsi is! ManóMókusod pedig egyszerűen Tündérbogárka!!!!

Niki: örülök, hogy Riki Manó átalussza az éjszakákat. Ha jól emlékszem, szentjánoskenyér volt a BEBÁ-ban és nálunk valószínű ez volt a bűnös. Lehet hogy Riki se bírja azt.
De akár a tápi volt az oka, akár más, egy a lényeg, hogy végre visszaállt az alvás, kivéve a hisztiket. Az is el fog múlni! :)
Anyukáddal való affért sajnálom. :(

Maki: szépséges a pocókád!!!!!! És cukkancs az új rucó!

Minden hétfordulósnak gratu, akiket esetleg kihagytam volna!

További kellemes pihit a hétvége hátralévő idejében!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


manorka!
Örülök, hogy már jobban vagy!! Dokihoz drukk!!
Mia törölte magát innen is, és iwiw-ről is! :roll:

d.dodó
 
 


Dodó köszi!
Igen, olvastam Miát, hogy törölte magát. Remélem, azért jön hozzánk még és hogy nincs semmi gond.
Este megkukkantom a főzős blogod! :) Örülök, hogy készítettél, mert mindig olyan fincsi dolgokról számolsz be, amitől csorog a nyálam. Ügyi vagy Te lyány! :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


Látom hétvége van, és jó idő!!!
Én meg nekiálltam a konyhát nagytakarítani. De ugy, hogy szagelszívót lesikálni, tűzhelyet, de még a gombokat is leszedtem....csempét, fűszertartóból (ami a villany mellet van, és folyton zsíros lesz) egyenként kiöntöm a fűszereket, kisikálom a tartót, és visszaöntöm a fűszert. :lol:

d.dodó
 
 


Sziasztok!

Gyorsan eltelt a délelőtt!!!! Drága kisbogaram még alszik. :D
Délutánra meg csavit tervezünk. ha majd felébred, meg jönnek a másik mamáék.

Poci, annyiszor megfigyeltem már!Olyan sokszor becézed úgy a babádat(vagy akár másét is), ahogy én is szoktam. Pl. manófalvi. :D Én is adtam neki ezt a becenevet is, főleg,mikor a kórházban voltunk még vele. Egy rugóra jár az agyunk, úgy fest.

Manorka.Szentjánoskenyér van a sinlacban is nem? Na,azt pl. bírja, azzal nem volt vele rossz tapasztalatunk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Helló lányok :)

Nálunk is vasárnap van.... :) Délelőtt szobát pakoltam, kiderült, hogy vennem kell még pár dolgot magamnak....Aztán főztünk Anyával ebédet, semmi extra rántott husi, sült krumpli, meg fini sali.... Aztán megcsináltam a körmeimet, szokom, hogy rövidebb kell, hogy legyen, így teljesen rövidre reszeltem, zselé rá, meg egy minimál csillám, de semmi extra. Furi még, de ideje szoknom :)

Pocak
juhuuu bizti szép leszel, majd muti képet :P

Dodó
nem, nem raktam képet, mert valahogy kimaradt a fényképezkedés, de majd hajmosás után igyekszem csinálni egyet, bár már nem vagyok túl jó alany....

Zsofka
Nanááá, persze, nyugodtan írj csak sms-t, majd meghozzuk a szuper hírt a többieknek :)
Fogalmam nincs, hogy lehetett kevesebb a kétórás mint a reggeli... Lehet beindultam, és gyorsba égette a cukrot....
Na meg reggel ahogy kevertem azt a trutyis lötyit, megkevertem a 75g-ot a 3dl vízbe, és ügyesen meg is kóstoltam a kanállal... :roll: Ezt mondtam a vérvételen a nőnek is, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy olyan sok cukor lett volna rajta, így nem gond....
De, hogy mitől lett ennyivel alacsonyabb??? azt nem tudom. A nőci szerint aki kiadta, ez így a tökéletes.... hogy miért, azt nem tudom :roll:

Manorka
Jó hír, hogy jobban vagy :) Szuper... :)
Igen, maradt a 3dl víz... de így sem volt túl fini.... :S
A flowmetirát már nézik ilyenkor? Azt hittem csak a 32. héttől... Hm, ezt jóóó tudni :)

Bébike
az is remek hír, hogy nem lett rosszabb a méhszáj.... :)

Írtátok páran, hogy érzitek, ha csuklik a törpe... hááát én még nem éreztem egyszer sem, hogy csuklik Boti :S Na de sebaj, majd később, ha nagyobb lesz, akkor tuti érzem majd párszor, bár Bálintnál sem éreztem, vagy legalábbis nem emlékszem.... :D
Vendég
 


basszus vmi beakadt a bal oldalamban, mert alig bírok menni. nem tudom eldönteni, hogy babó nyom oldalamon valamit, ami kisugárzik egész hátra a gerincemig, vagy fordítva :shock: félig fekve tudok az ágyban lenni, hátulról kipárnázva. elmentünk sétálni, már apa húzott haza az utolsó pár száz méteren :twisted:

Kép
zsani78
 
 


edi: csuklást én sem érzek..... vagy nem tudom, h amit érzek, az csuklás fogalmam sincs milyen lehet :shock:

bébike: méhszáj jó hír, éljen-éljen!

manorka: most már én is totál össze vagyok zavarodva, de remélem holnap kiderül az igazság!!! feltétlen jelzem!

dodó: azért csak módjával :) délelőtt én konyhaszekrényt takarítottam, nem tudom nem-e az tolt ki velem :twisted:

Kép
zsani78
 
 


edi!
Nem mondod, hogy nálatok is vasárnap van??!! :lol: :lol:
Jó lett az uj vonalzód!!

Zsani!
Sajnálom!! Nekem az utolsó pár csigolyánál szokott becsipődni valami!!

Én begyúrtam még gyorsan egy pocak féle pizzát is! :D

d.dodó
 
 


csuklást én sokszor érzek!
Olyan egyértelmű apró kis egyforma rángások akár perceken keresztül! :) Imádom!

Zsani!!
Az egész lakást akarom megcsinálni ezalatt a maradék 3 hónap alatt. Holnap jönnek a konyhaszekrények belülről!

d.dodó
 
 


dodó: én is apránként igyexem csinálni a dolgokat, nem akarok segítséget kérni... sajnos nálam sem egyszerű :(

Kép
zsani78
 
 


Dodo: duracell Dodo :lol: :lol: :lol: Nekem nincs ra erom, se energiam...majd ha Manofalvi meglesz..talan :lol: :lol: legalabbis igy kepzelem, hogy a nyarat ugyis megint egyedul toltom Riccardoval, o pedig az elejen azert fog sokat aludni, Apa meg minden nap dolgozni fog hajnali 3-ig, igy majd keritek ra alkalmat. Pocakosan mar csak a legszuksegesebbeket vallalom be.
Csajszik, a fordasz ma elmaradt, lemondta a csaj, mert kozbejott neki valami.

Irtatok a csuklast, ha en sem erzek ilyesmit. Van amikor nagy nagy rugasokat erzek, meg a takaro is megmozgul, de van hogy csak olyan finom kis kaparaszast. Csuklast egyetlen egyszer hallottam, tok veletlenul akkor is az Angel Sounddal. Pl. uh.on nagyon szerettem volna egyszer latni, hogy szopizza az ujjat, szerintem az annyira cuki, de sajna nem sikerult az sem..

Zsani: nem is baj, hogy most pihizel egy kicsit, persze nem ilyen aron kellene, sajnalom nagyon, mert Te is kis izo-mozgo vagy. (biztos csak az irgyseg beszel belolem, nezd el nekem kerlek, en is szeretnek mindent csinalni, csak sajna nem megy) Pihizzel, es meglast, holnapra kutya bajod! A ferjem hamarosan megy haza, tabikat vigyen akkor? Valoszinu majus 1 vagy 2 heten megy.
Bebike: neked szukseged van ra, vegyek Neked is?

Niki: egy rugora jar az agyunk. :lol: :lol: Nalam ez szokas a ferjemnek is van rengeteg beceneve, epp ami a szamra jon. Lucanak csak akkor hivom, ha haragszok ra :twisted: :twisted: :twisted:

Edi: mit kell meg venned? Korhazi cuccost? Manopopo hogy van?

Manorka: orulok, hogy meggyogyultal.

Bibar: ma nem is lattalak, Olika hogy van?
pocaklako
 
 


poci: igeeeeeeeen, szeretnék majd tablettát :) a páromat én is akkor szólítom a nevén, ha haragszom :) és ha nagyon, akkor teljes: vezeték+kereszt! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78
 
 


sziasztok

köszi a jobbulás puszikat és mindent :wink: :wink: :wink: aranyosak vagytok!!
Olivér már jobban van egy fokkal,ma nem volt egész nap lázas,csak kétszer :oops: :oops: remélem holnap még jobb lesz :oops: :oops: nem is tudok most visszaolvasni,majd holnap pótolom,most megyek pancsiztatni :wink: :wink: :wink:

puszi nektek :lol: :lol:

bibar
 
 



Bibar: nagyon tunderi kis rucikat tettel fel. Rengeteg cuki kislany cuccost tudnek valasztani...csak kistokosom lesz. :lol: Vagy csak en vagyok a bena es nem lattam oket? :roll:

Zsani: rendicsek, majd szolok idoben tabli ugyben.
pocaklako
 
 


poci: akkor ketten vagyunk bénák, én is kislányokat láttam! azok viszont roppant tündériek :) majd legközelebb azokat nézegetjük :wink:

Kép
zsani78
 
 


hú de jó illata van ennek a pizzának!! A tésztájába is kevertem oreganot! És feltétnek a chillis bab maradékát tettem rá, bacont, sajtot, ujhagymát, és még megy rá tükörtojás! Amolyan "Budspenser pizza" lesz.

d.dodó
 
 


dodó: egészségetekre :)

én elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?